Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εμενα παλι παρολο που δειχνει οτι εχει αυτη την εκδοση εγκατεστημενη γιατι συνεχιζει και δεν δουλευει η φωνη οταν παιζει καποιο βιντεο στο youtube?

Και οταν δοκιμασω να το απεγκαταστησω και να το ξανα εγκαταστησω παραμενει μονιμως στο ληψη/εγκατασταση και δεν το κανει καν εγκατασταση.

Αντι να προσθετουν νεα στοιχεια στην καθε εφαρμογη την κανουν χειροτερη και γεματη προβληματα απο εκει που δεν ειχε τι να πει κανεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αφου εβγαλα την τηλεοραση απο το ρευμα για κανα 5λεπτο μετα ολα δουλεψαν σωστα.

Και εγκατασταθηκε κανονικα η νεα εκδοση και δουλευει μια χαρα το volume control.

Last edited:
Εδώ και μερικές μέρες στην καρτέλα "Πολυμέσα" του smart hub η λίστα με τα πιο δημοφιλή ειναι άδεια. Το έχει δει κανείς;

Τι την θες την αναβάθμιση; Μήπως διορθώνουν και τίποτα; Άσε που χειρότερα τα κάνουν και ο media player της TV είναι σε νηπιακή κατάσταση πλέον.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εδώ και μερικές μέρες στην καρτέλα "Πολυμέσα" του smart hub η λίστα με τα πιο δημοφιλή ειναι άδεια. Το έχει δει κανείς;

Το ιδιο προβλημα εχω και εγω και το παρατηρησα μετα τη τελευταια αναβαθμιση. Εκανα reset στο smarthub εφτιαξε για λιγες ωρες και μετα παλι κενο, μετα απο επαφη με εκπροσωπο και απομακρυσμενη βοηθεια στην οποια εκανε παλι reset ο τεχνικος αλλα δεν βρηκε κατι ισως γιατι λιγο πριν δεν μου εμφανιζε το συγκεκριμενο προβλημα. Το προβλημα εξαφανιστηκε για περιπου μια μερα και στη συνεχεια παλι κενο. Τις τελευταιες μερες ειναι πλεον κενο και πιστευω οτι ειναι καποιο θεμα που θα διορθωθει σε επομενη αναβαθμιση. Εως τοτε κανω υπομονη.

Ενα ακομα θεμα που παρατηρω ασχετο απο το προηγουμενο ειναι οτι οταν συνδεω καποια android συσκευη σε καποια hdmi καποια καναλια της tv ειτε εξαφανιζονται (μαυρη οθονη) ειτε εμφανιζει διακοπες στο τηλεοπτικο σημα. Το εχει παρατηρησει καποιος αλλος;

Σ ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Το θέμα με τα κανάλια κατα τη γνώμη μου είναι λόγω παρεμβολής του κινητού στο ήδη ασθενές σήμα των συγκεκριμένων καναλιών. Μπορείς να τσεκάρεις τα κανάλια αυτά όταν παίζουν τι ποιότητα και ισχύ σήματος έχουν από το μενού της τηλεόρασης. Συνήθως όταν μια συχνότητα έχει ασθενές σήμα επηρεάζει 4 κανάλια.

Re: Απάντηση: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα,
Απο χτες η tv κάνει επανεκκινήσεις στο άνοιγμα (logo)...
Καμιά ιδέα?
Ευχαριστώ

Σας έχει λυθεί το πρόβλημα με το smart hub και τις app? εμένα ακόμα δεν μου εμφανίζονται..

Καλησπέρα έχω την συγκεκριμένη τηλεόραση και έχω παρατηρήσει ότι χάνεται ο συγχρονισμός εικόνας - ήχου σε αρχεία web dl mkv.

Αυτό συμβαίνει μόνο σε αρχεία web dl και συνήθως όταν έχω σταματήσει την ταινία σε κάποιο σημείο και την επανεκκινώ. Το πρόβλημα λύνεται με 2-3 φορές fast forward και rewind της ταινίας.

Το εν λόγω πρόβλημα το έχω παρατηρήσει εδώ και μήνες, με τα 2-3 τελευταία firmware της tv δεν έχει λυθεί...

Έχει εμφανιστεί μήπως και σε κάποιον άλλο; Ευχαριστώ!

Εγώ φιλέ μου βαρέθηκα τις δύστροπιες της Samsung, μία με τα lip-sync, την άλλη με τις καθυστερήσεις στα 2 τελευταία firmware update του media player, να σου και τα reboot αν δε βρει δίκτυο ενώ έχει setαρισμενο και πήγα και πήρα ένα nuc, της ξήλωσα το δίκτυο κ καθάρισα. Δεν έχω ξανά ασχοληθεί από τότε. Αυτό με τα lip-sync είναι άλυτο μυστήριο κ δεν έχει κάποιο μοτίβο.
By the way, έχει βγει firmware σχετικά πρόσφατα νομίζω, δοκίμασε.

Καλημέρα, ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω το τελευταίο firmware δεν είδα κάποια διαφορά με το συγκεκριμένο πρόβλημα δυστυχώς.

Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εγώ φιλέ μου βαρέθηκα τις δύστροπιες της Samsung, μία με τα lip-sync, την άλλη με τις καθυστερήσεις στα 2 τελευταία firmware update του media player, να σου και τα reboot αν δε βρει δίκτυο ενώ έχει setαρισμενο και πήγα και πήρα ένα nuc, της ξήλωσα το δίκτυο κ καθάρισα. Δεν έχω ξανά ασχοληθεί από τότε. Αυτό με τα lip-sync είναι άλυτο μυστήριο κ δεν έχει κάποιο μοτίβο.
By the way, έχει βγει firmware σχετικά πρόσφατα νομίζω, δοκίμασε.
Εχουμε πει παμπολες φορες εδω οτι σχεδον ολων των τηλεορασεων τα media player ειναι σε εμβρυακή κατασταση εξου και τα οποια προβληματα.

Αν θες να μπορεις να παιζεις τα αρχεια βιντεο χωρις καποιο προβλημα αγορασε ενα εξ' ολοκληρου media player που και καλυτερα απο οποιασδηποτε τηλεορασης media player κανει τη δουλεια και ποιο ενημερωμενο ειναι.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE F6500 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εχουμε πει παμπολες φορες εδω οτι σχεδον ολων των τηλεορασεων τα media player ειναι σε εμβρυακή κατασταση εξου και τα οποια προβληματα.

Αν θες να μπορεις να παιζεις τα αρχεια βιντεο χωρις καποιο προβλημα αγορασε ενα εξ' ολοκληρου media player που και καλυτερα απο οποιασδηποτε τηλεορασης media player κανει τη δουλεια και ποιο ενημερωμενο ειναι.

Και για πιο λόγο ακριβώς quoteάρεις το δικό μου post; Είπα ότι πήρα NUC και έχω media player από το 2009 (egreat).

Επίσης να σε ενημερώσω πως στη D8000 της Samsung που έχει ο αδελφός μου και έχουμε δει ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ταινία και σειρές δεν έχω δει ούτε λεπτό lip-sync!! Μπορεί να είναι σε νηπιακό στάδιο από user interface και δυνατότητες αλλά τη δουλειά του την κάνει παραπάνω από άψογα!

Τέλος δεν νοείται τηλεόραση του 2013 με 2 dual core επεξεργαστές να μην μπορεί να συγχρονήσει ήχο και εικόνα!!! Ενώ μια τηλεόραση 2-3 χρόνια παλαιότερη να παίζει άψογα! Να χ@σω τους engineers της Samsung!!

Ισως επειδη ειναι 2-3 χρονων να εχουν φτιαξει αρκετα το media player της και ισως επειδη αυτη ειναι νεοτερο μοντελο λογικα να μην εχουν φτιαξει σωστα το media player της τηλεορασης.

Συμφωνώ με τον baspav. Έχω ακριβώς ίδια εμπειρία. D6000 έπαιζε τα πάντα τέλια συγχρονισμένα από την αρχή που βγήκε ενώ η F6500 έχει μεγάλο πρόβλημα. Κι εγώ έχω εκείνο το egreat που από το 2008 μέχρι και σήμερα δεν κολλάει πουθενά. Απλά κάποτε η Samsung νοιαζόταν να πιάσει κορυφή και έφτιαχνε σοβαρά μηχανήματα και τώρα έχει πάρει την κάτω βόλτα. Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για lipsinc και για εμβρυϊκή κατάσταση για μοντέλο του 2013

Σας έχει λυθεί το πρόβλημα με το smart hub και τις app? εμένα ακόμα δεν μου εμφανίζονται..

Στη δικια μου tv μετα το τελευταιο firmware λυθηκε το προβλημα που ειχα με τη καρτελα "πολυμεσα" του smarthub (βλ. #2027). Σκοπευω να μη κανω συντομα αναβαθμιση αφου ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα, μεχρι να κανουν καποια δραματικη αλλαγη.

Καλησπέρα,
η tv του αδελφού μου κάποιες φορές μένει στο logo της samsung και δεν ανοίγει. Την πήγε στο μάστορα (είναι επαρχία) και την πρώτη φορά ωσ δια μαγείας άνοιξε κανονικά και δεν παρουσίασε το πρόβλημα. Την δεύτερη φορά που την πήγε του είπε ότι έιναι ή τροφοδοτικό ή πλακέτα (λογικά μητρική να υποθέσω). Μήπως έχει κανείς ιδέα σχετικά με το πρόβλημα αυτό μιας και πριν λίγο βγήκε από την εγγύηση...
Ευχαριστώ

Στη δικια μου tv μετα το τελευταιο firmware λυθηκε το προβλημα που ειχα με τη καρτελα "πολυμεσα" του smarthub (βλ. #2027). Σκοπευω να μη κανω συντομα αναβαθμιση αφου ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα, μεχρι να κανουν καποια δραματικη αλλαγη.
έκανα σήμερα το τελευταιο update αλλά δεν βλέπω διαφορά. Οταν πατάω το κουμπί του smart hub, εκτός από τη σμίκρυνση του καναλίου που παίζει εκείνη την ώρα, τα υπόλοιπα κουτάκια για τα κανάλια είναι κενά όπως και τα προσεχώς από κάτω...