Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η μπάρα εχει στις πηγές και TV .
Οταν το έβαλα και πήγα στο menu της τηλ. και ενεργοποίησα το allshare μου βρήκε την μπάρα και συγχρονηστικαν!!!!!
Απο τότε δουλεύουν μαζί. Ανοίγει και κλίνει με την τηλ και δυναμώνει κανονικά με το κοντρόλ της τηλ. !!!!

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η μπάρα εχει στις πηγές και TV .
Οταν το έβαλα και πήγα στο menu της τηλ. και ενεργοποίησα το allshare μου βρήκε την μπάρα και συγχρονηστικαν!!!!!
Απο τότε δουλεύουν μαζί. Ανοίγει και κλίνει με την τηλ και δυναμώνει κανονικά με το κοντρόλ της τηλ. !!!!

Δεν κατάλαβα όμως αν η σύνδεση είναι μεσω bluetooth ή μέσω καλωδίου. Την τηλεόραση την έχεις συνδεδεμένη με καλώδιο με την ηχομπαρα κα αν ναι με τι καλώδιο?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλι

με τιποτα!!!!!!!
Συνδεεται αυτοματα με το allshare της samsung!!!Στην αρχη την ειχα συνδεσει με οπτικη και δουλευε ανεξαρτητα με τι δικο της κοντρολ!!!
Αλλα με το θεμετακι που ανοιξατε με το γιαννη (yperion) ασχοληθηκα λιγο ετσι στα τυφλα!!
Κοιταζα λοιπον τις ρυθμισεις της τηλ και στο menu του ηχου πηγαινα στο allshare και δεν μου εβρισκε την μπαρα!!
Μετα λεω κατσε να δω τις ρυθμισεις της μπαρας και αλλαζα τις πηγες (hdmi-bt-aux κτλ) και εχει μια που λεει tv!!
Μολις το εβαλα εκει λοιπον μου εβγαλε μην η τηλ οτι αναγνωρισε τη σησκευη και αν θελω να συνδεθω!!!
Πατησα ναι και απο τοτε ειναι ζευγαρακι!!!!!

Παντως παιδια σε μια f6400 που δοκιμασα αυτα τα δυο αρχεια βιντεο που εχω βρει και σε αυτη κανανε το θεμα με τον ΜΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ εικονας και ηχου.

Τι γινεται ρε παιδια η samsung το μαμησε το θεμα με τους ενσωματομενους media player με αποτελεσμα πολλα αρχεια Mkv να εχουν θεμα ενω σε πολυ παλιοτερα μοντελα τηλεορασεων της π.χ. le40c653 δεν μασανε τιποτα και παιζουν τα παντα χωρις κανενα προβλημα....

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SAMUSNG?????

Παντως παιδια σε μια f6400 που δοκιμασα αυτα τα δυο αρχεια βιντεο που εχω βρει και σε αυτη κανανε το θεμα με τον ΜΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ εικονας και ηχου.

Τι γινεται ρε παιδια η samsung το μαμησε το θεμα με τους ενσωματομενους media player με αποτελεσμα πολλα αρχεια Mkv να εχουν θεμα ενω σε πολυ παλιοτερα μοντελα τηλεορασεων της π.χ. le40c653 δεν μασανε τιποτα και παιζουν τα παντα χωρις κανενα προβλημα....

ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ SAMUSNG?????

Έχεις κάποιο link για τ' αρχεία που λες? Να τα δοκιμάσω και γω στην LG για να δω!
Απλά μπορεί να είναι τίποτα προβληματικά mkv ή με περίεργους codecs και δεν παίζουν και πουθενά! Στο λέω για να μην αγχώνεσαι άδικα! Σου κάνει το ίδιο πρόβλημα σε όλα τα mkv? Έχεις δοκιμάσει να ξαναπεράσεις το firmware? (Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κόλπο αν μιλήσεις με τους τεχνικούς)
Επίσης έχεις δοκιμάσει άλλη εξωτερική πηγή? Μπορεί το στικάκι σου να είναι παιγμένο ...! (ή κάνε του ένα φορμάτ και ξαναβάλε τ' αρχεία μέσα)

Last edited:
Ειλικρινά αυτό το θέμα με τα %^&*#@ τα αρχεία έχει αρχίσει να κουράζει.

Δεν μπορείς να τα βρεις από άλλη πηγή/κωδικοποίηση ή να πάρεις ένα media player μπας και ησυχάσουμε και εμείς????

Χα χα χα χα

Είχα πάντως και εγώ ένα αρχείο που δεν συγχρονίζε με τίποτα εικόνα και ήχο. Ήταν το The Impossible. Στον φορητό και στο egreat έπαιζε άψογα. Στην f6500 όσο κ να πείραζα τις ρυθμίσεις για τον συγχρονισμό δεν έπαιζε σωστά. Οπότε μάλλον κάποια αρχεία είναι στριφνα και δεν παίζουν. Μην στέκεσαι σε αυτά, άσε τα.

