Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Kirk καλοριζικη φιλε μου. Να σε ρωτησω με το smart view ειχες κανενα θεμα ή επαιξε με τη μια;εχω ενα ταμπλετ και θελω να το ενεργοποιησω οταν θελω να δω καναλι στο ταμπλετακι,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου;

δεν ζητησα συγκριτικο εικονας...συγκριτικο συμβιωσης ζητησα..δηλαδη με τα αρνητικα της καθε τεχνολογιας πλασμα led ποια σε βολεψε

Στο συγκεκριμένο τομέα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση , την LED την ξεχνάς με τις ώρες ανοιχτή και δεν σε νοιάζει , στην πλάσμα πρέπει να αλλάζεις κανάλι για να μην πάθεις κανένα επίμονο retention , να την κλείνεις όταν κάνεις άλλες δουλειές μια και καίει αρκετό ρεύμα (και για την θερμότητα το καλοκαίρι) κτλ.

Καλημερα στην παρεα, Γιαννη την ταινια TINTIN που μπορουμε να την βρουμε?? ειναι εφικτο?? και καλοριζικη η νεα σου tv, 55αρα πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα

Στο συγκεκριμένο τομέα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση , την LED την ξεχνάς με τις ώρες ανοιχτή και δεν σε νοιάζει , στην πλάσμα πρέπει να αλλάζεις κανάλι για να μην πάθεις κανένα επίμονο retention , να την κλείνεις όταν κάνεις άλλες δουλειές μια και καίει αρκετό ρεύμα (και για την θερμότητα το καλοκαίρι) κτλ.

αρα για γενικη χρηση εισαι υπερ της led... αυτο ηθελα να μαθω...και εγω το ιδιο...η πλασμα ειναι μονο γι αυτους που βλεπουν μονο τανιες

Last edited:
Kirk καλοριζικη φιλε μου. Να σε ρωτησω με το smart view ειχες κανενα θεμα ή επαιξε με τη μια;εχω ενα ταμπλετ και θελω να το ενεργοποιησω οταν θελω να δω καναλι στο ταμπλετακι,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου;

Επαιξε άμεσα, το μόνο που μου ζήτησε μια επιβεβαίωση η τηλεοραση αφου το ανιχνευσε, μετα απο αυτό όλα οκ , δύο πραγματάκια που εντόπισα όμως εγω ήταν 1. Οτι υπάρχει μια μικρή καθυστέρηση (1-2 δευτερολέπτων ) απο αυτο που δείχνη η τηλεοραση σε σχέση με το ipad ,λογικό όμως μου φαίνεται και 2ο Δεν μου εμφάνισε καναλι του media player απο USB και δεν μπορούσα να δω ταινια που επαιζε εκείνη την ώρα . Αυτά

Σε ευχαριστω Kirk για την αμεση απαντηση!! Παντως ειναι πολυ καλη τηλεοραση μεχρι στιγμης απο αυτα που εχω δει

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα στην παρεα, Γιαννη την ταινια TINTIN που μπορουμε να την βρουμε?? ειναι εφικτο?? και καλοριζικη η νεα σου tv, 55αρα πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα

http://www.blu-rayshop.gr/adventure...peripeties-mystiko-monokerou-3d2d-p-9262.html

Την νοίκιασα από DVD club και την έπαιξα από PS3.

Γιάννη καταρχήν καλορίζικη η καινούρια σου τηλεόραση και καλές θεάσεις. Έχω και εγώ την 46 εδώ και 2 μήνες περίπου άλλα λόγο δουλειάς δεν τη έχω ευχαριστηθεί ακόμα όσο της αρμόζει.Αν έχεις την καλοσύνη όποτε έχεις χρόνο δώσε μας μια ρύθμιση για εικόνα σε PS3 η σε PC αν έχεις για να δω αν υπάρχει διάφορα προς το καλύτερο από αυτές που έχω είδη βάλει.

Καλησπέρα, πρώτο ποστ και από μένα, κάτοχος μιας 55F6500 εδώ και μερικές μέρες. Οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές, ιδιαίτερα σε καθαρότητα κίνησης και ευκολίες smarthub. Επίσης, όμορφη εμφάνιση και "δέσιμο" στον χώρο του σαλονιού που τοποθετήθηκε αντικαθιστώντας την γριούλα Philips 42PF9830. Η διάταξη στο μενού συνηθισμένη θα έλεγα, δεν θα προβληματίσει ιδιαίτερα στις ρυθμίσεις και στην εγκατάσταση.

