Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αυτό που παρατήρησα τωρα είναι οτι στα κάναλια της digea στο σήμα μεσω κεραίας η είκονα είναι πολυ καλύτερη(πιο καθαρή,χωρίς θόρυβο) , απο τι όταν βλέπω μέσω του δέκτη με hdmi σύνδεση

Έτσι όπως το περιγράφεις η τηλεόραση κάνει καλύτερη επεξεργασία του σήματος από τον εξωτερικό δέκτη (που δίνει 1080i στην τηλεόραση άρα το μόνο που έχει η τηλεόραση είναι να το κάνει 1080p).

Δοκίμασε να δώσεις 576i στην έξοδο του δέκτη και πες μας αν βλέπεις βελτίωση.

Έτσι όπως το περιγράφεις η τηλεόραση κάνει καλύτερη επεξεργασία του σήματος από τον εξωτερικό δέκτη (που δίνει 1080i στην τηλεόραση άρα το μόνο που έχει η τηλεόραση είναι να το κάνει 1080p).

Δοκίμασε να δώσεις 576i στην έξοδο του δέκτη και πες μας αν βλέπεις βελτίωση.

Έχω την εντύπωση οτι βάζοντας το δέκτη στα 576i βελτίωνετε η κατάσταση, αλλα επειδη ασχολούμαι όλη μέρα έχουν και κουραστεί τα μάτια μου δεν είμαι σίγουρος
Βέβαια και έτσι, όπου έχει μαυρο η εικόνα ειναι χάλια
Μήπως τα 2-2,5 μέτρα ειναι πολύ λίγα σε 55αρα για να δείς sd σήμα καθαρό?

Έκανα μια έρευνα και έχει επεξεργαστή STi 7110 στα 450 MHz...

http://www.ebay.co.uk/itm/HD-Satell...-Reader-USB-Full-HD-New-PVR-FTA-/281084454163

Για τα σημερινά δεδομένα θεωρείται κατά πολύ ξεπερασμένος.
Καλημέρα, δηλαδή πιστέυεις οτι φταίει αυτός? Δηλαδή με έναν καινούριο δέκτη θα έβλεπα διαφορά στην εικόνα?
αν και τώρα το πρωί που βλέπω μαζι με τη γυναίκα μου δε βλέπω διαφορές οταν ο δέκτης βγάζει 1080 και 576

Από ότι κατάλαβα έχεις ελεύθερη κάρτα της NOVA και γι' αυτό βλέπεις σε δικό σου δέκτη. Επειδή οι ελεύθερες κάρτες θα καταργηθούν σύντομα (κανονικά πρέπει να σου έχουν στείλει μήνυμα από την NOVA) κάποια στιγμή αναγκαστικά θα πας στον PACE που δίνει η NOVA που πιστεύω ότι είναι καλύτερος σαν εικόνα (βέβαια έχει και κάποια κουσούρια). Η άλλη λύση είναι να πας σε OTE TV (o δέκτης που δίνει είναι KAON και είναι καλύτερος από τον PACE).

Τέλος πάντων για να μην είμαστε off topic το συγκεκριμένο θέμα εδώ...

http://www.avclub.gr/forum/showthre...ς-των-ανύπαντρων-καρτών-!-ΥΠΑΡΧΕΙ-ΛΥΣΗ/page57

δε μιλάω για τα κανάλια της νόβα. για όλα τα κανάλια sd στις 9,13,19,28 μοίρες που βλέπω.
και στο ξαναλέω η αισθήση μου αυτή ειναι επειδη με την lg έβλεπα πιο καθαρά

Μπορείς να κάνεις μια ερώτηση και στα δορυφορικά αν υπάρχει κάποιος δέκτης να αγοράσεις ώστε να αναβαθμίσεις την εικόνα. Δυστυχώς το 95% των δεκτών είναι made in China με μέτρια και κάτω ποιότητα εικόνας και κατασκευής.

ρε παιδια απο στικάκι ταινίες πώς παίζουν σε σας? εχθές έβαλα μια σε 1080p, όποιες σκηνές είχαν μάυρο πραγματικά η εικόνα δε βλεπόταν, όπως και σήμερα έβαλα μια σειρα στα720 πάλι το ιδιο χάλι. Οπου έχει μαυρο πιξελιαζει πολύ άσχημα. στις φωτεινές σκηνές είναι σουπερ. είναι τόσο χάλια σε σημείο να μη θέλω νατα δώ
Σκεφτομαι σοβαρά πλέον να τη πάω πίσω , δε ξέρω εχω απογοητευτεί.
Αρχισε να γκρινιάζει και η γυναίκα.

