Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σημερα , με πηραν απο Samsung (συνεργειο ), η η 7000 ειναι ετοιμη τις αλλαξαν μητρικη αυριο θα μου την φερουν Εβγαλα την μικρη απο το δυκτιο και δεν μου ξαναπαρουσιασε το προβλημα προς το παρον (ειναι το μονο κοινο που ειχαν και οι 2 TV ) θα ενημερωσω παλι παιζει τελικα νανε θεμα ασυμβατοτητος με Ruter θα δουμε

βρε αφου φωναζω βγαλτε ολες τις συνδεσεις!!!μαλλον αδικα στην αλλαξαν σαν του φιλου μου

Καλέ το εχω κανει με τις συνδέσεις , εδω και μέρες ,έβγαλα πρωτα pc , 24 ωρες το πρόβλημα εκει σταθερό , έβγαλα σκληρό , το προβλημα παρον ,εβγαλα ολα τα dvd (2) το προβλημα εκει ,έβγαλα blue ray ,πρόβλημα παρόν, όλα ένα, ένα διεξοδικά, (ολα αυτα στην μεγάλη πριν φύγει για service )οταν είδα οτι και στην μικρή κανει το ίδιο , τοτε σκεφθηκα το ruter η γενικως το δικτυο, Σήμερα έφεραν την μεγάλη , αλαλαγή ξεαλαγη πλακέτας το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει, firware 1109 το παλιο, και δεν μου κανει και update μεσω δικτυου,???? Τους πεσαν τα μαλλιά απο την Samsung όταν ειπα οτι το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται Δεν το χουν ξανασυναντησει , δεν ξέρουν τι αλλο να κάνουν,Τωρα άλλαξα ruter μήπως και... καλα θαταν να δοκιμάσω και με άλλο δίκτυο αλλα ....ολα κλειδωμένα :p

Αυτοι την αλλαξαν χωρις να διαπιστωσουν προβλημα;

Ειπαν οτι κατι βρηκαν στο ασυρματο δικτυο
, μπουρδες ,μια χαρα ηταν το ασυρματο , μου επαιζε και 3d ταινιες απο το pc χωρίς πολλα κωλύματα, τωρα οι ταινιες κολαν ανα 15 δευτερολεπτα (φορτωνει -παιζει ξαναφορτωνει παιζει)πρωτα παιρνουσε καμποση ωρα παιζοντας σιγουρα οχι 15 -20 "

Last edited by a moderator:
Οταν πανε σερβις συνηθως κατι αλλο βγαινει μετα.Την αλλη μην τη στειλεις την δευτερη που πηρες.

Re: Απάντηση: Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οταν πανε σερβις συνηθως κατι αλλο βγαινει μετα.Την αλλη μην τη στειλεις την δευτερη που πηρες.

Μου την ζητησαν μονο και μονο γιατι ειναι μικροτερη και μεταφέρεται ευκολα να την συνδεσουν στο δικτυο και να την παρακολουθησουν, οχι για να επέμβουν , πάντως στην μεγάλη χαλασε λίγο η εικόνα της ίσως απο το παλιό firware και δεν μου κάνει firware update δεν βρίσκει το πιο πρόσφατο Πως μπορω να το κανω αλλιως? μεσω usb ? Που θα το βρω για την f7000???

Μπες στο site της σαμαουνκ πηγαινε υποστηριξη ,τηλεορασεις και στην 7000 πηγαινε υλικολογισμικο κατεβασε το και στειλτο στο usb και κανε extract.Bale to usb στην tv και πηγαινε εκει που λεει αναβαθμιση λογισμικου και πατα αναβαθμιση απο usb

Aν νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα στη μεγαλη ζητα αντικατασταση

Μπες στο site της σαμαουνκ πηγαινε υποστηριξη ,τηλεορασεις και στην 7000 πηγαινε υλικολογισμικο κατεβασε το και στειλτο στο usb και κανε extract.Bale to usb στην tv και πηγαινε εκει που λεει αναβαθμιση λογισμικου και πατα αναβαθμιση απο usb[/QUOTE

Μονο f 7000? Τα πίσω γράμματα του μοντελου ,στυλ , SL , Η WH.. KLP δεν παίζουν ρολο?

Aν νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα στη μεγαλη ζητα αντικατασταση

Πέρα απο το γνωστό πια πρόβλημα, που ομως το κανουν και οι 2 οταν ειναι και μονο στο δίκτυο, οχι δεν εχει αλλο πρόβλημα , και αλλη να στείλουν ειμαι βέβαιη πια, οτι το ίδιο θα κάνει, οσο για την μικρη , αλλοιωση στην εικόνα νομίζω οτι φταίει το downgrate που εφαγε, κατα τα αλλα ειναι αψογη

Αντε να γελάσουμε παλι , Δεν εχει επιλογη για αναβάθμιση μεσω USB μονο μεσω δικτυου το λεει και στο e-manual Μονο ΔΙΚΤΥΟ και δεν μου βρίσκει τιποτα, ενω οταν την πήρα αμεσα μου εκανε αναβαθμιση απο 1109 σε 1111 , και απο την Samsung μου ειπαν οτι βγηκε και καινουργια

Απο service menu??? την εχουν ηδη ελέγξει οπότε ειναι μεγαλο ρισκο, μήπως αυτοι δεν θα το καναν??σε τι να έρθει στα ίσα , στα σβησίματα που κανει η μαλλον που κανουν οταν ειναι στο δίκτυο??Τώρα εχω μπει απο άλλο δίκτυο , να δω αν ειναι πρόβλημα Σαμσουνγκ παροχου ,σε λιγο θα ξερω

Λοιπον παιδιά , το πρόβλημα ειναι στην συμβατότητα Σαμσουνγ με Hol ,εβαλα την μεγάλη f 7000 σε δίκτυο της CYTA και την μικρη F6320 στο δίκτυο μου, HOL ,εχουν περάσει 2 ωρες +20 ' περίπου, η μεγάλη δεν μου έκανε τίποτα μεχρι τώρα ,ενω η μικρη εκανε restart 2 φορες , και τωρα που γράφω εκανε και τριτη η μικρή σε δυόμιση ωρες 3 φορες, η μεγαλη καμία Ο χρόνος που ρεστρταρει η μικρη ειναι μικρότερος της μεγάλης περίπου στα 50 ' οχι οτι παίζει ρόλο αλλά για να ακριβολογώ,Δεν ξερω αν η Samsung εχει προβλημα και με αλλα δικτυα ,Αλλά με HOL εχει ενώ με cyta οχι. Δοκίμασα και μια παλαιότερη σειρα που εχω, την d6100 που ειναι και εκεινη smart με δικτυα κλπ ,Αλλά με εκείνη 4 ώρες κανένα πρόβλημα, και παλαιότερα την είχα συνεχεια συνδεδεμένη για μήνες χωρίς προβλημα ,αρα περιορίζετε το θέμα για την σειρά F, για ES δεν γνωρίζω. Ίσως μάθω όμως γιατι την εχει δικό μου πρόσωπο που ειχει hol

Λοιπον παιδιά , το πρόβλημα ειναι στην συμβατότητα Σαμσουνγ με Hol ,εβαλα την μεγάλη f 7000 σε δίκτυο της CYTA και την μικρη F6320 στο δίκτυο μου, HOL ,εχουν περάσει 2 ωρες +20 ' περίπου, η μεγάλη δεν μου έκανε τίποτα μεχρι τώρα ,ενω η μικρη εκανε restart 2 φορες , και τωρα που γράφω εκανε και τριτη η μικρή σε δυόμιση ωρες 3 φορες, η μεγαλη καμία Ο χρόνος που ρεστρταρει η μικρη ειναι μικρότερος της μεγάλης περίπου στα 50 ' οχι οτι παίζει ρόλο αλλά για να ακριβολογώ,Δεν ξερω αν η Samsung εχει προβλημα και με αλλα δικτυα ,Αλλά με HOL εχει ενώ με cyta οχι. Δοκίμασα και μια παλαιότερη σειρα που εχω, την d6100 που ειναι και εκεινη smart με δικτυα κλπ ,Αλλά με εκείνη 4 ώρες κανένα πρόβλημα, και παλαιότερα την είχα συνεχεια συνδεδεμένη για μήνες χωρίς προβλημα ,αρα περιορίζετε το θέμα για την σειρά F, για ES δεν γνωρίζω. Ίσως μάθω όμως γιατι την εχει δικό μου πρόσωπο που ειχει hol

μακαρι να το ειχες κανει απο την αρχη αυτο....θα γλυτωνες κοπο και αγχος....το ηξερα οτι ειχε να κανει με συνδεση ιντερνετ αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω ακριβως τι...

