Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχει συνδέσει κανείς σας την κάμερα Samsung VGSTC3000 σε τηλεόραση f6500; Σκέφτομαι να την πάρω γιατί στο manual της τηλεόρασης διάβασα ότι υποστηρίζει και λειτουργίες χειρισμού της tv με κινησεις...

Την τηλεόραση την περιμένω από εβδομάδα στις 40" ,θα παρακαλούσα οποιονδήποτε από τους κατόχους η οποιονδήποτε γνωρίζει ,να μου προτείνει μια οικονομική βάση τοίχου με κλίση ώστε να την βάλω κατευθείαν όταν την παραλάβω.
Έχω μπερδευτεί με αυτά τα συμβατά πρότυπα vesa που γράφουν ότι έχει ,ούτε καταλαβαίνω τι είναι ,αν λοιπόν κάποιος γνωρίζει τι ακριβώς βάση χρειάζεται θα του ήμουν υπόχρεος να με ενημερώσει .

Εγώ έβαλα στην αντίστοιχη 55άρα την παρακάτω βάση η οποία είναι αντιγραφή της μανησιας Samsung και έκατσε μια χαρά:
https://www.skroutz.gr/s/443900/Brateck-LED-01X.html

Last edited by a moderator:
λοιπον επελεξε απο τις ρυθμισεις εικονας την <φυσικη εικονα>, μετα πηγαινε στο συστημα και εξ/ση ενεργειας να ειναι στο μετριο, μετα αισθητηρα eco ενεργοποιημενο και εχει μια επιλογη ελ.οπισθ.φωτισμου, εκεινο να το πας στο 11, μετα απο αυτες τις ρυθμισεις εχω τελεια εικονα στα HD δορυφορικα καναλια, και οταν λεμε τελεια το εννοω δεν εχω δει καλυτερη,χαιρομαι να βλεπω, δεν δοκιμασα και αλλες εναλακτικες επιλογες διοτι πιστευω δεν υπαρχει καλυτερη εικονα, ισως να κανω και λαθος, τωρα οσο αφορα τα επιγεια τι να πω?? εδω που ειμαι ακομη digea δεν εχουμε, δε μπορω να εχω αποψη αν και παλι με την αναλογικη κεραια μια χαρα μου φαινετε, αυτα και οποιος το δοκιμασει ας μου πει τις εντυπωσεις του, αξιζει να δοκιμασετε 2 λεπτα θα σας παρει, και αν εχετε καλυτερα αποτελεσματα με αλλες ρυθμισεις να μας πειτε, μονο ετσι θα βγαλουμε ακρη.

Σε ευχαριστώ θα το δοκιμάσω αλλά ξαναλέω πως η χρήση θα είναι πιο πολύ τηλεοπτικό σήμα και εκεί υπάρχει πλήρης απογοήτευση ότι και να δοκίμασα ,δεν ξέρω αν εσύ είσαι ικανοποιημένος στο τηλεοπτικό η άλλοι χρήστες.

Εγώ έβαλα στην αντίστοιχη 55άρα την παρακάτω βάση η οποία είναι αντιγραφή της μανησιας Samsung και έκατσε μια χαρά:
https://www.skroutz.gr/s/443900/Brateck-LED-01X.html

Ευχαριστώ για τον κόπο σου φίλε ,τελικά την τοποθέτησα σε μια βάση σε σχήμα πεταλούδας που προμηθεύτηκα στα 30 ευρώ από Media Markt ,δεν την έχει στο ίντερνετ του.

Αυτή είναι : http://www.skroutz.gr/s/443197/Meliconi-Stile-T200.html?keyphrase=meliconi+t+200

Last edited:
κατοχος της 46αρας 6500 εδώ και δυο μηνες περιπου και αρκετά ικανοποιημένος. Αντικατεστησε μια 32b650. Στα ψηφιακά καναλια με πολύ ψαξιμο στις ρυθμίσεις βελτιώθηκε πολύ η εικόνα όμως ακόμα υπολείπεται απο την πολύ καλή 650 λιγο. Δεν ξέρω αν φταιει το μεγεθος που τονιζει τις ατελειες του σήματος η ο επεξεργαστής εικόνας της τηλεορασης. Σε hd αλλά και 3d υλικό είναι πολύ καλή όπως και σε OTE tv και σίγουρα το μέγεθος σε 2,5 μέτρα απόσταση δίνει άλλη αίσθηση. Χρήσιμες και οι smart λειτουργίες.. Συμπερασματικά πρόκειται για πολύ καλή τηλεόραση στα λεφτά της και στα 2,5 μ κάνει ακόμα και η 50άρα

32" vs 46"...

32-inch-16x9-vs-46-inch-16x9.png

Νομίζω ότι απαντάει στο ερώτημα σου. Μιλάμε για διπλάσιο εμβαδόν οθόνης.

Ναι και εγώ αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα μεγέθους.. όμως καποιοι στο site λενε ότι ο επεξεργαστής κάνει τη διαφορά και μάλιστα μιλούν για πολύ καλύτερη εικόνα στα ψηφιακά στις f7000 και f8000 σειρές 7 και 8 πράγμα το οποίο δεν πολυπιστεύω και δεν έχω διαπιστώσει στα μαγαζιά παρόλο που μιλάμε για πολύ ακριβότερα μοντέλα

Ακούω ώρες ώρες για ίντσες και αποστάσεις και με αφορμή το post του συνφορουμίτη, 46 ίντσες και 2,5 μετρά απόσταση δεν κουράζεστε; Εγώ τη 40αρα την έχω τόσο και ώρες ώρες δε μπορώ να τη δω όλη!!!!

