Γιατί δεν φωνάζετε κάποιον να σας τις καλιμπράρει;
Δεν μου είναι εύκολο να πιστέψω ότι αν δουν τα σωστά χρώματα δεν θα τους αρέσει...
Δηλαδή? Κάποιον από την Samsung? Πήρα τλφ στην υπηρεσία απομακρυσμένης υποστήριξης αλλά δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε.
Μου κάνει εντύπωση πάντως η (κακή) ποιότητα της εικόνας και δεν μιλάω για τηλεοπτικό σήμα. Μιλάω για ταινίες full hd από western digital. Να διευκρινίσω ότι όταν λέω κακή ποιότητα εννοώ ότι τα χρώματα δεν είναι ζωντανά, έντονα, αλλά κάπως θαμπά. Έχω δοκιμάσει όλες τις ρυθμίσεις που έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα posts αλλά δεν έχω μείνει ικανοποιημένος. Σε σύγκριση με μία Samsung LCD LE40A756R1M που έχω, θεωρώ ότι τα χρώματά της, που είναι και τηλεόραση 6 ετών, είναι σαφώς καλύτερα.
εαν εχουν συνηθισει σε εντονα και εντυπωσιακα χρωματα τοτε ναι δεν θα τους αρεσει το κινηματογραφικο απαλο ακομα και με σωστη αποδοση χρωματων
Πολυ καλη προσφορα !Πασχαλινή προσφορά στο ΠΛΑΙΣΙΟ : SAMSUNG 40F6500 549 ευρω. Μέχρι την Μ.Παρασκευή !
Μάλλον ήρθε καιρός να αλλάξω την βραβευμένη μου Samsung LE40M61 που έχω από το 2006!
Ο βλάκας τότε είχα δώσει 2.700 ,θύμα των τότε περιοδικών Εικόνας που κυκλοφορούσαν...!
Tώρα με 549 θα πάρω κλάσεις ανώτερη Tv!Xα χα χα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.