Ποιος θα το σκεφτόταν ??? Αν δεν ειχα αγοράσει την μικρη, να μου κανει τα ιδια,να σκεφτω κοινο παρανομαστή ,να εχω και δεύτερο ρουτερ,οπότε να αποκλείσω και αυτο, να βρω διαθέσιμο δίκτυο κλπ κλπ κλπ μιλησα με Samsung , τεχνικους, τον τεχνικο που μου την έφτιαξε, Αλλα κανεις δεν υπέθεσε κατι τετοιο ,στην Samsung δεν εχει γινει καμια τέτοια αναφορα , παγκοσμίως η πανελλαδικα Ειμαι η πρωτη ... και μαλλον πρεπει να ανοιξω καποιο νημα εδω προς ενημερωση Μόλις ειμαι σίγουρη 100% θα το κανω, εχω ολη μερα να παρακολουθώ.

Καλησπέρα , μετα απο 3 μερες και 1000 φορές επικοινωνία με την Samsung και την HOL το πρόβλημα παραμένει, Σιγουρα ειναι καποια ασυμβατότητα της συγκεκριμενης σειρας F με hol Αλλα δεν μπορούνε να κάνουν τιποτα προς το παρόν ,απο Ελλάδα , απλα προώθησαν το θεμα .. το που ,δεν ξερω ,φαντάζομαι στην Μαμα εταιρεία , Τωρα καταλάβατε τι με περιμενει , τελικα εκανα firmware update , μεσω USB παροτι το e-manual γράφει ρητώς οτι γίνετε μονο μέσω δικτύου , οταν βάζεις το στικακι με το firmware , και πατησεις ενημέρωση τωρα , σου βγάζει την επιλογή αν θες μέσω USB

Last edited:
Καλησπερα παιδια!Μια βασικη ερωτηση για εσας τους κατοχους της συγκεκριμενης τηλεορασης:Με το τηλεοτικο της ειστε ευχαριστημενοι,γιατι σκεφτομαι να προχωρησω στην αγορα της και ειναι βασικο για μενα αυτο!Μιλαω για την 55αρα που φαινονται ολες οι ατελειες!

εχουν περασει περιπου οχτω μηνες απο την αγορα της τηλεορασης και σε γενικες γραμμες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος
εχει καποιο clouding οπως ειχα πει και στην αρχη αλλα οπως βλεπω απο αλλους χρηστες τελικα ειναι πολυ λιγο
η εικονα της αμα γινουν καποιες μικρες ρυθμισεις ειναι καταπληκτικη
σε εικονα κανονικη καποιες στιγμες φαινεται σαν 3δ με την ευκρινεια και το βαθος της εικονας
σε εικονα sd εχει αρκετα καλη εικονα αναλογα με το καναλι
σε hd δινει ρεστα με τα χρωματα και την ευκρινεια της οθονης
σε ποδοσφαιρο παλι ειναι καταπληκτικη με την κινηση της που ειναι ομαλη
ας ελπισουμε να μην παρουσιασει καποιο προβλημα στο μελλον
και τοτε θα πουμε οτι η αγορα της αξιζε τον κοπο και τα χρηματα

Καλησπέρα , μετα απο 3 μερες και 1000 φορές επικοινωνία με την Samsung και την HOL το πρόβλημα παραμένει, Σιγουρα ειναι καποια ασυμβατότητα της συγκεκριμενης σειρας F με hol Αλλα δεν μπορούνε να κάνουν τιποτα προς το παρόν ,απο Ελλάδα , απλα προώθησαν το θεμα .. το που ,δεν ξερω ,φαντάζομαι στην Μαμα εταιρεία , Τωρα καταλάβατε τι με περιμενει , τελικα εκανα firmware update , μεσω USB παροτι το e-manual γράφει ρητώς οτι γίνετε μονο μέσω δικτύου , οταν βάζεις το στικακι με το firmware , και πατησεις ενημέρωση τωρα , σου βγάζει την επιλογή αν θες μέσω USB

Τελικα ουτε προβλημα της HOL ηταν ,ουτε βέβαια ασυμβατότητα της f σειρας με HOL οπως ειχα υποθεσει, την ολη δουλειά μου την εκανε (κρατηθητε)... Το Firewall των Windows ,μετα πολυ σκεψη μου ηρθε φαεινη , οτι οταν έμπαινα με Cyta αλλο pc ηταν συνδεδεμένο, στο δικτυο που έμπαιναν και η δικες μου TV 'S Έκλεισα το pc μου εβαλα τις tv στο δίκτυο της HOL , και ξαφνικά ολα οκ, ΕΕΕ απο εκει και μετα το πραγμα πήρε τον δρομο του , Ανοιξα Pc το προβλημα παρον , οποτε ξεκινησα με το κλείσιμο του Firewall , και μετα , ολα με ανοικτό pc, και στο δίκτυο της HOL, ηταν ΟΚ, μετα απο καποιες ωρες χωρις restart , ξανάνοιξα το Firewall και λιαν περιεργως δεν ξαναειχα restart με hol, ανοικτο PC, και ανοικτο firewall . Προφανώς οσο ειχα κλειστο το Firewall , μπορεσαν και περασαν καποια πακετα στο Pc μου απο την Καρτα δικτυου της Samsung , τα οποια βρισκοντας τοιχο εξαναγκαζαν τις TV σε forcerestart , (ειχα δοκιμάσει την tv με αποσυνδεδεμενο το PC αλλα αποσυνδεδεμενο απο το HDMI ) , Ηταν ομως και τα 2 στο δυκτιο , και επικοινωνουσαν ενεκα του Share και των κοινοχρήστων φακέλων που ειχα , μετα απο 1 μήνα plus , Λύθηκε το πρόβλημα , και οχι απο τον Τεχνικο ουτε Απο την Samsung (που δεν γνωριζουν που παν τα 4 , εν, τω μεταξύ ανακάλυψα οτι πάμπολλοι κάτοχοι Samsung tv, διαφόρων μοντέλων lcd plasma και σειρών ,απο το 2009 (που αρχισε ΗSamsung να βαζει τα μηχανηματα της στο δικτυο ) , έχουν αυτο το προβλημα , και οι περισσότεροι απλα δεν την βάζουν στο δίκτυο (τους κάηκε η καρδιά μου ,ενας παιδεύεται 6 μηνες με 2 φορες service και 3 αλλαγες tv)Οπότε το οτι πρώτη φορα ,αναφέρετε τέτοιο θεμα ,στην samsung ειναι μεγάλο ψέμα ,

Παρα πολυ ευχαριστημενη , εξαρτατε βεβαια απο το καναλι, Το sky πολυ καλο , ANT1 οχι

Βασικα εγω βλεπω μεσο νοβα και κατα βαση τα αθλητικα καναλια!Απο κει και περα βλεπω κ κανα αντ1 και κανα μεγκα κ δτ παλι οταν εχει κατι σε αθλητικα.Αντε να δω και καμια πολιτικη εκπομπη κ κανα ωτοκιμαντερ ειτε απο τα κλασικα καναλια ειτε απο νοβα.Για ταινιες κτλ βλεπω μονο κατεβασμενες απο 720 και πανω οποτε απ"οτι καταλαβαινετε και μια τηλεοραση μικροτερης σειρας π.χ f6500 θαμε καλυπτε,Αλλα το θεμα ειναι το τηλεοπτικο.Οταν λες δηλαδη οτι ο αντ1 δεν παιζει καλα εννοεις χαλια και οταν λες για sky οτι παιζει μια χαρα εννοεις τον ελληνικο σκαι?

Συγκριτικά το λεω, οτι ενω το ελληνικο sky εχει πολυ καλο σημα το ANT1 το χειροτερο απο τα ψηφιακα Οχι στην f7000 αλλα γενικα , το σημα του ant1 δεν ειναι πολυ καλο , H TV κανει οτι μπορει ,το καλυτερο θα ελεγα ,Αλλα δεν μετατρεπει το SD σε HD τΙς δυντοτητες τις θα τις δεις σε hd πριεχομενο Σε blue ray ειναι απιστευτη, αλλα και σε 3d τα σπαει (αρκει η ταινια νανε real 3d)γιατι υπαρχουν και ψευτο3d (fake) που δεν ειναι καλα