Constantinos Milonas
AVClub Addicted Member
- 20 August 2006
- 1,782
samsung UE46f6400AWXXH Αξίζει για ένα φίλο που θέλει να την αγοράσει η σε αυτά τα λεφτά 645 μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο ?
Τον τελευταίο καιρό το plex άρχισε να τρώει συνέχεια κολλήματα στις ταινίες.
Κάθε 10-20 δευτερόλεπτα κολλάει η ταινία που παίζει, φορτώνει για 4-5 δευτερόλεπτα και συνεχίζει.
Δεν έχει αλλάξει κάτι στην συνδεσμολογία. Όπως το είχα και πριν το έχω και τώρα (το streaming γίνεται μέσω wifi από τον υπολογιστή).
Τι μπορεί να φταίει;
αν ειναι οι ταινιες μεσω wifi και ειδικα αν ειναι 1080 δεν θα παιζουν χωρις κολληματα.Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα;
Έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόφορο το πρόβλημα.
Κολλάει συνέχεια.
Πριν η συνδεσμολογία ήταν η εξής:
Ταινίες σε ξωτερικό σκληρό USB 3.0 -> Desktop PC -> Switch -> Wifi Router -> Samsung TV
Τώρα έχω βγάλει το switch και έχω μόνο το router. Κολλάει ακόμα περισσότερο.
Τι να δοκιμάσω μπας και καταφέρω και δω ταινία χωρίς κολλήματα;
Arisx χρειαζεσαι 1000αρι router
Arisx χρειαζεσαι 1000αρι router
ετυχε το αρχειο που επαιζες.τωρα μπορει να προεκυψαν παραεμβολες.1080 φουλ δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν μεσω wifi.κανε ενα fast forward και δες εαν κολλαει.το wifi δεν ξερω τι ειναι.δες στο μανουαλ μηπως λεειΑφού έπαιζα μια χαρά 1080p 3D χωρίς κολλήματα (Avatar 3D 1080p 30Gb) μέσω WiFi, τι να ξεχάσω;
Τον σκληρό τον έχω στο pc στο δωμάτιο και ότι αλλαγές θέλω τις κάνω κατευθείαν (κατεβάζω νέες ταινίες, διαγράφω, αρχειοθετώ). Το να πρέπει κάθε φορά να βγάζω τον σκληρό από την τηλεόραση στο σαλόνι και να πηγαίνω στο δωμάτιο να κάνω τις αλλαγές το θεωρώ κουραστικό..
Το WiFi της τηλεόρασης είναι g ή n;
μακαρι να επαιζαν ολα τα 1080 μεσω wifi γιατι τωρα που ο σκληρος με τα hd ειναι πανω στο ενα media player για να στειλω μια ταινια 8 γιγα απο το πισι σε αυτον τον σκληρο κανει κανενα 20λεπτο!Καλά ναι, fast forward εννοείται ότι είχε ψιλοκολλήματα.
Αλλά είχα δει αρκετές ταινίες 1080p χωρίς να έχω κανένα θέμα στην αναπαραγωγή.
Θα τσεκάρω το manual μπας και το αναφέρει.
![]()
μακαρι να επαιζαν ολα τα 1080 μεσω wifi γιατι τωρα που ο σκληρος με τα hd ειναι πανω στο ενα media player για να στειλω μια ταινια 8 γιγα απο το πισι σε αυτον τον σκληρο κανει κανενα 20λεπτο!
Παιδια δοκιμασατε να βαλετε το Samsung Link? Την τηλεοραση την περιμενω, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μεσω αυτου βλεπει κανονικα τις ταινιες σας απο τον υπολογιστη με την μια. Δειτε το λιγο εαν ειναι, και το δοκιμαζω και εγω με το που την παρω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.