Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

δοκιμασε τυπικο με χρωμα 50 αντιθεση 88-95 οπ φωτισμος 8-14 με ολα τα φιλτρα δυν.αντιθεση off...ισως να σου αρεσουν εσενα ετσι

θα το δοκιμασω ετσι κ αν μαρεσει θα ειδοποιησω ,ευχαριστω .

χρονια πολλα σε ολους
εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση στην συνδεση του ιντερνετ ενω συνδεεται στο ρουτερ μου λεει οτι δεν υπαρχει ιντερνετ (ολες οι αλλες συσκευες εχουν κανονικα)
εχω κανει ρεσετ το ρουτερ και παλι τα ιδια ξερει κανεις τι συμβαινει???

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

χρονια πολλα σε ολους
εχω ενα προβλημα με την τηλεοραση στην συνδεση του ιντερνετ ενω συνδεεται στο ρουτερ μου λεει οτι δεν υπαρχει ιντερνετ (ολες οι αλλες συσκευες εχουν κανονικα)
εχω κανει ρεσετ το ρουτερ και παλι τα ιδια ξερει κανεις τι συμβαινει???

Ποιο modem έχεις? Μιλάμε για σύνδεση με wifi ή με lan? Έτσι όπως το γράφεις είναι πολύ γενικό...

Παιδιά ακριβώς το ίδιο πρόβλημα από το πρωί έχω το αφίσα το ρουτερ 10 λεπτά κλειστό και έστρωσε.

Όλα ήταν συνδεμενα μόνο η τηλεόραση δεν έμπαινε ούτε ασύρματα ούτε ενσύρματα. Ευτυχώς είναι γενικό το θέμα και φοβήθηκα.

Μάλλον είχε πρόβλημα κάποιος server της Samsung καθότι το πρόβλημα αποκατασταθήκε αλλά για καμια ώρα μετά δεν δούλευε το smart hub

Η ρυθμιση led clear motion προτεινετε να ειναι ενεργοποιημενη; παρατηρησα πως χαμηλωνει λιγο την φωτεινοτητα, φανταζομαι προσθετει μαυρα frames και φαινεται να κανει καλη δουλεια με την κινηση.

Η ρυθμιση led clear motion προτεινετε να ειναι ενεργοποιημενη;

Ναι. Η βελτίωση στην καθαρότητα της κίνησης είναι σημαντική, ενώ η πτώση της φωτεινότητας δεν είναι τέτοια που να προβληματίζει σε οικιακή χρήση. Με τον οπίσθιο φωτισμό στο 20, παραμένουν ~200 nits στο κινηματογραφικό mode, που είναι ήδη πολλά για τους συνήθεις οικιακούς χώρους κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Ναι. Η βελτίωση στην καθαρότητα της κίνησης είναι σημαντική, ενώ η πτώση της φωτεινότητας δεν είναι τέτοια που να προβληματίζει σε οικιακή χρήση. Με τον οπίσθιο φωτισμό στο 20, παραμένουν ~200 nits στο κινηματογραφικό mode, που είναι ήδη πολλά για τους συνήθεις οικιακούς χώρους κατά τη διάρκεια της ημέρας...

Εχουμε καποιο link σε calibration settings για 40αρα; Νομιζω μονο αυτη φοραει S-PVA, οι μεγαλες εχουν PSA.

Καλησπερα κ χρονια πολλα μιας κ αυριο θα παω να δω την τηλεοραση αυτη,εχω μια ερωτηση.εχω ενα κατεβαστηρι με win xp κ με κοινοχρηστο τον σκληρο του η τηλεοραση θα τον δει;

Καλησπερα κ χρονια πολλα μιας κ αυριο θα παω να δω την τηλεοραση αυτη,εχω μια ερωτηση.εχω ενα κατεβαστηρι με win xp κ με κοινοχρηστο τον σκληρο του η τηλεοραση θα τον δει;

Η τηλεοραση δεν μπορει να δει network shares (samba). Πρεπει να εγκαταστησεις το samsung allshare για αυτη την δουλεια.

Πρόσφατα ανακάλυψα ότι υπάρχει έκδοση του Samsung Smart view για windows...

http://www.samsung.com/global/smartview/english/

Μπορείς να βλέπεις στο laptop το κανάλι που βλέπεις και στην τηλεόραση (δεν λειτουργεί όμως για εικόνα με συσκευές συνδεδεμένες με HDMI , μάλλον για λόγους copyright).

Επίσης επειδή αγόρασα το Note 3 την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς το smart view έχει σταματήσει να λειτουργεί στο συγκεκριμένο τηλέφωνο (ενώ αναγράφεται ως συμβατό στην συγκεκριμένη εφαρμογή στο Google play) λόγω αναβάθμισης σε 4.4 kitkat οπότε αναμένουμε μήπως μελλοντικά το διορθώσει με κάποιο update η Samsung.

Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει είναι εδώ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.smartview.tz

Εχει κάποιος να προτείνει ρυθμίσεις για τηλεοπτικό σήμα;

Μπορείς να βλέπεις στο laptop το κανάλι που βλέπεις και στην τηλεόραση (δεν λειτουργεί όμως για εικόνα με συσκευές συνδεδεμένες με HDMI , μάλλον για λόγους copyright).

