Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σκέφτομαι να αγοράσω γυαλιά 3d και διαβάζω διαφορα για τους υπότιτλους σε 3d τι ακριβως παίζει ? Βλεπεται κανονικά ή υπαρχει οντως θέμα με τους υπότιτλους.

Με plex στην UE55H6270 όλα εντάξει με τους υπότιτλους σε 3D

Όντως τα κατάφερα. Λίγο μπερδεματακι μεχρι να βρω πως και με τι ρυθμισεις θα μετετρεπα τους απλους υποτιτλους σε 3d αλλά οκ τα κατάφερα !

Οι καλύτερες ρυθμίσεις είναι αυτές για την... συγκεκριμένη οθόνη σου.
Με μηχανήματα, στην δικιά σου TV.
Άλλη λάμπα η δική σου άλλη του reviewer, άλλα χαρακτηριστικά εξόδου η πηγή σου άλλα του άλλου, κ.ο.κ.

Οι καλύτερες ρυθμίσεις είναι αυτές για την... συγκεκριμένη οθόνη σου.
Με μηχανήματα, στην δικιά σου TV.
Άλλη λάμπα η δική σου άλλη του reviewer, άλλα χαρακτηριστικά εξόδου η πηγή σου άλλα του άλλου, κ.ο.κ.

Τι εννοείς με αυτό; Ότι η Samsung ρυθμίζει κάθε τηλεόραση ξεχωριστά στη γραμμή παραγωγής;
Λάμπα; Που έχει λάμπα;

Τι εννοείς με αυτό; Ότι η Samsung ρυθμίζει κάθε τηλεόραση ξεχωριστά στη γραμμή παραγωγής;
Λάμπα; Που έχει λάμπα;

Κάθε τηλεόραση έχει ένα σωρό υλικά μέσα.
Το καθένα από αυτά έχει κάποιες διαφορές από τα ίδια που μπαίνουνε στο επόμενο κομμάτι.
Οι πυκνωτές π.χ. έχουνε ένα 10% tolerance στις προδιαγραφές.
Η λάμπα, τα LED δηλαδή που έχει η συγκεκριμένη, και αυτά έχουνε ένα σχετικό tolerance. Η θερμοκρασία λευκού της κάθε λάμπας διαφέρει κατά λίγο.
( τα LCD panel δεν είναι αυτόφωτα, για να δείς θες από πίσω κάποιο μέσο να του δίνει φως, αυτό είναι είτε λάμπα CCFL στις παλιότερες LCD, είτε LED λαμπάκια στις νεότερες )
Το panel από κομμάτι σε κομμάτι συμπεριφέρεται διαφορετικά.

Ακόμα και με military grade υλικά να φτιάχνονταν, ακόμα και αυτά έχουνε 2%-3% tolerance.

Για να στο συγκεκριμενοποιήσω, στην δικιά μου H6400 για να έχω τις ιδανικές ρυθμίσεις για θέαση ταινιών στο σκοτάδι θέλω το backlight στο 6, brightness στο 48, contrast στο 96, και για να έρθει σωστά το grayscale θέλω π.χ. στο IRE30 Red @ -12, Green @ -3, Blue @ 0, στο IRE60 Red -9, Green -2, Blue -9.
Στου ξαδέρφου μου, ίδιο ακριβώς μοντέλο, το backlight θέλει να είναι στο 8, brightness στο 50, contrast @ 94, και στο grayscale στο IRE30 στο Red 0, Green + 1, Blue +6, στο IRE60 Red -1, Green +11, Blue +3.

ίδιο μοντέλο, εντελώς διαφορετικά settings.

Για να βλέπεις τηλεόραση ποιο Mode βάζουμε; έχω βάλει Mode φυσική εικόνα αλλά το κόκκινο χρώμα το δείχνει έντονα αν ένας άνθρωπος ας πούμε φοράει κόκκινη μπλούζα

Μου έβγαλε ένα μήνυμα ότι από 2/6/2016 σταματάει η υπηρεσία skype. Διάβασε κανείς τις λεπτομέρειες;

Samsung UE50H6200 συνεχείς επανεκκινήσεις

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος της Samsung UE50H6200 και εδώ και λίγη ώρα κάνει μόνη της επανεκκίνηση. Ανοίγει για λίγα δευτερόλεπτα, το χειριστήριο δεν αποκρίνεται και δε κάνει τίποτα απολύτως, κλείνει μόνη της και ανοίγει ξανά.

Χρειάστηκε να τη βγάλω απο τη πρίζα να την ανοίξω ξανά για να καταφέρω να την απεν/ποιήσω κανονικά. Καμιά ιδέα κανείς? Έχει εγγύηση μέχρι το Σεπτέμβρη και επέκταση μαζί. Δε θα το γλυτώσω μάλλον ε?

Απάντηση: Samsung UE50H6200 συνεχείς επανεκκινήσεις

Το έπαθα πριν από λίγο με Η6500 55. Έβγαλα το καλώδιο δικτύου. Έβγαλα την πρίζα για λίγη ώρα. Πάτησα το κουμπί κάτω από την τηλεόραση όταν στο άνοιγμα. Τελικά έκανα επαναφορά μια και χωρίς το καλώδιο δικτύου έπαιζε ενώ με το που το έβαζα έκανε πάλι επανεκκινήσεις και έτσι έστρωσε τώρα...

Παιδες μετα απο 1 χρονο χρησης σαν 2ο μονιτορ + τηλεοπτικο + ταινιες, σημερα το πρωι αναβει-σβηνει μονη της, χωρις να ανταποκρινεται στο χειριστηριο. Δοκιμασα να αλλαξω θηρες-ρευμα, την αφησα και εκτος ρευματος για ωρα αλλα τιποτα, μαλλον παει ... Χωρις να εχει κουνηθει ποτε, χωρις να την βλεπει ηλιος κλπ

Καμμια ιδεα? Το εχει κανει σε κανεναν αλλο?

Re: Απάντηση: Samsung UE50H6200 συνεχείς επανεκκινήσεις

Το έπαθα πριν από λίγο με Η6500 55. Έβγαλα το καλώδιο δικτύου. Έβγαλα την πρίζα για λίγη ώρα. Πάτησα το κουμπί κάτω από την τηλεόραση όταν στο άνοιγμα. Τελικά έκανα επαναφορά μια και χωρίς το καλώδιο δικτύου έπαιζε ενώ με το που το έβαζα έκανε πάλι επανεκκινήσεις και έτσι έστρωσε τώρα...

Δεν έχω Ethernet πάνω. Την έχω συνδέσει με WiFi. Δοκίμασα πάλι αφού έβγαλα ότι είχα πάνω συνδεδεμένο, την έβγαλα και απο τη πρίζα για λίγη ώρα και πάλι τα ίδια. Το χειριστήριο πάλι δεν ανταποκρίνεται καθόλου. Μπλέξαμε.

Καλησπέρα φίλε,

Την έχεις συνδεδεμένη στo internet ; Κλείσε το ρουτερ και άνοιξε την. Απενεργοποίησε το smart hub και άνοιξε πάλι το router σου. Κάτι παίζει γενικότερο με το smart hub και την σύνδεση στο internet

Re: Samsung UE50H6200 συνεχείς επανεκκινήσεις

Παιδια καλησπέρα το επαθα και γω στην H6400 50' Τι ειναι αυτο?..πως το φτιάχνουμε?..να κανω καινούργιο θεμα η θα μας απαντήσει καποιος εδω,?

Τελικά απ' ότι βλέπω είναι γενικό το πρόβλημα απο σήμερα. Το 'χουν και άλλοι με τις επανεκκινήσεις.

Κάποια μακακία έκανε κλασικά η Sammy. Αποσύνδεσα τη τηλεόραση απο το δίκτυο και όλα καλά.

Παιδες μετα απο 1 χρονο χρησης σαν 2ο μονιτορ + τηλεοπτικο + ταινιες, σημερα το πρωι αναβει-σβηνει μονη της, χωρις να ανταποκρινεται στο χειριστηριο. Δοκιμασα να αλλαξω θηρες-ρευμα, την αφησα και εκτος ρευματος για ωρα αλλα τιποτα, μαλλον παει ... Χωρις να εχει κουνηθει ποτε, χωρις να την βλεπει ηλιος κλπ

Καμμια ιδεα? Το εχει κανει σε κανεναν αλλο?

Και σε μένα που έχω την H6400

Καλησπέρα, τα ίδια και εδώ με H6400 40άρα. Να υποθέσω ότι ειναι παροδικό το πρόβλημα;

Ευχαριστώ,