παιδες usb 3.0 stick παιζει;
Φυσικά υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω στην χαμηλότερη προδιαγραφή, δηλαδή τα USB 3.0 τα βλέπει σα USB 2.0.
παιδες usb 3.0 stick παιζει;
Φυσικά υπάρχει συμβατότητα προς τα πίσω στην χαμηλότερη προδιαγραφή, δηλαδή τα USB 3.0 τα βλέπει σα USB 2.0.
Η τηλεόραση δεν μπορεί να το κάνει παρά μόνο ο δίσκος. Αν ο δίσκος το κάνει τότε τον βλέπει η τηλεόραση. Αυτό που έχει να κάνει είναι να δει ότι ο δίσκος έχει συμβατότητα και σε usb 3 και σε usb 2.
Δεν ξέρω αν θες να μπεις σε διαδικασία να φωνάξεις για αντικατάσταση, αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να σου τύχει στην επόμενη τηλεόραση.
Έχω ήδη απευθυνθεί στην Samsung, έστειλαν έναν τεχνικό από ένα εξουσιοδοτημένο service, ο οποίος μου είπε ότι αυτό που είδε είναι φυσιολογικό. Εγώ του είπα ότι δεν θεωρώ πως είναι φυσιολογικό, οπότε τράβηξε κάποιες φωτογραφίες και τις έστειλε στην Samsung. Περιμένω τώρα απάντηση από αυτούς….
Δεν πιστεύω πως η Samsung θα κάνει κάτι, το πιθανότερο είναι να μου πει και αυτή πως είναι κάτι φυσιολογικό. Στην απίθανη περίπτωση που προχωρήσουμε σε αντικατάσταση, ομολογώ πως φοβάμαι μήπως πέσω σε χειρότερο κομμάτι.
Σε κάθε περίπτωση πάντως πιστεύω πως η τηλεόραση θα έπρεπε να έχει καλύτερη συμπεριφορά όταν βλέπεις πρόγραμμα 21:9 και όχι να μου προτείνουν σαν λύση από την Samsung να παραμορφώσω την εικόνα ώστε να πιάνει όλο το ύψος της οθόνης και να μην φαίνεται το πρόβλημα…
arial;1056629321ποια η χρησιμότητα του μαύρου κωνικού εξαρτήματος IR. Αν μπορεί κανείς να μου εξηγήσει....[/QUOTE said:μέσω αυτού γίνεται ο έλεγχος από το τηλεχειριστήριο άλλων συσκευών
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.