Samsung UE ES8000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αναφέρομαι στην λειτουργία κάμερας που έχει και μπορείς από εκεί να βγάλεις φωτογραφίες.
Θα το τσεκάρω και θα σας πω.

Σε τηλεοπτικό σήμα η τηλεόραση "μαζεύει" την εικόνα απο τα δεξιά και αριστερά στο κέντρο η μπορείς να την βάλεις και FULL SCREEN το είδα αυτό σε βίντεο στο YouTube. Το κάνει αυτο για καλύτερη εικόνα;

Μπορεί κάποιος που έχει την τηλεόραση να μας πει πως αποδίδει σε Digea κανάλια και πως σε Nova η ΟΤΕ TV?

Αλήθεια έχω κι εγώ την απορία υπάρχει τέτοια εφαρμογή να παρακολουθείς το σπίτι σου από το κινητό σου μέσω της ES8000;;;

Ας απαντήσει κάποιος ρε παιδιά...

Χωρίς να είμαι κάτοχος της Tv εάν γίνεται θα γίνεται με κάποιο ip camera πρόγραμμα απο AppleStore αν έχεις βέβαια iPhone. Η το αντίστοιχο Samsung. Και η Tv είναι συνδεδεμένει στο WiFi σου. Ψάξτο λίγο και πές μας...

[*] κάπου διάβασα και για κενό ασφαλείας και ότι μπορούν να σε δουν μέσα απο την κάμερα ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ Η ΌΧΙ

Για το θέμα των δίσκων είχα χθες ένα πρόβλημα με το ρεύμα και δεν μπόρεσα να το δω. Μόλις το διορθώσω θα έχω νέα.

46" η 55" στην ίδια τηλεόραση θα προτείνατε για χρήση :

- 60% τηλεοπτικά κανάλια Degia/Nova(χωρίς τα HD το δεύτερο)

- 20% PS3

- 20% BLUE RAY

Σε απόσταση 3 μέτρα περίπου απο τον καναπέ.;

Έγώ εχω απόσταση θεασης περίπου 3,3 μέτρα, έχω την 55άρα και σκέφτομαι ότι αν είχα τα χρήματα θα χώραγε άνετα και η 65άρα.
Νομίζω ότι αν δεν έχεις πρόβλημα στο οικονομικό θέμα, όσο μεγαλύτερη, τόσο καλύτερα.

καλησπερα, εχω την ΕS7000 δηλ. παρομοιο μοντελο, ξερει κανεις τι αρχειο υποτιτλων για 3D ταινιες αναγνωριζει το player της τηλεορασης? διοτι δεν του ανοιγει καθολου τους υποτιτλους..
Ευχαριστω.

καλησπέρα,....μπορείτε να μ' ενημερώσετε τι κάνουμε οταν δεν μας βγάζει (συνδεδεμένο usb ) τους υπότιτλους στα ελληνικά αλλά με ακαταλαβίστικους χαρακτήρες ;;;;;;;;;

[*] κάπου διάβασα και για κενό ασφαλείας και ότι μπορούν να σε δουν μέσα απο την κάμερα ! ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ Η ΌΧΙ

Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό για να ισχύει... αλλά δεν το αποκλείω κιόλας... Και θα σας πω γιατί: Στην ES8000 μου έχω ανοίξει ένα λογαριασμό Skype... Στον υπολογιστή μου έχω ανοίξει επίσης άλλο ένα λογαριασμό Skype ... Μπορώ λοιπόν και βλέπω (από το PC) κάθε φορά που η τηλεόραση ανοίγει και κλείνει ... Μερικές φορές τα βράδια και ενώ η τηλεόραση είναι κλειστή ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ !!! ... και μάλιστα μπορώ να κάνω κλήση στο Skype καλώντας κανονικά παό το PC με τη διαφορά ότι δεν ακούγεται τίποτε από την τηλεόραση... Λέτε να είναι θέμα λογισμικού ;;; Ή λέτε να παίζει ... banistir dulap;;;

ΥΓ: Πάντως αν δεν παίζει κάποιο θέμα με κενό ασφαλείας, αλλά να μπορώ με σχετικές ρυθμίσεις να δω ΜΟΝΟ ΕΓΩ το δικό μου σπίτι θα είναι πολύ καλή φάση...

Last edited:
Μου φαίνεται κάπως υπερβολικό για να ισχύει... αλλά δεν το αποκλείω κιόλας... Και θα σας πω γιατί: Στην ES8000 μου έχω ανοίξει ένα λογαριασμό Skype... Στον υπολογιστή μου έχω ανοίξει επίσης άλλο ένα λογαριασμό Skype ... Μπορώ λοιπόν και βλέπω (από το PC) κάθε φορά που η τηλεόραση ανοίγει και κλείνει ... Μερικές φορές τα βράδια και ενώ η τηλεόραση είναι κλειστή ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ !!! ... και μάλιστα μπορώ να κάνω κλήση στο Skype καλώντας κανονικά παό το PC με τη διαφορά ότι δεν ακούγεται τίποτε από την τηλεόραση... Λέτε να είναι θέμα λογισμικού ;;; Ή λέτε να παίζει ... banistir dulap;;;

ΥΓ: Πάντως αν δεν παίζει κάποιο θέμα με κενό ασφαλείας, αλλά να μπορώ με σχετικές ρυθμίσεις να δω ΜΟΝΟ ΕΓΩ το δικό μου σπίτι θα είναι πολύ καλή φάση...

Άρα στο ερώτημα αν μπορούνε να παρακολουθήσουμε τι γίνεται στο σπίτι μας μέσα απο την TV απο smart phone και αν έχουμε την εφαρμογή Skype στο κινητό μπορούμε; Η όχι; Έσυ όταν βλέπεις απο PC ανοίγει η τηλεόραση η απλά παρακολουθείς το σαλόνι χωρίς να καταλάβει κανείς κάτι;

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνεται, αλλά βέβαια όχι αδύνατο.
Νομίζω ότι αν κάποιος έχει καταφέρει με κλειστό λαπτοπ / κομπιούτερ να έχει εικόνα του χώρου από την κάμερα του, και να την στέλνει με κάποιο τρόπο, τότε θα γίνεται και με την τηλεόραση μας.

Μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνεται, αλλά βέβαια όχι αδύνατο.
Νομίζω ότι αν κάποιος έχει καταφέρει με κλειστό λαπτοπ / κομπιούτερ να έχει εικόνα του χώρου από την κάμερα του, και να την στέλνει με κάποιο τρόπο, τότε θα γίνεται και με την τηλεόραση μας.

Δεν έχει να κάνει με το αν είναι ανοικτή η τηλεόραση πιστεύω... αλλά αν είναι η ethernet συνδεμένη...

Τι εννοείς να δοκιμάσει ( ; )να κάνει βιντεοκλήση;;;

Ή να παρατηρήσει αν ανοιγοκλείνει η κάμερα ερήμην του χρήστη;;;

Το δεύτερο, αν δουλεύει με κάποιον τρόπο που η τηλεόραση να δείχνει " κλειστή "

Έχω παρατηρήσει βλέποντας διαφημήσεις, κάποια κυλιώμενα μυνήματα στο κάτω μέρος της οθόνης να δείχνει τα γράμματα θολά. Το έχετε παρατηρήσει εσείς? Υπάρχει τρόπος να το διορθώσουμε αυτο?