Έχεις κάποιο link για τ' αρχεία που λες? Να τα δοκιμάσω και γω στην LG για να δω!
Απλά μπορεί να είναι τίποτα προβληματικά mkv ή με περίεργους codecs και δεν παίζουν και πουθενά! Στο λέω για να μην αγχώνεσαι άδικα! Σου κάνει το ίδιο πρόβλημα σε όλα τα mkv? Έχεις δοκιμάσει να ξαναπεράσεις το firmware? (Σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κόλπο αν μιλήσεις με τους τεχνικούς)
Επίσης έχεις δοκιμάσει άλλη εξωτερική πηγή? Μπορεί το στικάκι σου να είναι παιγμένο ...! (ή κάνε του ένα φορμάτ και ξαναβάλε τ' αρχεία μέσα)
Τα αρχεια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταινε αφου σε τηλεοραση 5ετιας samsung le40c653 τα παιζει ανετοτατα χωρις κανενα προβλημα.
Εχω δοκιμασει και μεσω δικτυου, και μεσω εξωτερικου σκληρου δισκου, και μεσω φλασακι αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει σε ολα στην ue42f5500 & ue40f6400 που εχω δοκιμασει και μπορει και στην τηλεοραση του τοπικ.

Οχι δεν μου το κανει σε ολες σε μερικες απο τις οποιες καποιες ειναι οι G.i.joe retaliation & the social network.

Δες τα μηνύματα σου.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ειλικρινά αυτό το θέμα με τα %^&*#@ τα αρχεία έχει αρχίσει να κουράζει.

Δεν μπορείς να τα βρεις από άλλη πηγή/κωδικοποίηση ή να πάρεις ένα media player μπας και ησυχάσουμε και εμείς????
Νομιζω ειναι τοπικ για την εν λογο τηλεοραση ετσι δεν ειναι?

Οποτε θεματα που ΑΦΟΡΟΥΝ την εν λογο τηλεοραση οπως το κατα ποσο καλος ειναι ο ενσωματομενος media player που εχει πιστευω ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΝ ΤΟΠΙΚ και μοιζον θεμα για οποιον σκεφτεται να αγορασει την συγκεκρημενη τηλεοραση.

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΟΥΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΣ....

Οπως δεν ειμαι και εγω υποχρεωμενος να κανω το ιδιο ακριβως για τα δικα σου ποστ.

Επομενως απο τη στιγμη που ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΦ ΤΟΠΙΚ και το θεμα που συζηταω αφορα της εν λογο τηλεοραση και παραπλισια μοντελα της samsung που βασιζωνται σε αυτη πιστευω οτι ουτε κακο στο τοπικ κανω αλλα ουτε κουραζω.

Και το θεμα δεν ειναι να βρω τα εν λογο αρχεια απο αλλη πηγη αλλα το οτι ο ενσωματομενος media player της τηλεορασης ΔΕΝ μπορει να παιξει σωστα καποια αρχεια.

Καλησπέρα και απο μένα,

Ψάχνοντας να βρώ και εγώ το συγκεκριμένο μοντέλο σε 50αρα,οπως είπε και ο Yperion είναι σε έλειψη με ημερομηνία να έρθουν Ελλάδα απο Samsung γύρω στις αρχές Οκτώβρη.
Τελικά είδα οτι το πλαίσιο την είχε ετοιμοπαράδοτη (αγνωστο πως βρήκε απόθεμα αφου και εκείνο δεν είχε αρχικά..) με δώρο 6 μήνες στο Eurosport μέσο Samsung app.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Τα αρχεια ΣΙΓΟΥΡΑ δεν φταινε αφου σε τηλεοραση 5ετιας samsung le40c653 τα παιζει ανετοτατα χωρις κανενα προβλημα.
Εχω δοκιμασει και μεσω δικτυου, και μεσω εξωτερικου σκληρου δισκου, και μεσω φλασακι αλλα το ιδιο ακριβως συμβαινει σε ολα στην ue42f5500 & ue40f6400 που εχω δοκιμασει και μπορει και στην τηλεοραση του τοπικ.

Οχι δεν μου το κανει σε ολες σε μερικες απο τις οποιες καποιες ειναι οι G.i.joe retaliation & the social network.

Δες τα μηνύματα σου.

Ρε συ fits79 αν στο κάνει μόνο σε αυτές τις 2 μην ασχολείσαι μπορεί να έχουν τίποτα περίεργη κωδικοποίηση η οποία στο pc δεν φαίνεται αλλά στην συγκεκριμένη τιβι σου να μην παίζει σωστά.