Κάποια παράπονα έχω και εγώ για ταχύτητα φόρτωσης σε κάποιες εφαρμογές, κυρίως youtube. Επίσης παρατήρησα ότι παρά την αναγνώριση bluetooth πληκτρολογίου, δεν δέχεται εισαγωγή κειμένου από αυτό σε εφαρμογές smarthub, π.χ. internet browser. Θα το ψάξω λίγο ακόμη μήπως δεν έχω ρυθμίσει κάτι σωστά εγώ.

Προς το παρόν συνεχίζονται οι δοκιμές στις ρυθμίσεις για διάφορες μορφές εισόδου. Θα επανέλθω με περισσότερα.

Καλές θεάσεις,
Κώστας

Ευχαριστώ πολύ παιδιά , μερικές φώτο από το κινητό μου (LG L7 II) προηγουμένως που τα παιδιά μου έβλεπαν Disney XD μέσω OTE TV...

CAM00058.jpg

CAM00057.jpg

CAM00056.jpg

Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει εμφανή προβλήματα clouding κτλ. κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάνω αναλυτικά τεστ και θα γράψω εντυπώσεις.
Τον οτε τον πιανεις μεσω του δορυφορικου δεκτη της τηλεορασης βαζοντας απλα την καρτα?

Καλώς ήλθες και καλές θεάσεις

Ποιο πληκτρολόγιο έχεις? Και εγώ έχω το πρόβλημα αυτό με ένα logitech.

Θα ρωτήσω ένα φίλο μου που έχει αυτό της Samsung να δούμε αν υπάρχει διαφορά.

Εμ δεν ρωτάγατε.. που την πάτησα και εγώ (ευτυχώς το άλλαξα).
Είχα δοκιμάσει το Logitech Touch K400 αλλά δεν άκουγε με την καμία όμως. Το touchpad δούλευε ψιλοκαλά αλλά το πληκτρολόγιο ΟΠΟΤΕ ήθελε έγραφε.
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει ένα σετ ασύρματου (πληκτρολογιο-ποντίκι) της logitech και έπαιζε σχεδόν άψογα.
Υπάρχει και το πληκτρολόγιο της Samsung (smart κλπ κλπ) αλλά κάνει 80-90 ευρώ.

Έχω αυτό το ΟΕΜ mini. Συνδέθηκε μεν, αλλά δεν εισάγει κείμενο.

Εμ δεν ρωτάγατε.. που την πάτησα και εγώ (ευτυχώς το άλλαξα).
Είχα δοκιμάσει το Logitech Touch K400 αλλά δεν άκουγε με την καμία όμως. Το touchpad δούλευε ψιλοκαλά αλλά το πληκτρολόγιο ΟΠΟΤΕ ήθελε έγραφε.
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει ένα σετ ασύρματου (πληκτρολογιο-ποντίκι) της logitech και έπαιζε σχεδόν άψογα.
Υπάρχει και το πληκτρολόγιο της Samsung (smart κλπ κλπ) αλλά κάνει 80-90 ευρώ.

Τώρα ποιό χρησιμοποιείς;

Last edited by a moderator:
ΟΤΕ και NOVA δίνουν δικό τους δέκτη υποχρεωτικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλον δέκτη της αγοράς.

Η 6400 απλά είναι λίγο πιο απλή σχεδιαστικά , δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σοβαρή διαφορά σε εικόνα.

Εγω που πηρα δωρο το πληκτολογιο της samsung δεν αντιμετωπισα καποιο απο τα παραπανω προβληματα, μονο στο youtube δεν μπορουσα να κανω search κ μετα απο λιγο με πεταγε τελειως. Την τηλεοραση την εχω ενα μηνα κ κατι, στην αρχη δεν υπηρχε προβλημα με το youtube τωρα τελευταια παρουσιαστηκε

Τώρα ποιό χρησιμοποιείς;

Τώρα κανένα. YouTube στέλνω από το κινητό και το παίζει η εφαρμογή της tv μετά και browsing αν θέλω μεγάλη οθόνη κάνω screen mirror την οθόνη του S3.

ΟΤΕ και NOVA δίνουν δικό τους δέκτη υποχρεωτικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλον δέκτη της αγοράς.

Η 6400 απλά είναι λίγο πιο απλή σχεδιαστικά , δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σοβαρή διαφορά σε εικόνα.

ευχαριστω,αρα δεν υπαρχει λογος να δαπανησει καποιος το επιπλεον ποσο για την 6500 εκτος και αν εχουν αλλες διαφορες, στο site της samsung δεν βλεπω κατι διαφορετικο εκτος απ τον δεκτη,αμα ξερεις κατι πεσμου γιατι ετοιμαζομαι για την αγορα της 40αρας.

Φίλος μου αγόρασε την 40F6400 προχθές αλλά δεν έχω πάει σπίτι του να την δω ακόμη , στο κατάστημα σχεδόν ίδιες σε εικόνα μου φάνηκαν με την F6500.