Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αποκλείεται να βλέπεις DVD και Bluray και να μην μπορείς να αλλάξεις το μέγεθος εικόνας , μάλλον μιλάς για αναπαραγωγή αρχείων από τον ενσωματωμένο media player. Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι η περιγραφή σου είναι λανθασμένη.

Yperion αυτη τη στιγμη βλεπω το hobbit απο bd σε ps3 και αναπαραγεται οπως αναφερα παραπανω.Αν ξερεις καποιες ρυθμισεις ευχαριστως να τις δοκιμασω.Επισης δεν σου δινει επιλογη να ρυθμισεις το βαθος του 3d παραμονω την προοπτικη.

Μήπως έχει να κάνει με το πως είναι γραμμένη η ταινία; Εννοώ διαφορετικό aspect ratio.
Και τα mkv, bluray rips είναι οπότε διατηρούν το φορμά. Γι αυτό και οι 2 μαύρες οριζόντιες λωρίδες.

Aν δεν κανω λαθος απο οτι θυμαμαι εχω δει την ιδια ταινια σε lg 47 smart tv και επαιζε σε ολη την οθονη.

Yperion αυτη τη στιγμη βλεπω το hobbit απο bd σε ps3 και αναπαραγεται οπως αναφερα παραπανω.Αν ξερεις καποιες ρυθμισεις ευχαριστως να τις δοκιμασω.Επισης δεν σου δινει επιλογη να ρυθμισεις το βαθος του 3d παραμονω την προοπτικη.

1. Οταν παίζει 3D σου 'ανοίγει'2 επιλογές perspective και depth αν θυμάμαι.

2.Σχετικά με τις μάυρες μπάρες πάνω κάτω, αυτό το κάνει μόνη της η ταινία και δεν εχει να κάνει με το 3D ούτε με την συγκεκριμένη τηλέοραση, το ίδιο έκανε και η παλία μου Samsung. Στην ίδια ταινία κάποιες σκηνές είναι full screen και κάποιες άλλες είναι με μάυρες μπάρες πάνω κάτω. Το έχω παρατηρήσει σε διάφορες ταινίες και αν δεν κάνω λάθος σε landscape/scenery σκήνες είναι full screen και σε τίποτα κοντινά με διαλόγους έχει μπάρες (Η' το αντίθετο)

H δική μου Samsung είναι περυσινό μοντέλο , με οποιαδήποτε πηγή (DVD player , WD Live , ΧΒΟΧ 360 , δέκτης ΟΤΕ TV κτλ.) πατώντας το P.Size στο τηλεκοντρόλ (είτε από το μενού εικόνας) μπορείς να αλλάξεις το aspect ratio. Το πρόβλημα είναι μάλλον στην συγκεκριμένη περίπτωση ότι η ταινία είναι 3D.

Όντως, το BluRay έχει βάθος 8bit ΑΛΛΑ εδώ και περίπου 2 χρόνια, πολλά γκρουπ που βγάζουν ταινίες (ή και επεισόδια) anime, κωδικοποιούν την εικόνα με αυτό το προφίλ για να κερδίζουν στο τελικό μέγεθος του αρχείου. Έχω αρκετές ταινίες anime πχ του Miyazaki οι οποίες είναι 10bit και με ήχο FLAC, γι'αυτό ρώτησα. Στο pc παίζουν μια χαρά αλλά θέλουν τα σωστά codec, τις σωστές ρυθμίσεις και δυνατή CPU ή/και GPU με CUDA. Αν θέλεις ψάξτο λίγο και αν θες τσέκαρε και κάτι απ'το γκρουπ Thora που βγάζει πλέον μόνο bluray rips 10bit.

