Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το βαθος 3D δε μπορεσα ποτε να το ρυθμισω, το εκανε κανεις???

Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν μπορεί να εκτελέσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??

Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν μπορεί να εκτελέσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??

Εγώ έχω παίξει αρκετά call of duty στο Xbox. Πολύ καλά πάει, το game mode που έχει μου αρέσει επίσης.

Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν εκτελεσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??

Εγώ έχω παίξει αρκετά call of duty στο Xbox. Πολύ καλά πάει, το game mode που έχει μου αρέσει επίσης.
Σ'ευχαριστω πολυ!!

Παιδιά έχω και εγώ ένα ΜΕΓΑ θέμα με την ue42f5500 που έχω.

Υπάρχει κανείς τρόπος να ξεφορτωθώ από αυτό το πρόβλημα?

Ρε παιδιά ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τα ίδια αρχεία mkv μια τρομερά παλιότερη τηλεόραση(le40c653) να τα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και το νέα μοντέλο 2013 με 2 πύρινο επεξεργαστή να έχει θέματα?

Αν αγορασω καποιο εξωτερικο ηχειο θα εχω το παραπανω προβλημα?

Last edited:
Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδιά έχω και εγώ ένα ΜΕΓΑ θέμα με την ue42f5500 που έχω.

Υπάρχει κανείς τρόπος να ξεφορτωθώ από αυτό το πρόβλημα?

Ρε παιδιά ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ τα ίδια αρχεία mkv μια τρομερά παλιότερη τηλεόραση(le40c653) να τα παίζει χωρίς κανένα πρόβλημα και το νέα μοντέλο 2013 με 2 πύρινο επεξεργαστή να έχει θέματα?

Αν αγορασω καποιο εξωτερικο ηχειο θα εχω το παραπανω προβλημα?

Καλησπέρα, είναι θέμα αναβάθμισης λογισμικού. Εμένα αρχικά είχε κανονικό ήχο, έκανα μια αναβάθμιση λογισμ. που δημιούργησε πρόβλημα στον ήχο (νομίζω 2-3 seconds μπροστά ο ήχος από την εικόνα), αλλά σε μια επόμενη αναβάθμιση το ξαναδιόρθωσαν.

Δηλαδη να ελπιζω οτι στο επομενο firmware update θα το διορθωσουν γιατι προς το παρον εχω το τελευταιο firmware φιλε μου.

Μην ξεχνας οτι εχω το f5500 μοντελο.

ΜΑΚΑΡΙ να το διορθωσουν σε επομενω firmware update γιατι προς το παρον μονο με εξωτερικο media player λυνεις το θεμα.

Αυτην εχω φιλε μου την κατεβασε μεσω νετ και την εγκατεστησε κατευθειαν στην τηλεοραση και ολα αυτα τα προβληματα τα εχω με αυτο το firmware.

Παράξενο αυτό. Εγώ έχω στο πατρικό την F6740 αλλά νομίζω τα λογισμικά είναι ίδια στην F σειρά. Πάντως τσέκαρε το στην τηλεόραση, στο μενού εκεί που λέει "υποστήριξη->επικοινωνήστε με τη Samsung" λέει την έκδοση που έχεις. Εμένα πάντως αν θυμάμαι καλά, στην 1105 χάλασε και στην 1105.1 έφτιαξε. Άλλη τηλεόραση άλλη συμπεριφορά το λογισμικό; Δεν ξέρω...

Εχει καταφερει κανεις να αλλαξει 2 φορες τηλεοραση γιατι δεν το ικανοποιησε?

Να ενημερώσω έτσι όπως έκανα το καθιερομένο χάζι στο skroutz μήπως και βρω κανένα "παζάρεψέ το" ότι το Public στην τιμή των 859 δίνει δώρο Samsung Soundbar HW-F355 (αξίας 199 ) και πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 (αξίας 32,90 ). Όχι κι άσχημα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει τέτοια αγορά μαζί με την τηλεόραση.

Να ενημερώσω έτσι όπως έκανα το καθιερομένο χάζι στο skroutz μήπως και βρω κανένα "παζάρεψέ το" ότι το Public στην τιμή των 859 δίνει δώρο Samsung Soundbar HW-F355 (αξίας 199 ) και πληκτρολόγιο Logitech Wireless Touch K400 (αξίας 32,90 ). Όχι κι άσχημα για κάποιον που σκέφτεται να κάνει τέτοια αγορά μαζί με την τηλεόραση.

