Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Mπράβο σε όλους ειδικούς και μη ειδικούς συμφορουμίτες, καταφέρατε να με κάνετε να μετανιώσω για την αγορά της τηλεόρασης πριν καν αυτή σταλεί από το κατάστημα αγοράς (θα σταλεί αύριο).
O ένας γράφει χάλια media player, άλλος χάλια you tube, o τρίτος ραβδώσεις, ο τέταρτος σύννεφο κλπ. κλπ. κι εγώ αναρωτιέμαι τόσο μεγάλη πατατιά έκανα ώστε να κλαίω τα λεφτά μου που άλλωστε δεν μου περίσσευαν κι όλας. Ένας μετριοπαθής περί των τηλεοπτικών μπορεί να γράψει αν θα βλέπω ύποφερτά γιατί κανένα δυό ξένα φόρουμ που διάβασα έγραφαν τα καλύτερα.

Φίλε koυrikos, ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τονε βαφτίσαμε;
Έκανες πολύ καλή επιλογή και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι...
Clouding θα έχει όπως και να το κάνεις (όλες οι LED έχουνε) αρκεί να είναι σχετικά αμελητέο
το media player της είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά και το Συ Σωλήν δουλεύει άψογα (απλά φυσικά
δεν έχει την ευχρηστία του PC)...
Βέβαια το να είσαι κάπως αρνητικά προκατειλλημένος έχει και το θετικό του, μιας και θα χαρείς
παραπάνω από το να ήσουνα σούπερντούπερ hypaρισμένος...

γεια σας ρε παιδες! εχω ενα προβλημα απο εχτες και προσπαθω να το λυσω αλλα δυστυχως δεν τα καταφερνω....
απο την στιγμη που εκανα αναβαθμιση στο λογισμικο 1117 δεν μπορω να δω ταινιες μεσω allshare και πιο συγκεκριμενα δεν μου δειχνει τα αρχεια του η/υ!
δοκιμασα και επανεγκατασταση του share link αλλα και παλι τα ιδια μου κανει.
εχετε καμια ιδεα ή να απευθυνθω στο τμημα εξυπηρετησης?

ευχαριστω

Nα ενημερωσω οτι το "προβλημα" επιλυθηκε. Τελικα εφταιγε ο η/υ και οχι η tv. η λυση ηταν η αφαιρεση του προγραμματος μεσα απο την προσθαφαιρεση προγραμματων και οχι απο το unistall button του προγραμματος. Τωρα ολα δουλευουν ρολοϊ!

Ενταξει και αλλου κατασκευαστη να ναι δεν σημαινει κατι αν ειναι psa.Και ο jl 50αρα μετρησε που δεν ειχε λογικα πανελ σαμσουνκ αφου 50'' δεν βγαζει η εταιρια

Και απο οτι εγραψε ο Γιαννης του αρεσε πολυ και σχετικα λιγο clouding.Yπαρχουν πολλες πιθανοτητες ενα πανελακι αλλης εταιριας να ναι καλυτερο απο ενα σαμσουνκ σε clouding στις σειρες 6 που γινεται το ανακατωμα.Αλλα και 4 χιλιαρικα να εδινες για πιο μεγαλη και σειρα 8 πχ 65 f8000 παλι πανελ αλλου κατασκευαστη θα ειχες.Παλια ηταν πιο θεμιτα τα σαμσουνκ ειδικα στις σειρες b,εκει auo και chi mei ηταν χαλι.

Last edited by a moderator:
Καλησπερα και απο 'μενα. Ειμαι κι εγω κατοχος της 46f6500 εδω και 5 μερες και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την tv σε σχεση παντα και με τα χρηματα που εδωσα για την αγορα της. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις:
1)Εχω συνδεθει με το pc μου μεσω dlna αλλα δεν μπορω να στειλω εξωτερικους υποτιτλους ταινιας ουτε με το samsung link αλλα ουτε και με το serviio. Εννοειται οτι οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια, εχω αλλαξει και την κωδικοποιηση σε UTF-8, δυστυχως τιποτα. Με usb stick παιζουν αψογα τα ιδια αρχεια.
2)Το ξερω οτι θα εχει ηδη αναφερθει νωριτερα αλλα χαθηκα στις 117 σελιδες του θεματος και θα ηθελα καποιος να μου στειλει ρυθμισεις εικονας και ηχου για τηλεοπτικο σημα αλλα και για παρακολουθηση ταινιων.
3)Παραγγειλα αυτο το καλωδιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.750171 για ενσυρματη συνδεση με το router. Ελπιζω να μην εχω θεμα δεδομενου του γεγονοτος οτι θελω να βλεπω 3d βιντεο online και να μην κανει κολληματα (εχω 24mps γραμμη).

