Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

πρωην κατοχος tx-p50gt30 panasonic..νυν ue55es7000 σαμυ...στην εικονα υπερτερουσε η panasonic σε αντιθεσ/μαυρο ..τωρα τηλεοπτικο μπορω να πω οτι ειναι ισο...αλλα βαρεθηκα τις μεγενθυσεις στα τηλεοπτικα να αλλαζω καναλι και να μην ευχαριστιεμαι παιχνιδι λογω ir...αν θα ξαναπαιρνα θα επαιρνα led αλλα μεγαλη σειρα παλι...για την 6500 δεν ξερω την αποδοση σε τηλεοπτικο...επισης δεν υπαρχει συσκευη που να μην εχει και δυσαρεστημενο...ακομα και οι πλασμα ειχαν τους δυσαρεστημενους...

Ακριβώς +1

Παιδια μου ρθε κ μενα εχει πανελ smasung απο τι ειδα απο το sevice menu ,δεν με προβληματιζει εκτος απο το τηλεοπτικο σημα κ σε 3d οι υποτιτλοι που μονο δηλαδη δεν μου φανηκε τοσο κουραστικο ,το εβλεπα μια χαρα το 3d,η μονη κουραση που ειχε ηταν οι υποτιτλοι ,εκει οταν 9ηγαινα να τπυς δω ψικορουραζοταν το ματι γιατι?(εβαλα το gravity) . Επισης σε συγκριση με παθητικο ,το 9αθητικο σου δινει πιο πολυ βαθος η μου φαινεται ?εχω δει σε παθητικο κ δειχνει τις μπαλες να ξεκινανε απο πισω κ να ερχοντε πανω σου λες κ θα τις πιασεις ενω δεν μου εδεινε τοσο την εντυπωσει τπυ βαθους το ενεργητικο ,πειραζω κατι στις ρυθμισεις ?
Εχω χωρο 3 με 4 μετρα κ σε συγκριση με την 42 μας φαινεται τεραστια .θα ανεβασω φωτο για. Βleeding κτλ αν κ δε μεχαλαει κατι απο αυτο που βλεπω. Ακομα δεν εβαλα ρυθμισεις που προτεινοντε πιο πριν ελπιζω να καλυτερεψη σε sd κ να ζωηρεψουν τα χρωματα ειναι λες κ ειναι ξεβαμμενα . Εν αναμονη για ρυθμισεις

Θυμήθηκα τώρα κάτι ακουστικά in ear klipsch x1 που είχα πάρει απο το amazon.co.uk , τα reviews απο αυτούς που τα είχαν αγοράσει ήταν : 125 άτομα 5 αστέρια , 7 ατομα (μαζι με εμένα) 1 αστέρι!!!
Μαντέψτε οι 125 είναι άσχετοι (μάλλον ήταν τα πρώτα τους ακουστικά) , και οι 7 είχαν δίκιο....

Δεν έχει βρεθεί ακόμα τεχνολογία ή συσκευή η οποία να ικανοποιεί απόλυτα όλους τους χρήστες και σε όλους τους τομείς !
Στο τηλεοπτικό που βλέπουμε στην Ελλάδα καλύτερες όλων είναι σαφώς οι CRT. Επίσης λόγω της διαφορετικής τεχνολογίας της οθόνης οι PLASMA είναι ασυναγώνιστες σε κίνηση . Έλα όμως που θέλω να βλέπω τηλεόραση και το πρωί και το μεσημέρι ,χωρίς να κλείνω τα παντζούρια κι εκεί οι PLASMA είναι θεοσκότεινες οπότε πρέπει να έχω LCD... Τί να κάνουμε τώρα....να πάρουμε 3 τηλεοράσεις για να ικανοποιούμαστε πλήρως ?

Φυσικά και υπάρχει τεχνολογία, λέγονται OLED.
Στο τηλεοπτικό, δεν είναι καλύτερες οι CRT. Και το τηλεοπτικό που έχουμε στην Ελλάδα, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, που σε πολλές περιοχές είναι ακόμα *αναλογικό* παρά την ψηφιακή μετάβαση.
Μην κατηγορούμε το σαμάρι για τις παραξενιές του γαϊδουριού...

