Όχι απλά σέρνεται αλλά κάθε φορά που πατάω το play με πετάει σε κανάλι τηλεόρασης εγκαταλείποντας εντελώς την εφαρμογή.Παιδια σερνεται σε ολους η εφαρμογη youtube εδω και 4-5 μερες?
Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.
Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.
Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει εμφανή προβλήματα clouding κτλ. κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάνω αναλυτικά τεστ και θα γράψω εντυπώσεις.
Για θέαση ημέρα τηλεοπτικό δοκίμασε...
Μενού Εικόνα
Λειτ. Εικόνας Τυπικό
Οπ. φωτισμός 14
Αντίθεση 100
Φωτεινότητα 50
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 55
Απόχρ(Π/Κ) Π50/Κ50
Ρυθμίσεις για προχωρημένους
Δυναμ. αντίθεση Απενερ.
Τόνος μαύρου Απενερ.
Απόχρωση δέρματος 0
Μόνο λειτουρ. RGB Απενερ.
Χρωματική περιοχή Αυτόματο
Ισορροπία λευκού
Gamma -1
Ειδικό μοτίβο Απενερ.
Φωτισμός κιν. εικ. Απενερ.
Επιλογές εικόνας
Τόνος χρώματος Θερμός 2
Ψηφ. φίλτρο θορύβου Απενερ.
Φίλ. θορύβου MPEG Απενερ.
Λειτουργία ταινίας Απενερ.
Motion Plus Προσαρμοσμένο (10 / 0 / Ενεργ.)
Βελτ. Μαύρου Απενερ.
αν και καθυστερημενα καλοθεατη και απροβληματιστη....θα ηθελα να μου κανεις μια συγκρισουλα συμβιωσης την 6500 με την πλασμα σουΣήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.
Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.
Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.
IR extender είναι για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου μέσω Infrared ώστε να επεκταθεί η εμβέλεια του τηλεκοντρόλ.
@hxostil
Δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το κυριότερο σε θέμα clouding κτλ. τα φαινόμενα είναι ελάχιστα και δεν ενοχλούν σε κανονική θέαση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.