Πιστευω η προσφορα του Public ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καλη!!
Και το λεω εγω που την πηρα 776 με το παζαρι.
Τα δωρακια ειναι πολυ καλα και χρησιμα!

Καλησπέρα :) μετά από ένα μηνα ψαξίματος για την αγορά μιας smart tv και αρκετό διάβασμα στο site αυτό, αποφάσισα να πάρω την 46F6500 με 850 euro αλλα σε 2 δόσεις μιας και ντούκου δεν τα είχα όλα :)
Τώρα έχω ένα μικρό πρόβλημα που με απασχολεί αυτές τις μέρες σχετικά με το πως να συνδέσω το Logitech Z-5500 Digital 5.1 Speaker System με την f6500 .
Διάβασα αρκετά ξένα site με τον τρόπο σύνδεσης τους αλλα να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα tipota :)
Σε όλα αναφέρουν άμα η Tv έχει spdif , τι είναι αυτό δεν ξέρω έκανα ένα ψάξιμο στο google είδα ότι είναι ένα καλώδιο αλλα δεν ξέρω άμα η F6500 έχει τέτοια έξοδο η όχι .....
Άμα μπορεί ας με βοηθήσει κάποιος.
Παρακάτω βάσω τα links από το Sound system και από ένα αγγλικό forum σχετικά με το πως γίνετε η σύνδεση .
Συσκευές που θέλω να συνδέσω για την ώρα είναι :
a) Ps3 b)Κωδικοποιητής τις Nova g)pc d)TV
Eyxaristw :)

Ναι ok το είδα αυτό , αυτό που δεν ξέρω είναι άμα η F6500 έχει είσοδο που μπαίνει αυτό το καλώδιο και άμα το ζητάω με αυτό το όνομα σε κάποιο μαγαζί με ηλεκτικά είδη. Όπως επίσης δεν ξέρω άμα πχ μπορώ να έχω στα Z5500 συνδεμένα με αναλογικό 6kalnalo σήμα το pc η κάποια άλλη συσκευή και ταυτόχρονα με spdif την Tv και με optical το ps3 ...
Ps: Και σε περιπτώσει που γίνετε να έχω συνδεμένες τόσες πολλές συσκευές στο z5500 πως ρυθμίζει τι θα ακούγεται εκεί ni στιγμή ?? Πχ έχω nova στην tv και στο pc παίζω κάνα game από τα ηχεία ποιο από τα 2 θα ακούγεται?

Last edited:
Χε χε πολλές ερωτήσεις :-)

Λοιπόν μην αγχώνεσαι, η F6500 έχει έξοδο οπτική, ακριβώς όπως την είπες. Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις την tv σου με το Logitech. Όλες οι συσκευές HDMI που θα συνδέσεις πάνω στην τηλεόραση θα στείλουν τον ήχο στην οπτική. Έχει και σχετική ρύθμιση στο μενού του ήχου αν δεν στο κάνει αυτόματα.

Αν θες να συνδέσεις ταυτόχρονα το pc με το Logitech (υποθέτω το pc σε δική του οθόνη, όχι στην tv) τότε θα πάρεις ένα splitter να συνδέσεις tv και pc πάνω σε αυτό και την έξοδο του στο Logitech. Έτσι με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη θα του λες ποια είσοδο να παίζει.

Χε χε πολλές ερωτήσεις :-)

Λοιπόν μην αγχώνεσαι, η F6500 έχει έξοδο οπτική, ακριβώς όπως την είπες. Συνεπώς μπορείς να συνδέσεις την tv σου με το Logitech. Όλες οι συσκευές HDMI που θα συνδέσεις πάνω στην τηλεόραση θα στείλουν τον ήχο στην οπτική. Έχει και σχετική ρύθμιση στο μενού του ήχου αν δεν στο κάνει αυτόματα.

Αν θες να συνδέσεις ταυτόχρονα το pc με το Logitech (υποθέτω το pc σε δική του οθόνη, όχι στην tv) τότε θα πάρεις ένα splitter να συνδέσεις tv και pc πάνω σε αυτό και την έξοδο του στο Logitech. Έτσι με ένα απλό γύρισμα του διακόπτη θα του λες ποια είσοδο να παίζει.

Σας ευχαριστώ για τις απάντησης :)
Οποτε συνδέω ps3 , nova στην F6500 με HDMI και την F6500 με optical στο Logitech .
Άμα ταυτόχρονα έχω και το pc συνδεμένο στα Logitech με αναλογικό 6καναλο δεν μπορώ μέσου του input που έχει το z5500 να διαλέγω εγώ ποια συσκευή θα ακούγεται ? Επίσης κάτι ακόμα ποιο HDMI είναι το σωστό η δεν παίζει τόσο σημαντικό ρολο ? ΠΧ HDMI 1.0 με HDMI 1.3?
Sorry που σας κουράζω :)
Ps:Τι splitter χρειάζομαι για αυτό που αναφέρεις ?

Οποτε συνδέω ps3 , nova στην F6500 με HDMI και την F6500 με optical στο Logitech .
Άμα ταυτόχρονα έχω και το pc συνδεμένο στα Logitech με αναλογικό 6καναλο δεν μπορώ μέσου του input που έχει το z5500 να διαλέγω εγώ ποια συσκευή θα ακούγεται ? Επίσης κάτι ακόμα ποιο HDMI είναι το σωστό η δεν παίζει τόσο σημαντικό ρολο ? ΠΧ HDMI 1.0 με HDMI 1.3?

Δεν ξέρω πως ακριβώς δουλεύει το Logitech για να σου πω αν μπορείς να έχεις ταυτόχρονα pc αναλογικό και tv με οπτική.

Το optical switch που θες είναι κάτι σαν αυτό
http://jiali200.en.alibaba.com/prod...er_optical_toslink_switch_3_way_splitter.html και υποθέτω με λίγο ψάξιμο θα το βρεις Ελλάδα και eBay (εγώ από eBay το πήρα).

Προσοχή όμως: ένας συμφορουμίτης, πριν μερικές σελίδες, ανέφερε ότι οι πήγες που συνδέεις με HDMI στην tv και στέλνεις τον ήχο από την optical της tv ΔΕΝ στέλνουν 5.1 αλλά δικάναλο (PCM). Δεν το ξέρω, δεν το έχω δοκιμάσει, μπορείς να το τεστάρεις εσύ για εμάς. Αν πράγματι δεν στέλνει 5.1 θα πρέπει να συνδέσεις το PlayStation με την optical έξοδο που έχει απ' ευθείας στο Logitech. Γι' αυτό που πρότεινα 3-way switch στο link.

HDMI θα πάρεις 1.3 και πάνω. Καλύτερα 1.4 σίγουρα αλλά αν έχεις ήδη 1.3 καλό και όχι κανένα μούφα τότε κάνεις τη δουλειά σου.

Ότι θες μπορείς να ρωτάς, αν ξέρουμε φυσικά θα σου απαντήσουμε :-)

Καταρχην splitter δε χρειαζεσαι γιατι τα Ζ5500 εχουν δυο εισοδους optical.
Οποτε, πολυ απλα, συνδεεις το Novabox με HDMI στην τηλεοραση αφου δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις εκει (ο ηχος θα περασει μετα απο το optical της TV).
Μετα βαζεις στη μια οπτικη του Ζ5500 ειτε το ps3 ειτε το PC (αν π.χ. παιζεις BluRay απο το ps3 θα βαλεις αυτο, αν παιζεις ταινιες απο PC θα βαλεις εκεινο), και στην δευτερη την τηλεοραση (αν ΔΕΝ βλεπεις καθολου ταινιες απο USB τοτε βαλτη στο αναλογικο).
Οποιο δε μπει σε οπτικη (ps3 ή pc) το βαζεις στην αναλογικη εισοδο (εκτος κι αν εβαλες την TV σε αναλογικο, οποτε και τα δυο πανε στις οπτικες).
Για το τι ακους καθε φορα εννοειται οτι επιλεγεις απο το κοντρολ των Ζ5500 ποιο input θελεις.
Για εικονα οτι μπορεις το συνδεεις με HDMI στην TV, εαν εχεις θυρες, αλλιως σε VGA καποιο.
Αυτα και εισαι ετοιμος ! :-)