Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Συγκριτικά το λεω, οτι ενω το ελληνικο sky εχει πολυ καλο σημα το ANT1 το χειροτερο απο τα ψηφιακα Οχι στην f7000 αλλα γενικα , το σημα του ant1 δεν ειναι πολυ καλο , H TV κανει οτι μπορει ,το καλυτερο θα ελεγα ,Αλλα δεν μετατρεπει το SD σε HD τΙς δυντοτητες τις θα τις δεις σε hd πριεχομενο Σε blue ray ειναι απιστευτη, αλλα και σε 3d τα σπαει (αρκει η ταινια νανε real 3d)γιατι υπαρχουν και ψευτο3d (fake) που δεν ειναι καλα
Ναι ρε παιδακι μου οκ!Απλα εγω ειμαι για να πηγαινω σε ανωτερη σειρα και πιο ακριβη για το τηλεοπτικο!Γι"αυτο ρωταω,εχεις αποψη σε σχεση με μικροτερες σειρες σε σχεση με το τηλεοπτικο?Αξιζει το οικονομικο ματωμα η οι διαφορες στην εικονα ειναι λιγες?Μιλαω καθαρα για το τηλεοπτικο,γιατι σε HD καλυπτομαι μια χαρα π.χ και με την 6500,αν και νομιζω οτι η εικονα της 7000 θα ειναι και εκει ανωτερη,απλα δεν ξερω αν θα το πιανει το ματι μου!

Ειναι καλυτερη απο πιο φθηνή σειρα αλλα οχι τόσο για να ματώσεις μονο για το τηλεοπτικό, τυχαινει να εχω και την f 6320 οπως και την d 6100 , εε δεν εχουν και τεράστιες διαφορές απλα λιγο καλυτερο, η 7000, (αν και επειδη ειναι σε μικρότερες ιντσες οι αλλες, η σύγκριση δεν ειναι τιμια αλλο 40" και αλλο 55")

Την Τρίτη το βράδυ προχώρησα στην αγορά της 55f7000. Δυστυχώς απτη πρώτη στιγμή παρατήρησα το λεγομενο clouding αλλά και torching σε καθε γωνία αλλά ιδιώς κάτω αριστερά που είναι πιο έντονο το πρόβλημα. Κοιτάζοντας πάνω στο σημείο αυτό, παρατηρησα ότι το πάνελ έχει ξεκολλήσει απειροελάχιστα τόσο ώτε να φαίνεται το φως του led και σκέφτηκα οτι αυτο θα ηταν η αιτια του πιο εντονου torching. Tην μεθεπομενη μέρα της αγοράς επισκέφτηκα τα media markt και ένα υπευθυνος εκεί με παρεπεμψε στο σερβις της Samsung. Ο τεχνικός το μόνο που μου πρότεινε δια μέσω τηλεφώνου, είναι να το αφησω όπως έχει διοτι είναι πάρα πολυ νωρίς και οτι θα στρώσει σε κανενα 2μηνο 3μηνο το clouding - torching!!! Eπίσης ουτε λόγος για αντικατασταση παρα μονο οτι καλό είναι να μην αλλαχτεί το πάνελ δίοτι ίσως να υπάρξει πρόβλημα αλλού διότι μπαίνει ανθρωπινο χέρι. Και έτσι το άφησα το θέμα και χάιρομαι (η ψυχη μου το ξέρει) τη νέα μου τηλεόραση... γιατι δυστυχώς απότι κατάλαβα DOA δεν δέχονται τα media markt.

δεν εχουν δικαιωμα να μην δεχτουν αντικατασταση.
στην αποδειξη που πηρες γραφουν κατι ψιλα γραμματα
διαβασετα ολα και θα δεις οτι εχω δικαιο
για 14 μερες πρεπει να αντικαταστησουν την τηλεοραση οσες φορες θες
πηγαινε πισω την τηλεοραση και δεν θα πουν τιποτα

δεν εχουν δικαιωμα να μην δεχτουν αντικατασταση.
στην αποδειξη που πηρες γραφουν κατι ψιλα γραμματα
διαβασετα ολα και θα δεις οτι εχω δικαιο
για 14 μερες πρεπει να αντικαταστησουν την τηλεοραση οσες φορες θες
πηγαινε πισω την τηλεοραση και δεν θα πουν τιποτα
Eυχαριστώ για την ενθαρρυντική σου απάντηση, ξεκινησα ηδη το πακετάρισμα και θα πάω σήμερα από κει!

Εδώ και λίγες ημερες έχω κι εγώ την 46αρα και ήθελα να ρωτησω αν ισχυει ότι οι καλύτερες ρυθμίσεις είναι στη θέση movie mode? Επίσης αν υπαρχει κάποια πρόταση ρυθμίσεων για παρακολούθηση αθλητικών προγραμμάτων.

Καλησπέρα εδώ και δυο μέρες έχω την 55F8000. Μια ερώτηση στην θέση, Η TV Μου , δηλαδή η αρχική οθόνη οπού υπάρχει ο σταθμός, παίζει κανονικά σε μικρότερο πλαίσιο και πολλά μικρά παραθυράκια ( τηλεορασιτσες ) που είναι άδεια. Στα διάφορα test που βλέπω είναι γεμάτα, εσείς τι έχετε στις TV σας ;;;

Στην F6500 μου δείχνει τα κανάλια του ΟΤΕ TV στα παράθυρα που λες (έχω τον δέκτη συνδεδεμένο στο HDMI 1). Με DIGEA όμως δεν ξέρω αν δείχνει κάτι (επειδή έχω δορυφορική δεν έχω καν συνδέσει κεραία παρά μια μόνο φορά μια εσωτερική για τεστ).

Re: Απάντηση: Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πρέπει νανε συνδεδεμένη στο δίκτυο για να δειξει, απο εκει παίρνει πληροφορίες ,δείχνει σχεδον ολα της DIGEA και επιλέγεις τι θες να δεις η να γραψεις.

Εδώ που μένω, Διόνυσος , δεν πιάνω DIGEA, πιάνω από Πάρνηθα, τα μόνα ψηφιακά είναι της ΕΡΤ. Στις ρυθμίσεις μου ζητά, ταχυδρομικό κώδικα και πάροχο. Οπότε σαν πάροχο βαζει μόνο του DTV-GREECE οπότε μου βγάζει λάθος πάροχος.

Re: Απάντηση: Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μην σε νοιαζει αυτο ειναι για τα επι πληρωμη, (OTE TV NOVA κλπ), στο δικτυο την εχεις????Μονο απο εκει παιρνει πληροφοριες τι θα παιξει το καθε καναλι κλπ , παντα για τα ψηφιακα ομως, αν δεν τα πιανεις δεν ξερω πως θα φερθει η tv

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, την τηλεόραση την έχω στο δίκτυο, ιντερνέτ, αλλά ψηφιακά έχω μόνο τα τέσσερα που δίνει η ΕΡΤ, εκπομπή Πάρνηθας. Μάλλον αυτός είναι ο λόγος , γιατί δεν βλέπω κάτι άλλο.
Μην σε νοιαζει αυτο ειναι για τα επι πληρωμη, (OTE TV NOVA κλπ), στο δικτυο την εχεις????Μονο απο εκει παιρνει πληροφοριες τι θα παιξει το καθε καναλι κλπ , παντα για τα ψηφιακα ομως, αν δεν τα πιανεις δεν ξερω πως θα φερθει η tv

Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την 6500. Μου φαίνονται περίπου ίδιες με εξαίρεση τα hz που η 7000 έχει τα διπλάσια. Η εικόνα τους έχει μεγάλη διαφορά? Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για την 7000 ή να πάρω την 6500?