Παίξε τις από τον υπολογιστή και μην ασχολείσαι άλλο.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και το θεμα δεν ειναι να βρω τα εν λογο αρχεια απο αλλη πηγη αλλα το οτι ο ενσωματομενος media player της τηλεορασης ΔΕΝ μπορει να παιξει σωστα καποια αρχεια.
Με κάποιο firmware ίσως το διορθώσουν στο μέλλον. Απλά περιμένεις και δοκιμάζεις με τα καινούργια firmware που λένε ότι διορθώνουν θέματα στον media player. Κάτι έχουν κάνει με τους codecs δεν εξηγείται αλλιώς καθώς η τηλεόραση από επεξεργαστική δύναμη δεν έχει πρόβλημα να τα αποδώσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ρε συ fits79 αν στο κάνει μόνο σε αυτές τις 2 μην ασχολείσαι μπορεί να έχουν τίποτα περίεργη κωδικοποίηση η οποία στο pc δεν φαίνεται αλλά στην συγκεκριμένη τιβι σου να μην παίζει σωστά.

Παίξε τις από τον υπολογιστή και μην ασχολείσαι άλλο.
Νομιζω απαντησα ακριβως στο ιδιο θεμα σε ενα παιδι ποιο πανω αν θες δες τι ακριβως του απαντησα.

Με κάποιο firmware ίσως το διορθώσουν στο μέλλον. Απλά περιμένεις και δοκιμάζεις με τα καινούργια firmware που λένε ότι διορθώνουν θέματα στον media player. Κάτι έχουν κάνει με τους codecs δεν εξηγείται αλλιώς καθώς η τηλεόραση από επεξεργαστική δύναμη δεν έχει πρόβλημα να τα αποδώσει.
Επισης το αναφερω σε προηγουμενα ποστ μου οτι απο οταν την αγορασα ηδη εχω κανει 3 αναβαθμησεις λογισμικου και δεν αλλαξε κατι.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.

Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.

Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.

Καλοθέατη Γιάννη, περιμένω και εγώ την αναλυτική παρουσίαση σου!

Ευχαριστώ Βασίλη.:a0210:

Δυστυχώς άργησα να επιτρέψω και μου βγήκε και η κούραση της ημέρας , παρόλα αυτά απολαμβάνω πολύ ωραία εικόνα στο μπάσκετ Σλοβενία-Φιλανδία στο OTE sport 3 HD μετά από μερικές αλλαγές στις ρυθμίσεις.

Πάρτε προς το παρόν μια φωτογραφία από την κούτα και τα υπόλοιπα από αύριο το απόγευμα.

CAM00054.jpg

παιδιά θέλω να εκθέσω την εξής απορία νομίζω πως οι philips έχουν καλύτερη εικόνα απο την samsung! ισχύει;

Την προηγούμενη τριτη παρέλαβα απο τα you.gr σε 40αρα f 6510 στη σουπερ τιμη των 640 ευρω !
Ολα καλα αλλα εχω ενα μεγαλο θεμα με το smart hub το οποιο σερνετε στην κυριολεξια.
Ειδικα οταν παω στην εφαρμογη toy youtube τραβαει κατι γερα κολληματα.ΕΙναι προτιμότερο να μπαινω με τον browzer και να επιλεγω να βλεπω απο εκει τα βιντεακια οπου τα πραγματα καλυτερεύουν αλλα δεν παυει να ειναι αργο.Εχει παρατηρηθεί κατι τετοιο απο οσους την εχετε παρει η ειμαι ο μονος?

Πολυ γενικη η ερωτηση. Συγκρινεις γενικοτερα δυο εταιριες εντελως διαφορετικο προφιλ ειδικα στον τομεα των τηλεορασεων
Η samsung για μενα προσφερει τεχνολογια εικονας που στην philips θα δωσεις τα διπλασια λεφτα για να την αποκτησεις.

Σήμερα έλαβα την δικιά μου και μπορώ να πω ότι το smart hub θέλει κάποιες βελτιώσεις , σε κάποια σημεία πχ. ο browser όντως αργεί λίγο.

Βέβαια στην συνέχεια έβαλα Σουόνσι-Λίβερπουλ στο OTEsport 1HD και ήταν τόσο καλή η κίνηση (υποδειγματική θα έλεγα) που ξέχασα και το smart hub και όλα.

παιδιά θέλω να εκθέσω την εξής απορία νομίζω πως οι philips έχουν καλύτερη εικόνα απο την samsung! ισχύει;

Πολύ γενικό αυτό που λες? Ποια συγκεκριμένα μοντέλα συγκρίνεις?

Γενικά για εμένα Philips αξίζει η σειρά 8 και 9 , οι πιο χαμηλές σειρές είναι όχι μόνο πιο πίσω από την Samsung αλλά ακόμη και από την LG.