Εδώ και μερικές μέρες στην καρτέλα "Πολυμέσα" του smart hub η λίστα με τα πιο δημοφιλή ειναι άδεια. Το έχει δει κανείς;
Εχουμε πει παμπολες φορες εδω οτι σχεδον ολων των τηλεορασεων τα media player ειναι σε εμβρυακή κατασταση εξου και τα οποια προβληματα.Εγώ φιλέ μου βαρέθηκα τις δύστροπιες της Samsung, μία με τα lip-sync, την άλλη με τις καθυστερήσεις στα 2 τελευταία firmware update του media player, να σου και τα reboot αν δε βρει δίκτυο ενώ έχει setαρισμενο και πήγα και πήρα ένα nuc, της ξήλωσα το δίκτυο κ καθάρισα. Δεν έχω ξανά ασχοληθεί από τότε. Αυτό με τα lip-sync είναι άλυτο μυστήριο κ δεν έχει κάποιο μοτίβο.
By the way, έχει βγει firmware σχετικά πρόσφατα νομίζω, δοκίμασε.
Εχουμε πει παμπολες φορες εδω οτι σχεδον ολων των τηλεορασεων τα media player ειναι σε εμβρυακή κατασταση εξου και τα οποια προβληματα.
Αν θες να μπορεις να παιζεις τα αρχεια βιντεο χωρις καποιο προβλημα αγορασε ενα εξ' ολοκληρου media player που και καλυτερα απο οποιασδηποτε τηλεορασης media player κανει τη δουλεια και ποιο ενημερωμενο ειναι.
Σας έχει λυθεί το πρόβλημα με το smart hub και τις app? εμένα ακόμα δεν μου εμφανίζονται..
έκανα σήμερα το τελευταιο update αλλά δεν βλέπω διαφορά. Οταν πατάω το κουμπί του smart hub, εκτός από τη σμίκρυνση του καναλίου που παίζει εκείνη την ώρα, τα υπόλοιπα κουτάκια για τα κανάλια είναι κενά όπως και τα προσεχώς από κάτω...Στη δικια μου tv μετα το τελευταιο firmware λυθηκε το προβλημα που ειχα με τη καρτελα "πολυμεσα" του smarthub (βλ. #2027). Σκοπευω να μη κανω συντομα αναβαθμιση αφου ολα φαινεται να λειτουργουν σωστα, μεχρι να κανουν καποια δραματικη αλλαγη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.