δεν ζητησα συγκριτικο εικονας...συγκριτικο συμβιωσης ζητησα..δηλαδη με τα αρνητικα της καθε τεχνολογιας πλασμα led ποια σε βολεψε
Στο συγκεκριμένο τομέα δεν νομίζω ότι υπάρχει σύγκριση , την LED την ξεχνάς με τις ώρες ανοιχτή και δεν σε νοιάζει , στην πλάσμα πρέπει να αλλάζεις κανάλι για να μην πάθεις κανένα επίμονο retention , να την κλείνεις όταν κάνεις άλλες δουλειές μια και καίει αρκετό ρεύμα (και για την θερμότητα το καλοκαίρι) κτλ.
Kirk καλοριζικη φιλε μου. Να σε ρωτησω με το smart view ειχες κανενα θεμα ή επαιξε με τη μια;εχω ενα ταμπλετ και θελω να το ενεργοποιησω οταν θελω να δω καναλι στο ταμπλετακι,ποιες ειναι οι εντυπωσεις σου;
Καλημερα στην παρεα, Γιαννη την ταινια TINTIN που μπορουμε να την βρουμε?? ειναι εφικτο?? και καλοριζικη η νεα σου tv, 55αρα πρεπει να ειναι ολα τα λεφτα
Τον οτε τον πιανεις μεσω του δορυφορικου δεκτη της τηλεορασης βαζοντας απλα την καρτα?Ευχαριστώ πολύ παιδιά , μερικές φώτο από το κινητό μου (LG L7 II) προηγουμένως που τα παιδιά μου έβλεπαν Disney XD μέσω OTE TV...
![]()
![]()
![]()
Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει εμφανή προβλήματα clouding κτλ. κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάνω αναλυτικά τεστ και θα γράψω εντυπώσεις.
Καλώς ήλθες και καλές θεάσεις
Ποιο πληκτρολόγιο έχεις? Και εγώ έχω το πρόβλημα αυτό με ένα logitech.
Θα ρωτήσω ένα φίλο μου που έχει αυτό της Samsung να δούμε αν υπάρχει διαφορά.
Καλώς ήλθες και καλές θεάσεις
Ποιο πληκτρολόγιο έχεις? Και εγώ έχω το πρόβλημα αυτό με ένα logitech.
Θα ρωτήσω ένα φίλο μου που έχει αυτό της Samsung να δούμε αν υπάρχει διαφορά.
Εμ δεν ρωτάγατε.. που την πάτησα και εγώ (ευτυχώς το άλλαξα).
Είχα δοκιμάσει το Logitech Touch K400 αλλά δεν άκουγε με την καμία όμως. Το touchpad δούλευε ψιλοκαλά αλλά το πληκτρολόγιο ΟΠΟΤΕ ήθελε έγραφε.
Παλαιότερα είχα δοκιμάσει ένα σετ ασύρματου (πληκτρολογιο-ποντίκι) της logitech και έπαιζε σχεδόν άψογα.
Υπάρχει και το πληκτρολόγιο της Samsung (smart κλπ κλπ) αλλά κάνει 80-90 ευρώ.
Τώρα ποιό χρησιμοποιείς;
ΟΤΕ και NOVA δίνουν δικό τους δέκτη υποχρεωτικά και δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις άλλον δέκτη της αγοράς.
Η 6400 απλά είναι λίγο πιο απλή σχεδιαστικά , δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια σοβαρή διαφορά σε εικόνα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.