Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Όχι, τη δοκίμασα αλλού και δουλεύει μία χαρά.

Αν ο σκληρός είναι 2,5' δηλαδή χωρις εξωτερική τροφοδοσία, είναι φυσιολογικό να μην δουλεύει με προέκταση usb.

Γεια σας και από εμένα. Νέος κάτοχος μιας 55αρας. Μία ερώτηση ρε παιδιά. Όταν συνδέω ένα εξωτερικό σκληρό (Western Digital) απευθείας στην τηλεόραση όλα ok. Όταν το συνδεώ με προέκταση καλωδίου USB δεν το διαβάζει. Καμία ιδέα?

Σύνδεσα επίσης, προέκταση USB με HD WD 1 TB και δουλεύει. Είναι προδιαγραφών USB 3,κοστίζει 7€ και την αγόρασα από τον Γερμανό.
Δύο άλλες προεκτάσεις USB 2 που πήρα από το Πλαίσιο στα 2€ έκαστη (για τις "μικρές" τηλεόρασεις που έχω) δεν δούλεψαν, μάλλον λόγω της χαμηλής τάσης εξόδου 0,5V των ΕΗ5000 και ΕΗ6030. Η F6500 έχει τρείς υποδοχές USB. Δοκίμασε πρώτα να τη συνδέσεις σε αυτή που γράφει 5V και όχι στις άλλες δύο. (Ευκαιρία για νέες δοκιμές...)

Το δοκίμασα και αυτό αλλά τίποτα. Το καλώδιο είναι USB 2 του Πλαισίου (αυτό με τα 2 Ευρώ). Θα δοκιμάσω ένα USB 3 και βλέπουμε. Σε ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με μενα !

Κατοχος 40F6500, μετα λιγες εβδομαδες ακομα αρκετα ευχαριστημενος.
Εχει λιγο clouding στις αριστερες γωνιες σαν μικρες παλαμες, αλλα αχνο, που φαινεται μονο με συσκοτιση με την φωτο του τεστ., οπου ομως με backlight 12-14 σχεδον εξαφανιζεται! Στην πραξη δεν φαινεται ποτε οταν βλεπουμε. Ο κυριος λογος που την κρατησα. Λιγο banding αν το ψαχνεις εχει, αλλα πολυ αχνο, οταν βλεπω μπαλα πχ. Καμμενα πιξελ δεν βλεπω. Φοβαμαι οτι επειδη τελεια edge led ΔΕΝ, θα πεφτα σε χειροτερη αν μου την αλλαζαν.
Ιντερνετ πολυ καλο & ηχος καλος για ΤV, λιγο soft σε SD, με αρκετες ρυθμισεις ευτυχως. HD παρα πολυ καλο! Ομορφη εμφανιση ακομα & σβηστη.
Με αυστηρα κριτηρια της βαζω 8/10. VFM πιστευω για 600ευρω, ακομα καλυτερα αν θες & δορυφ. δεκτη, οπως εγω που δεν ειχα.

*Πηρα σετ πληκ/γιο-ποντικι το ΜΚ270 logitech, τα βρηκε αμεσως, δουλευει καλα & χωρις προεκταση usb εκτος & το "εκρυβα" πχ πισω απο τη γαμπα μου οταν καθομουν σταυροποδι. Χωρις εμποδιο αμεσα μπροστα του, ολα οκ ομως. Βεβαια με την προεκταση πιανει παντα, παντου & σφαιρα! Ειναι μαζεμενο αλλα με νορμαλ πληκτρα, εχουν και τα 2 ον/οφ διακοπτη, & εχει δεκτη που βλεπει & αλλα ασυρματα π.χ. mouse!
Το mouse αν & μικρο τελικα βολευει πολυ για το μπρατσο του καναπε. Για 25 ευρω τελειο!
http://www.skroutz.gr/s/3211382/Logitech-MK270.html

Σε μαγαζι μου ειπαν οτι & το Microsoft Wireless Desktop 800 εχουν δοκιμασει με τις F6*00 αλλα ειναι λιγο κατωτερο.
Ισως να κανει & το Logitech MK220 σε λιγο πιο μινι διασταση, αλλα με μικρα πληκτρα & ειδικα τα βελακια.

