Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα παιδες...ευτυχης κατοχος απο σημερα της τηλεορασης στις 32".Ολα πολυ καλα μεχρι τωρα αλλα εχω το εξης θεμα....προσπαθω να κανω το χειριστηριο να χειριζεται τον αποκωδικοποιητη του OTE TV αλλα παρολο που βρισκει το μοντελο του αποκωδικοποιητη δεν αλλαζει τα καναλια!

Τα εχει καταφερει κανεις κατοχος που ειναι συνδρομητης στον OTE;

καλησπερα παιδια...εχω παρει την 40" την συνδιασα με το δωρο home cinema f450(μπαρα της samsung) και το bluray f6500(ολα samsung)... το θρμα μου ειναι, το virtual surround της tv παιζει καλυτερα απ οτι η μπαρα ..... κατι κανω λαθος στις ρυθμισεις...αν μπορουσε καποιος εμπειρος να πει την αποψη του....δεν εχω ιντερνετ και μολις μετακομισα οποτε γραφω τωρα απο την δουλεια στα γρηγορα...δεν εχω την πολυτελεια να διαβασω πολλα threads... ευχαριστω

Επανερχομαι με ακομα μια απορια....γνωριζει καποιος τι τυπου βιδες χρειαζονται για να τοποθετηθει η 32αρα σε βαση τοιχου;

Μόλις απέκτησα και εγώ την 46'' F6400. 789ευρω απο public με δώρο ηχομπάρα. Δεν έχω προλάβει να την ψάξω πολύ αλλα εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλή. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες! !

Υ.Γ. όποιος βλέπει τα ελληνικά κανάλια μέσω degia μην μπέι στον κόπο για πάνω απο 32 ''! Είμαστε πολύ πισω ακόμα στην Ελλάδα στην εικόνα των ψηφιακών καναλιών!

Απάντηση: Re: Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μόλις απέκτησα και εγώ την 46'' F6400. 789ευρω απο public με δώρο ηχομπάρα. Δεν έχω προλάβει να την ψάξω πολύ αλλα εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλή. Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες! !

Υ.Γ. όποιος βλέπει τα ελληνικά κανάλια μέσω degia μην μπέι στον κόπο για πάνω απο 32 ''! Είμαστε πολύ πισω ακόμα στην Ελλάδα στην εικόνα των ψηφιακών καναλιών!

Πολύ καλή αγορά και καλό το δωράκι!! Απλά με κάνα 50ρικο παραπάνω θα έπαιρνες την 6500!! (Φαντάζομαι είχε και το πληκτρολόγιο δώρο έτσι?)
Έχεις δίκιο για τα κανάλια μας, είναι τόσο χάλια που νομίζεις πως έχει πρόβλημα η τηλεόραση!!
Άντε, καλές θεάσεις και περιμένουμε εντυπώσεις... :-)

Την είχε κατόπιν παραγγελίας την 6500 με ενημέρωση διαθεσιμότητας σε 20 μερες!! Σήμερα - άυριο θα σας πω εντυπώσεις.

ευτυχης κατοχος της 55ρας 6400!!!Ξερουμε αν μπορει να γινει monitor tv σε λαπτοπ με ασυρματο τροπο?Εκτος του AlllShare

Παιδιά έχω μερικές απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Δοκιμάζω 3D ταινίες σε mkv φορμάτ και ενώ στις περισσότερες δεν υπάρχει πρόβλημα, σε 2-3 μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι «το αρχείο αυτό δεν υποστηρίζεται προς το παρόν» !!!
Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά !!! αναγκάζομαι να τις μετατρέψω με το FormatFactory, πάλι σε mkv και τότε τις παίζει !!!!
Τι «παίζει» μ αυτήν την ιστορία?

Προσπάθησα να μετατρέψω μια 2D ταινία σε 3D με το 4Videosoft Video Converter Ultimate (πολύ χρονοβόρο) αλλά το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο!!!
Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, κάποια στάνταρ βήματα? Γνωρίζει κάποιος?
Πάντως ο μετατροπέας της τηλεόρασης έκανε καλύτερη δουλειά και μάλιστα χωρίς κανένα κόπο !!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά έχω μερικές απορίες και θα ήθελα την βοήθεια σας.
Δοκιμάζω 3D ταινίες σε mkv φορμάτ και ενώ στις περισσότερες δεν υπάρχει πρόβλημα, σε 2-3 μου εμφανίζεται το μήνυμα ότι «το αρχείο αυτό δεν υποστηρίζεται προς το παρόν» !!!
Στον υπολογιστή παίζουν κανονικά !!! αναγκάζομαι να τις μετατρέψω με το FormatFactory, πάλι σε mkv και τότε τις παίζει !!!!
Τι «παίζει» μ αυτήν την ιστορία?

Προσπάθησα να μετατρέψω μια 2D ταινία σε 3D με το 4Videosoft Video Converter Ultimate (πολύ χρονοβόρο) αλλά το αποτέλεσμα ήταν απαράδεκτο!!!
Θέλει κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση, κάποια στάνταρ βήματα? Γνωρίζει κάποιος?
Πάντως ο μετατροπέας της τηλεόρασης έκανε καλύτερη δουλειά και μάλιστα χωρίς κανένα κόπο !!

Εμένα σε μερικά 3D μου εβγαζε το μνμ "το αρχείο αυτό δεν υποστηρίζεται προς το παρόν" όταν η ανάλυση ήταν 3840x1072... το μετατρέπω σε 1920χ1080 και παιζουν κανονικα.

Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω το forum που πραγματικά διαβάζοντας πολλές αράδες πράγματα με βοήθησε στο να καταλήξω στην αγορά tv.
Ας μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες εντυπώσεις της 46F6400...

Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με εικόνα στα κανάλια digea. Είμαστε πολύ πισω στην Ελλάδα σε ελευθερα ψηφιακά και πραγματικά λυπάμαι την τηλεόραση που αδικείται οταν βλεπω τα κανάλια μας...

Στα υπόλοιπα τωρα... Εικόνα σε HD 720 και 1080 σειρές ταινίες κλπ τέλεια. Ακόμα βέβαια το ψάχνω για καλύτερες ρυθμίσεις κλπ μέχρι να βρώ αυτό που αρέσει περισσότερο στο ματι μου. Με το Media player δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε με υπότιτλους(πάντα σε κωδικοποίηση UTF-8 όμως) ούτε με αρχεία.

3D πολύ καλό καθόλου κουραστικό ακόμα και μετά από 2 συνεχόμενες 3D ταινίες (σε αντίθεση με όσα λένε στα καταστήματα περι ενεργητικού 3D μάλλον για να προωθούν τις παθητικές LG).
Ήχος όπως οι περισσότερες slim Led μέτριος. Και εδώ μας έσωσε η ηχομπάρα δώρο του Public.

Κάτι που για πολλούς δεν έχει ίσως σημασία αλλα μου έκανε εντύπωση... Πολύ καλες γωνίες θέασης. Οπου και να έκατσα δεν αλοιώθηκαν καθόλου τα χρώματα. Επίσης καθόλου αντανακλασεις μόνο σε τελειως μαυρη οθόνη με κανένα φώς απέναντι να φανούν.

Smart λειτουργίες κλπ δεν έχω πολυ ψάξει, αλλά ο browser γρήγορος.

Γενικά δηλώνω αρχάριος στην LED φάση οπότε ίσως αυτά να σας φαίνονται πολύ απλά...
Για οτι άλλο θέλετε εδώ ειμαι για ερωτήσεις.... :)

Last edited:
Θα κανω 2 noobικες ερωτησεις γι αυτο απομακρυνθειτε!!!

-Σε τι ακριβως χρησιμευει ο δορυφορικος δεκτης που εχει η 6500?Πηρα προσφατα την 6400,αξιζει να την επιστρεψω και να παρω την 6500 γι αυτο το λογο?

-Το ξαναρωτησα αλλα οκ...γινεται να κανεις την tv,monitor tv με καποιο ασυρματο τροπο εκτος hdmi?Δεν μιλαω για το AllShare....

Σας ευχαριστω!!!

H 6400 έχει wifi direct οπότε θεωρητικά μπορείς μέσω miracast (θα μπεί στο update των windows).

Τώρα πως ακριβώς γίνεται μην με ρωτήσεις γιατί δεν το έχω δοκιμάσει.