μηπως εχει καποιο προβλημα η τιβι σου και ολα σου φαινονται χαλια και σε μας ωραια ?

Re: Απάντηση: Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

μηπως εχει καποιο προβλημα η τιβι σου και ολα σου φαινονται χαλια και σε μας ωραια ?

Aπο usb εχεις δει ταινίες 720p-1080p και σε όλες οι εικόνα και ειδικότερα οι σκηνές με μάυρο σου φαίνονται ενταξει?

Αύριο θα πάω κωτσοβολο να δω τι θα κάνω, λέτε αν τους πω να την αλλάξω και να πάρω άλλη θα το κάνουν; Πριν 9 μέρες τη πήρα.

Πήγα απο κωτόβολο , εβαλα το usb στην 55 και 46 που είχαν εκεί ανοιχτές και αυτές ακριβώς το ίδιο έδειχναν που σημαίνει οτι δεν ειναι ελαττωματικη η δική μου.
είχαν δίπλα την πανασονικ et60 ουτε καν διαβαζε το usb για να τη δοκιμασω , το έβαλα στην lg la660s ίσως ήταν λίγο καλύτερα αλλα όχι έτσι οπως πρέπει.
Τελικά μηπως δεν έχει πρόβλημα η τηλέοραση αλλά εγώ?

ρε παιδια απο στικάκι ταινίες πώς παίζουν σε σας? εχθές έβαλα μια σε 1080p, όποιες σκηνές είχαν μάυρο πραγματικά η εικόνα δε βλεπόταν, όπως και σήμερα έβαλα μια σειρα στα720 πάλι το ιδιο χάλι. Οπου έχει μαυρο πιξελιαζει πολύ άσχημα. στις φωτεινές σκηνές είναι σουπερ. είναι τόσο χάλια σε σημείο να μη θέλω νατα δώ
Σκεφτομαι σοβαρά πλέον να τη πάω πίσω , δε ξέρω εχω απογοητευτεί.
Αρχισε να γκρινιάζει και η γυναίκα.

Δοκίμασε να κατεβάσεις μερικά κλικ το ρυθμιστικό "Φωτεινότητα". Μπορείς να κατεβάσεις και τα mp4 από εδώ και να χρησιμοποιήσεις το pattern Βlack Clipping σύμφωνα με τις οδηγίες από εδώ, για να ρυθμίσεις με μεγαλύτερη ακρίβεια...

Καλησπέρα σε όλους
Πήρα κι εγώ την 40'' και μου παρουσιάζει το ίδιο θέμα με το wifi που ανέφερε ο adi32. Δεν συνδέεται με τίποτα στο router (Pirelli). Έκανα wifi hotspot με το κινητό μου και συνδέθηκε. Επίσης συνδέθηκε και με ethernet. Προς το παρόν δεν έχω κάνει κάποια αναβάθμιση στο software, έχει version 1005. Όταν την βάζω να συνδεθεί καταλήγει πάντα σε "Wireless network disconnected".
Υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο θέμα με το αρχικό software; Κανείς άλλος με το ίδιο πρόβλημα;

στην 55αρα ειχα το προβλημα, την συνδεσα με καλωδιο στο μοντεμ κα αμεσως μου ζητησε να κανω αναβαθμιση λογισμικου. Μολις τελειωσε η αναβαθμιση και ξανα ανοιξε η τηλεοραση το προβλημα δεν υπηρχε πια, συνδεετε πια χωρις προβλημα με το ασυρματο.

Σ'ευχαριστώ πολύ chocbhed. Την σύνδεσα με καλώδιο και έκανα την αναβάθμιση στο version 1104. Τώρα πλέον συνδέεται απροβλημάτιστα. Ενεργοποίησα πάλι και το MAC filter στο router και όλα μια χαρά.

Γεια σας.... ξεφύλλισα το φόρουμ να βρω κάτι σχετικά με τις διαφορές 3Δ ταινιών, (και δεν βρήκα κάτι, (κόλλησα όμως σε πολύ ενδιαφέροντα άρθρα)), δηλαδή ποιο "φορμάτ" (να το πω !!!).... αυτό που είναι μισό-μισό αριστερά/δεξιά ή πάνω κάτω ή όποιο άλλο αν υπάρχει.
Έχω την Samsun UE32 F6400AW και όπως κάθε καινούργιο "κοσκινάκι" ακόμη το ψάχνω..... πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλες αυτές τις δυνατότητες που προσφέρει και σε συνδυασμό με το ασύρματο πληκτρολόγιο της ίδιας εταιρίας σου λύνονται τα χέρια.
Συγνώμη μου το λέω με δικά μου λόγια, αλλά νέος στον χώρο και δεν γνωρίζω πολλές από τις ορολογίες