Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν μπορεί να εκτελέσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??
Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν εκτελεσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??
Σ'ευχαριστω πολυ!!Εγώ έχω παίξει αρκετά call of duty στο Xbox. Πολύ καλά πάει, το game mode που έχει μου αρέσει επίσης.
Παιδιά έχω και εγώ ένα ΜΕΓΑ θέμα με την ue42f5500 που έχω.
Υπάρχει κανείς τρόπος να ξεφορτωθώ από αυτό το πρόβλημα?
Ρε παιδιά ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τα ίδια αρχεία mkv μια τρομερά παλιότερη τηλεόραση(le40c653) να τα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και το νέα μοντέλο 2013 με 2 πύρινο επεξεργαστή να έχει θέματα?
Αν αγορασω καποιο εξωτερικο ηχειο θα εχω το παραπανω προβλημα?
Να ενημερώσω έτσι όπως έκανα το καθιερομένο χάζι στο skroutz μήπως και βρω κανένα "παζάρεψέ το" ότι το Public στην τιμή των 859 δίνει δώρο Samsung Soundbar HW-F355 (αξίας 199 ) και πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 (αξίας 32,90 ). Όχι κι άσχημα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει τέτοια αγορά μαζί με την τηλεόραση.
Χε χε πολλές ερωτήσεις![]()
Λοιπόν μην αγχώνεσαι, η F6500 έχει έξοδο οπτική, ακριβώς όπως την είπες. Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις την tv σου με το Logitech. Όλες οι συσκευές HDMI που θα συνδέσεις πάνω στην τηλεόραση θα στείλουν τον ήχο στην οπτική. Έχει και σχετική ρύθμιση στο μενού του ήχου αν δεν στο κάνει αυτόματα.
Αν θες να συνδέσεις ταυτόχρονα το pc με το Logitech (υποθέτω το pc σε δική του οθόνη, όχι στην tv) τότε θα πάρεις ένα splitter να συνδέσεις tv και pc πάνω σε αυτό και την έξοδο του στο Logitech. Έτσι με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη θα του λες ποια είσοδο να παίζει.
Σας ευχαριστώ για τις απάντησης
Οποτε συνδέω ps3 , nova στην F6500 με HDMI και την F6500 με optical στο Logitech .
Άμα ταυτόχρονα έχω και το pc συνδεμένο στα Logitech με αναλογικό 6καναλο δεν μπορώ μέσου του input που έχει το z5500 να διαλέγω εγώ ποια συσκευή θα ακούγεται ? Επίσης κάτι ακόμα ποιο HDMI είναι το σωστό η δεν παίζει τόσο σημαντικό ρολο ? ΠΧ HDMI 1.0 με HDMI 1.3?
Sorry που σας κουράζω
Ps:Τι splitter χρειάζομαι για αυτό που αναφέρεις ?
Σας ευχαριστώ για τις απάντησης
Οποτε συνδέω ps3 , nova στην F6500 με HDMI και την F6500 με optical στο Logitech .
Άμα ταυτόχρονα έχω και το pc συνδεμένο στα Logitech με αναλογικό 6καναλο δεν μπορώ μέσου του input που έχει το z5500 να διαλέγω εγώ ποια συσκευή θα ακούγεται ? Επίσης κάτι ακόμα ποιο HDMI είναι το σωστό η δεν παίζει τόσο σημαντικό ρολο ? ΠΧ HDMI 1.0 με HDMI 1.3?
Sorry που σας κουράζω
Ps:Τι splitter χρειάζομαι για αυτό που αναφέρεις ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.