Κατά THX η απόσταση θέασης για 40" είναι 1.2-1.8 μέτρα.

Εκτός και έχεις κάποιο θέμα με την όραση σου αποκλείεται να την βρίσκεις κουραστική σε τόσο μεγάλη απόσταση.

όχι εμένα δεν με κουραζει καθόλου, δεν βλεπω και 10 ωρες την ημερα αλλα 3 - 4 μπορεί να δω. Κάπου εχω διαβάσε ότι σε κουράζει αν χρειάζεται να στρεφεις τα ματια σου σε συγκεκριμένο μερος της οθόνης για να δεις.. αν την βλεπεις σαν ολοτητα την οθόνη τότε είναι εντάξει ως προς το μέγεθος εξού και το 1,5-2,5 φορές η διαγώνιος για σωστή απόσταση θέασης

Κατά THX η απόσταση θέασης για 40" είναι 1.2-1.8 μέτρα.

Εκτός και έχεις κάποιο θέμα με την όραση σου αποκλείεται να την βρίσκεις κουραστική σε τόσο μεγάλη απόσταση.

Τι να πω ίσως είμαι συνηθισμένος με την 32άρα που είχα. Ειδικά Xbox αν βάλω το game mode πάω πίσω από τον καναπέ, δεν μπορώ τόσο φωτεινά. Στις ταινίες με BD WISE WEB από το Samsung Bluray είμαι ψιλό οκ (με χαμηλό φωτισμό πάντα).

Φίλε dimig καλησπέρα. Επειδή είμαι και εγώ στη διαδικασία αναζήτησης βάσης για την 46'' βολέυει το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη βάση, η τηλεόραση είναι σχεδόν κολημένη στο τοίχο. Εννοώ πως αν θελήσεις να βάλεις ένα optical ας πούμε υπάρχει χώρος από πίσω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.

@ baspav , δοκίμασε...

Οπ. φωτισμός 8-9
Αντίθεση 90
Φωτεινότητα 50
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 55
Απόχρ(Π/Κ) Π50/Κ50

Μενού Εικόνα Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Δυναμ. αντίθεση Απενερ.
Τόνος μαύρου Απενερ.
Απόχρωση δέρματος 0
Μόνο λειτουρ. RGB Απενερ.
Χρωματική περιοχή Αυτόματο

Γενικά όσο πέφτει ο φωτισμός του χώρου πρέπει να ρίχνεις και τον οπίσθιο φωτισμό της τηλεόρασης.

Φίλε dimig καλησπέρα. Επειδή είμαι και εγώ στη διαδικασία αναζήτησης βάσης για την 46'' βολέυει το γεγονός ότι με τη συγκεκριμένη βάση, η τηλεόραση είναι σχεδόν κολημένη στο τοίχο. Εννοώ πως αν θελήσεις να βάλεις ένα optical ας πούμε υπάρχει χώρος από πίσω. Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Η οποισδήποτε άλλος έχει άποψη για βάση τοίχου. Τι προτείνετε?

Θελω να παραγγειλω την 6500 ή την 6510 σε 40 '' γνωριζει κανεις ποιες διαφορες εχουν?
Στο site της samsung δεν εβγαλα ακρη και η διαφορα τιμης τους ειναι περιπου 100 ευρω.
Απο ποια αλυσιδα την παρηγγειλες γιατι σου λενε τοσο αργα την παραδοση?

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πάνω η 6500 , κάτω η 6510. Άλλο χρώμα σε πλαίσιο και πλάτη είναι η διαφορά.

ΥΓ. Τόσο είναι ο αναμενόμενος χρόνος παράδοσης για την 55άρα. Ξεπούλησε η προηγούμενη παρτίδα και περιμένουν εισαγωγή της Samsung.

Last edited:
Ρε παιδια η εφαρμογη youtube δεν σερνεται σε εσας σημερα?
Την ανοιξα πριν λιγο και σερνεται σε σχεση με χτες.
Και αρκετες φορες κολλαει για παραμ α παρα πολυ ορα στο φορτωνει πριν το σημα του youtube.

Last edited:
[FONT=arial, helvetica, sans-serif]@Yperion Θα τις δοκιμάσω και θα σου πω. Η απόσταση που την μέτρησα είναι minimum 2.80m (εκεί που κάθομαι δηλαδή). Αν κάτσω λίγο πιο πλάγια μπορεί να φτάσει και 3m.

[/FONT]

Η απόσταση που αφήνει από τον τοίχο ειναι min. 2cm περίπου. Αν βάλεις κάτι προσθήκες που έχει μπορείς να έρθεις και άλλο έξω ως 3-4 cm πιστεύω.
Τώρα, για optical σύνδεση επειδή η υποδοχή είναι κάθετα στον τοιχο, δεν γνωρίζω πόσο είναι το βύσμα του οπτικού που προεξέχει για να πεις ότι δεν βρίσκει στον τοίχο. Πιστεύω πως οριακά θα χωράει αν ειναι ως 2-3 εκατοστά.

Έχει κάνει κανείς σας σύνδεση της tv με το ηχοσύστημα Samsung HW-F450 μέσω BLUETOOTH? Εγώ δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα. Δεν είχα χρόνο να το ψάξω περισσότερο. Αν γνωρίζει κάποιος ας μου πει την διαδικασία.
Ευχαριστώ εκ των προταίρων!

Last edited by a moderator: