Πρώτον θέλω να ευχαριστήσω το forum που πραγματικά διαβάζοντας πολλές αράδες πράγματα με βοήθησε στο να καταλήξω στην αγορά tv.
Ας μοιραστώ μαζί σας τις πρώτες εντυπώσεις της 46F6400...
Δεν θα ασχοληθώ καθόλου με εικόνα στα κανάλια digea. Είμαστε πολύ πισω στην Ελλάδα σε ελευθερα ψηφιακά και πραγματικά λυπάμαι την τηλεόραση που αδικείται οταν βλεπω τα κανάλια μας...
Στα υπόλοιπα τωρα... Εικόνα σε HD 720 και 1080 σειρές ταινίες κλπ τέλεια. Ακόμα βέβαια το ψάχνω για καλύτερες ρυθμίσεις κλπ μέχρι να βρώ αυτό που αρέσει περισσότερο στο ματι μου. Με το Media player δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα ούτε με υπότιτλους(πάντα σε κωδικοποίηση UTF-8 όμως) ούτε με αρχεία.
3D πολύ καλό καθόλου κουραστικό ακόμα και μετά από 2 συνεχόμενες 3D ταινίες (σε αντίθεση με όσα λένε στα καταστήματα περι ενεργητικού 3D μάλλον για να προωθούν τις παθητικές LG).
Ήχος όπως οι περισσότερες slim Led μέτριος. Και εδώ μας έσωσε η ηχομπάρα δώρο του Public.
Κάτι που για πολλούς δεν έχει ίσως σημασία αλλα μου έκανε εντύπωση... Πολύ καλες γωνίες θέασης. Οπου και να έκατσα δεν αλοιώθηκαν καθόλου τα χρώματα. Επίσης καθόλου αντανακλασεις μόνο σε τελειως μαυρη οθόνη με κανένα φώς απέναντι να φανούν.
Smart λειτουργίες κλπ δεν έχω πολυ ψάξει, αλλά ο browser γρήγορος.
Γενικά δηλώνω αρχάριος στην LED φάση οπότε ίσως αυτά να σας φαίνονται πολύ απλά...
Για οτι άλλο θέλετε εδώ ειμαι για ερωτήσεις....