Επιεικώς ελιτιστική ιδιοτροπία (sic) θα χαρακτήριζα αυτό που κάνουν τα εν λόγω γκρουπ, άνευ πρακτικής χρησιμότητας... :p

Mε ήδη καρα-συμπιεσμένη πηγή 8bit 4:2:0 (BluRay), τα όποια πλεονεκτήματα της επανακωδικοποίησης σε 10bit θα φανούν μόνο σε πολύ χαμηλά bitrate, κάτι που δεν είναι συμβατό με την ποιοτική θέαση. Όσον αφορά το upsample, οι περισσότεροι επεξεργαστές εικόνας των σημερινών προβολικών μέσων, ούτως ή άλλως ανεβάζουν το εισερχόμενο σήμα σε 10- ή περισσότερα bit, ενώ δε βλέπω κανένα κέρδος στην αντικατάσταση των dts HD MA/Dolby TrueHD από FLAC, πέρα από σκοτούρα...

Η Θερμοκρασια στο πισω μερος απο την μερια του επεξεργαστη ειναι εντονη.Αυτο ειναι φυσιολογικο? Συμβαινει σε ολες?

Η δικια μου μαλλον ειναι πολυ ευαισθητη στο ειδος των αρχειων που περιεχει ο εξωτερικος δισκος!!!!
Οταν μπαινω σε συγκεκριμενους φακελους κολαει και αμεσως κανει επανεκκινηση!!!!
Και μαλιστα τον ιδιο φακελο τον εβλεπε και επαιζε μια χαρα η παλια μου 46B650 με το παλιο λογισμικο της!!

Ε λιγο απαραδεκτο να κολαει το νεο μοντελο με τον τελευταιο player!

Εχει κανεις αλλος παρομοια προβληματα με επανεκκινησεις και γενικα με το browsing σε εξωτερικο σκληρο???
Υπαρχει μηπως καποιο γνωστο προβλημα με συγκεκριμενους τυπους αρχειων?!!

Η δικια μου μαλλον ειναι πολυ ευαισθητη στο ειδος των αρχειων που περιεχει ο εξωτερικος δισκος!!!!
Οταν μπαινω σε συγκεκριμενους φακελους κολαει και αμεσως κανει επανεκκινηση!!!!
Και μαλιστα τον ιδιο φακελο τον εβλεπε και επαιζε μια χαρα η παλια μου 46B650 με το παλιο λογισμικο της!!

Ε λιγο απαραδεκτο να κολαει το νεο μοντελο με τον τελευταιο player!

Εχει κανεις αλλος παρομοια προβληματα με επανεκκινησεις και γενικα με το browsing σε εξωτερικο σκληρο???
Υπαρχει μηπως καποιο γνωστο προβλημα με συγκεκριμενους τυπους αρχειων?!!

Κοίτα σαν καινούργια έχει κάποια θεματάκια λογισμικού (ή υλικολογισμού-firmware όπως το λένε).
Η 40άρα εμένα πάει σχετικά καλά, ειδικά μετά το update η περιήγηση των φακέλων έγινε γρηγορότερη.
Έχει ένα ακόμη θεματάκι που και που όμως με το lip-sync όταν κάνεις seek ένα video αλλά τα προβλήματα που λες δεν τα έχω.

(σημείωση: σε γνωστό μου, εξωτερικός δίσκος 1TB, δεν τον βλέπει ΚΑΝΕΝΑ PC και ας έχω δοκιμάσει σε 5 διαφορετικά, ούτε η F6500 που έχω τον βλέπει ΑΛΛΑ ή δική του η D8000 τον βλέπει μια χαρά. πως εξηγείται; στο λέω για να δεις ότι δεν είναι κριτήριο το ότι παίζει στην παλιά σου tv).

Χαιρετώ και'γω τα μέλη...
Παρακολουθώ κάμποσο καιρό το φόρουμ λόγω του ότι το Υπουργείο Οικονομικών μου, ενέκρινε -με όλους τους ψήφους υπέρ- την αγορά
46αρας 3d και την οποία κατέληξα να είναι η συγκεκριμένη Σαμσουνγκ... Παρακολουθώ σε καθημερινή βάση το σκρούτζ μέχρι να βρω μια συμφέρουσα τιμή
και να δράσουμε (είναι και ένα φιλαράκι μου που θέλει να την πάρει) αστραπιαία... Είδα πιο πάνω που κάποιο μέλος ανέφερε κάτι σχετικά με "παζάρια του κωτσόβολου"...
Τι ακριβώς είναι/ήταν αυτά τα παζάρια και πως γινόταν; Απορώ που δεν πήρα πρέφα τίποτα όλον αυτό τον προηγούμενο μήνα (βασικά δεν απορώ, είμαι τσαντισμένος)...
Η χαμηλότερη τιμή που πέτυχα στο σκρούτζ ήταν πριν κάμποσες μέρες που είχε 780 ευρώ σε ένα μαγαζί για κάνα εξάωρο... Μου δίνει την εντύπωση πως πρέπει να δράσουμε στο split second
για να πάρουμε με το φίλο καλή τιμή... Και το κακό είναι πως η τβ πλέον έχει ανοδική τιμή, κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα...

