Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

παιδες ευχαριστω πολυ για τις απατησεις. και ναι εχει clouding αλλα δεν με ενοχλει.

θα ηταν καλο οταν καποιος εχει μεγαλο θεμα clouding banding να μπει στο service setup να δει τι panel φοραει...θα ηταν πολυ χρησιμο για ολους μας..ισως ανακαλυψουμε ποιο τυπο πανελ εχει πιο πολλα θεματα.με κλειστη την τηλεοραση πατας με σειρα info menu mute power...θα εμφανισει μια μπλε καρτα με πληροφοριες...ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!.κοιτας στο type: πχ εμενα ειναι 55A2F2UE..μετα πατας power στο τηλεοκοντρολ να κλεισει..
Για όποιον το δοκιμάσει, και το λέω αυτό για τους φίλους που έχουν "φάει" ώρες να τη ρυθμίζουν για να έρθει στα μέτρα τους, σε μένα, έχασε τις θυμίσεις εικόνας, για τον ήχο δεν ξέρω επειδή δεν χρησιμοποιώ τα δικά της ηχεία και γύρισε στις εργοστασιακές. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα αλλά κάποιοι μπορεί να μη θέλουν ξανά τη διαδικασία.

Για όποιον το δοκιμάσει, και το λέω αυτό για τους φίλους που έχουν "φάει" ώρες να τη ρυθμίζουν για να έρθει στα μέτρα τους, σε μένα, έχασε τις θυμίσεις εικόνας, για τον ήχο δεν ξέρω επειδή δεν χρησιμοποιώ τα δικά της ηχεία και γύρισε στις εργοστασιακές. Εντάξει, δεν έγινε και τίποτα αλλά κάποιοι μπορεί να μη θέλουν ξανά τη διαδικασία.

καλο θα ηταν να υπαρχουν σημειωμενες οι ρυθμισεις...παντως μικρο το κακο...

καλο μεσημει σε ολους.γνωριζεται αν η tv εχει motion control?στο μενου δεν βρισκω κατι υπαρχει καποιος τροπος ενεργοποιησης η δεν υποστηριζεται καθολου ευχαριστω.

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που έχετε κάνει σε όλο το forum.
Είμαι και εγώ ένας καινούριος κάτοχος της Samsung 46'' F6500 και σαν "νέος" έχω κάποιες απορίες-παρατηρήσεις:
-το youtube απο τις εφαρμογές είναι πολύ αργό...ενω απο τον browser ειναι οκ
-το screen mirroring δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω ουτε στο λαπτοπ (win7) ουτε στο κιν (iphone3)
-για εγγραφή σε εξωτερικό σκληρό πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις??? ή δεν γίνεται σε Νοβα ???
Οσο για το χρώμα πειραματίστηκα αρκετά και ακομά δεν νομίζω να έχω βρει το βέλτιστο αλλά νομίζω οτι ειμαι σε πολύ καλό σημείο και κοντά στις ρυθμίσεις που έχετε ανεβάσει.

-το screen mirroring δεν μπόρεσα να το ενεργοποιήσω ουτε στο λαπτοπ (win7) ουτε στο κιν (iphone3)

Samsung Link (ή Allshare cast) λέγεται η εφαρμογή , δες και στο video αυτό...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρέπει να είναι κινητό Samsung του 2012 όμως και μετά. Η εφαρμογή είναι αυτή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.pcw

Καλησπέρα, είμαι και εγώ απο την πέμπτη κάτοχος μιας 40f6500. Είμαι ακομα στο ψάξιμο με τα χρωματα. Οι πρώτες εντυπώσεις καταπληκτικές. Έχω και γω κάποια προβλήματα με το screen mirroring. Αν δεν εχεις Samsung συσκευή δεν μπορείς να το πετύχεις?

Αν δεν εχεις Samsung συσκευή δεν μπορείς να το πετύχεις?

Στο κινητό μου που είναι LG δεν με αφήνει να το κατεβάσω σε αντίθεση με δύο Galaxy Tab (έχω το 2 και το 3 στις 7") που το έχω κατεβάσει και λειτουργεί κανονικά.

Samsung Link (ή Allshare cast) λέγεται η εφαρμογή , δες και στο video αυτό...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Πρέπει να είναι κινητό Samsung του 2012 όμως και μετά. Η εφαρμογή είναι αυτή...

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.pcw

ok Ευχαριστώ
πάντως η TV είναι για πολύ ψάξιμο...

Και εμένα στο 1117 έκανε αναβάθμιση. Και τώρα το μενού του update είναι απενεργοποιημένο. Έτσι πρεπει να είναι?

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στο κινητό μου που είναι LG δεν με αφήνει να το κατεβάσω σε αντίθεση με δύο Galaxy Tab (έχω το 2 και το 3 στις 7") που το έχω κατεβάσει και λειτουργεί κανονικά.

ελα φιλε κατι αντιστοιχο για iphone υπαρχει?

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ελα φιλε κατι αντιστοιχο για iphone υπαρχει?

Επειδή έχω να ασχοληθώ με iphone εδώ και αρκετά χρόνια (είχα κάποτε για ένα μικρό διάστημα ένα 3GS) δεν μπορώ να σε βοηθήσω. Κάνε μια αναζήτηση στο itunes.

Προχθές παράγγειλα και γω την 55άρα. Ο Θεός βοηθός.

Γιατί ο θεός βοηθός? Επειδή είδα προχθές την Sony W905 να παίζει bluray σε διαβεβαιώνω ότι σε HD και 3D δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμη και από τηλεοράσεις που θεωρούνται top όπως η συγκεκριμένη.

Last edited:
Από την εμπειρία μου το screen mirror από κινητό θέλει android 4.1.2 τουλάχιστον και αν είναι Samsung η συσκευή με custom rom πρέπει ο flash counter να είναι 0 (μηδέν). Για αλλά κινητά δεν ξέρω και δεν έχω δοκιμάσει αλλά αν υποστηρίζουν miracast λογικά θα παίζουν.

Για laptop θέλει το Intel WiDi και να πληρεί το chipset τις προδιαγραφές. Έχω postαρει στο παρελθόν εδώ links και οδηγίες.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γιατί ο θεός βοηθός? Επειδή είδα προχθές την Sony W905 να παίζει bluray σε διαβεβαιώνω ότι σε HD και 3D δεν έχει να ζηλέψει τίποτα ακόμη και από τηλεοράσεις που θεωρούνται top όπως η συγκεκριμένη.

To "Θεός βοηθός" το λέω γιατί δεν την είδα ποτέ να παίζει (δεν είχα το χρόνο), την επέλεξα βάσει των όσων συζητούνται εδώ μέσα και γιατί μέχρι να βγει από το κουτί φοβάμαι μη μου βγάλει κανένα κουσούρι. Ευχαριστώ εσένα και τα άλλα παιδιά για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες.