Samsung UE F6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

samsung UE46f6400AWXXH Αξίζει για ένα φίλο που θέλει να την αγοράσει η σε αυτά τα λεφτά 645 μπορεί να πάρει κάτι καλύτερο ?

παιδιά σχετικά με την κάμερα για κλήσεις μέσω skype γίνεται να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε με αλλαγή firmware;γιατί είδα πως θέλει συγκεκριμένα μοντέλα...

καλησπερα και απο μενα, ειμαι κατοχςο της απο τον μαιο, δεν εχω πολυ ασχοληθει με αυτην(3d κλπκλπ) , περαν της αναπαραγωγης αρχειων βιντεο απο στικακι. Τις τελευταιες μερες, εστησα ενα NASακι και εριξα τις ταινιες και σειρες που θελω εκει να τις βλεπω μεσω dlna. Παρατηρησα οτι δεν μου εχει ενεργοποιημενο το fast-forward/rewind. Ενω σε αλλες συσκευες μεσω dlna (ipad-note2) παιζει χωρις κανενα προβλημα... Αν ξερεις κατι θα με βοηθουσε. τωρα εκανα τελευταιο firmware update στο NAS (dlink dns-320l) και κατεβαζω την 1116 μπας και στρωσει τιποτα. Αλλα δε βρισκω πουθενα το release note της 1116...

Τον τελευταίο καιρό το plex άρχισε να τρώει συνέχεια κολλήματα στις ταινίες.
Κάθε 10-20 δευτερόλεπτα κολλάει η ταινία που παίζει, φορτώνει για 4-5 δευτερόλεπτα και συνεχίζει.
Δεν έχει αλλάξει κάτι στην συνδεσμολογία. Όπως το είχα και πριν το έχω και τώρα (το streaming γίνεται μέσω wifi από τον υπολογιστή).

Τι μπορεί να φταίει;

Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα;

Έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόφορο το πρόβλημα.
Κολλάει συνέχεια.

Πριν η συνδεσμολογία ήταν η εξής:
Ταινίες σε ξωτερικό σκληρό USB 3.0 -> Desktop PC -> Switch -> Wifi Router -> Samsung TV

Τώρα έχω βγάλει το switch και έχω μόνο το router. Κολλάει ακόμα περισσότερο.

Τι να δοκιμάσω μπας και καταφέρω και δω ταινία χωρίς κολλήματα;

Παιδιά έχει κανείς καμιά ιδέα;

Έχει αρχίσει και γίνεται ανυπόφορο το πρόβλημα.
Κολλάει συνέχεια.

Πριν η συνδεσμολογία ήταν η εξής:
Ταινίες σε ξωτερικό σκληρό USB 3.0 -> Desktop PC -> Switch -> Wifi Router -> Samsung TV

Τώρα έχω βγάλει το switch και έχω μόνο το router. Κολλάει ακόμα περισσότερο.

Τι να δοκιμάσω μπας και καταφέρω και δω ταινία χωρίς κολλήματα;
αν ειναι οι ταινιες μεσω wifi και ειδικα αν ειναι 1080 δεν θα παιζουν χωρις κολληματα.

Arisx χρειαζεσαι 1000αρι router

δεν νομιζω εγω με καλωδιο απο πισι σε ρουτερ και μετα σε τρια wdtv live media players παιζω ολα 720 και αρκετα 1080.για τα τελευταια εχω πανω στο ενα media player ενα σκληρο για τα δυσκολα αρχεια!100mbit ειναι αρκετα αρκει να ειναι καλωδιο.με wifi εξαρταται απο πολλους παραγοντες

καλησπερα σε ολους.αγορασα την 46 f 6400 πριν λιγες μερες και εχω το monsters inc σε 3d mkv.εχω και τα αρχεια sub και idx με την ιδια ονομασια στον φακελο αλλα ο player της tv δεν βλεπει τους υποτιτλους.την βοηθεια σας παρακαλω

Arisx χρειαζεσαι 1000αρι router

Τώρα είμαι με αυτό
Σκέφτομαι να πάω σε κάτι τέτοιο

http://www.amazon.co.uk/TP-Link-TL-...F8&qid=1390131785&sr=1-1&keywords=TL-WR1043ND

Εννοείται ότι με καλώδιο LAN που δοκίμασα όλα έτρεχαν νεράκι. Το θέμα είναι ότι θα πρέπει να έχω μόνιμα ένα καλώδιο να περνάει από το δωμάτιο στο σαλόνι... :p

Γνωρίζει κανείς τι είναι το WiFi της τηλεόρασης; g ή n;

το 1000αρι εχει νοημα ΜΟΝΟ εαν η συνδεση τιβι-ρουτερ γινει με καλωδιο!ασυρματα το 1000αρι δεν χρειαζεται.εγω απο πισι προς 1000ari ρουτερ netgear dgn 3500 το εχω με 1000αρι καλωδιο αλλα μετα το σημα παει στα τρια media players ασυρματα οποτε και χανει σε δυναμη.1080 φουλ ξεχασε τα εαν παρεμβαλεται wifi.εγω στο media player του σαλονιου που εχω την καλη τιβι εχω κοτσαρει πανω του ενα σκληρο 3 τερα και εκει εχω ολα τα HD.
Και μεσω windows explorer στο πισι τα βλεπω ολα και κανω μεταφορες αρχειων

Αφού έπαιζα μια χαρά 1080p 3D χωρίς κολλήματα (Avatar 3D 1080p 30Gb) μέσω WiFi, τι να ξεχάσω;

Τον σκληρό τον έχω στο pc στο δωμάτιο και ότι αλλαγές θέλω τις κάνω κατευθείαν (κατεβάζω νέες ταινίες, διαγράφω, αρχειοθετώ). Το να πρέπει κάθε φορά να βγάζω τον σκληρό από την τηλεόραση στο σαλόνι και να πηγαίνω στο δωμάτιο να κάνω τις αλλαγές το θεωρώ κουραστικό..

Το WiFi της τηλεόρασης είναι g ή n;

Αφού έπαιζα μια χαρά 1080p 3D χωρίς κολλήματα (Avatar 3D 1080p 30Gb) μέσω WiFi, τι να ξεχάσω;

Τον σκληρό τον έχω στο pc στο δωμάτιο και ότι αλλαγές θέλω τις κάνω κατευθείαν (κατεβάζω νέες ταινίες, διαγράφω, αρχειοθετώ). Το να πρέπει κάθε φορά να βγάζω τον σκληρό από την τηλεόραση στο σαλόνι και να πηγαίνω στο δωμάτιο να κάνω τις αλλαγές το θεωρώ κουραστικό..

Το WiFi της τηλεόρασης είναι g ή n;
ετυχε το αρχειο που επαιζες.τωρα μπορει να προεκυψαν παραεμβολες.1080 φουλ δεν υπαρχει περιπτωση να παιξουν μεσω wifi.κανε ενα fast forward και δες εαν κολλαει.το wifi δεν ξερω τι ειναι.δες στο μανουαλ μηπως λεει

Καλά ναι, fast forward εννοείται ότι είχε ψιλοκολλήματα.
Αλλά είχα δει αρκετές ταινίες 1080p χωρίς να έχω κανένα θέμα στην αναπαραγωγή.

Θα τσεκάρω το manual μπας και το αναφέρει.

:)

Καλά ναι, fast forward εννοείται ότι είχε ψιλοκολλήματα.
Αλλά είχα δει αρκετές ταινίες 1080p χωρίς να έχω κανένα θέμα στην αναπαραγωγή.

Θα τσεκάρω το manual μπας και το αναφέρει.

μακαρι να επαιζαν ολα τα 1080 μεσω wifi γιατι τωρα που ο σκληρος με τα hd ειναι πανω στο ενα media player για να στειλω μια ταινια 8 γιγα απο το πισι σε αυτον τον σκληρο κανει κανενα 20λεπτο!

μακαρι να επαιζαν ολα τα 1080 μεσω wifi γιατι τωρα που ο σκληρος με τα hd ειναι πανω στο ενα media player για να στειλω μια ταινια 8 γιγα απο το πισι σε αυτον τον σκληρο κανει κανενα 20λεπτο!

Παιδια δοκιμασατε να βαλετε το Samsung Link? Την τηλεοραση την περιμενω, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μεσω αυτου βλεπει κανονικα τις ταινιες σας απο τον υπολογιστη με την μια. Δειτε το λιγο εαν ειναι, και το δοκιμαζω και εγω με το που την παρω

Γράφει αυτό το manual της TV:

"This Smart TV supports the IEEE 802.11a/b/g/n communication protocols. Samsung recommends using the IEEE 802.11n. Otherwise when you paly video over a network connection, the video may not play smoothly."

Οπότε υποστηρίζει και WiFi n. :)

Παιδια δοκιμασατε να βαλετε το Samsung Link? Την τηλεοραση την περιμενω, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι μεσω αυτου βλεπει κανονικα τις ταινιες σας απο τον υπολογιστη με την μια. Δειτε το λιγο εαν ειναι, και το δοκιμαζω και εγω με το που την παρω

Το ίδιο πράγμα κάνει και το Plex. :)

καλησπερα σε ολους.αγορασα την 46 f 6400 πριν λιγες μερες και εχω το monsters inc σε 3d mkv.εχω και τα αρχεια sub και idx με την ιδια ονομασια στον φακελο αλλα ο player της tv δεν βλεπει τους υποτιτλους.την βοηθεια σας παρπαρακαλω.
κανεις ρε παιδια;

Με το 3Dsubtitler κάνεις την μετατροπή των υπότιτλων;

Εγώ βάζω μέσα στον φάκελο και τα 4 αρχεία που μου βγάζει το 3Dsubtitler. (.sub, .idx, .xml, .srt)

Οι υπότιτλοι;

Κατέβασε το .srt αρχείο των υπότιτλων και κάνε μόνος σου την μετατροπή με το 3Dsubtitler.
Είναι πολύ απλό.