μετα σου λεει μην δινεις λεφτα σε Γερμανους οπως media markt που τωρα θα σε ειχαν κανει 2 αλλαγες οχι μια.
το clouding μεταβαλλεται μονο αν συσκευη αλλαξει χωρο και δουλευει κοντα σε πηγη που παραγει θερμοτητα η σε χωρο με υγρασια.Μονο τοτε φαινεται αλλαγη γιατι θα υπαρχει μεγαλυτερη διαρροη φωτος απο τους υγρους κρυσταλους που σε τετοιες συνθηκες υπαρχει περιπτωση να στρεβλωσουν.Οσοι βλεπουν καλυτερευση στο μισαωρο ειναι απλα επειδη το συνηθιζουν και παιζουν ρολο και οι εικονες που δειχνει η tv σε καθε ταινια
Σήμερα επέστρεψα στο Πλαίσιο με νέες φωτογραφίες απο χθές το βράδυ όπου το clouding ήταν ορατό και σε φωτισμένο δωμάτιο. Τελικά δέχθηκαν το πρόβλημα και μου ζήτησαν να επιστρέψω την τηλεόραση για αντικατάσταση. Σε γενικές γραμμές μου φέρθηκαν σωστά. Θέλω να πώ ότι χρειάστηκε να τους πιέσω αρκετά αλλά δεν ήρθαμε και στα χέρια. Ελπίζω να μην έχω το ίδιο πρόβλημα και σε τέτοια έκταση στην καινούργια. Απο ότι κατάλαβα το clouding γενικά δεν το γλυτώνω σε αυτό το μοντέλο (f6400). Υπ´αρχουν πολλά παράπονα σε πολλά forums.
η σειρα d ειχε αλλα σε σχεση με την es και f ηταν πολυ καλυτερη στον οπισθιο η λειτουργεια σκιας βοηθουσε αρκετα.οι es και f δεν παλευονται εχουν μονιμα φωτισμενο πανελ με clouding.H d αγκομαχουσε να μαυρισει ηταν πιο καλη σε σκουρα πλανα η es και f ειναι στα αρχ@δια τους.
καλυτερη ομοιογενεια εχεις γιατι το πανελ μενει ανοιχτο και χανεται το εντονο clouding.με 0% λευκο δες πως ειναι το πανελ
'Ηθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος για το clouding αν αυξάνεται με την συνεχόμενη ώρα χρήσης. Το λέω διότι με φώναξαν απο το Πλαίσιο να δούμε μαζί το πρόβλημα και εκει δεν φαινόταν να το κάνει τοσο έντονα. Την έφερα πάλι πίσω στο σπίτι και την άφησα απο χθές να δουλεύει συνεχώς. Ενώ στην αρχή δεν φαινόταν όντως υπερβολικό, σήμερα το πρόβλημα χειροτέρεψε πάλι. Με το που πέφτει μαύρο background άσπρα σύννεφα σε 4 μεριές. Παρόλα αυτά μου είπαν από το Πλαίσιο οι τεχνικοί να την πάω στο service της SAMSUNG και ότι αν βεβαιώσουν αυτοί γραπτά οτι η τηλεόραση εχει πρόβλημα θα μου την αλλάξουν.
Δηλαδή φίλε Jotheo εσ'ενα δεν στην άλλαξαν τελικά??? Σου παρουσίασε και σένα το ίδιο πρόβλημα..???
Καλημέρα παιδιά. Χτές παρέλαβα και γω την 6400. Πολύ εντυπωσιακή TV ομολογουμένως. Ρυθμίσεις εικόνας δεν έχω κάνει κάτι το ιδιαίτερο ακόμα, θέλει σίγουρα "πείραγμα". Αυτό που μου έκανε αρνητική εντύπωση είναι ο ενσωματομένος DVB. Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει ξαναγραφτεί αλλά είναι για...φάπες. Δοκίμασα με τον ξεχωριστό δέκτη που είχα με την άλλη τηλεόραση και είναι η μέρα με την νύχτα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.