Χαιρετώ και'γω τα μέλη...
Παρακολουθώ κάμποσο καιρό το φόρουμ λόγω του ότι το Υπουργείο Οικονομικών μου, ενέκρινε -με όλους τους ψήφους υπέρ- την αγορά
46αρας 3d και την οποία κατέληξα να είναι η συγκεκριμένη Σαμσουνγκ... Παρακολουθώ σε καθημερινή βάση το σκρούτζ μέχρι να βρω μια συμφέρουσα τιμή
και να δράσουμε (είναι και ένα φιλαράκι μου που θέλει να την πάρει) αστραπιαία... Είδα πιο πάνω που κάποιο μέλος ανέφερε κάτι σχετικά με "παζάρια του κωτσόβολου"...
Τι ακριβώς είναι/ήταν αυτά τα παζάρια και πως γινόταν; Απορώ που δεν πήρα πρέφα τίποτα όλον αυτό τον προηγούμενο μήνα (βασικά δεν απορώ, είμαι τσαντισμένος)...
Η χαμηλότερη τιμή που πέτυχα στο σκρούτζ ήταν πριν κάμποσες μέρες που είχε 780 ευρώ σε ένα μαγαζί για κάνα εξάωρο... Μου δίνει την εντύπωση πως πρέπει να δράσουμε στο split second
για να πάρουμε με το φίλο καλή τιμή... Και το κακό είναι πως η τβ πλέον έχει ανοδική τιμή, κάτι που με εκνευρίζει αφάνταστα...
Σε νιώθω γιατί κι εγώ την παρακολουθώ την 46άρα εδώ και λίγο καιρό. Απλά εγώ δεν καίγομαι να την πάρω άμεσα και περιμένω να δω που θα καταλήξει. Βέβαια κι εγώ σπάστικα που δεν πήρα πρέφα το παζάρεψέ το του Κοτσόβολου γιατί θα την έπαιρνα στα 756 ευρώ που είπε ο φίλος παραπίσω καθώς θα αργήσει νομίζω πολύ να πέσει κάτω από τα 750 . Ας ελπίσουμε στις εκπτώσεις να δούμε ξανά αυτό το νούμερο :). Πάντως αν δω κάτι θα σου στείλω pm (αν κι εσύ μου φαίνεται το παρακολουθείς πολύ πιο συχνά για να πιάσεις το εξάωρο του καταστήματος που είπες). Άμα δεις κι εσύ κάτι φίλε μου σφύρα ένα pm :)

2-3 Απορίες

1) Στην electonet στα χαρακτηριστικά λέει "Δέκτης :Διπλός Ψηφιακός" αυτό ισχύει;
2) Εάν Ναι, στην λειτουργία POP μπορώ να έχω δύο ψηφιακά κανάλια να παίζουν;
3) Εάν Ναι, στην λειτουργία PVR μπορώ να αλλάζω κανάλι παρόλο που γράφω κάτι στην TV;

Καλησπέρα και από εμένα σε όλους τους φίλους. Μιας και δρομολόγησα και εγώ την αγορά της ίδιας τηλεόρασης και κοιτάζοντας σε διάφορα site τιμές για να έχω μια ιδέα για το ''παζάρι'' είδα στι E-shop 'οτι έχει φέρει την 46F6510 ... την οποία έχει στα 969.00 . Γβωρίζει κάποιος αν υπάρχουν κάποιες διαφορές οι οποίες να αξίζουν τον κόπο να δώσει κάποιος 150 + για να πάρει την συγκεκριμένη και όχι την 6500?? Ευχαριστώ.

Ίδια τηλεόραση με ασημένιο πλαίσιο (αντί για συνδυασμό ασημί-μαύρο). Μπορείς να την δεις πως είναι σχεδιαστικά εδώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

ανεβηκανε οι τιμες για να πεσουν στις εκπτωσεις

Πότε περίπου θα παίξουν αυτές;

Σε νιώθω γιατί κι εγώ την παρακολουθώ την 46άρα εδώ και λίγο καιρό. Απλά εγώ δεν καίγομαι να την πάρω άμεσα και περιμένω να δω που θα καταλήξει. Βέβαια κι εγώ σπάστικα που δεν πήρα πρέφα το παζάρεψέ το του Κοτσόβολου γιατί θα την έπαιρνα στα 756 ευρώ που είπε ο φίλος παραπίσω καθώς θα αργήσει νομίζω πολύ να πέσει κάτω από τα 750 . Ας ελπίσουμε στις εκπτώσεις να δούμε ξανά αυτό το νούμερο :). Πάντως αν δω κάτι θα σου στείλω pm (αν κι εσύ μου φαίνεται το παρακολουθείς πολύ πιο συχνά για να πιάσεις το εξάωρο του καταστήματος που είπες). Άμα δεις κι εσύ κάτι φίλε μου σφύρα ένα pm :)

Δεν καίγομαι και'γω να την πάρω... Υπολογίζω Σεπτέμβρη-Οκτώβρη...
Την παρακολουθούμε 2 άτομα γι'αυτό "πιάσαμε" το εξάωρο...
Αν παίξει καμία καλή κέντα και την πάρω πρέφα, θα ειδοποιηθείς...

Πότε περίπου θα παίξουν αυτές;

Δεν καίγομαι και'γω να την πάρω... Υπολογίζω Σεπτέμβρη-Οκτώβρη...
Την παρακολουθούμε 2 άτομα γι'αυτό "πιάσαμε" το εξάωρο...
Αν παίξει καμία καλή κέντα και την πάρω πρέφα, θα ειδοποιηθείς...
Ενδιαφέρομαι κι εγώ για την 46 f6500 .Ελπίζω ότι η τιμή θα κατεβεί 700-750 κοντά στον Οκτώβρη-Νοέμβρη.
Εκτος αν πετυχουμε
1) κανα "πραγματικό " παζαρεψετω απο Κοτσοβολο.
2)κανα "πραγματικό " χάρισμα ο ΦΠΑ από Κοτσοβολο (Στην ηλεκτρονικη η τιμη χωρισ φπα στο καταστημα ηταν πιο ακριβη απο την τιμη στο ιντερνετικο καταστημα )
3) κανα δωρο bluerey home cinema samsung μαζι με την tv .

Πάντως παιδιά γίνονται άνετα παζάρια στα μαγαζιά. Ειδικά χτες που η Ηλεκτρονική είχε την "μούφα" με το χαρίζω το ΦΠΑ.

Μετά από αρκετά παζάρια το πλαίσιο μας έδωσε την 40f6500 στα 650 ευρώ. Ενώ η Ηλεκτρονική με το χαρίζω το ΦΠΑ μας την έδινε στα 692
(όπου κανονικά το χαρίζω το ΦΠΑ από 799 = 615, αλλά τέλος πάντων, εξού και το μούφα)

Έχω ένα πρόβλημα με το 3D της όμως και ελπίζω αφού το ψάξω λίγο στο forum και στις ρυθμίσεις να το φτιάξω.
Εάν έχει κάποιος link από το forum σε topic που αντιμετωπίζουν με ρυθμίσεις πρόβλημα στο 3D θα βοηθούσε πολύ ευχαριστώ :)

Να κανω κι εγω μια ερωτηση για την συγκεκριμενη tv?? Απο input lag πως παει??? Παιζει δλδ κανενας καποιο παιχνιδι online και "κολλαει" ( δεν εκτελεσει αμεσως τις διαταγες πληκτρολογιου) ??