Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Να μεταφέρω εδώ ένα ερώτημα που έκανα. Έχω έναν δικτυακό δίσκο και θέλω να παίξω τις ταινίες απο κει στην samsung. Γίνεται; Πάντως δεν το κατάφερα και φανταστείτε ότι στην προηγούμενη philips 5αετίας που είχα τα έπαιζα μια χαρά. Με το allshare που έχει πάντως η samsung δεν τον δέχεται σαν δίσκο παρα μόνο ότι είναι μέσα στο pc. Υπάρχει άλλος τρόπος;
Υ.Γ Η τηλεόραση από λίγο που είδα σε hd είναι εντυπωσιακή.

Δοκίμασε με άλλο media server. Και σε μένα το allshare δεν τον έβλεπε. Με τον PS3 media server, δεν έχω πρόβλημα.....Αντίθετα, το all share βλέπει τόσο το σκληρό όσο και όποιον άλλο USB (500GB-2TB) έχω συνδέσει

Δοκίμασε με άλλο media server. Και σε μένα το allshare δεν τον έβλεπε. Με τον PS3 media server, δεν έχω πρόβλημα.....Αντίθετα, το all share βλέπει τόσο το σκληρό όσο και όποιον άλλο USB (500GB-2TB) έχω συνδέσει
Οταν λες άλλον media server τι εννοείς; Από που και ποιόν media server μπορώ να δοκιμάσω.
Δεν έχω ξανά ασχοληθεί μ' αυτό και δεν γνωρίζω.
Βρήκα αυτό http://www.conceiva.com/products/mezzmo/reviews.asp. Κάτι τέτοιο εννοείς; Δεν τον έχω δοκιμάσει. Κάνει δουλειά;

Last edited:
ακριβως αυτό εννοω. διαλεγεις ποιον θελεις, τον εγκαθιστας στο PC ή Laptop και απλά κάνεις τη δουλεια σου από την τηλεοραση, οταν φυσικά έχεις το πρόγραμμα να ¨τρεχει" στον υπολογιστή και αφου εχεις ορισει τους φακελλους που θα κανεις stream. εγω εχω επιλέξει τον PS3 γιατί έτσι βλέπω και MKV στο PS3. https://code.google.com/p/ps3mediaserver/downloads/list

Τα προβλήματα προς το παρόν είναι δύο. Πρώτον δεν μου διαβάζει τους ελληνικούς υπότιτλους στα 3D. Είναι σε μορφή srt. Δεν ξέρω αν πρέπει να μετατραπούν και αν ναι σε τι και πως; Σε sub π.χ; Και πως γίνεται η μετατροπή από srt σε sub; Πάντως τώρα μου βγάζει κινέζικα η τηλεόραση. Δεύτερον ο media server που κατέβασα δέχεται τον δίσκο τον διαβάζει αλλά η τηλεόραση ενώ βλέπει το πρόγραμμα και τον πρώτο φάκελο όταν τον ανοίξω δεν βλέπει τους υποφακέλους. Π.χ έχω δύο φακέλους. Movie και Photo. Αυτούς τους βλέπει. Μόλις πατήσω μέσα σ' αυτούς δείχνει ότι δεν έχουν τίποτα μέσα. Ενώ στο πρόγραμμα που είναι στο pc δείχνει κανονικά τους υποφακέλους και τις ταινίες.

Τα προβλήματα προς το παρόν είναι δύο. Πρώτον δεν μου διαβάζει τους ελληνικούς υπότιτλους στα 3D. Είναι σε μορφή srt. Δεν ξέρω αν πρέπει να μετατραπούν και αν ναι σε τι και πως; Σε sub π.χ; Και πως γίνεται η μετατροπή από srt σε sub; Πάντως τώρα μου βγάζει κινέζικα η τηλεόραση. Δεύτερον ο media server που κατέβασα δέχεται τον δίσκο τον διαβάζει αλλά η τηλεόραση ενώ βλέπει το πρόγραμμα και τον πρώτο φάκελο όταν τον ανοίξω δεν βλέπει τους υποφακέλους. Π.χ έχω δύο φακέλους. Movie και Photo. Αυτούς τους βλέπει. Μόλις πατήσω μέσα σ' αυτούς δείχνει ότι δεν έχουν τίποτα μέσα. Ενώ στο πρόγραμμα που είναι στο pc δείχνει κανονικά τους υποφακέλους και τις ταινίες.

1. Από τα tools-εργαλεία θα βάλεις κωδικοποιηση για ελληνικους υπότιτλους. η μορφη srt ειναι μια χαρά. Πόσο μου θυμίζεις τα προβλήματα που είχα και εγω πριν δύο εβδομάδες.......
Κοίτα: ή πρέπει να περιμένεις να τα διαβάσει ο player της τηλεόρασης, ή πρέπει να την κλείσεις καi να την ξανα-ανοίξεις, ή πρέπει να ορίσεις οι φάκελλοι να είναι shared και να μπορεί κάποια άλλη δικτυακή συσκευή να τα δεί, ή θα κάνεις restart στο pc. Αστεία πράγματα, αλλά κάπου εκεί είναι η λύση, ποιον server διάλεξες???

1. Από τα tools-εργαλεία θα βάλεις κωδικοποιηση για ελληνικους υπότιτλους. η μορφη srt ειναι μια χαρά. Πόσο μου θυμίζεις τα προβλήματα που είχα και εγω πριν δύο εβδομάδες.......
Κοίτα: ή πρέπει να περιμένεις να τα διαβάσει ο player της τηλεόρασης, ή πρέπει να την κλείσεις καi να την ξανα-ανοίξεις, ή πρέπει να ορίσεις οι φάκελλοι να είναι shared και να μπορεί κάποια άλλη δικτυακή συσκευή να τα δεί, ή θα κάνεις restart στο pc. Αστεία πράγματα, αλλά κάπου εκεί είναι η λύση, ποιον server διάλεξες???

Λοιπόν πάμε ένα ένα. Για το allshare της samsung που παίζει προς το παρόν. Τους υπότιτλους δεν τους διαβάζει. Στις ρυθμίσεις του προγράμματος στον υπολογιστή την έχω βάλει την επιλογή γλώσσα Ελληνική. Παρόλα αυτά δεν τους διαβάζει. Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στην τηλεόραση; Και επίσης αυτό που είπαμε για τον δικτυακό δίσκο ότι δεν τον δέχεται για κοινόχρηστο δίσκο. Αυτά είναι τα προβλήματα του allshare.
Τώρα για τον άλλο media server τον πρώτο που βρήκα μπροστά μου προσπαθώ να δουλέψω και είναι αυτός που έγραψα πιο πάνω ο mezzmo. Εκεί το πρόβλημα που έχω είναι ότι ενώ βλέπει τον δικτυακό δίσκο, ανοίγει τον πρώτο φάκελο αλλά τους υποφακέλους που έχει μέσα δεν τους βλέπει. Αλλο πρόβλημα δεν έχω μ' αυτόν γιατί ουσιαστικά δεν μπορώ να τον δουλέψω για να δω αν διαβάζει υπότιτλους ή κανονικά την εικόνα.
Τώρα. Υπάρχει κάποιος ιδανικός media server που δουλεύει απροβλημάτιστα; Και μιας και προηγείσαι της διαδικασίας μήπως ξέρεις κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει το iso 3D σε mkv 3D γιατί το makemkv που έχω όσα iso μετέτρεψα δεν μου τα παίζει 3D αλλά απλή εικόνα.
Και ένα τελευταίο ερώτημα και ελπίζω να μην σε κουράζω. Εκτός απ' αυτούς τους media server που απαιτούν απ' ότι κατάλαβα το pc να είναι ανοιχτό υπάρχει κανείς που να βλέπει τον δικτυακό δίσκο μόνο του χωρίς να χρειάζεται να είναι ανοιχτό το pc; Δηλαδή η τηλεόραση να βλέπει τον δίσκο απ' το δίκτυο σαν εξωτερικό δίσκο και να παίζει απευθείας απ' αυτόν.

Αρχίζω από το τέλος
εγω έχω κάνει ενα 2 tb δικτυακό συνδέοντας τον στο router το netgear που εχω και δεν χρειάζεται να έχω ανοικτό το pc. Πιστεύω πως άλλη λύση είναι usb 3.0 δίσκος με ethernet σύνδεση (αυτές είναι δικες μου λύσεις-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ- απλά αυτά χρησιμοποιω εγώ.......)
και σε μένα το δικτυακό σκληρό το all share δεν τον βλέπει.........
Τον βλέπει όμως ο ps3 media server. να μια λύση.......
δες στον δικό σου server μήπως χρειάζεται να κάνεις ένα άλλο φάκελο και εκει μέσα να βάλεις τους υπόλοιπους φακελους. Αυτο το θεμα το είχα με το allshare και το έλυσα δημιουργώντας ένα φάκελο και έβαλα εκεί όλους τους άλλους
τι σχεση έχει η γλώσσα που λες με το allshare στην tv?????
θα πας στην tv, θα βαλεις να παίζει μια ταινια με υπότιτλους, tools, ρυθμισεις υποτίτλων κωδικοποιηση ελληνικα. πρέπει να πας πιο κατω απο αυτό που φαίνεται αρχικα στα εργαλεία ή πιο απλά tools και 2 κλικ επάνω-εννοειται έχεις ενεργοποιησει υποτιτλους και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονμα με την ταινια
Για να ειμαι ειλικρινης τέλος αγόρασα απο bay 10 dual layer BDs 50 GB και έκαψα τα iso και δεν ασχολήθηκα καθόλου με μετατροπή. να σου πω κάτι που δεν πίστευα. ειχα δει διάφορα demos και ταινιες σε μέγεθος μέχρι 18GB. χτες εκαψα το HUGO και το έβαλα σε player........ΑΠΛΑ δεν περιγραφω άλλο. νόμιζα οτι είχα δει 3D μεχρι χτες. τλμ

Για να ειμαι ειλικρινης τέλος αγόρασα απο bay 10 dual layer BDs 50 GB και έκαψα τα iso και δεν ασχολήθηκα καθόλου με μετατροπή. να σου πω κάτι που δεν πίστευα. ειχα δει διάφορα demos και ταινιες σε μέγεθος μέχρι 18GB. χτες εκαψα το HUGO και το έβαλα σε player........ΑΠΛΑ δεν περιγραφω άλλο. νόμιζα οτι είχα δει 3D μεχρι χτες. τλμ

Το επιτραπέζιο player σου έβγαλε καλύτερη ποιότητα εικόνας από ένα media player;

δεν ισχυριστηκα κατι τετοιο...........απλα μου εδωσε τη δυνατότητα να δω 3D όπως δεν ειχα δει με αρχεία 3D μέγιστου μεγεθους 20 GB από το net ;) μπορεί να είναι η ταινία, μπορεί να είναι η προσωπική μου εκτίμηση αλλά η εικόνα που είδα στο HUGO και στο AVATAR από ISO που γράφτηκαν σε DL Bluray discs ήταν απλά ότι καλύτερο έχω δει μέχρι σήμερα. Η ερμηνεία μάλλον έγκειται στο ότι τα δισκάκια δίνουν εικόνα FULL HD ενώ τα διαθέσιμα μικρα αρχεία στο net εικόνα διαφορετική. ISO=full 1080p ανά μάτι. Half SBS=960x1080 ανά μάτι

Αρχίζω από το τέλος
εγω έχω κάνει ενα 2 tb δικτυακό συνδέοντας τον στο router το netgear που εχω και δεν χρειάζεται να έχω ανοικτό το pc. Πιστεύω πως άλλη λύση είναι usb 3.0 δίσκος με ethernet σύνδεση (αυτές είναι δικες μου λύσεις-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ- απλά αυτά χρησιμοποιω εγώ.......)
και σε μένα το δικτυακό σκληρό το all share δεν τον βλέπει.........
Τον βλέπει όμως ο ps3 media server. να μια λύση.......
δες στον δικό σου server μήπως χρειάζεται να κάνεις ένα άλλο φάκελο και εκει μέσα να βάλεις τους υπόλοιπους φακελους. Αυτο το θεμα το είχα με το allshare και το έλυσα δημιουργώντας ένα φάκελο και έβαλα εκεί όλους τους άλλους
τι σχεση έχει η γλώσσα που λες με το allshare στην tv?????
θα πας στην tv, θα βαλεις να παίζει μια ταινια με υπότιτλους, tools, ρυθμισεις υποτίτλων κωδικοποιηση ελληνικα. πρέπει να πας πιο κατω απο αυτό που φαίνεται αρχικα στα εργαλεία ή πιο απλά tools και 2 κλικ επάνω-εννοειται έχεις ενεργοποιησει υποτιτλους και έχουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονμα με την ταινια

Ο δίσκος που έχω είναι ένας wd 4Τ δικτυακός πάνω στον ρούτερ όπως εσένα. Δοκίμασα ένα δύο media server αλλά τίποτα. Θα δοκιμάσω και το δικό σου μήπως και είμαι τυχερός αν και όπως λες παίζει γιατί να μην παίξει και σε μένα (λες να μου κάνει καψώνια:laugh:). Το θέμα είναι όμως που εγκαθιστάς το πρόγραμμα αυτό; Δεν θα πρέπει το pc που το εγκαθιστάς να είναι ανοιχτό για να συνδέονται οι συσκευές; Θα το εγκαταστήσω και ότι δεν καταφέρω σε ενημερώνω. Από κει και πέρα. Για τους υπότιτλους το είχα υποψιαστεί ότι κάτι θα είναι απ' την τηλεόραση και γι' αυτό σου τόνισα ότι το έκανα στο pc για να δω αν έχω κάνει βλακεία. Εννοείται ότι υπότιτλοι είναι είτε σε ξεχωριστό αρχείο μέσα στο φάκελο με την ίδια ονομασία, είτε μέσα στην ταινία. Αυτό το tools στην Tv με ποιο κουμπί και που το βρίσκεις.
Φαντάσου ότι την τηλεόραση δεν την έχω κρεμάσει ακόμα και την έχω βάλε-βγάλε απ' την κούτα για τις ρυθμίσεις. Χθες το βράδυ νευρίασα με το θέμα του server και την έβαλα πάλι στην κούτα και είπα τέλος δεν την ξαναβγάζω μέχρι να είναι έτοιμο το τζάκι. Τώρα θα με βάλεις να την ξαναβγάλω το βράδυ που θα πάω σπίτι. Αντε πάλι ξενύχτι. Αν πετύχει χαλάλι το ξενύχτι.
Τώρα για το allshare που μου λες δεν το καταλαβαίνω. Εχω έναν φάκελο που ονομάζεται Movies. Εκεί μέσα έχω άλλους τρεις υποφακέλους που ονομάζονται Action - Comedy - Thriller. Σε κάθε φάκελο έχω μέσα άλλους φακέλους που έχουν τις ταινίες. Οταν λοιπόν μπω απ' την tv στο allshare βλέπει τον δικτυακό δίσκο αλλά όταν πατήσω μέσα σ' αυτόν δεν έχει τίποτα. Ούτε τον αρχικό Movie ούτε βέβαια του υπόλοιπους. Απλά όποτε πήγα στο allshare και προσπάθησα να κάνω τον φάκελο του δίσκου κοινόχρηστο για να τον βλέπει όπως τους δίσκους του pc δεν τον δέχτηκε ενώ στις ρυθμίσεις τον έχω δώσει κανονικά.
Στο θέμα τον iso με την δική σου λύση θα πρέπει πρώτα να πάρω ένα αντιγραφικό για bluray, ένα bluray player για την tv αν θέλω να τα βάζω εκεί(αυτό σίγουρα θα το πάρω κάποια στιγμή) εκτός και αν γίνεται απ' το pc αλλά θα πρέπει να το έχω ανοιχτό. Αυτό που ψάχνω είναι όπως το έχω τώρα. Να έχω τον δικτυακό δίσκο ανοιχτό και να παίζει η τηλεόραση από κει ότι θέλω χωρίς να έχω αναγκαστικά ένα pc ανοιχτό. Δεν ξέρω αν γίνεται στο θέμα του 3D αλλά θα ήταν ότι καλύτερο. Εχω κατεβάσει ταινίες σε 3D και όσες είναι σε έτοιμη μορφή mkv τις παίζει μια χαρά. Αν όμως κατέβουν σε iso και πρέπει να τις μετατρέψω σε mkv το makemkv δεν μπορεί. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο πρόγραμμα μετατροπής που θα το κάνει γιατί δεν θα υπήρχαν τα άλλα 3D που είναι σε mkv.

Δοκιμαστικά κατέβασα αυτό ps3mediaserver 1.70.1.exe και το εγκατέστησα απομακρυσμένα και μου λέει ότι δεν έχω κονσόλα playstation συνδεμμένη. Ελπίζω να μην χρειάζεται κονσόλα γιατί δεν διαθέτω. Από κει και πέρα τι ρυθμίσεις πρέπει να κάνω; Το πρόγραμμα (αν είναι το σωστό) το εγκατέστησα στο pc.

