Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πάντως στη δική μου περίπτωση του Μαρτίου η εξυπηρέτηση ήταν σωστή. Δεν προχώρησα σε αλλαγή πάνελ γιατί φοβήθηκα μήπως πέσω σε χειρότερο. Όσο όμως μαθαίνω τα δικαιώματά μου και τις πολιτικές των εταιρειών -η LG ανταποκρίθηκε αμέσως και με refound/επιστροφή χρημάτων σε δύο περιπτώσεις που γνωρίζω- μάλλον θα το προχωρήσω. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα ,τη συνέχεια θα έχουν τα δικαστήρια .

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι όσο πέφτουν οι τιμές ενός μοντέλου, κατά τη διάρκεια του χρόνου κυκλοφορίας του, ίσως ταυτόχρονα να πέφτει και η ποιότητα του.
Μπορεί και να ισχύει ,κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, πιστεύω όμως ότι οι πρώτοι κάτοχοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι από την αγορά τους ώστε δε γράφουν πάντα ή δεν ξέρουν να περιγράψουν την πραγματικότητα.
Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να διακρίνουν τα προβλήματα που αναφέρονται στα θέματα των τηλεοράσεων και ακόμη λιγότεροι αυτοί που έχουν την όρεξη και τον χρόνο να δημοσιεύσουν την εμπειρία τους.
Όσο λοιπόν περνά ο καιρός, αυτοί οι ελάχιστοι που απομένουν, δείχνουν στους κατόχους που ταυτόχρονα πληθαίνουν και αρχίζουν να ψάχνονται, το τι πρέπει να ελέγξουν και πως θα μπορέσουν να το διακρίνουν. Αυτός είναι ο λόγος πιστεύω που τα όποια προβλήματα των tv γίνονται γνωστά μετά το πρώτο 6μηνο κυκλοφορίας τους, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί κανόνα !

Last edited:
Καλησπερα σας μια ερωτηση. Πως καθαριζω την οθονη? Η γυναικα μου την καθαρισε με λιγο αζαξ και εχει αφησει κατι σαν θαμπαδες.

Καλησπερα σας μια ερωτηση. Πως καθαριζω την οθονη? Η γυναικα μου την καθαρισε με λιγο αζαξ και εχει αφησει κατι σαν θαμπαδες.

Καλα κρασια!!!Οχι αζαξ ρε φιλε,προς θεου,μην το ξανακανετε αυτο.Κοιτα οτι εγινε εγινε τωρα με τις θαμπαδες,αυτες θα παραμεινουν,ειμαι παθων και ξερω,ευτυχως οχι στην καινουργια μου tv.Απο δω και περα δες κατι τετοιο :http://www.kotsovolos.gr/site/sound...components/081027-crystal audio-pc-set-800.Το αζαξ ειναι παρα πολυ δυνατο και οι συγκεκριμενες τηλεορασεις δεν εχουνε γυαλινες επιφανειες,οπως οι παλιες crt και απ"οτι ειδες καιει την οθονη και αφηνει αυτες τις θαμπαδες,μακρια απο αζαξ!!!

Αστα μου επεσαν τα μαλλια μολις μου το ειπε.Προσπαθησα απαλα απαλα να την καθαρισω απο τις θαμπαδες με πανακι για τα γυαλια αλλα ματαια.Σε ευχαριστω.

Παντως και αυτοι οι υπαλληλοι των καταστηματων που πουλανε τις τηλεορασεις ειναι απαραδεκτοι.Δεν επρεπε να κανουνε μια ενημερωση και για τον καθαρισμο της tv???Aφηνουν τον αγοραστη στην τυχη του και για να μαθει πως πρεπει να την καθαριζει,πρεπει να παθει πρωτα,εκτος αν παρει το αυτι του κατι σε κανα φορα! Πονεμενη ιστορια και την εχει πατησει ετσι πολυς κοσμος,μεσα σ"αυτους και εγω,που οταν πηρα την πρωτη μου lcd το 2006,εκανα ακριβως το ιδιο με το αζαξ,ακολουθησα δηλαδη τον τροπο που καθαριζα την παλια μου crt και γεμισε η οθονη θαμπαδες...Επαθα λοιπον και εμαθα.

παρε ενα υγρο καθαρισμου απο αυτα του εμποριου και θα φυγουν οι θαμπαδες.Και εμενα το Πασχα μου κανανε την παλια samung (η πεθερα μου που ηρθε για 2 μερες) και με ενα υγρο καθαρισμου εφυγε

Παντως και αυτοι οι υπαλληλοι των καταστηματων που πουλανε τις τηλεορασεις ειναι απαραδεκτοι.Δεν επρεπε να κανουνε μια ενημερωση και για τον καθαρισμο της tv???Aφηνουν τον αγοραστη στην τυχη του και για να μαθει πως πρεπει να την καθαριζει,πρεπει να παθει πρωτα,εκτος αν παρει το αυτι του κατι σε κανα φορα! Πονεμενη ιστορια και την εχει πατησει ετσι πολυς κοσμος,μεσα σ"αυτους και εγω,που οταν πηρα την πρωτη μου lcd το 2006,εκανα ακριβως το ιδιο με το αζαξ,ακολουθησα δηλαδη τον τροπο που καθαριζα την παλια μου crt και γεμισε η οθονη θαμπαδες...Επαθα λοιπον και εμαθα.
Για να λέμε και τα καλά, όταν πήρα την Samsung από το Πλαίσιο Βουλιαγμένης, η πωλήτρια μου είπε ότι απαγορεύεται οποιοδήποτε καθαριστικό εκτός από το πανάκι που έχει μέσα ή κάποιο καθαριστικό ειδικό σαν και αυτά που χρησιμοποιούν για τις οθόνες των λαπτοπ. (πράγμα που ήξερα) Αυτό που δεν ήξερα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι δεν επιτρέπεται ούτε το ξεσκόνισμα με πανάκια τύπου "swifer" επειδή δημιουργούν στατικό ηλεκτρισμό. Στέκει ή δεν στέκει δεν ξέρω, δεν το δοκίμασα βέβαια.
Είδες καμιά φορά;

