Ναι σε όλα, εννοείται αν είναι σωστά γραμμένα τα αρχεία.Ρε παιδιά σκεφτομαι να αγορασω την 48Η6200... τη βρισκω στα 549ε. Κατα βασιν για ταινιες τη θελω. Ελληνικους υποτιτλους srt διαβαζει?εννοειται απο εξωτερικο σκληρο. Επισης ταινιες 3d που ειναι side by side, τις παιζει?
Ναι σε όλα, εννοείται αν είναι σωστά γραμμένα τα αρχεία.
Ευκολο ακουγεται δυσκολα υλοποιητε.......στο μενου της ΤV ειναι εκτος λειτουργιας....Δεν ειχα ποτε κανενα θεμα με τους υποτιτλους. Αν δεν στους βγαζει αυτοματα επελεξε τους μονος σου απο το menu.
Λόγο του οτι έμεινα ικανοποιημένος με την 55αρα μου πήρα και μια 40 ιδια να της κάνει παρέα....
Απο τις πιο τιμιες επιλογες μακραν.
Έχω και εγώ μια 55αρα αλλά δεν βρίσκω άκρη με το plex.
Έχει ασχοληθεί κανείς να μου δώσει τα φώτα του?
Κατά τα άλλα η tv είναι πολύ καλή!!!
Την IP μπορεις να την βρεις ανοιγωντας "Εναρξη> πληκτρολογεις cmd στην αναζητηση και γραφεις ipconfig και η διευθυνση IP ειναι οτι αριθμους σου εμφανισει στην Διευθυνη IPv4 = η IP του υπολογιστη σου.Είχα κάνει τα πάντα εκτός από το τελευταίο με το server και ενώ έβαζα μια ταινία στο pc δεν την έβρισκε η tv
Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αύριο.
Την στατική ip του pc που την βρίσκω?
Δεν την βρίσκει αυτόματα η tv?
Είχα κάνει τα πάντα εκτός από το τελευταίο με το server και ενώ έβαζα μια ταινία στο pc δεν την έβρισκε η tv
Σε ευχαριστώ πολύ θα το δοκιμάσω αύριο.
Την στατική ip του pc που την βρίσκω?
Δεν την βρίσκει αυτόματα η tv?
παρελαβα την την 48Η6200 το πρωι. Πρωτες εντυπωσεις αριστες!
-Αυτο που με ενοιαζε ειναι οτι παιζει ταινίες με υποτιτλους ελληνικους απο εξωτερικο δισκο. Συνδεσα τον εξωτερικο μου σκληρο που ειναι 1ΤΒ και κολλαγε το συστημα(έχει ξανααναφερθει και πιο πανω κατι τέτοιο). με ενα στικακι που δοκιμασα μετα 8GB, δεν ειχε θεμα!Το 1ΤΒ πεφτει πολυ μαλλον, οπότε θα αγοράσω μια θηκη για εναν σκληρο που εχω απο ενα pc παλιο (160GB) και θα μαι κομπλέ!
-3d θα δοκιμάσω αυριο που θα χω και γυαλια.
-Σχετικα καλο σμαρτ(αργει ελαχιστα!). Για κατι στα γρηγορα, αξιζει η λειτουργια(πχ να δεις ενα βιντεο στο youtube). Όλα τα υπολοιπα σχετικα με το ιντερνετ, αν εχεις λαπτοπ ή ταβλετ ανοιχτο, δεν μπαινεις στην διαδικασια να ασχοληθεις ουτε με τον browser ουτε με τις εφαρμογες της τηλεορασης. Μακαρι να μπορουσα να αγορασω την τν μονο με την λειτουργια του 3d και χωρίς το smart (να γλύτωνα και καμια 70ρια ευρω)
Τα αρνητικά που παρατήρησα είναι οτι:
-έχει μόνο 4 προεπιλογες εικόνας(τυπικη,φυσικη,cinema, δυναμικο) συγκριτικα με άλλες tv που έχουν άλλες 3 τουλάχιστον.
-το χειριστήριο αργεί λίγο
-θα ήθελα ένα πιο εμπλουτισμένο πλήκτρο tools στο χειριστήριο που να μπορω να επιλέξω κατευθείαν την προεπιλογη εικόνας, το 3d, την προεπιλογη ήχου. Γιατι τώρα για το οτιδήποτε πρεπει να πας μέσω "μενου"...
-την σημερον ημερα που το 1ΤΒ σε σκληρους είναι πολύ διαδεδομενο, δεν νοείται να μην μπορεί να το "σηκώσει".
-ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΥΑΛΙΑ 3D ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και έτσι θα δωσεις άλλα 40ε για 2 ζευγάρια
Μου ηρθαν και τα γυαλια σημερα! τα ΣΠΑΕΙ το 3Δ! Απλα δυστυχως τα γυαλια(τα 5100 που ειναι και τα φθηνοτερα) δεν ειναι τόσο ανετα σε σχεση με passive γυαλια! ίσως κατι πιο ακριβο να ναι πιο κομπλε, αλλα δεν πιστευω οτι αξιζει!Καλη σου ημερα. Καλοριζικη και καλες θεασεις.
Μονο μια εκ των 3ων θυρων USB διαβαζει εξωτερικους σκληρους δισκους λογο μεγαλυτερου voltage (τα στικακια τα διαβαζει και στις 3ις). Εχω βαλει 500αρι 2,5'' με μια τροφοδοσια και παιζει κανονικα.
Πανω απο 500G μηχανικος σκληρος ακομα και σε 2,5´´ μπορει να χρειαζεται παραπανω τροφοδοσια απο αυτη που μπορει να δωσει η TV. Δοκιμασε με καλωδιο με 2πλη USB αποληξη πολλες εταιριες το δινουν με εξωτερικες θηκες. Υπαρχουν βεβαια περιπτωσεις που και 1Τ παιζουν κανονικα σε τηλεορασεις.
Επειτα αν παρεις ενα ασυρματο πληκτρολογιο -ποντικι θα αλλαξει η αποψη σου για το browsing. Οι εφαρμογες ειναι οντως λιγες αλλα το δουλευουν σιγα σιγα εκει στην Samsung.
Για τα γυαλια εχεις δικιο, τωρα εχουν 32 http://www.plaisio.gr/thleoraseis/accessories/3d-smart-tv/Samsung-3D-Glasses-SSG-5100GB-XC.htm και αν βαλεις οτι η TV για αυτα που κανει την πηρες τσαμπα μπορεις να δικαιολογησεις το extra κοστος.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.