Εχθες το βραδυ εκανα κ αναβαθμιση σε 1117 αλλα δεν παρατηρησα καποια αλλαγη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπερα και απο 'μενα. Ειμαι κι εγω κατοχος της 46f6500 εδω και 5 μερες και μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος απο την tv σε σχεση παντα και με τα χρηματα που εδωσα για την αγορα της. Θα ηθελα να κανω μερικες ερωτησεις:
1)Εχω συνδεθει με το pc μου μεσω dlna αλλα δεν μπορω να στειλω εξωτερικους υποτιτλους ταινιας ουτε με το samsung link αλλα ουτε και με το serviio. Εννοειται οτι οι υποτιτλοι εχουν το ιδιο ονομα με την ταινια, εχω αλλαξει και την κωδικοποιηση σε UTF-8, δυστυχως τιποτα. Με usb stick παιζουν αψογα τα ιδια αρχεια.
2)Το ξερω οτι θα εχει ηδη αναφερθει νωριτερα αλλα χαθηκα στις 117 σελιδες του θεματος και θα ηθελα καποιος να μου στειλει ρυθμισεις εικονας και ηχου για τηλεοπτικο σημα αλλα και για παρακολουθηση ταινιων.
3)Παραγγειλα αυτο το καλωδιο http://www.e-shop.gr/product?id=PER.750171 για ενσυρματη συνδεση με το router. Ελπιζω να μην εχω θεμα δεδομενου του γεγονοτος οτι θελω να βλεπω 3d βιντεο online και να μην κανει κολληματα (εχω 24mps γραμμη).

Εχθες το βραδυ εκανα κ αναβαθμιση σε 1117 αλλα δεν παρατηρησα καποια αλλαγη.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Μόνο με το πρόγραμμα Allshare της Samsung εγκατεστημένο στο PC. Αλλιώς νομίζω πως παίζουν όταν ειναι ενσωματωμένοι μέσα σε .mkv αρχείο και όχι σε ξεχωριστό αρχείο.
Mkv μπορείς να φτιάξεις με το mkvtoolnix

Καλησπέρα

Στο speedtest που κανω στον υπολογιστή μου δείχνει σχετικά σταθερή ταχύτητα 11mbs sto γράφημα ( ------- ) στην τηλεόραση με ενσύρματη σύνδεση δείχνει ίδια ταχύτητα αλλά με συνεχή σκαμπανεβασματα στο γράφημα της ταχύτητας ( Λ_Λ_Λ_Λ ) έχω σύνδεση forthnet .Φταίει το μόντεμ (tomson tg 585 v7) ή η τηλεόραση δεν συνεργάζεται καλά με το modem ?
Δεν έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα ?
Αν αλλάξω το καλώδιο σύνδεσης από cat 5e utp σε cat6 utp θα δω βελτίωση ?
Τι άλλο να κάνω?

@kourikos μια χαρά είναι η τηλεόραση. Την έχω ενάμιση μήνα και την ευχαριστιεμαι πολύ. Σύνδεση με pc και όλα πάνε καλά. Βέβαια για τα Ελληνικά κανάλια δεν έχω γνώμη μιας και τα αποφεύγω. Με HD πηγή θεωρώ πως έκανα την καλύτερη επιλογή αναλόγως των χρημάτων. Να την χαρείς και δες την ανοιχτόμυαλα που λένε.

Σήμερα την παρέλαβα τελικά. Ήμουνα καμιά 12αριά μέρες σε αναμονή από σκρουτζομάγαζο και ακύρωσα την παραγγελία. Βρήκα τελικά ένα τελευταίο κομμάτι διαθέσιμο στην Ηλεκτρονική και το τσίμπησα στα ίδια λεφτά ΣΥΝ 3 χρόνια επέκταση εγγύησης δωρεάν. Περιμένω να πάω το βράδυ σπίτι για να την εγκαταστήσω.

Να θέσω και γω το θέμα μου. Είμαι κάτοχος της 55άρας. Έχει θέματα banding τα οποία φαίνονται κυρίως όταν βλέπω ποδόσφαιρο. Αν και δεν είναι πολύ διακριτή η κάθε «γραμμή», έχει σχετικά αρκετές στο κέντρο του panel και με ενοχλεί.
Όταν δεν βλέπω ποδόσφαιρο είναι ελάχιστα έως καθόλου διακριτό το πρόβλημα.
Μπορώ να κάνω κάτι για να ελαχιστοποιήσω το φαινόμενο αυτό; Εσείς έχετε το ίδιο θέμα; Έχετε κάποια λύση;

Και εμένα έχει 2 αμυδρές γραμμές στο δεξί τμήμα της οθόνης. Τις διακρίνω καμία φορά στο ποδόσφαιρο αλλά σε γενικές γραμμές δες ενοχλούν.

Θα σου έλεγα να γυρίσεις την εικόνα στο "Κινημ. ταινία" , στην αρχή μπορεί να σου φανούν "αδύναμα" τα χρώματα αλλά όταν την συνηθίσεις δίνει την εικόνα που είναι πιο κοντά στα πρότυπα και θα βλέπεις και λιγότερο το όποιο banding.

Πάντως παίζοντας με τις διάφορες ρυθμίσεις,θεωρώ πλέον πως στην "Κινηματογραφική ταινία" όλο το πάνελ αλλάζει συμπεριφορά και δείχνει τις πραγματικές του δυνατότητες

Για ταινίες είναι must η συγκεκριμένη προρύθμιση. Για τηλεοπτικό επειδή χρωματικά είναι κουκουρούκου τα Ελληνικά κανάλια ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιηθεί και κάποια άλλη όπως το "τυπικό".

καλησπερα και απο μενα.ειχα ρωτησει πριν σε αλλο θεμα βεβαια οτι ειχα θεμα με τουσ υποτιτλουσ σε 3d ταινια αλλα τελικα δεν παιζει σε καμια.μηπωσ ξερει καποιοσ τι πρεπει ακριβωσ να τσεκαρω?

Παιδιά παρέλαβα τελικά χθες και δοκίμασα την τηλεόραση. Από πλευράς εικόνας όλα καλά. Όταν πάω να ανοίξω κάποια εφαρμογή στο Smart TV μου βγάζει μαύρη οθόνη. Υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις που μου διαφεύγουν ή έχω θέμα; Δίκτυο έχει κανονικά η τηλεόραση (κατέβασε και το τελευταίο firmware).

Καλές θεάσεις Κώστα

Δες τις ρυθμίσεις του Modem μήπως έχεις κάποιο firewall και δεν μπορεί να επικοινωνήσει η τηλεόραση με την εφαρμογή.

Είναι με ασύρματο δίκτυο ή με καλώδιο συνδεδεμένη?

Με καλώδιο την έχω. Θα μπω και στο ρούτερ. Υπάρχει περίπτωση για κάποιο λόγο να μπλοκάρει την υπηρεσία ο ΟΤΕ;

Με HOL και forthnet υπήρχαν κάποια θέματα , με OTE δεν έχω ακούσει ως τώρα. Κάνε αρχικά ένα reset στο μόντεμ και αν δεν πιάσει δες στην τηλεόραση αν το "IP settings" είναι στο auto και άλλαξε το σε manual και βάλε 8.8.8.8 ή 8.8.4.4.

Τέλος δοκίμασε να κάνεις reset το smart hub...

http://support-us.samsung.com/cyber/popup/iframe/pop_troubleshooting_fr.jsp?idx=406287

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Θεωρώ ότι είναι πρόβλημα επικοινωνίας της τηλεόρασης με το modem.

Last edited:
Δεν πρόλαβα να δω την απάντησή σου Γιάννη για reset στο modem. Θα το δοκιμάσω το απόγευμα μόλις γυρίσω από τη δουλειά. Εν τω μεταξύ μίλησα και με το support της Samsung και κάναμε κάποια πραγματάκια όπως reset στο smart hub. Τίποτα. Μου είπαν Τρίτη πρωί θα επικοινωνήσουν μαζί μου για να μπουν remote στην τηλεόραση. Το στανιό μου... και ότι την απολάμβανα...