Τις βλέπουμε μια χαρά, όχι γιατί οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δείχνουν καλή εικόνα, αλλά γιατί μπορούμε να καταλάβουμε πως η τηλεόραση του δεν έχει πρόβλημα και πως μπορεί με τις κατάλληλες - σωστές όσο το δυνατόν ρυθμίσεις να βελτιωθεί πολύ το αποτέλεσμα. Επίσης καταλαβαίνουμε από εμπειρία ότι τα όποια τέτοια φαινόμενα δείχνουν σχεδόν πάντα το πρόβλημα μεγαλύτερο και χειρότερο στις φωτογραφίες από ότι είναι στη πραγματικότητα.Ήθελα να ξερα πώς βλέπετε μια χαρά αυτές τις φωτογραφίες.....
υπαρχει καμια ξεχωριστή ρύθμιση για gaming με ps4??? οπως το football mode ας πουμε; Αν κ νομιζω ειναι τελεια η εικονα στο "φυσική εικονα"
παιδια μου εκανε upd πριν λιγο η τηλεοραση κ πλεον δεν δουλευει το stream απο iphone youtube στην τηλεοραση. υπαρχεη κατι που μπορω να κανω; μπορω να περασω το προηγουμενο fw καπως;
ολες οι αλλες ιντερνετ λειτουργιες ειναι οκ.
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με iphone και με android!παιδια μου εκανε upd πριν λιγο η τηλεοραση κ πλεον δεν δουλευει το stream απο iphone youtube στην τηλεοραση. υπαρχεη κατι που μπορω να κανω; μπορω να περασω το προηγουμενο fw καπως;
ολες οι αλλες ιντερνετ λειτουργιες ειναι οκ.
Ρε παιδιά εσείς που την έχετε τώρα πέστε μου τις εντυπώσεις σας σε απλό αναλογικό σήμα...Όχι Νόβα κτλ...τα κανάλια της τηλεόρασης σταρ άλφα αντ1 πως τα δείχνει;
Το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγώ με iphone και με android!
Ναι φίλε μου έβγαλε το update το έκανε έκλεισε και μετά δοκίμασα με you tube και κρασαρε. Μονο οπως είπες αν έχεις ανοίξει το you tube στη τηλεόραση πρώτα Δεν κολλάει και το παίζει. Μόλις πάω σπιτι θα σου πω πια έκδοση μου λέει.εγω βλεπω τα κλασσικα καναλια μονο μεσω οτε tv (ψηφιακα οχι αναλογικα που θες). δεν εχει κατι το ιδιαιτερο εκει, καποια μαλιστα οπως ο απαραδεκτος αντ1 φαινονται οχι και τοσο καλα.
αλλα τα hd και οι ταινιες ειναι σουπερ.
αν σε απασχολει μονο τηλεοραση, μπορεις να δεις και κατι πιο οικονομικο ενδεχομενως, ισως δεν αξιζει η υπερβαση.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
σου εβγαλε κ εσενα upd ε; το οποιο βεβαια δεν φαινεται πουθενα, στο about εχει την εκδοση που κυκλοφορησε 31/12/2014...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.