Επίσης επειδή αγόρασα το Note 3 την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς το smart view έχει σταματήσει να λειτουργεί στο συγκεκριμένο τηλέφωνο (ενώ αναγράφεται ως συμβατό στην συγκεκριμένη εφαρμογή στο Google play) λόγω αναβάθμισης σε 4.4 kitkat οπότε αναμένουμε μήπως μελλοντικά το διορθώσει με κάποιο update η Samsung.

Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει είναι εδώ...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.smartview.tz

Με αφορμή το post σου. Εχω δεί κάπιοα apps στο play που είναι για μέτρηση φωτεινότητας (lux), έιναι αξιόπιστα για να ρυθμίσω την τηλεοραση sta 120nits;

Last edited by a moderator:
Με αφορμή το post σου. Εχω δεί κάπιοα apps στο play που είναι για μέτρηση φωτεινότητας (lux), έιναι αξιόπιστα για να ρυθμίσω την τηλεοραση sta 120nits;

Πες το app και θα το δοκιμάσω και εγώ. Λογικά θα έχει κάποια απόκλιση βέβαια (πχ. μπορεί να σου βγάζει 120 και να είναι 125) αλλά δεν χάνουμε και τίποτα να το δούμε στην πράξη.

Δεν είναι εύκολο. Το lux μετρά illuminance, και το cd/m2 luminance.

Καλησπέρα .Κάτοχος μιας 46αρας F6400 και παρατήρησα το εξής:
Η τηλεόραση είναι συνδεδεμένη με καλώδιο hdmi με τον υπολογιστή μου και παρατηρώ οτι σβήνει κι αναβει η οθόνη μόνη της στιγμιαια ενώ ο υπολογιστής δεν σβηνει .Το κανε 2 φορες σήμερα κι χθες μια .Σας συνεβει κι εσάς ποτέ?
Φταίει μήπως η πτώση τάσης ρεύματος ( μα τοτε δεν θα σβήνε κι ο η/υ ?.Φταίει το γεγονός οτι άλλαξα καλώδιο hdmi v1.4 από v1.3 που είχα .Αν γνωρίζετε κάτι παρακαλώ ενημερώστε
Ευχαριστώ προκαταβολικα .

Μπράβο Γιάννη, φοβερή εφαρμογή! Και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να παρακολουθείς διαφορετικό κανάλι από αυτό που προβάλει η τηλεόραση!

Καλησπέρα Παίδες,
Δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο καλά για μένα. Μετά από μόλις έναν μήνα λειτουργίας και παρά το έντονο clouding που είχα, η τηλεόραση μου έκαψε ένα pixel στην πάνω αριστερά γωνία.
Η εξυπηρέτηση πελατών της Samsung μια αποτυχία σκέτη. Τους κάλεσα και με έστησαν τρεις φορές. Τους ετοιμάζω καταγγελία προς την μαμά με ημερομηνίες και με στοιχεία μπας και βάλουν μυαλό. Συγκεκριμένα την πρώτη φορά που πήρα μου είπανε θα με καλούσαν για την απομακρυσμένη σύνδεση μετά από δυο μέρες στις 5. Δεν με κάλεσαν ποτέ. Ξαναπήρα μόνος μου καθώς λέω τα λάθη είναι ανθρώπινα, Στην συνέχεια αφού μου ζήτησαν συγγνώμη μου ξανακανόνισαν για την επόμενη μέρα στις 5 και μισή. ( έφυγα και από την δουλειά νωρίτερα ). Περίμενα, περίμενα.... Πήγε 6. Τους καλώ και το τηλεφωνικό είχε κλείσει. ΤΟυς ξαναπήρα την επόμενη βδομάδα και ενώ δεν με είχαν πάρει ούτε καν να με ενημερώσουν, και αφού πάλι μου ζήτησαν συγγνώμη, μου είπαν ότι θα με πάρουν την επόμενη μέρα το πρωί. Ήξερα ότι δεν θα με έπαιρναν. Και έτσι και έγινε. ΤΟυς ξαναπήρα και μίλησα με τον προιστάμενο ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι είχαν πρόβλημα στα συστήματα τους. ( επειδή γενικότερα είμαι ήρεμος και ιδαίτερα με τα παιδιά που εργάζονται σε τηλεφωνικά κέντρα και εξυπηρέτηση, ούτε παραπονέθηκα ούτε άρχισα να βρίζω όπως θα έκανε κάθε αλλος στην θέση μου). Μετά τις ενημερώσεις που μου κάνανε στην απομακρυσμένη σύνδεση όλα τα προβλήματατα παραμένουν ( έντονο clouding και καμένο pixel). Ήρθε ο τεχνικός σήμερα και την πήρε και μου είπε πάει για αντικατάσταση πάνελ. Με μόλις 1 μήνα και αν λειτουργία..... Κρίμα ειλικρινά. Λυπάμαι πάρα πολύ για τα λεφτά που μάζευα και έδωσα για ένα προβληματικό μοντέλο. Άλλο τόσο λυπάμαι γιατί ενώ μέσα διάβαζα για την εξυπηρέτηση της samsung, εγώ είμαι έξαλλος μαζί τους. Θα πάρω αύριο τηλέφωνο να απιτήσω ή την αντικατάσταση της, ή τα χρήματα μου πίσω. Κρίμα ειλικρινά. Οποιαδήποτε πρόταση δεκτή, και συγγνώμη αν σας ζάλισα.
Ευχαριστώ