Καλημερα!

Και εγω κατοχος απο χτες της συγκεκριμενης 55 αρας.

Πανω αριστερα σε καποια ελληνικα τηλεοπτικα καναλια μου εμφανιζει διακοπτομενες λευκες γραμμες.

ImageUploadedByTapatalk1395307747.236851.jpg

Καλημερα!

Και εγω κατοχος απο χτες της συγκεκριμενης 55 αρας.

Πανω αριστερα σε καποια ελληνικα τηλεοπτικα καναλια μου εμφανιζει διακοπτομενες λευκες γραμμες.

View attachment 102045

Αδελφέ μάλλον έχεις πειράξει το μέγεθος εικόνας. Πάτα tools και πρέπει να έχεις πατήσει καταλάθος full screen. Έτσι περίπου μου δείχνει η εικόνα όταν βάζω full screen.

Το βαλα 16:9 και ολα οκ τωρα. Να σαι καλα!

Τα τεστ για clouding και bleeding πως να τα κανω, για να βεβαιωθω πως ολα ειναι οκ;

Παιδιά βλέπω φωτογραφίες σε ξένα sites με το smart hub να έχει μια 5η καρτέλα "Movies & TV Shows" με vod περιεχόμενο. Ειναι μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε κάπως;

2014-03-20%2016.14.34.jpg

Αυτή τη παρέλαβα χθες και μου φαίνεται πολύ καλή. Σε gaming τύπου splinder shell σκοτεινό μόνο όταν ειδικά υπάρχει πολύ φως στο δωμάτιο δυσκολεύομαι να διακρίνω.

Μιλάμε για την ίδια TV έτσι; αυτό το ss στο τέλος με κάνει να αμφιβάλλω. Και επίσης το λογότυπο και ή σειρά των εφαρμογών φαίνονται διαφορετικά στη δική μου σε σχέση με την πρώτη φώτο του θέματος.

Δεν το θυμάμαι να σου πω την αλήθεια , θα το κοιτάξω κάποια στιγμή αύριο με την ησυχία μου και θα σου πω.

Φιλε Γιαννη μηπως ειδες το θεμα με το πληκτρολογιο; Ευχαριστω.

Last edited:
Αυτές οι σκιές στις γωνίες που εχει όλη η σειρά 6 έχουν κάποιο σκοπό; Όχι οτι ενοχλούν όμως δε θα μπορούσαν να μην υπάρχουν;

Αυτές οι σκιές στις γωνίες που εχει όλη η σειρά 6 έχουν κάποιο σκοπό; Όχι οτι ενοχλούν όμως δε θα μπορούσαν να μην υπάρχουν;

πιθανον να ειναι καποιο ειδος καλλυματος/φιλτρο ωστε να μην εχει φαινομενο torching.....

Φιλε Γιαννη μηπως ειδες το θεμα με το πληκτρολογιο; Ευχαριστω.

Χίλια συγνώμη για την καθυστέρηση , όχι δεν μπορείς να πληκτρολογήσεις με το keyboard τελικά στο youtube, ο πιο ευκολος τρόπος είναι να κάνεις pair το κινητό σου (αν έχεις android είναι πολύ εύκολο) και να στέλνεις από εκεί το video.

πιθανον να ειναι καποιο ειδος καλλυματος/φιλτρο ωστε να μην εχει φαινομενο torching.....

Κάλυψη ενός προβλήματος με ένα άλλο που πιθανόν να μην ενοχλεί. Παρ όλα αυτά στην κάτω αριστερή γωνία υπάρχει και ένα μικρό torching :p

Παιδιά βλέπω φωτογραφίες σε ξένα sites με το smart hub να έχει μια 5η καρτέλα "Movies & TV Shows" με vod περιεχόμενο. Ειναι μόνο σε συγκεκριμένες χώρες ή μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε κάπως;

http://youtu.be/qMvUDsHplC0

Last edited by a moderator: