Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν το βλέπεις γιατί είχα ξεχάσει να γράψω ότι είναι στο υπο-μενού "Γενικά"...

Μενού-> Σύστημα -> Γενικά -> Λειτ. Παιχ. -> Ενεργό

τωρα μαλιστα, το βλεπω αλλα δε μπορω να το επιλεξω επειδη δεν εχω παιχνιδομηχανη

Βλεπω καποιες ματρησεις σε lag αρκετα μεγαλο ... υπαρχουν καθολου μετρησεις με ενεργοποιημενο το game mode...?

Τηνχ

καλησπερα,
ηθελα να κανω μια γενικοτερη ερωτηση σχετικα με αυτη την tv
επειδη εχω διαβασει ολο το thread και οντως θα με ενδιεφερε η αγορα της συγκεκριμενης τηλεορασης,η ερωτηση μου ειναι η εξης:
με ενδιαφερει καθαρα το κομματι της εικονας και δη των hertz σε συναρτηση με την παρακολουθηση δορυφορικων αθλητικων προγραμματων(κατοχος vu solo2).
στο μενου του δορυφορικου δεκτη μου υπαρχει η επιλογη στις ρυθμισεις για output εικονας στα 1920χ1080 με 50,60 και multiple hertz.
επειδη η 46b6000 παιζει στα 100 hertz,υπαρχει οντως λογος αντικαταστασης της υπαρχουσας tv(δηλαδη μοντελο 2009) ή ο δορυφορικος δεκτης θα μου αποδιδει με maximum τα 60 οποτε τζαμπα τα λεφτα μου?
(δεν μιλαω για τις αλλες δυνατοτητες καθως εννοειται πως η συγκεκριμενη ειναι μοντελο 2013 οποτε οντως ειναι καλυτερη τηλεοραση)
ευχαριστω για το χρονο σας,

Βλεπω καποιες μετρησεις σε lag αρκετα μεγαλο ... υπαρχουν καθολου μετρησεις με ενεργοποιημενο το game mode...?

Αφού έχει τον ίδιο επεξεργαστή με την 6400 λογικά και το lag είναι ίδιο (40-43 ms)...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/input-lag

Και είναι στο όριο ανάμεσα σε Great και OK...

GREAT (4 Stars) - This rating is more lenient, and most fast HDTVs will fit under this category. Displays rated under this category are very responsive for fast paced games, and will suit most of your gaming needs. This is the rating you should look for if you want a quality gaming display that does not skimp too much on the image quality. Only the most analytic gamers will be able to tell the difference between GREAT and EXCELLENT displays.

Range: 21-41ms

OKAY – Most higher-end HDTVs will fall under this category. These displays are designed for casual gaming, and do not have strict response requirements. These displays usually put more emphasis on great picture quality that requires more advanced image processing to deliver. If you’re not too picky about input performance and just want to enjoy your games on a pretty screen, this category is for you.

Range: 42-62ms

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/53970-Επιλογή-τηλεόρασης-για-gaming/page5

Νέα ερώτηση (αν και μάλλον δεν πρέπει να το κάνει). Στα δορυφορικά μπορεί να κάνει ταξινόμηση με βάση ΔΥΟ κριτήρια;

Τι εννοώ. Θέλω πχ. να δω τα ελεύθερα κανάλια (το κάνει) αλλά ενός από τους 3 δορυφόρους που πιάνω. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει και μην το έχω βρει; :BXVZCBXZ6:

Νέα ερώτηση (αν και μάλλον δεν πρέπει να το κάνει). Στα δορυφορικά μπορεί να κάνει ταξινόμηση με βάση ΔΥΟ κριτήρια;

Τι εννοώ. Θέλω πχ. να δω τα ελεύθερα κανάλια (το κάνει) αλλά ενός από τους 3 δορυφόρους που πιάνω. Υπάρχει περίπτωση να το κάνει και μην το έχω βρει; :BXVZCBXZ6:

