Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ στην θέση σου θα το σκεφτόμουν για την 50F6500 όσο υπάρχει ακόμη η προσφορά στο Πλαίσιο...είσαι 50 ευρώ πάνω από το όριο που έχεις θέσει αλλά μπορείς να παζαρέψεις και κάποιο δώρο...

Χάνεις όμως την επέκταση εγγύησης που την θεωρώ πολύ σημαντική εφόσον βάλεις πολλές δόσεις.

Last edited:
Εγώ στην θέση σου θα το σκεφτόμουν για την 50F6500 όσο υπάρχει ακόμη η προσφορά στο Πλαίσιο...είσαι 50 ευρώ πάνω από το όριο που έχεις θέσει αλλά μπορείς να παζαρέψεις και κάποιο δώρο...

Χάνεις όμως την επέκταση εγγύησης που την θεωρώ πολύ σημαντική εφόσον βάλεις πολλές δόσεις.

Και εγω πιστευω οτι η επεκταση εγγυησης ειναι πολυ σημαντικη. Τελικη προσφορα ειναι 46αρα στα 819 ευρω με 40ατοκες δοσεις, επεκταση εγγυησης 5χρονια 140ευρω και δωρο blue ray dvd samsung f5500. Καπως ετσι, μετα για να εχω καλυτερο ηχο τι επιλογες εχω? Καποιο κεντρικο ηχειο με subwoofer μπορει να κουμπωσει στο παραπανω dvd player?

Η πιο απλή και φτηνή λύση είναι μια ηχομπάρα , δεν θα έχεις τον ίδιο ήχο βέβαια με συστήματα surround αλλά "γεμίζεις" και σε μπάσα και σε πρίμα.

Αυτήν έχω εγώ...

http://www.skroutz.gr/s/3266258/Samsung-HW-F355.html

Πάντως την 50αρα μην την απορρίπτεις τόσο εύκολα , για θέαση HD όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα.

Η πιο απλή και φτηνή λύση είναι μια ηχομπάρα , δεν θα έχεις τον ίδιο ήχο βέβαια με συστήματα surround αλλά "γεμίζεις" και σε μπάσα και σε πρίμα.

Αυτήν έχω εγώ...

http://www.skroutz.gr/s/3266258/Samsung-HW-F355.html

Πάντως την 50αρα μην την απορρίπτεις τόσο εύκολα , για θέαση HD όσο μεγαλύτερη η οθόνη τόσο καλύτερα.

Καταλαβαινεις, οτι αν και θελω να παω σε μεγαλυτερη διασταση, το γεγονος οτι για 5 χρονια οτι και αν συμβει θα εχω το κεφαλι μου ησυχο...με οδηγει στο να μειωσω τις διαστασεις της επιλογης μου! Οσο για το home cinema, αν δεν παω στην επιλογη της ηχομπαρας οπως μου προτεινεις, θα καταληξω μαλλον στο ΗΟΜΕ CINEMA HT-F6500/EN SAMSUNG, για το οποιο δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σου! Παντως σε πολλα τεστ εχει βγει...recommended it!!!!

Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος απο την νέα μου 46F6500. Κι όσο τη μαθαίνω και τη ρυθμίζω ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ, με την ευκαιρία, το όσους έδωσαν ρυθμίσεις, που τις βρήκα πολύ χρήσιμες.
Σήμερα έπαιξα ταινία για πρώτη φορά από στικάκι. Κανένα πρόβλημα για την ώρα.
Ας μου πει κάποιος κάτι απλό. Πώς μπορώ να παίξω μια ταινία από την αρχή, αν δεν θέλω να συνεχίσω στο σημείο που σταμάτησα;

... θα καταληξω μαλλον στο ΗΟΜΕ CINEMA HT-F6500/EN SAMSUNG, για το οποιο δεν ξερω ποια ειναι η γνωμη σου! Παντως σε πολλα τεστ εχει βγει...recommended it!!!!

Δεν θέλω να το παίζω ξερόλας , με το συγκεκριμένο θέμα (home cinema) έχω ασχοληθεί ελάχιστα οπότε δεν μπορώ να σου απαντήσω.

Είμαι σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος απο την νέα μου 46F6500. Κι όσο τη μαθαίνω και τη ρυθμίζω ακόμα καλύτερα. Ευχαριστώ, με την ευκαιρία, το όσους έδωσαν ρυθμίσεις, που τις βρήκα πολύ χρήσιμες.
Σήμερα έπαιξα ταινία για πρώτη φορά από στικάκι. Κανένα πρόβλημα για την ώρα.
Ας μου πει κάποιος κάτι απλό. Πώς μπορώ να παίξω μια ταινία από την αρχή, αν δεν θέλω να συνεχίσω στο σημείο που σταμάτησα;

Πατάς το βελάκι που κοιτάει αριστερά στο τηλεκοντρόλ. Αν χρησιμοποιείς το τηλεκοντρόλ αφής με μια κίνηση προς τα δεξιά στο touchpad μπορείς να πας γρήγορα προς τα μπροστά ενώ με κίνηση προς τα αριστερά προς τα πίσω.

Σήμερα έμαθα απο καταστημα ηλεκτρικών οτι πλέον σταματάει η διαθεσιμότητα των τηλεοράσεων πάνω απο 40´μέχρι να ξεστοκάρουν τα μαγαζιά ετσι ώστε απο τέλη Μάρτη να αρχίσει η καινούρια φουρνιά.Επειδή με βλέπω να μένω με την παραγγελία στα χέρια (public απο 28/12) θελω μια γνώμη, να παω για την 55f6400 που φαίνετε να ειναι σε καλύτερη διαθεσιμότητα απο το εν λόγω κτάστημα ή να πουμε καλό Πάσχα.
Φιλε Γιάννη (yperion) επειδή βλέπω πως βοηθας με τις γνωσεις σου έχεις να προτίνεις κατι; Επίσης η 6400 φοραει το ιδιο πανελ με την 6500; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά οπτικά οσον αφορα τις σειρές dim γιατι φαντάζομαι οτι δυο καλύτερα απο μια.

Ένας φίλος μου έχει την 40F6400 , όσο μπορώ να συγκρίνω με την δικιά μου 6500 η εικόνα είναι παρόμοια. Δεν ξέρω όμως στις 55" αν η μια σειρά LED παίζει ρόλο στην ομοιομορφία. Το κακό είναι ότι στα λεφτά των 6500 και 6400 ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταγωνισμός για να πάρεις κάτι άλλο , LG , Panasonic και Sony με παραπλήσιο κόστος έχουν όλες IPS.

Αρα αν βρω την 6400 ετοιμοπαραδοτη θα την χτυπήσω (μου επαν 1165 με την επεκταση public.) , αφού οπως καταλαβαίνω και να περιμενω την νεα σειρά τετοια τιμη δεν θα υπαρχει.

Πρέπει να είμαι προφήτης για να σου πω σίγουρα αλλά λογικά οι 55άρες σειρά Η6xxx θα ξεκινήσουν από τα 1400 και πάνω στην αρχή της εμπορικής τους καριέρας.

για τα παιδια που ειναι με το ενα ποδι για αγορας της tv, τους προτεινω και εγω 50 η 55 , εγω με 46αρα το ψηλο μετανιωσα, και να φανταστειτε ξεκινησα για 40αρα και χαρη στην εμπειρια των παιδιων εδω μεσα γλιτωσα τα χειροτερα

Αν το budget και ο χώρος το επιτρέπει ειδικά για σαλόνι ή κύριο χώρο θέασης μην πατε σε μικρές ίντσες! Από 50 και πάνω και σε λίγο καιρό θα σας φαίνονται και αυτές λίγες!

Ευχαριστώ όλους σας για τις προτάσεις, αυριο κιόλας θα δοκιμασω την τυχη μου για την 55f6400.

Το δικό μου πάνελ είναι το 46R1AF6V...δηλαδή έπαιξα και έχασα...
Να ζητήσω αντικατάσταση ή πάλι θα είναι λοταρία??
Με το pvr της τηλεόρασης έχει ασχοληθεί κανένας??
Εγώ το δοκίμασα οταν είχα την κεραία μου έκανε format τον δίσκο και έβγαλε μήνυμα οτι η λειτουργία είναι εφικτή μόνο σε ψηφιακό σήμα.Όταν έβαλα το nova δεν έκανε τίποτα.

Έχει κάποιο θέμα η εικόνα? Αν όχι μην ασχολείσαι με τον τύπο του πάνελ , το μόνο ουσιαστικά αρνητικό με το συγκεκριμένο είναι ότι έχει μικρότερη γωνία θέασης από το Samsung.

Έχει κάποιο θέμα η εικόνα? Αν όχι μην ασχολείσαι με τον τύπο του πάνελ , το μόνο ουσιαστικά αρνητικό με το συγκεκριμένο είναι ότι έχει μικρότερη γωνία θέασης από το Samsung.

Οχι μια χαρα είναι εκτος απο ενα μικρο "μαυρισμα" στις γωνίες.
Πάντως γενικά είμαι ευχαριστημένος λίγο θέμα με τις ρυθμίσεις της εικόνας το περίμενα να είναι πιο καλες στις αυτόματες ρυθμίσεις.
Τελικά για το pvr δεν έχουμε καμια δοκιμή