Τσεκαρε τις ρυθμισεις εξοδου στην καρτα γραφικων του pc σο. Επισης ρυθμισε την αναλυση στην εξοδο.Καλημέρα! Θέλω να έχω τον υπολογιστή μου (σταθερος) στην τηλεόραση και διάβασα ότι απλά με ένα hdmi στη κάρτα γραφικών και η άλλη άκρη στη hdmi της τηλεόρασης θα δουλέψει. Εμένα όμως μου δείχνει μόνο τη φωτογραφία (background) χωρίς τα προγράμματα που έχω στον υπολογιστή και ότι κάνω.
Η κάρτα γραφικών είναι nvidia GeForce 8400gs.
Ξέρει κανείς τι φταίει? Το χει καταφέρει κανεις?
Γεια σου φίλε. Τώρα δεν είμαι σπίτι θα το κάνω το μεσημέρι. Λογικά Πρέπει να φτιάξει με αυτά που μου προτείνεις σωστά? Παίζει να χρειάζομαι καλύτερο hdmi καλώδιο? Αυτό που έχω είναι ενάμισι μετρο. Ευχαριστώ πολύΤσεκαρε τις ρυθμισεις εξοδου στην καρτα γραφικων του pc σο. Επισης ρυθμισε την αναλυση στην εξοδο.
εφτιαξε?
Στην ουσία σου δείχνει δεύτερο desktop. Πιάσε ένα παράθυρο και μετακινήσετε το αριστερά ή δεξιά να εμφανιστεί στην τηλεόραση.Γεια σου φίλε. Τώρα δεν είμαι σπίτι θα το κάνω το μεσημέρι. Λογικά Πρέπει να φτιάξει με αυτά που μου προτείνεις σωστά? Παίζει να χρειάζομαι καλύτερο hdmi καλώδιο? Αυτό που έχω είναι ενάμισι μετρο. Ευχαριστώ πολύ![]()
Κατάλαβα. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να παίζω ένα παιχνίδι στην τηλεόραση. Το έκανα πριν που είχα την LG lm620s αλλά είχε άλλη υποδοχή που έβαζα όχι σε hdmiΣτην ουσία σου δείχνει δεύτερο desktop. Πιάσε ένα παράθυρο και μετακινήσετε το αριστερά ή δεξιά να εμφανιστεί στην τηλεόραση.
Αν θες να δείχνουν το ίδιο, νομίζω πείθει να επιλέξεις "merge desktops"
Αν δε φτιαξει εδω ειμαστε!!Γεια σου φίλε. Τώρα δεν είμαι σπίτι θα το κάνω το μεσημέρι. Λογικά Πρέπει να φτιάξει με αυτά που μου προτείνεις σωστά? Παίζει να χρειάζομαι καλύτερο hdmi καλώδιο? Αυτό που έχω είναι ενάμισι μετρο. Ευχαριστώ πολύ![]()
Έγινε φίλε θα ενημερώσω αργότερα. Να στε Όλοι καλά!Αν δε φτιαξει εδω ειμαστε!!
Το καλωδιο δε φταιει.
Football mode τι διάφορες έχει? Έβαλα λίγο τώρα και είναι χάλια η εικόνα. Ίσως παίζει ρόλο που το βλέπω από stream μέσω hdmi
Δες εδω για πιο αναλυτικαΚαλησπερα παιδια. Μετα απο αρκετες μερες και με την βοηθεια απο καποια παιδια εδω στο φορουμ που τα ευχαριστω πολυ ακομα δεν εχω καταφερει να δω ταινια με υποτιτλους στην τηλεοραση μου. Εχω την ταινια σε φακελο ιδιο ονομα μαζι με τους υποτιτλους. Την βαζω να παιξει. Παιζει κανονικα αλλα ελλ.υποτιτλοι τιποτα. Παταω το TOOLS στο τηλεκοντρολ της τηλεορασης καθως παιζει η ταινια για να βρω που εχει την ενδειξη κωδικοποιηση και ελληνικα αλλα δεν το βρισκω πουθενα. Ψαχνω και ολο το μενου της τηλεορασης αλλα τιποτα. Σας παρακαλω πολυ μπορει καποιος να με βοηθησει? Σας ευχαριστω πολυ!!!
Και μετά τις ρυθμίσεις με στόχο 2.2 gamma ένα ακόμα καλιμπράρισμα με 2.3.
Το αποτέλεσμα για εμένα προσωπικά ακόμα πιο εντυπωσιακό από πρίν και με περισσότερο punch στην εικόνα.
Και έχουμε και λέμε.
View attachment 108814View attachment 108815View attachment 108812View attachment 108813View attachment 108811View attachment 108810
Τα παραπάνω έγιναν με τις εξής ρυθμίσεις.
Λειτουργια εικονας: Ταινια
Οπ Φωτισμός: 9
Αντίθεση: 100
Φωτεινότητα: 46
Ευκρίνεια: 10
Χρώμα: 50
Απόχρωση: 50/50
Προχωρημένες
Δυν. Αντίθεση: Απενεργ.
Τόνος Μαύρου: Απενεργ.
Αποχρωση: 0
RGB: Απεν
Χρωματικη περιοχή: Προσαρμοσμένη (Δεν πείραξα τίποτα)
Ισορροπία λευκού
2 σημεια
R-O +1
G-O 0
B-O -1
R-G +8
G-G +1
B-G -6
10 Σημεία
30% R+7 G 0 B-20
40% R 0 G 0 B+4
50% R-1 G 0 B+7
60% R-2 G+1 B+3
70% R+3 G 0 B+2
90% R 0 B 0 G+3
100% R+1 G 0 B+2
Γαμμα: -2
Επιλογές εικόνας
Τόνος χρώματος: Θερμός 2
Βελτίωση Ψηφ Σημ: Απενερ
Φιλ Θορυβου MPEG: Απενερ
Λειτουργία Τανιας: Auto1
Motion plus: Προσαρμοσμένη
Μειωση Θολοτητας: 8
Μειωση τρεμοπ: 2
Led Απενερ
Η αντίθεση ανέβηκε και άλλο ενώ με το να κατέβει και άλλο ο οπίσθιος φωτισμός τα όποια ίχνη clouding υπήρχαν απλά εξαφανίστηκαν.
Το μαύρο έπεσε και άλλο στο 0.34 με την φωτεινότητα περίπου στα ίδια επίπεδα.
Χρωματική απόδοση απλά εξαιρετική.
Για άλλη μία φορά θα πω οτι για τα λεφτά της δεν υπάρχει ανταγωνισμός και την θεωρώ οτι καλύτερο.
Για εξήγησε το λιγο μεςω κοινού δικτύου πως γινεται; Εχω macbook
Ελπιζω που τις χρησιμοποιω σε 55αρα να μην υπαρχει θεμα. Οι πρωτες που ειχες δωσει ηταν πολλοι καλες παντως. θα δω και αυτες
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια σας. Τελικά το έφτιαξα με πείραγμα στη ανάλυση οθόνης όπου επέλεξα να δείχνει και τις δύο και μετά ότι δείχνει ο υπολογιστής το δείχνει και η τηλεόραση.Αν δε φτιαξει εδω ειμαστε!!
Το καλωδιο δε φταιει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.