κοιτα.....αν και σχεδιασθηκε για να κανει srtream σε PS3 δεν παυει να ειναι ενας πολύ καλός media server. στην αρχικη του οθονη στο pc αφου το τρεξεις εκει θα πρεπει να σου βγαλει την τηλεοραση (δες photo). to tools ειναι το κουμπι κατω απο το menu!!!!!! θα πας στη σελιδα navigatio/share settings του server και θα ορισεις το σκληρο που θες. μετα θα επiλεξεις το server απο το μενου της tv οπως επιλεγεις το allshare και οπως χρησιμοποιεις το all share θα χρησιμοποιεις και αυτον. κοιτα μην εχεις θεματα με κανενα firewall.......(δες εικονα)

Attachments

• toyo 1.JPG
    toyo 1.JPG
    21.3 KB · Views: 294
  • toyo 3.jpg
    toyo 3.jpg
    45.3 KB · Views: 305
  • toyo 2.JPG
    toyo 2.JPG
    62.5 KB · Views: 295
Το βράδυ θα ξανά βγει η τηλεόραση απ' την κούτα και θα το δοκιμάσω. Ελπίζω να δουλέψει

Τους φακέλους και τις ταινίες τις είδε η τηλεόραση μια χαρά. Και το πρόγραμμα είδε την τηλεόραση και το αντίστροφο. Στους υπότιτλους δεν βρήκα κάπου να δίνει την δυνατότητα για κωδικοποίηση ελληνικά αλλά είχε μόνο ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Πάντως σε όσες ταινίες δοκίμασα είδα τους υπότιτλους. Το θέμα είναι ότι αυτά έγιναν όσο είχα το pc ανοιχτό. Όταν το έκλεισα δεν υπήρχε πλέον o media server ως επιλογή στην τηλεόραση και επομένως δεν μπορούσαν να παίξω τις ταινίες απευθείας απ' τον δικτυακό δίσκο. Επίσης στις φώτο που έχεις παραθέσει δεν βρίσκω αυτήν που έχει τα privilege settings. Που υπάρχουν αυτά γιατί στην έκδοση που κατέβασα τα έχει στα ελληνικά και έχει μόνο ιστορικό - κατάσταση - γενικές ρυθμίσεις - ρυθμίσεις πλοήγησεις - ρυθμίσεις transconding. Αυτό που έκανα ήταν απλά στις ρυθμίσεις πλοήγησεις να δώσω τους φακέλους απ' τον δίσκο. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο για να συνδεθεί η τηλεόραση με τον δίσκο χωρίς το Pc; Μήπως έχει κάποια ρύθμιση απ' την τηλεόραση;

Γείας σας και απο μένα. είμαι και γω κάτοχος από σήμερα το μεσημέρι μιας es8000-46 ... αν και στην αρχη ενθουσιασμένος πλέον τώρα πολύ απογοητευμένος.... ίσως φταίει τα καλά λόγια. ίσως η χαρά μου ότι θα ψένει και καφέ..? ποιός ξέρει.... Λοιπόν θα αναφέρω αυτά που μέχρι στιγμής είδα.
1) σαν εικόνα θα έλεγα πολύ καλή και ζωντανή. ακόμη και στις βασικές ρυθμίσεις.
2) κουμπία , κουμπάκια , τηλεχειριστήρια (πληθυντικος!!) , πολλές πάρα πολλές ρυθμίσεις εικόνας και ηχού, internet , όλα πολύ εύκολα και γρήγορα.
3) αναγνώριση κίνησης και ´φωνής πολύ καλό εύκολο με γρήγορες ρυθμίσεις αλλά μαλλον ακόμη έχει δρόμο η φωνή.Η κίνηση πολύ καλή.
4) Συνδεθηκε πολύ γρήγορα στο τοπικό δίκτυο χωρίς να κάνω τίποτα. και είδε τις ταινίες που αυτες τις λίγες που παιζει
Αρνητικά
1) πολύ κακός media player δεν το περίμενα τοσο κακό... σχεδόν δεν μου παίζει τίποτα από όλες τις ταινίες που ´´εχω.... ίσως φταίει (όχι ισως είμαι σίγουρος)ότι έχει microsoft media player!ΧΑΧΑ
2) Μετατροπή 2D σε 3D δεν έχω δει σε άλλες αλλά εδώ χάλια. κάτι ταινίες που έχω σε iso 3D (τις παίζω απο media player εξωτερικό) δεν είδα προκοπή χάλια ..ίσως τα μάτια μου, ίσως καμμία ρύθμιση....
3) και τελευταίο και έφυγε για αλλαγη(χλωμό το βλέπω!!) μια μαύρη μπάρα από την μια άκρη στην άλλη στην μέση της τηλεόρασης.... σνιφ σνιφ!!! την πρόσεξα μετά την αναβάθμιση του νέου
firmware.. δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό.. anyway έχω ήδη καλέσει τεχνικό και θα κλείσουμε ραντεβου για αύριο μεθαύριο...
ξέρει κανείς τι παίζει με τς εγγυήσεις?? αν εγώ θέλω νέα και όχι επισκευει γίνεται?? την πήρα από electroworld πάρα πολύ φτηνη... είδα ένας απο δω ότι είχε ένα παρεμφερες πρόβλμα. και την αλλάξανε.

Γεία σας και απο μένα,

Μία ερώτηση θέλω να κάνω και ζητώ την συμβουλή σας... Είμαι κάτοχος της UE65ES8000 εδω και κανά μήνα...
Καθώς εβλεπα ταινία την σταματάω για λίγο, το Samsung BluRay player μπαινει στην αναμονή, οπότε μαυρίζει η οθόνη
και βγαίνει το μικρό λογότυπο της Samsung στο κέντρο της οθόνης...Τότε παρατήρησα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες...
Προφανώς καμένα pixel... Και είναι αρκετά... Όπως καταλαβαίνετε τα εγκεφαλικα πήγαν και ήρθαν... Είναι αρκετά στην αριστερή μεριά
και κανα δυο στην δεξιά μεριά...
Γνωρίζει κάποιος την πολιτική της Samsung? Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
Ενημερώνω το κατάστημα που την πήρα? Τί να περιμένω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

66506277.jpg

58196462.jpg

32779542.jpg

Γεία σας και απο μένα,

Μία ερώτηση θέλω να κάνω και ζητώ την συμβουλή σας... Είμαι κάτοχος της UE65ES8000 εδω και κανά μήνα...
Καθώς εβλεπα ταινία την σταματάω για λίγο, το Samsung BluRay player μπαινει στην αναμονή, οπότε μαυρίζει η οθόνη
και βγαίνει το μικρό λογότυπο της Samsung στο κέντρο της οθόνης...Τότε παρατήρησα αυτά που βλέπετε στις φωτογραφίες...
Προφανώς καμένα pixel... Και είναι αρκετά... Όπως καταλαβαίνετε τα εγκεφαλικα πήγαν και ήρθαν... Είναι αρκετά στην αριστερή μεριά
και κανα δυο στην δεξιά μεριά...
Γνωρίζει κάποιος την πολιτική της Samsung? Τί γίνεται σε αυτήν την περίπτωση?
Ενημερώνω το κατάστημα που την πήρα? Τί να περιμένω?

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

66506277.jpg

58196462.jpg

32779542.jpg

το καταστημα δεν εχει καμια σχεση πλεον, μετα τις 8 ημέρες. Ενημερωνεις αντιπροσωπεια και ερχεται καποις να τη δει επι τοπου.

Αρνητικά
1) πολύ κακός media player δεν το περίμενα τοσο κακό... σχεδόν δεν μου παίζει τίποτα από όλες τις ταινίες που ´´εχω.... ίσως φταίει (όχι ισως είμαι σίγουρος)ότι έχει microsoft media player!ΧΑΧΑ

2) Μετατροπή 2D σε 3D δεν έχω δει σε άλλες αλλά εδώ χάλια. κάτι ταινίες που έχω σε iso 3D (τις παίζω απο media player εξωτερικό) δεν είδα προκοπή χάλια ..ίσως τα μάτια μου, ίσως καμμία ρύθμιση....

3) και τελευταίο και έφυγε για αλλαγη(χλωμό το βλέπω!!) μια μαύρη μπάρα από την μια άκρη στην άλλη στην μέση της τηλεόρασης.... σνιφ σνιφ!!! την πρόσεξα μετά την αναβάθμιση του νέου
firmware.. δεν ξέρω αν έφταιγε αυτό.. anyway έχω ήδη καλέσει τεχνικό και θα κλείσουμε ραντεβου για αύριο μεθαύριο...
ξέρει κανείς τι παίζει με τς εγγυήσεις?? αν εγώ θέλω νέα και όχι επισκευει γίνεται?? την πήρα από electroworld πάρα πολύ φτηνη... είδα ένας απο δω ότι είχε ένα παρεμφερες πρόβλμα. και την αλλάξανε.
.
1 δεν συμφωνω..... σε μένα εχει παίξει τα πάντα (εκτος απο ISO). 22D σε 3D δεν αξιζει να κανεις.....σε 3d DL δισκακια που εγραψα η εικόνα 3D ειναι απλα εκπληκτικη3. ειναι ξεκαθαρο προβλημα και μαλλον θα σου αλλάξουν οθόνη και οχι tv ....

Last edited by a moderator:
επανέρχομαι... Μπορώ να πω ότι η έκπληξη μου ήταν μεγάλη, όταν ειπα τηλεφωνικός στην electroworld ότι έχω πρόβλμα στην οθόνη που μόλις ειχα παραλάβη, και η απάντηση της τηλεφωνήτριας ήταν ότι μπορεί να γίνει άμεσα αλλαγή και αν ήθελα την ίδια μέρα που είπα ναι , με έστειλε στην συγγρού (μερα όχι βράδυ!!!χαχα) και ήδη έχω την καινούρια μου tv!! καμμία σχέση. πολύ καλυτερη εικονα και στο 3D αλλά στο 2D πραγματικά άπαιχτη!!
οσο αφορά το media player συνεχίζει να μην παίζει σχεδόν τίποτα... μονο DVD rip ίσως παίζει ρόλο που είναι σε δίκτυο??? δεν ξέρω. θα της κουμπώσω αργότερα ένα σκληρο μέσω USB και θα σας ενημερωσω ξανά!
ΥΓ. στο κατάστημα που πηγα να παραλάβω την αντικατάσταση ο τεχνικός μου πρότεινε να την αλλάξω σε άλλη μάρκα τηλεόρασης.. που είπε ότι οι samsoung είναι πολύ προβληματικες αν και μου είπε ότι 8000 πρώτη φορα είδε χαλασμένη και ιδίως στο πανελ. αλλά νομιζω ότι ξέρω γιατ´ήταν χαλασμένη. στο νέο κουτί υπήρχε άλλα γυαλιά τα νέα , και στο παλιο εκτός από τα παλια γυαλιά αυτ´που μου εκανε εντύπωση ήταν ότι οι μπαταρίες που είχε είχαν χαλάσει , είχαν βγάλει ζουμιά. ποιος ξέρει τι ειχε συμβεί στην παλία!!!

Και σε μένα ότι του έδωσα είτε δικυακά είτε από usb το έπαιξε απροβλημάτιστα. Μόνο σε ένα έκανε σπασίματα που όμως μάλλον φταίει το αρχείο γιατί το ίδιο μου έκανε και στο pc. Ο player είναι πάρα πολύ καλός. Αν έπαιζε και δικτυακά χωρίς την ύπαρξη pc (απευθείας απ' τον δίσκο στο δίκτυο) θα ήταν το τέλειο.

Χθες είχα μια επιτυχία. Κατάφερα επιτέλους να δει τον δικτυακό δίσκο wd χωρίς την βοήθεια του pc. Μέσω του media server twonky που έχει ο wd η τηλεόραση συνεργάστηκε μια χαρά. Πάντα όμως υπάρχει και ένα αλλά. Τα είδε όλα τα αρχεία μια χαρά αλλά δεν μπορεί να μου κάνει rewind - fast forward όταν παίζω απευθείας απ' τον δίσκο. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα όταν βλέπεις ταινία και θες να μεταφερθείς πίσω ή μπροστά.
Αν γνωρίζει κανείς κάτι ας βοηθήσει. Κατά τα άλλα η τηλεόραση είναι μπροστά απ' την εποχή της. Ίσως αν ειχε δόνηση να έφτιαχνε και καφέ.