Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

αψογα!!!! λοιπον να κανονισουμε ποτε θα σε βολεψει να κανουμε την πατεντα!!
εννοειτε οτι εκτος βεβαιως απο το καλο φαγοποτι οτι αλλο χρειαζεται για τα εξοδα σου, βενζινες, δουλεια και τα λοιπα τα κανονιζουμε!
τωρα που ερχονται και γιορτες ισως βολεψει ακομα καλυτερα..!?

Χαχαχα για το φαγοπότι μέσα. Απο εκεί και πέρα τίποτα άλλο!!!

Ενημερωτικα για τους φιλους που αισθανονται καπως με την τηλεοραση που κατα τα αλλα οταν εχεις εικονα δεν φαινονται πουθενα τα συνεφα κτλ. Απλα ειμαστε λιγο κολλημενοι οταν δουμε ή ακουσουμε κατι και νομιζουμε οτι το βλεπουμε συνεχως χωρις αυτο να ισχυει. Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τηλεορασεων εχουν συνεφα.
Ενημερωτικα λοιπον το 2008 ειχα παρει Samsung σειρα 6 46'' 1800 . Τωρα με 1000 περνετε 55'' υψηλοτερων προσοντων.
η τηλεοραση ειναι μια χαρα και αξιζει μεχρι τελευταιο τα χρηματα της. Οσο διαθετεις παραπανω φυσικα και θα παρεις κατι καλυτερο.

Ενημερωτικα για τους φιλους που αισθανονται καπως με την τηλεοραση που κατα τα αλλα οταν εχεις εικονα δεν φαινονται πουθενα τα συνεφα κτλ. Απλα ειμαστε λιγο κολλημενοι οταν δουμε ή ακουσουμε κατι και νομιζουμε οτι το βλεπουμε συνεχως χωρις αυτο να ισχυει. Ενα πολυ μεγαλο ποσοστο τηλεορασεων εχουν συνεφα.
Ενημερωτικα λοιπον το 2008 ειχα παρει Samsung σειρα 6 46'' 1800 . Τωρα με 1000 περνετε 55'' υψηλοτερων προσοντων.
η τηλεοραση ειναι μια χαρα και αξιζει μεχρι τελευταιο τα χρηματα της. Οσο διαθετεις παραπανω φυσικα και θα παρεις κατι καλυτερο.

60 ιντσών....

καθε φορα που μπαινετε στα κρυφα μενου,οι ρυθμισεις χανονται.
Υπαρχει τροπος να μηδενισθει το χρονομετρο,αλλα καλυτερα να μην μπαινετε στα κρυφα μενου,γιατι θα χασετε την εγγυηση.

Με ποιον τρόπο βλέπετε ταινίες που έχετε σε κάποιο Nas? Έχω ένα xpenology και δεν μπορώ να βρω κάποιο απροβλημάτιστο τρόπο για τις ταινίες. Αυτό που θέλω είναι να παίζει υπότιτλους είτε εξωτερικούς είτε ενσωματωμένους χωρίς πρόβλημα.

Χαχαχα για το φαγοπότι μέσα. Απο εκεί και πέρα τίποτα άλλο!!!

εισαι αρχηγος!!!
λοιπον,εχετο υποψιν σου αν προκυψει ταξιδι στα χανια να κανουμε την μοντα.
εγω οστωσο εγω θα φροντισω για τον ρεφενε..!! ;))

Εχει δει καποιος 3d? Τι εντυπωσεις εχετε? Με τι τυπο γυαλιων? Ευχαριστω πολυ!

Για να δεις και να καταλαβεις 3d θα πρεπει να εχει ικανες ιντσες δλδ κατ εμε 50plus ή να εχει την μουρη σου κολλημενη επανω στην TV.
Γυαλια τα φθηνοτερα samsung παιζουν μια χαρα και κραταει η μπαταρια τους αρκετα.
Προσωπικη γνωμη παντα.

Χτες παρέλαβα τα φτηνά γυαλιά Samsung από Amazon. Είδα το transformers, αρκετά καλό το 3D, αν και κουραστικό έτσι για μεγάλη ταινία 2.5 ωρών.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν διαφορετικοί υπότιτλοι για 3d? Καλά φαινόντουσαν αλλά ήταν και αυτοί κουραστικοι.

Χτες παρέλαβα τα φτηνά γυαλιά Samsung από Amazon. Είδα το transformers, αρκετά καλό το 3D, αν και κουραστικό έτσι για μεγάλη ταινία 2.5 ωρών.

Ξέρει κανείς αν υπάρχουν διαφορετικοί υπότιτλοι για 3d? Καλά φαινόντουσαν αλλά ήταν και αυτοί κουραστικοι.

ποσο σου ηρ8ε το κομματι μαζι με μεταφορικα?

Για να δεις και να καταλαβεις 3d θα πρεπει να εχει ικανες ιντσες δλδ κατ εμε 50plus ή να εχει την μουρη σου κολλημενη επανω στην TV.
Γυαλια τα φθηνοτερα samsung παιζουν μια χαρα και κραταει η μπαταρια τους αρκετα.
Προσωπικη γνωμη παντα.
48" εχω. Τι λες?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ποσες ιντσες εχεις?

τα παρελαβα απο το καταστημα τα ιδια γυαλια στα 38ε,οποτε μια χαρα στα ιδια εκατσαν μιας και γλυτωσα μεταφορικα κοστοι.

προσπαθησα να δω τους 300 (το δευτερο) μετατροπη απο 2D σε 3D και δε παρατηρησα καποια ουσιαστικη διαφορα (60' ιντσες),οποτε το 3D απευθυνεται σε παραγωγες αντιστοιχες,το 2D σε μετατρωπη 3D δεν εχει κανενα νοημα (μειωνει το clouding μοναχα... :P ) .

Το 3d έχει νόημα πιστεύω σε ταινίες με πολύ εφέ, όπως το transformers που αναφέρω πιο πριν. Επόμενο που θα δοκιμάσω είναι το gravity, finding nemo :-P και κάτι documentaries.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Κι αν πάρεις αυτα x 2, ακομα πιο φθηνα ;)
http://www.plaisio.gr/thleoraseis/accessories/3d-smart-tv/Samsung-3D-Glasses-SSG-5100GB-XC.htm

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

τα παρελαβα απο το καταστημα τα ιδια γυαλια στα 38ε,οποτε μια χαρα στα ιδια εκατσαν μιας και γλυτωσα μεταφορικα κοστοι.

προσπαθησα να δω τους 300 (το δευτερο) μετατροπη απο 2D σε 3D και δε παρατηρησα καποια ουσιαστικη διαφορα (60' ιντσες),οποτε το 3D απευθυνεται σε παραγωγες αντιστοιχες,το 2D σε μετατρωπη 3D δεν εχει κανενα νοημα (μειωνει το clouding μοναχα... :P ) .

Το 3d έχει νόημα πιστεύω σε ταινίες με πολύ εφέ, όπως το transformers που αναφέρω πιο πριν. Επόμενο που θα δοκιμάσω είναι το gravity, finding nemo :-P και κάτι documentaries.

Το 3D έχει νοημα σε ταινιες που ειναι 3D και οχι να δεις ταινια 2D σε μετατροπη 3D

Απάντηση: Re: Samsung UE H6200 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Δεν μειωνει το clouding απλα τα γυαλια ριχνουν τη φωτεινοτητα και δεν φαινετε.

2d σε 3d δεν αξιζει.Κανονικο 3d ομως λεει ασχημα.

Καλησπερα παιδια. Μια βοηθεια σας παρακαλω.Εχω 2 μηνες τωρα την Samsung UE H6200 Μπορει καποιος να με βοηθησει με οδηγιες για το πως να δω ταινιες με ελλ. υποτιτλους? Εχω την ταινια στο usb στικακι την βαζω να παιξει και παιζει αλλα χωρις τους υποτιτλους. Την ταινια ττην εχω σε φακελο μαζι με τους υποτιτλους. Ενα ακομη προβλημα που εχω ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω την τηλεοραση με το λαπτοπ μου ουτε με το iphone 4s ουτε με το ipad 4. Εχω κατεβασει σε ολες της συσκευες μου το SmartView2.0 εχω κανει ολες της διαδικασιες αλλα οταν παω να συνδεθω μου βγαζει για το λαπτοτ οτι δεν υποστηριζει windows. Στο iphone και στο ipad οτι δεν υποστηριζει ios.Αν μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες. Σας ευχαριστω πολυ. Καλο βραδυ. Και κατι τελευταιο πως θα κατεβασω νεα αναβαθμιση για την τηλεοραση?