Το πανακι νομιζω πως ειναι για τα γυρω γυρω και οχι την οθονη. Το πανακι δεν καθαριζει δαχτυλιες στην οθονη.Λογικα το σπρευ που ειπε ο φιλος θα κανει δουλεια.

Το πανακι νομιζω πως ειναι για τα γυρω γυρω και οχι την οθονη. Το πανακι δεν καθαριζει δαχτυλιες στην οθονη.Λογικα το σπρευ που ειπε ο φιλος θα κανει δουλεια.
Το καλό πανάκι για γυαλιά και άμα είναι και μεγάλο, είναι το ιδανικό για την οθόνη, και καλύτερα όσο είναι δυνατόν να αποφεύγονται και τα ειδικά σπρέυ, παρα μόνο σε ανάγκη.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Αναφέρθηκε παραπάνω ότι όσο πέφτουν οι τιμές ενός μοντέλου, κατά τη διάρκεια του χρόνου κυκλοφορίας του, ίσως ταυτόχρονα να πέφτει και η ποιότητα του.
Μπορεί και να ισχύει ,κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, πιστεύω όμως ότι οι πρώτοι κάτοχοι είναι τόσο ενθουσιασμένοι από την αγορά τους ώστε δε γράφουν πάντα ή δεν ξέρουν να περιγράψουν την πραγματικότητα.
Λίγοι είναι αυτοί που πραγματικά μπορούν να διακρίνουν τα προβλήματα που αναφέρονται στα θέματα των τηλεοράσεων και ακόμη λιγότεροι αυτοί που έχουν την όρεξη και τον χρόνο να δημοσιεύσουν την εμπειρία τους.
Όσο λοιπόν περνά ο καιρός, αυτοί οι ελάχιστοι που απομένουν, δείχνουν στους κατόχους που ταυτόχρονα πληθαίνουν και αρχίζουν να ψάχνονται, το τι πρέπει να ελέγξουν και πως θα μπορέσουν να το διακρίνουν. Αυτός είναι ο λόγος πιστεύω που τα όποια προβλήματα των tv γίνονται γνωστά μετά το πρώτο 6μηνο κυκλοφορίας τους, χωρίς βέβαια αυτό να αποτελεί κανόνα !

Βάση της δικής μου εμπειρίας παντως δεν ισχύει κατι τέτοιο. Η προηγούμενη τηλεόραση που την άλλαξα 3 φορές ήταν στο τέλος της σεζόν. Αυτή που έχω τωρα τη χρυσοπληρωσα και μέχρι στιγμής ολα ok σε σχέση με άλλους. Τυχαίο; Εγω παντως πιστεύω πως κατι παίζει!

Όσο για τον καθαρισμό... Μωρομαντηλα! Φοβερή εφεύρεση
Τι μαθαίνει κανεις όταν αποκταει παιδί!

ισως αν διαβαζετε τις οδηγιες να μην την πατουσατε....οταν σου πουλανε αυτοκινητο σου λενε να μην το πλυνεις με χλωρινη????

ισως αν διαβαζετε τις οδηγιες να μην την πατουσατε....οταν σου πουλανε αυτοκινητο σου λενε να μην το πλυνεις με χλωρινη????
Ε καλα δεν ειναι και ακριβως το ιδιο....αλλα ενα δικιο εχεις!

Ε καλα δεν ειναι και ακριβως το ιδιο....αλλα ενα δικιο εχεις!

εεε καπως ετσι...παντως το πολυ ψειρισμα κανει κακο..εχω ομως ενα καλο εγω..οτι και να παρω διαβαζω ολες τις οδηγιες...με εχουν σωσει αρκετες φορες

Μία είναι η λύση: γυναίκα και πεθερά μακριά από τηλεόραση και παντώς είδους ηλεκτρονική συσκευή

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μία είναι η λύση: γυναίκα και πεθερά μακριά από τηλεόραση και παντώς είδους ηλεκτρονική συσκευή
:2thumb22sup:
+1000

@πεθερα και για πολλους αλλους λογους
οταν ερχεται απο αθηνα και μας κανει ταχα μου δουλειες την σκεφτομαι να ριχνει χλωρινη στην tv και να με κοιταει με περιεργο βλεμμα .Βγαζω την 8000 απο πριζα και την παρκαρω καπου οτι ειναι χαλασμενη.Στην κοντρα με την αλλη tv 956 vs πεθερα εχει κερδισει η 956

Μήπως ξέρει κανείς ποιο είναι το μέγιστο μέγεθος σκληρού δίσκου που βλέπει η συγκεκριμένη τηλεόραση στις USB πόρτες; Εγώ έχω έναν 1.5ΤΒ και τον βλέπει κανονικά. Έχει βάλει κάποιος φίλος συμφορουμίτης μεγαλύτερο;

Τον seagate 3tb που έχω μόνιμα συνδεδεμένο, τον διαβάζει κανονικά φίλε μου.