Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Παιδια σερνεται σε ολους η εφαρμογη youtube εδω και 4-5 μερες?
Όχι απλά σέρνεται αλλά κάθε φορά που πατάω το play με πετάει σε κανάλι τηλεόρασης εγκαταλείποντας εντελώς την εφαρμογή.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.

Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.

Καλοθέατη και απροβλημάτιστη Γιάννη !!! :ernaehrung004:

Καλοθέατη συνονόματε και περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις όταν βρεις χρόνο ...!!! :-)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά , μερικές φώτο από το κινητό μου (LG L7 II) προηγουμένως που τα παιδιά μου έβλεπαν Disney XD μέσω OTE TV...

CAM00058.jpg

CAM00057.jpg

CAM00056.jpg

Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει εμφανή προβλήματα clouding κτλ. κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάνω αναλυτικά τεστ και θα γράψω εντυπώσεις.

Ευχαριστώ παιδιά.

http://www.samsung.com/gr/support/model/UE46F6500SSXXH-downloads

Πάτα εκεί που λέει "υλικολογισμικό" και στην συνέχεια εκεί που λέει "exe" , μόλις κατέβει το αρχείο exe το τρέχεις και βάζεις τον φάκελο που προκύπτει σε ένα στικάκι , στην συνέχεια πας στην τηλεόραση στο "υποστήριξη" και μετά επιλέγεις "αναβάθμιση λογισμικού".

Ας σημειώσω ότι δεν το έχω δοκιμάσει στην F6500 γιατί είναι σε δίκτυο οπότε κατέβασε την 1111 αυτόματα αλλά ξέρω την διαδικασία από την περυσινή Samsung plasma που είχα.

Last edited:
Ως τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα εικόνας και το κυριότερο δεν έχει εμφανή προβλήματα clouding κτλ. κάποια στιγμή που θα έχω χρόνο θα κάνω αναλυτικά τεστ και θα γράψω εντυπώσεις.

Καλορίζικη να είναι,η εικόνα σου σε HD δείχνει πολύ ζωντανή ,το ίδιο είναι και στα τηλεοπτικά ;
Όταν βρεις χρόνο βάλε σε παρακαλώ και τι ρυθμίσεις εικόνας έχεις βάλει να δοκιμάσω και αυτές .

Για θέαση ημέρα τηλεοπτικό δοκίμασε...

Μενού Εικόνα

Λειτ. Εικόνας Τυπικό
Οπ. φωτισμός 14
Αντίθεση 100
Φωτεινότητα 50
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 55
Απόχρ(Π/Κ) Π50/Κ50

Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Δυναμ. αντίθεση Απενερ.
Τόνος μαύρου Απενερ.
Απόχρωση δέρματος 0
Μόνο λειτουρ. RGB Απενερ.
Χρωματική περιοχή Αυτόματο
Ισορροπία λευκού
Gamma -1
Ειδικό μοτίβο Απενερ.
Φωτισμός κιν. εικ. Απενερ.

Επιλογές εικόνας

Τόνος χρώματος Θερμός 2
Ψηφ. φίλτρο θορύβου Απενερ.
Φίλ. θορύβου MPEG Απενερ.
Λειτουργία ταινίας Απενερ.
Motion Plus Προσαρμοσμένο (10 / 0 / Ενεργ.)
Βελτ. Μαύρου Απενερ.

Λοιπόν παιδιά ,γεια σε όλους , το φόρουμ σας ειναι κατατοπιστικότατο και μου λύθηκαν πολλές απορίες:2thumb22sup: Να πω καταρχήν οτι απο σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος της 46αρας , οι πρώτες εντυπώσεις φοβερές , άμεση σύνδεση στο wifi με απλό πέρασμα του κωδικού ,άμεση αναγνώριση ipad μέσω apps: MyTifiremote και Smart view με το δεύτερο να μου επιτρέπει να βλέπω οτι η δέιχνη η τηλεόραση εκέινη την στιγμή όπου και να έιμαι στο σπίτι :music-smiley-005: Κατα τα αλλά λίγο πρόλαβα να παίξω με τα υπόλοιπα και έμεινα ευχαριστημένος . Απο ρυθμίσεις τώρα πρέπει να δοκιμάσω και απο clouding και τα υπόλοιπα μια χαρά αν και για να πω την αλήθεια δεν εχω κάνει τα τεστ με τις εικόνες που έχετε δώσει κατα καιρούς στο φόρουμ θα χρησιμοποιήσω τις ρυθμίσεις του Yperion αν έχετε όμως κατι για ρυθμίσεις εικόνας σε σπορ θα το εκτιμούσα πολύ να τις έβλεπα . Οπως επίσης μια ακόμα απορία χωρίς να εχω διαβάσει το manual ... Δεν ζητάω μασημένη τροφή ε , απλά μπορω να φτίαξω στους τύπους εικόνας όπως έχει η τηλεόραση π.χ movie δικούς μου τύπους και να τους ονομάσω όπως θέλω εγώ π.χ. Ps3 και να εχω τις δικές μου ρυθμίσεις;

Τώρα που τελείωσε το ματσακι πάμε για δοκιμή player με USB και ξεχωριστούς υπότιτλους...

Όποιος θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητες της F6500 σε 3D μια από τις ταινίες που συνιστώ είναι αυτή...

TinTinPosterFirstOneSheet.jpg

Γενικά η εικόνα πάρα πολύ καλή για τα δεδομένα του 3D , υπάρχουν αρκετά αποθέματα φωτεινότητας στην τηλεόραση όποτε δεν γίνεται σκοτεινή , βέβαια άντεξα 20 λεπτά πριν αρχίσω να κουράζομαι. Συνιστώ όποιος θέλει να βλέπει ενεργητικό 3D να το κάνει σε όσο πιο σκοτεινό περιβάλλον γίνεται γιατί αλλιώς το εξωτερικό φως παρεμβάλλεται στα γυαλιά και κουράζει επιπλέον.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για θέαση ημέρα τηλεοπτικό δοκίμασε...

Μενού Εικόνα

Λειτ. Εικόνας Τυπικό
Οπ. φωτισμός 14
Αντίθεση 100
Φωτεινότητα 50
Ευκρίνεια 20
Χρώμα 55
Απόχρ(Π/Κ) Π50/Κ50

Ρυθμίσεις για προχωρημένους

Δυναμ. αντίθεση Απενερ.
Τόνος μαύρου Απενερ.
Απόχρωση δέρματος 0
Μόνο λειτουρ. RGB Απενερ.
Χρωματική περιοχή Αυτόματο
Ισορροπία λευκού
Gamma -1
Ειδικό μοτίβο Απενερ.
Φωτισμός κιν. εικ. Απενερ.

Επιλογές εικόνας

Τόνος χρώματος Θερμός 2
Ψηφ. φίλτρο θορύβου Απενερ.
Φίλ. θορύβου MPEG Απενερ.
Λειτουργία ταινίας Απενερ.
Motion Plus Προσαρμοσμένο (10 / 0 / Ενεργ.)
Βελτ. Μαύρου Απενερ.

αν πεσεις σε καλυτερες ρυθμισεις να μας το πεις, κρατα μας ενημερους :a0210: , σε HD που βλεπω τωρα δεν εχει καλο αποτελεσμα αυτην η ρυθμιση

Αφού λέει από πάνω τηλεοπτικό σήμα Δημήτρη. Γενικά σε τηλεοπτικό είναι αδύνατη η ακριβής ρύθμιση καθώς το gamma και η χρωματική παλέτα αλλάζει σε κάθε κανάλι , με λίγα λόγια βάζεις ότι σου κάθεται καλύτερα στο μάτι.

Για HD χρησιμοποιώ το preset κινηματογραφική ταινία , θα γράψω τις ρυθμίσεις αργότερα.

Σήμερα το μεσημέρι ήρθε στο σπίτι η 55F6500 μετά από 3 εβδομάδες αναμονή. Η πληρωμή έγινε μετρητά στα 1263 ευρώ στο Public (τόσο είχε την περίοδο της παραγγελίας) και δώρο πληκτρολόγιο logitech 30 ευρώ. Επίσης έκανα επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια με επιπλέον 150 ευρώ.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές αλλά δεν πρόλαβα να παίξω μαζί της για πολύ γιατί έπρεπε να φύγω για κάποιες δουλειές.

Περισσότερα το βράδυ μετά τις 9.
αν και καθυστερημενα καλοθεατη και απροβληματιστη....θα ηθελα να μου κανεις μια συγκρισουλα συμβιωσης την 6500 με την πλασμα σου

Δεν ξέρω αν εχει ξαναερωτηθεί...σορυ αν επαναλαμβάνω...ένα πραματάκι που εχει μεσα η συσκευασια, σαν ματάκι, τι ακριβως κάνει?
Έχει σχέση με το bluetooth της τηλεόρασης? Δεν μπορώ να συνδέσω την ηχομπάρα samsung με την τηλεόραση μέσω bluetooth και μου είπαν στο service ότι είναι απαραίτητο αυτό το μάτι για την ζεύξη. Δεν έχω τη δυνατότητα αυτή τη στιγμή να το δοκιμάσω, αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο. Έχω την εντύπωση πως είναι για υπέρυθρες αυτό. Ξέρει κανείς τίποτα επ αυτού?

IR extender είναι για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου μέσω Infrared ώστε να επεκταθεί η εμβέλεια του τηλεκοντρόλ.

@hxostil
Δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το κυριότερο σε θέμα clouding κτλ. τα φαινόμενα είναι ελάχιστα και δεν ενοχλούν σε κανονική θέαση.

IR extender είναι για αναμετάδοση εντολών τηλεχειριστηρίου μέσω Infrared ώστε να επεκταθεί η εμβέλεια του τηλεκοντρόλ.

@hxostil
Δεν έχει νόημα να κάνουμε συγκρίσεις με το παρελθόν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και το κυριότερο σε θέμα clouding κτλ. τα φαινόμενα είναι ελάχιστα και δεν ενοχλούν σε κανονική θέαση.

δεν ζητησα συγκριτικο εικονας...συγκριτικο συμβιωσης ζητησα..δηλαδη με τα αρνητικα της καθε τεχνολογιας πλασμα led ποια σε βολεψε

Last edited: