Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κατέβασα την ευαισθησία στον ενισχυτή ήδη. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι μόνιμο το πρόβλημα αλλά σταθερό, δηλαδή το εμφανίζει όταν την ανοίγω. Αφού την κλείσω 2-3 φορές σταματάνε τα σπασίματα. Η σκέψη ότι υπεροδηγείται το σήμα έχει βάση αλλά πώς στη συνέχεια δεν το εμφανίζει???. Θα περίμενα πως τα σπασίματα θα ήταν μόνιμα......

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τα σπασίματα..... η απάντηση του service είναι πως δεν μπορούν να κάνουν τίποτα αφού εκεί δεν τους εμφάνισε πρόβλημα. εσείς τι θα συμβουλεύατε δεδομένου ότι μόνο η 55αρα έχει το πρόβλημα?????

Attachments

• samsung 1.JPG
    samsung 1.JPG
    61.7 KB · Views: 245
  • samsung 2.JPG
    samsung 2.JPG
    47.4 KB · Views: 248

Καλημέρα σε όλη την παρέα... Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τις ρυθμίσιες της εικόνας... Διαβάζω γενικά οτι οι ρυθμίσεις στην Λειτ.Εικόνας που επιλέγουν κάποιοι ειναι

Οπίσθιος Φωτισμός: 8
Αντίθεση: 86
Φωτεινότητα: 45
Χρώμα: 55
Ισορροπία λευκού [10 σημείων]

Εγώ όταν βλέπω κάτι με καλή ανάλυση (BluRay) οι επιλογές στις ρυθμίσεις που έχω (περίπου) και βλέπω φανταστική εικόνα ειναι

Οπίσθιος Φωτισμός: 20
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 60

Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? Νιώθω οτι με τις ρυθμίσεις που συστήνουν η εικόνα είναι πιο σκοτεινή...

Εγώ όταν βλέπω κάτι με καλή ανάλυση (BluRay) οι επιλογές στις ρυθμίσεις που έχω (περίπου) και βλέπω φανταστική εικόνα ειναι

Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 60

Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? Νιώθω οτι με τις ρυθμίσεις που συστήνουν η εικόνα είναι πιο σκοτεινή...

Ποτέ δεν αντιγράφουμε ρυθμίσεις από άλλους.Απλά παίρνουμε μια ιδέα και μετά προσαρμόζουμε στα μέτρα μας.Αν κρίνω από τις δικές σου ρυθμίσεις,η TV πρέπει να φεγγοβολάει...
Προσπάθησε να χαμηλώσεις την αντίθεση και ειδικά την φωτεινότητα γιατί το πιθανότερο είναι να έχεις χαλάσει το gamma σου.Βέβαια αν εσένα σε ικανοποιεί μην ασχολείσαι καθόλου

Δηλαδή βλέπεις με τον φωτισμό στο μέγιστο?

Αν μιλάμε για ημέρα εφόσον έχει φωτεινό χώρο μπορεί να χρειάζεται να ανέβει το ρυθμιστικό αυτό αλλά για θέαση νύχτα η τηλεόραση μετατρέπεται σε λαμπατέρ.

Μετά την αναβάθμιση στη 1018 και αλλαγή της χώρας σε "άλλες χώρες"¨ φαίνεται πως τα σπασίματα είναι παρελθόν!!???.................

Μετά την αναβάθμιση στη 1018 και αλλαγή της χώρας σε "άλλες χώρες"¨ φαίνεται πως τα σπασίματα είναι παρελθόν!!???.................
κι όμως τα σπασίματα επανήλθαν. άντε πάλι τηλέφωνο στο service......

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις -

Για χαρά σε όλους. Είμαι και εγώ κάτοχος μιας 40άρας es8000 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα:
Η εικόνα μου παρουσιάζει κάποια κολήματα το οποίο προφανώς δεν οφείλεται στο σήμα της tv γιατί μου το κάνει και σε dvd που έβαλα να δω. Είνα σαν να μαγκώνει η εικόνα για κλάσματα δευτερολέπτου. Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να πειράξω ή έχει πρόβλημα η τηλεόραση? Θα εκτιμούσα πολύ την βοηθειά σας.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσει

πριν απευθυνθεις σε service κάνε αναβάθμιση του firmware και δες αν το πρόβλημα παραμένει.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσει

Όταν την πήρα (3 Σεπτεμβρίου) όταν την άνοιξα έκανε από μόνη της.
Δεν θημάμε ακριβώς την έκδοση τώρα (δεν είμαι σπίτι) απλά έλεγα
μήπως είναι κάποια ρύθμιση πχ στο motion.

Μια ερώτηση για την κάμερα που έχουν πάνω οι 46 και 55 ES8000 γιατί θέλω να την πάρω άμεσα. Τι ακτίνα πιάνουν; Δηλαδή πόσο μακριά και σε τι ύψος. Έχουν κάποια κλίση;Δηλαδή αν κάθομαι 40 εκατοστά διαγώνια προς τα κάτω με πιάνει η κάμερα ή πρέπει να είμαι στην ίδια ευθεία αυστηρώς; Γιατί θέλω να δω σε τι ύψος πάνω στον τοίχο θα την βάλω.

Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Θα ήθελα να ρωτήσω τους εχοντες αν παιζει ταινίες βαριες 40GB mkv μέσω δικτύου

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά γεια χαρά. Μια μικρή βοήθεια. Είμαι κάτοχος της UE40D7000 kai UE55ES8000. Όταν πήρα την πρώτη δοκίμασα σύνδεση με το κινητό μου μέσω DLNA. Πρόβαλα αρκετά βίντεο, και μάλιστα μεγάλα σε όγκο, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Χωρίς να αλλάξει κάτι στη σύνδεση ίντερνετ που έχω, τώρα ξαφνικά και στις δύο τηλεοράσεις, ξεκινάει το βίνετο και αμέσως σταματάει και "φορτώνει". Ξαναπαίζει ελάχιστα και μετά πάλι τα ίδια. Εννοείται ότι αυτό συμβαίνει όταν συνδέομαι (μέσω Wi-Fi), πότε με τη μία και πότε με την άλλη.
Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει;
Έχω κάνει πολλές απόπειρες σε διαφορετικές μέρες και ώρες, αλλά πάντα τα ίδια.
Ευχαριστώ.(πάντως για μένα και οι δύο είναι καταπληκτικές τηλεοράσεις-και ήμουν και πλασματάκιας!)

Να κάνω και γω μια ερώτηση. Ο media player της τηλεόρασης παίζει 3D ταινίες από τον υπολογιστή. Σε mkv αρχείο εννοώ.

Να κάνω και γω μια ερώτηση. Ο media player της τηλεόρασης παίζει 3D ταινίες από τον υπολογιστή. Σε mkv αρχείο εννοώ.

παίζει τα πάντα όλα !!!! και το σημαντικότερο με ελληνικούς υπότιτλους

Θα ήθελα να ρωτήσω τους εχοντες αν παιζει ταινίες βαριες 40GB mkv μέσω δικτύου

το μέγιστο που έχω και επιβεβαιώνω ότι παίζει είναι 18 GB mkv. δεν έχω μεγαλύτερο......

Παιδιά γεια χαρά. Μια μικρή βοήθεια. Είμαι κάτοχος της UE40D7000 kai UE55ES8000. Όταν πήρα την πρώτη δοκίμασα σύνδεση με το κινητό μου μέσω DLNA. Πρόβαλα αρκετά βίντεο, και μάλιστα μεγάλα σε όγκο, χωρίς κανένα πρόβλημα.
Χωρίς να αλλάξει κάτι στη σύνδεση ίντερνετ που έχω, τώρα ξαφνικά και στις δύο τηλεοράσεις, ξεκινάει το βίνετο και αμέσως σταματάει και "φορτώνει". Ξαναπαίζει ελάχιστα και μετά πάλι τα ίδια. Εννοείται ότι αυτό συμβαίνει όταν συνδέομαι (μέσω Wi-Fi), πότε με τη μία και πότε με την άλλη.
Μπορείτε να μου πείτε τι συμβαίνει;
Έχω κάνει πολλές απόπειρες σε διαφορετικές μέρες και ώρες, αλλά πάντα τα ίδια.
Ευχαριστώ.(πάντως για μένα και οι δύο είναι καταπληκτικές τηλεοράσεις-και ήμουν και πλασματάκιας!)

παρόμοια προβλήματα τα αντιμετώπισα με ethernet καλώδιο. είχα δοκιμάσει και router dual band....τπτ...μόνο με ethernet δεν έχω πρόβλημα (αναφέρομαι σε ταινίες MKV και όχι για απλή θέαση φωτογραφιών που γίνεται εύκολα με wireless. το ethernet που έχω είναι CAT 5E (τοποθετημένο πριν 2 χρόνια-τώρα πας για CAT 6)

Last edited by a moderator:
Να μεταφέρω εδώ ένα ερώτημα που έκανα. Έχω έναν δικτυακό δίσκο και θέλω να παίξω τις ταινίες απο κει στην samsung. Γίνεται; Πάντως δεν το κατάφερα και φανταστείτε ότι στην προηγούμενη philips 5αετίας που είχα τα έπαιζα μια χαρά. Με το allshare που έχει πάντως η samsung δεν τον δέχεται σαν δίσκο παρα μόνο ότι είναι μέσα στο pc. Υπάρχει άλλος τρόπος;
Υ.Γ Η τηλεόραση από λίγο που είδα σε hd είναι εντυπωσιακή.