Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Aπο σημερα και γω κατοχος f7000 46"
Αρχιζω ρυθμισεις , και περιμενω να βραδιασει να δω πως παιζει σε σκοταδι και για clounding
Παιδια καμια εφαρμογη στην tv για cine trailer hd να βλεπω δεν υπαρχει οπως στην panasonic ?
κοιταξες για μια μικροσκοπικη οπη οπου μπαινει μια βελονα και κανει pairing? στο δικο μου (προηγουμενο)το καπακι για τις μπαταριες βγαινει συρταροταΓεια σας παιδιά.Εδώ και 1 μέρα είμαι και εγώ πλέον κάτοχος μιας ue55f7000 .Ακόμα δεν πολύ ασχολήθηκα και δεν έχω πολλές ερωτήσεις , Αλλά δεν μου δουλεύει το metal pad, αυτό με τις φωνητικές εντολές κλπ Η αληθεια είναι ότι δεν ξερω αν ανοίγει για να μπουν μπαταρίες ,γιατί στο κιτ είχε 2 ζευγάρια μπαταρίες ,που το ένα το έβαλα στο κανονικό μαύρο τηλεκοντρόλ και το άλλο δεν γνωρίζω που μπαίνουν , στάθηκε αδύνατο να ανοίξω το μεταλλικό pad , μονό μια ζετλατινουλα με κόκκινο βελάκι που είχε σε μια εγκοπή στο πλαι τράβηξα και έβγαλα αλλά μέχρι εκεί , please Help help Και κάτι ακόμα ,πως μπορώ να βάλω επιλογή να παίζει μόνο τα Αγαπημένα που έχω επιλέξει?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.![]()
Τελικα τα καταφερα να το ανοιξω , με μαχαιρακι στην εγκοπη , εβαλα τις μπατταριες, και ειναι οκ (εκανα pairing )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.