κοιτα οποιον δορυφορο θελεις να πιασεις μονο τα ελευθερα καναλια του, απλα θα κανεις αναζητηση τις συχνοτητες που εχουν ελευθερα καναλια, πολυ απλο ειναι, εγω ας πουμε εχω κατεβασει τις συχνοτητες που θελω για να μη γεμισω σαβουρα, τωρα αν θελεις και κωδικοποιημενα υπαρχει η επιλογη με τα αγαπημενα που βαζεις οτι κατηγοριες θελεις οπως θελεις, μπορεις να βαλεις ας πουμε αγαπημενα 1 οτι ελευθερο θελεις, αγαπημενα 2 τα HD καναλια κλπ κλπ, αυτος ο τροπος ειναι ο καλυτερος, μετα αν θελεις να δεις μονο τον ενα δορυφορο το τι εχει πατας το κουμπι CH LIST μετα το κουμπι που εχει βελος δεξια και απο εκει πηγαινεις σε οποιον δορυφορα θελεις, ελπιζω να βοηθησα.

Last edited:
Παιδιά!!!!Μπορείτε να δοκιμασετε να δειτε αγώνα απο την σελίδα π.χ oleoletv(streaming) και να μου πείτε εαν έχετε ήχο? Απο τον browser φυσικά!!!!Ευχαριστώ!!!!

μπορειτε να μου προτεινετε καποιο ασυρματο ποντικι και πληκτρολογιο που να δουλευουν χωρις προβληματα (οχι ακριβα);

Καλησπέρα στην παρέα!Κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης εδώ και λίγες μέρες πλέον και κατενθουσιασμένος!Δύο ερωτήσεις μόνο: 1ον) Αυτό ακριβώς που ρώτησε το παλικάρι πιο πάνω θα ήθελα να το μάθω και γω,γιατί δε θέλω να πληρώσω 70-80 ευρώ για να πάρω το original πληκτρολόγιο...μεγάλη κοροιδια... 2ον)Πήγα να αγοράσω καλώδιο HDMI μιας και είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι για να παίξει 3D θέλει έναν συγκεκριμένο τύπο καλωδίου HDMI.Μπορείτε να μου πείτε ποιος είναι αυτός?Γιατί πήγα σε γνωστή αλυσίδα να αγοράσω ένα,και όταν τους είπα οτι το θέλω για 3D τηλεόραση μου δείξαν ένα που κάνει 32 ευρω και έπαθα ένα σοκ....βέβαια υπήρχε παραδίπλα και ένα άλλο που έκανε 5 ευρώ αλλά φοβήθηκα να το αγόρασω,συγκριτικά με το άλλο μήπως είναι εντελώς μάπα και μου δημιουργήσει κανά πρόβλημα.Οπότε,μπορείτε να με κατευθύνετε να αγοράσω και ένα HDMI σε μια νορμάλ τιμή? Ευχαριστώ άπαντες για τις απαντήσεις σας!

Καλησπέρα στην παρέα!Κάτοχος της εν λόγω τηλεόρασης εδώ και λίγες μέρες πλέον και κατενθουσιασμένος!Δύο ερωτήσεις μόνο: 1ον) Αυτό ακριβώς που ρώτησε το παλικάρι πιο πάνω θα ήθελα να το μάθω και γω,γιατί δε θέλω να πληρώσω 70-80 ευρώ για να πάρω το original πληκτρολόγιο...μεγάλη κοροιδια... 2ον)Πήγα να αγοράσω καλώδιο HDMI μιας και είχα διαβάσει εδώ μέσα ότι για να παίξει 3D θέλει έναν συγκεκριμένο τύπο καλωδίου HDMI.

Μαζί με την TV μου έδωσαν δώρο αυτό και δυστυχώς έχω διάφορα προβλήματα (κολλάει ο δείκτης , αργεί να γράψει κτλ)...

http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html

Όσο αφορά το καλώδιο μπαίνεις σε ένα κατάστημα και αγοράζεις ένα καλώδιο HDMI με 5-6 ευρώ και δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχουν ειδικά καλώδια για 3D.

Απλά άκουσα ότι πρέπει να είναι καλώδιο 1.4 και όχι 1.3.Τωρα αυτό το νούμερο σε τι αφορά....δε ξέρω.Μπορεις να το επιβεβαιωσεις;

Μαζί με την TV μου έδωσαν δώρο αυτό και δυστυχώς έχω διάφορα προβλήματα (κολλάει ο δείκτης , αργεί να γράψει κτλ)...

http://www.skroutz.gr/s/365730/Logitech-Wireless-Touch-Keyboard-K400.html

Φίλε Yperion αυτό οφείλετε στο γεγονός πως ο δέκτης του ασύρματου πληκτρολογίου, βρίσκετε πίσω από την τηλεόραση στο hdmi και έτσι είναι εκτός εμβέλειας!
Αυτό λύνεται εύκολα με την αγορά μιας προέκτασης HDMI ( κάτι τέτοιο που βρήκα τυχαία, με λιγότερο από 3 ευρώ ) και να φέρεις τον δέκτη κάπου που να είναι δίπλα από την TV και όχι από πίσω! (Μπορείς και να μικρύνεις το καλώδιο τόσο, ώστε να προεξέχει ο δέκτης ίσα ίσα κάτω από την τηλεόραση, ή βάλε κουλούρα το καλώδιο κάτω από την tv με τέτοιο τρόπο που να μην χαλάει η αισθητική) Το σίγουρο είναι πως το πληκτρολόγιο θα φυσάει μετά .... :-)

Απλά άκουσα ότι πρέπει να είναι καλώδιο 1.4 και όχι 1.3.Τωρα αυτό το νούμερο σε τι αφορά....δε ξέρω.Μπορεις να το επιβεβαιωσεις;

για 3d χρειαζεσαι ενα high speed hdmi with ethernet να εισαι και κομπλε...ειναι απο φτηνα (σε αλυσιδα crystal audio με 6,99 ευρω το προτεινω) εως ακριβα

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Φίλε Yperion αυτό οφείλετε στο γεγονός πως ο δέκτης του ασύρματου πληκτρολογίου, βρίσκετε πίσω από την τηλεόραση στο hdmi και έτσι είναι εκτός εμβέλειας!
Αυτό λύνεται εύκολα με την αγορά μιας προέκτασης HDMI ( κάτι τέτοιο που βρήκα τυχαία, με λιγότερο από 3 ευρώ ) και να φέρεις τον δέκτη κάπου που να είναι δίπλα από την TV και όχι από πίσω! (Μπορείς και να μικρύνεις το καλώδιο τόσο, ώστε να προεξέχει ο δέκτης ίσα ίσα κάτω από την τηλεόραση, ή βάλε κουλούρα το καλώδιο κάτω από την tv με τέτοιο τρόπο που να μην χαλάει η αισθητική) Το σίγουρο είναι πως το πληκτρολόγιο θα φυσάει μετά .... :-)

Θα το δοκιμάσω , σε ευχαριστώ.

μπερδευτηκα... η προεπεκταση χρειαζεται για το hdmi ή για το usb;

Last edited:
Όντως γιατί να θέλει HDMI σε USB?Ένα απλό καλώδιο USB σε USB δε κάνει αυτή τη δουλειά?Αφού ο δέκτης του ασύρματου μπαίνει σε usb 2.0?

Παιδιά, χίλια συγνώμη, απλά ήπια κάτι ρακές το μεσημέρι και ακόμα ρέουν στο αίμα ... :p
Εννοείτε πως θέλει usb extender και όχι hdmi ! Κάτι σαν και αυτό με 0.69 ευρώ μόνο!!
Υ.γ. Πρέπει να το κόψω αφού με χαλάει..... :stoned: