Last Veteran
Established Member
- 12 July 2013
- 124
Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια
Φίλε koυrikos, ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τονε βαφτίσαμε;
Έκανες πολύ καλή επιλογή και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι...
Clouding θα έχει όπως και να το κάνεις (όλες οι LED έχουνε) αρκεί να είναι σχετικά αμελητέο
το media player της είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά και το Συ Σωλήν δουλεύει άψογα (απλά φυσικά
δεν έχει την ευχρηστία του PC)...
Βέβαια το να είσαι κάπως αρνητικά προκατειλλημένος έχει και το θετικό του, μιας και θα χαρείς
παραπάνω από το να ήσουνα σούπερντούπερ hypaρισμένος...
Mπράβο σε όλους ειδικούς και μη ειδικούς συμφορουμίτες, καταφέρατε να με κάνετε να μετανιώσω για την αγορά της τηλεόρασης πριν καν αυτή σταλεί από το κατάστημα αγοράς (θα σταλεί αύριο).
O ένας γράφει χάλια media player, άλλος χάλια you tube, o τρίτος ραβδώσεις, ο τέταρτος σύννεφο κλπ. κλπ. κι εγώ αναρωτιέμαι τόσο μεγάλη πατατιά έκανα ώστε να κλαίω τα λεφτά μου που άλλωστε δεν μου περίσσευαν κι όλας. Ένας μετριοπαθής περί των τηλεοπτικών μπορεί να γράψει αν θα βλέπω ύποφερτά γιατί κανένα δυό ξένα φόρουμ που διάβασα έγραφαν τα καλύτερα.
Φίλε koυrikos, ακόμα δεν τον είδαμε γιάννη τονε βαφτίσαμε;
Έκανες πολύ καλή επιλογή και θα το διαπιστώσεις ιδίοις όμμασι...
Clouding θα έχει όπως και να το κάνεις (όλες οι LED έχουνε) αρκεί να είναι σχετικά αμελητέο
το media player της είναι κάτι παραπάνω από μία χαρά και το Συ Σωλήν δουλεύει άψογα (απλά φυσικά
δεν έχει την ευχρηστία του PC)...
Βέβαια το να είσαι κάπως αρνητικά προκατειλλημένος έχει και το θετικό του, μιας και θα χαρείς
παραπάνω από το να ήσουνα σούπερντούπερ hypaρισμένος...