Η διαφορά που θα έχει η 7000 υπέρ της θα είναι στη κίνηση κυρίως στα αθλητικά, και γενικότερα έχει λίγο καλύτερη εικόνα.
Τώρα αν αυτή η διαφορά αξίζει τα λεφτά της, θα σου πω πως είναι αντιστρόφως ανάλογα το επιπλέον κόστος με το κέρδος που παίρνεις σε ποιότητα. Αυτό ισχύει σε όλα τα μηχανήματα.
Έτσι λοιπόν έχει να κάνει με τις απαιτήσεις του καθενός. Αρκετός κόσμος είναι αυτός που θα έδινε αρκετά περισσότερα χρήματα για μια συσκευή σε σύγκριση με μία άλλη απλά και μόνο για να έχει το κάτι παραπάνω όταν και αν το χρειαστεί. Άλλοι πάλι αν αυτό το παραπάνω δεν τους είναι και τόσο απαραίτητο πάνε στη πιο φθηνή και συμβιβάζονται για το μια στο τόσο που μπορεί να τους λείψει αυτό το έξτρα.
Οπότε δες εσύ σε ποιους ανήκεις και πράξε ανάλογα. Εγώ ας πούμε είμαι σε αυτούς που δε συμβιβάζονται εύκολα, δυστυχώς για μένα....

Ευχαριστώ φιλε μου για την βοήθεια! Και κάτι ακόμα..μήπως ξέρεις πως είναι η εικόνα pre-callibration σ'αυτά τα μοντέλα? Γιατί έχω ακούσει πως ειναι ψιλοχάλια.

Γεια σας παιδιά! Σκέφτομαι να αγοράσω καινούρια τηλεόραση και είμαι ανάμεσα σε αυτήν και την 6500. Μου φαίνονται περίπου ίδιες με εξαίρεση τα hz που η 7000 έχει τα διπλάσια. Η εικόνα τους έχει μεγάλη διαφορά? Αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για την 7000 ή να πάρω την 6500?

Έχοντας την f7000 55" και f 6320 40" θα σου ελεγα οτι εξαρτάται απο το μέγεθος που θελεις να παρεις. Αν πας για μεγαλο 50-55 κλπ , τοτε την f 7000 , αν ομως εισαι στο 40-46 δεν αξιζει τον κοπο η διαφορα τιμης.

Ευχαριστώ φιλε μου για την βοήθεια! Και κάτι ακόμα..μήπως ξέρεις πως είναι η εικόνα pre-callibration σ'αυτά τα μοντέλα? Γιατί έχω ακούσει πως ειναι ψιλοχάλια.
Χάλια δε θα τις έλεγα, αλλά σίγουρα θέλουν σημαντικές διορθώσεις, και ανάλογα τις απαιτήσεις σου. Για παράδειγμα εγώ στη δική μου C8000, είχα φέρει το Καστρουνη για να μου κάνει ρύθμισει, οι δικές μου γνώσεις και το μάτι δεν μου ήταν αρκετές, παρότι δεν είμαι και άσχετος....

Ευχαριστω για την βοηθεια παιδια! Θα πάρω την f7000 τελικά. Μπορεί κάποιος να ποστάρει τις ρυθμίσεις που έχει κάνει για τις δοκιμάσω κι εγώ στην δική μου?

Καλησπερα στην παρεα.Εγω ρε παιδια εχω προβλημα με τα γραμματα που περνανε γρηγορα στο κατω μερος της οθονης(διαφημιστηκα).μου τα θολωνει τοσο που δεν διαβαζωνται.Καμια ιδεα.ευχαριστω.help!

Καλησπερα και παλι... Το προβλημα μου παραμενει αδιορθωτο σε οποια ρυθμιση και να το βαλω νομιζω.Και η εικονα κανει καποια τρεμοπαιγματα σαν καρε-καρε ωρες ωρες!!Ειναι προβλημα ε!!

Απάντηση: Re: Samsung UE F7000 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπερα και παλι... Το προβλημα μου παραμενει αδιορθωτο σε οποια ρυθμιση και να το βαλω νομιζω.Και η εικονα κανει καποια τρεμοπαιγματα σαν καρε-καρε ωρες ωρες!!Ειναι προβλημα ε!!

Εκτός από τις ρυθμίσεις του motion plus ,βάλε τη "λειτουργία ταινίας" στο "κλειστό"