Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί δεν φωνάζετε κάποιον να σας τις καλιμπράρει;

Δηλαδή? Κάποιον από την Samsung? Πήρα τλφ στην υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης αλλά δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε.
Μου κάνει εντύπωση πάντως η (κακή) ποιότητα της εικόνας και δεν μιλάω για τηλεοπτικό σήμα. Μιλάω για ταινίες full hd από western digital. Να διευκρινίσω ότι όταν λέω κακή ποιότητα εννοώ ότι τα χρώματα δεν είναι ζωντανά, έντονα, αλλά κάπως θαμπά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα posts αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Σε σύγκριση με μία Samsung LCD LE40A756R1M που έχω, θεωρώ ότι τα χρώματά της, που είναι και τηλεόραση 6 ετών, είναι σαφώς καλύτερα.

Δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι αν δουν τα σωστά χρώματα δεν θα τους αρέσει...

σε 7 και 8 σειρες οντως ειναι πιο εντονα σε μη καλιμπραρισμενες tv

εχει σχεση η επεξεργασια;

Last edited by a moderator:
Δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι αν δουν τα σωστά χρώματα δεν θα τους αρέσει...

εαν εχουν συνηθισει σε εντονα και εντυπωσιακα χρωματα τοτε ναι δεν θα τους αρεσει το κινηματογραφικο απαλο ακομα και με σωστη αποδοση χρωματων

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δηλαδή? Κάποιον από την Samsung? Πήρα τλφ στην υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης αλλά δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε.
Μου κάνει εντύπωση πάντως η (κακή) ποιότητα της εικόνας και δεν μιλάω για τηλεοπτικό σήμα. Μιλάω για ταινίες full hd από western digital. Να διευκρινίσω ότι όταν λέω κακή ποιότητα εννοώ ότι τα χρώματα δεν είναι ζωντανά, έντονα, αλλά κάπως θαμπά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα posts αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Σε σύγκριση με μία Samsung LCD LE40A756R1M που έχω, θεωρώ ότι τα χρώματά της, που είναι και τηλεόραση 6 ετών, είναι σαφώς καλύτερα.

επελεξε απο τις ρυθμισεις εικονας την <φυσικη εικονα>, μετα πηγαινε στο συστημα και εξ/ση ενεργειας να ειναι στο μετριο, μετα αισθητηρα eco ενεργοποιημενο και εχει μια επιλογη ελ.οπισθ.φωτισμου, εκεινο να το πας στο 11, μετα απο αυτες τις ρυθμισεις εχω τελεια εικονα στα HD καναλια, δοκιμασε το δεν εχεις κατι να χασεις :a0210:

εαν εχουν συνηθισει σε εντονα και εντυπωσιακα χρωματα τοτε ναι δεν θα τους αρεσει το κινηματογραφικο απαλο ακομα και με σωστη αποδοση χρωματων

Πως μπορεί να συνηθίσει κανείς σε εικόνα που οι τόνοι του δέρματος είναι σαν να μακιγιαρίστηκαν με λαδομπογιά; :chinscratch:
Νομίζω κάνουμε υποθέσεις. Και για αυτό προτείνω ένα ειδικό.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πασχαλινή προσφορά στο ΠΛΑΙΣΙΟ : SAMSUNG 40F6500 549 ευρω. Μέχρι την Μ.Παρασκευή !
Πολυ καλη προσφορα !
Ποια ειναι η τελευταια εκδοση αναβαθμησης την τηλεωρασης μας.Τελευταια αν θυμαμαι ειχα κατεβασει την 1116
Και δεν μπορω επισης βρω το λινκ τις σαμσουνγκ για την αναβαθμιση

Μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξω την βραβευμένη μου Samsung LE40M61 που έχω από το 2006!
Ο βλάκας τότε είχα δώσει 2.700 ,θύμα των τότε περιοδικών Εικόνας που κυκλοφορούσαν...!
Tώρα με 549 θα πάρω κλάσεις ανώτερη Tv!Xα χα χα!

Μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξω την βραβευμένη μου Samsung LE40M61 που έχω από το 2006!
Ο βλάκας τότε είχα δώσει 2.700 ,θύμα των τότε περιοδικών Εικόνας που κυκλοφορούσαν...!
Tώρα με 549 θα πάρω κλάσεις ανώτερη Tv!Xα χα χα!

εμμμ εισαι σιγουρος?

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο σε CI card συμβατή με το μοντέλο αυτό;

Χρησιμοποιεί τον αποκωδικοποιητή της τηλεόρασης για λήψη ψηφιακών καναλιών, αν έχω καταλάβει σωστά.

ακολουθωντας τις οδηγιες απο εδω μπορειτε να αλλαξετε χωρα για τα applications. πχ εγω τωρα εχω βαλει uk και παιζω με τα applications του bbc news και του fashion tv

εννοειτε οτι οτι κανετε ειναι με δικη σας ευθυνη.