nickosntak
New member
- 6 January 2014
- 8
Για όποιον το δοκιμάσει, και το λέω αυτό για τους φίλους που έχουν "φάει" ώρες να τη ρυθμίζουν για να έρθει στα μέτρα τους, σε μένα, έχασε τις θυμίσεις εικόνας, για τον ήχο δεν ξέρω επειδή δεν χρησιμοποιώ τα δικά της ηχεία και γύρισε στις εργοστασιακές. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα αλλά κάποιοι μπορεί να μη θέλουν ξανά τη διαδικασία.θα ηταν καλο οταν καποιος εχει μεγαλο θεμα clouding banding να μπει στο service setup να δει τι panel φοραει...θα ηταν πολυ χρησιμο για ολους μας..ισως ανακαλυψουμε ποιο τυπο πανελ εχει πιο πολλα θεματα.με κλειστη την τηλεοραση πατας με σειρα info menu mute power...θα εμφανισει μια μπλε καρτα με πληροφοριες...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!.κοιτας στο type: πχ εμενα ειναι 55A2F2UE..μετα πατας power στο τηλεοκοντρολ να κλεισει..
Για όποιον το δοκιμάσει, και το λέω αυτό για τους φίλους που έχουν "φάει" ώρες να τη ρυθμίζουν για να έρθει στα μέτρα τους, σε μένα, έχασε τις θυμίσεις εικόνας, για τον ήχο δεν ξέρω επειδή δεν χρησιμοποιώ τα δικά της ηχεία και γύρισε στις εργοστασιακές. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα αλλά κάποιοι μπορεί να μη θέλουν ξανά τη διαδικασία.
Όντως, δεν έγινε και τίποτα.καλο θα ηταν να υπαρχουν σημειωμενες οι ρυθμισεις...παντως μικρο το κακο...
-το screen mirroring δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω ουτε στο λαπτοπ (win7) ουτε στο κιν (iphone3)
Σήμερα πήρα αναβάθμιση έκδοση 1117 :2thumb22sup:
'Εχεις εύκαιρο το link; Δεν το βρίσκω στο site της Samsung
Αν δεν εχεις Samsung συσκευή δεν μπορείς να το πετύχεις?
Samsung Link (ή Allshare cast) λέγεται η εφαρμογή , δες και στο video αυτό...
Πρέπει να είναι κινητό Samsung του 2012 όμως και μετά. Η εφαρμογή είναι αυτή...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.pcw
Από το menu της τηλεόρασης έκανα το update.
Στο κινητό μου που είναι LG δεν με αφήνει να το κατεβάσω σε αντίθεση με δύο Galaxy Tab (έχω το 2 και το 3 στις 7") που το έχω κατεβάσει και λειτουργεί κανονικά.
ελα φιλε κατι αντιστοιχο για iphone υπαρχει?
Προχθές παράγγειλα και γω την 55άρα. Ο Θεός βοηθός.
Γιατί ο θεός βοηθός? Επειδή είδα προχθές την Sony W905 να παίζει bluray σε διαβεβαιώνω ότι σε HD και 3D δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμη και από τηλεοράσεις που θεωρούνται top όπως η συγκεκριμένη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.