Και το τηλεοπτικό που έχουμε στην Ελλάδα, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη...

Η Ελλάδα που είναι πρότυπο σε όλα τα θέματα δεν θα μπορούσε να είναι πίσω στην ποιότητα τηλεοπτικού σήματος. Αν γίνει Ευρωπαϊκός διαγωνισμός μάλιστα προτείνω να στείλουμε ΑΝΤ1 και MAD να μας εκπροσωπήσουν.

Μπα, εγώ προτείνω κάποια από συνδρομητική πλατφόρμα... Μπροστά τους αυτά που αναφέρεις είναι HD...

[Η ειρωνεία έχει πλάκα, αλλά καλό είναι να έχουμε και μια μικρή επαφή με την πραγματικότητα, μη υποθέτοντας ότι αλλού είναι όλα καλύτερα. Και να αναγνωρίζουμε και κανένα αρνητικό από αυτά που αγοράζουμε, χωρίς να πρέπει αυτομάτως να το συμψηφίσουμε, λες και είμαστε πολιτικοί σε προεκλογική περίοδο.]

Λοιπον επανερχομαι γραφοντας πως δοκιμασα να δω μπαλα απο την tv στο κινητο(Note) κ απλα ηταν αψογη η μεταφορα εικονας με λιγη καθυστερηση φυσικα κ επισης αντιστοιχα εστειλα φωτο η βιντεο απο το κινητο στην tv . Θελω βοηθεια απο τους εμπειρους σε θεμα bleeding Κ clouding πως το λετε ,βασικα να πω οτι δεν εχω προβλημα καπου δηλαδη δεν με ενοχλει καπου η εικονα της για bleeding κτλ αλλα για καλο κ για κακο εσβησα τα φωτα το γυρισα στο youtube κ εβγαλα μερικες φωτο να μου πειτε ,αυτα που βρηκα στο service menu ειναι Option : 55A1AFAV,EU,6500,NONE ΚΑΙ ΣΤΟ TCON VERSION : F55A1F60A OΠΟΤΕ TO PANEL EINAI SAMSUNG ΣΩΣΤΑ ? Το factory zone : n ,εσας ?

1) οι φωτο πως φαινοντε ,τι αλλες ρυθμισεις πρεπει να κανω για θεμα clouding ?bleeding?
2) Με το θεμα των υποτιτλων στο 3d κ σε σας δεν σας κουραζουν ? υπαρχει λυση ?
3) πως βλεπω το τελευταιο firmware που εχει ? (αν κ το κατεβασε μολις ανοιξα για πρωτη φορα την τηλεοραση ενω ειχα συνδεθει στο wifi) .

Τωρα βαζω κ τις ρυθμισεις στην οικονα που εχω δει σε παλαιοτερα ποστ .1800016_454231161375765_1490944330_o.jpg

Attachments

• 905412_454231248042423_773749899_o.jpg
    905412_454231248042423_773749899_o.jpg
    120.4 KB · Views: 250
  • 1414956_454231184709096_2142139819_o.jpg
    1414956_454231184709096_2142139819_o.jpg
    119.5 KB · Views: 250
  • 1799987_454231221375759_1259089764_o.jpg
    1799987_454231221375759_1259089764_o.jpg
    119.2 KB · Views: 251
  • 1926185_454231104709104_1025802809_o.jpg
    1926185_454231104709104_1025802809_o.jpg
    93.4 KB · Views: 248
  • 10013472_454231084709106_1336137300_o.jpg
    10013472_454231084709106_1336137300_o.jpg
    93.3 KB · Views: 249
Φυσικά και υπάρχει τεχνολογία, λέγονται OLED.
Στο τηλεοπτικό, δεν είναι καλύτερες οι CRT. Και το τηλεοπτικό που έχουμε στην Ελλάδα, είναι από τα καλύτερα στην Ευρώπη, που σε πολλές περιοχές είναι ακόμα *αναλογικό* παρά την ψηφιακή μετάβαση.
Μην κατηγορούμε το σαμάρι για τις παραξενιές του γαϊδουριού...

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα σήματα SD αποδίδονται καλύτερα σε τηλεοράσεις CRT. Όσο για την ποιότητα των τηλεοπτικών νομίζω πως εξαρτάται με ποιες χώρες το συγκρίνεις.
Οι OLED είναι μια μεγάλη ελπίδα , όμως στην παρούσα φάση εάν κάποιος διαθέτει τα χρήματα για να πάρει OLED δε νομίζω ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με το εαν το καλύτερο τηλεοπτικό το εχει η F800 , η W905 ή η DT60

Θα διαφωνήσω μαζί σου. Τα σήματα SD αποδίδονται καλύτερα σε τηλεοράσεις CRT.

Πρέπει να ορίσουμε το καλύτερα. Μικρό προβάδισμα μόνο σε κίνηση, αν περιοριστείς σε 50Hz, και αγνοήσεις το τρεμόπαιγμα (και αρκετά προβλήματα).
Όσο για την ποιότητα των τηλεοπτικών νομίζω πως εξαρτάται με ποιες χώρες το συγκρίνεις.

Γερμανία, Ισπανία, Αυστρία, Ολλανδία, Βέλγιο.
Οι OLED είναι μια μεγάλη ελπίδα , όμως στην παρούσα φάση εάν κάποιος διαθέτει τα χρήματα για να πάρει OLED δε νομίζω ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με το εαν το καλύτερο τηλεοπτικό το εχει η F800 , η W905 ή η DT60

Το δεν έχει βρεθεί τεχνολογία, και το είναι ακόμα ακριβή, είναι 2 διαφορετικά πράγματα... :smile:
Εγώ την ανυπαρξία σχολίασα, και επειδή έχω δει OLED...

1) οι φωτο πως φαινοντε ,τι αλλες ρυθμισεις πρεπει να κανω για θεμα clouding ?bleeding?

Από τις φωτογραφίες δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά και πάλι φωτογραφίες είναι, οπότε δε μπορεί κάποιος να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.

3) πως βλεπω το τελευταιο firmware που εχει ? (αν κ το κατεβασε μολις ανοιξα για πρωτη φορα την τηλεοραση ενω ειχα συνδεθει στο wifi) .

Πρέπει να μπείς μέσα στο menu της τηλεόρασης και να επιλέξεις Υποστήριξη πρώτα και μετά Αναβάθμιση λογισμικού και στο παράθυρο που αναδύεται δεξιά θα σου υποδηλώνει το τρέχον firmware.
Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε!

Από τις φωτογραφίες δε φαίνεται να έχει κάποιο πρόβλημα αλλά και πάλι φωτογραφίες είναι, οπότε δε μπορεί κάποιος να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα.

Πρέπει να μπείς μέσα στο menu της τηλεόρασης και να επιλέξεις Υποστήριξη πρώτα και μετά Αναβάθμιση λογισμικού και στο παράθυρο που αναδύεται δεξιά θα σου υποδηλώνει το τρέχον firmware.
Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε!

Σε ευχαριστω κ παλι για τις απαντησεις να σαι καλα ,καλοθεατη κ η δικια σου ,θα ανεβασω κ βιντεακι σε λιγακι ,εννοω το λινκ :music-smiley-004:.

σε ποιο Note(1,2,3) έκανες streaming και με ποιο app?
μπαίνω με Note1 στο playstore και δεν μου δείχνει το samsung smart view.

ΥΓ περιμένουμε τη 55αρα απο Δευτέρα και εμείς. Τελικά η προσφορά ήταν αρκούντως δελεαστική.

Στο Note 3 κατεβασα το samsung smart view και το δειχνει αψογα ,αντε με το καλο να ερθει κ η δικια σου .

εδω ειναι το λινκ παιδια απο τι βλεπω δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα .

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

οτι δειχνει στο βιντεο ειναι με τις ρυθμισεις της αρχικες της τηλεορασης διοτι πριν λιγο τις αλλαξα .

GAMING

PICTURE

MODE - STANDARD
BACKLIGHT - 12
CONTRAST - 100
BRIGHTNESS - 45
SHARPNESS - 50
COLOUR - 50
TINT(G/R) - G50/R50

ADVANCED SETTINGS

DYNAMIC CONTRAST - MEDIUM
BLACK TONE - OFF
FLESH TONE - 0
RGB ONLY MODE - OFF
COLOUR SPACE - NATIVE
WHITE BALANCE
GAMMA - 0
EXPERT PATTERN - OFF
MOTION LIGHTING - OFF

PICTURE OPTIONS

COLOUR TONE - STANDARD
DIGITAL CLEAN VIEW - OFF
MPEG NOISE FILTER - OFF
HDMI BLACK LEVEL - LOW
MOTION PLUS - OFF
BLACK OPTIMISER - LOW

SYSTEM

ECO SOLUTION - ALL OFF

*Το μενού το έχω στα αγγλικά!

αυτες τις ρυθμισεις τις ειχαν προτινει για παιχνιδια τις δοκιμασε κανεις ?

Καλησπερα
Μπορεσε κανενας με το κοντρολ της σαμυ να λειτουργησει δεκτη νοβα?

Γιωργο οταν λες πετιεται πληροφορια τι εννοεις, γιατι να το κανει αυτο ο επεξεργαστης;δεν μπορει να αποδοσει την αναλυση του σηματος σωστα με την ευκρινεια που πρεπει και το βγαζει πιο θολο;γιατι να χανει πληροφορια;576 γραμμες σε 4 προς 3 δεν παιρνει απο digea και γεμιζει το πανελ η τα μπερδευω;

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα
Μπορεσε κανενας με το κοντρολ της σαμυ να λειτουργησει δεκτη νοβα?

Καλημέρα. Σε μία 46f8000 είδε τον δέκτη κατευθείαν. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες με το που θα συνδέσεις το καλώδιο προέκτασης υπερύθρων.

Last edited:
Καλημέρα , τελικά η δική μου που αγόρασα προχθες έχει ενα κολλημένο pixel το οποίο είναι μόνιμα κόκκινο. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να την επιστρέψω;
Στις εφαρμογές μπορώ να ανοίξω μόνο το seenow, τα υπόλοιπα εικονίδια εφαρμογών είναι γκριζαρισμένα με μια άσπρη μπάρα, γιατί;
Τέλος όταν πάω να ανοίξω το e-manual απο το menu - support, μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα.
Όλα τα στραβά σε εμένα έτυχαν;

Last edited:
Γιωργο οταν λες πετιεται πληροφορια τι εννοεις, γιατι να το κανει αυτο ο επεξεργαστης;δεν μπορει να αποδοσει την αναλυση του σηματος σωστα με την ευκρινεια που πρεπει και το βγαζει πιο θολο;γιατι να χανει πληροφορια;576 γραμμες σε 4 προς 3 δεν παιρνει απο digea και γεμιζει το πανελ η τα μπερδευω;

To τηλεοπτικό είναι πλέον σύνθετο πράγμα, και δυστυχώς βλέπουμε μόνο το αποτέλεσμα. Το που ακριβώς χάνεται η πληροφορία είναι πολύ δύσκολο και ακριβό να βρεθεί. Μπορεί να είναι θέμα αποκωδικοποίησης, upscale, απόπλεξης, αποθορυβοποίησης, και δεν ξέρω τι άλλο.
Και με το τηλεοπτικό δεν μπορείς να κάνεις και δοκιμές, γιατί χρειάζεσαι μια αξιοπρεπή γεννήτρια DVB-T. Δυστυχώς το μόνο που έχουμε είναι το τελικό αποτέλεσμα...

edit . Η τηλεόραση έχει απειρα προβλήματα, Σε πολλές φάσεις μαυρίζει η οθόνη και δεν κάνει τίποτα και πρέπει να την κλείσεις και να την ξανανάψεις.
Λογαριασμό samsung δεν μπορώ να κάνω με τίποτα, άλλες φορές πατάω create account και με γράφει στα παλιά της τα παπούτσια, και άλλες φορές μαυρίζει η οθόνη!
Στο κουτάκι της και αύριο πρωί-πρωί mediamarkt αλλαγή!