Λόγω της μεγάλης γωνίας που θα υπάρχει από κάτω προς τα πάνω, είναι κάτι ανάλογο και χειρότερα ακόμα σαν να βλέπεις από μεγάλη γωνία στην ευθεία.Ναι εκεί θα μπει πρόχειρα. Γιατί θα χάνω σε εικόνα;
Το ιδανικό είναι από τη θέση που κάθεσαι το μάτι σου με το κέντρο της οθόνης , να είναι σε μια νοητή ευθεία. Τώρα αν υπάρχει απόκλιση λίγες μοίρες πάνω κάτω ή δεξιά αριστερά, δε τρέχει και τίποτα, αλλά εσένα είναι πολύ μεγάλη η απόκλιση.Πρέπει να μπει σε ευθεία;
Τελικά πήρα και εγώ την 48Η6200. Όλα καλά σε πρώτη φάση ευχαριστημένος (δίχως βέβαια προηγούμενη εμπειρία σε Smart tv). Πολύ καλή ανάλυση , το 3D παίζει καλά (αγόρασα 2 ζευγάρια γυαλιά) και η συνδεσιμότητα της άψογη στο δίκτυο. Το παλιό wireless set , keyboard κ mouse παίζει μια χαρά αλλά χρειάζεται προέκταση USB ώστε ο δέκτης να μην παρεμποδίζεται από το panel (~3μ απόσταση).
Έχω τα εξής προβληματάκια που εν μέρει εχω βρεί λύσεις :
1) Δεν βλέπει τους υπότιτλους (ίδιος φάκελος , ίδιο filename). Αναγκάζομαι να παίζω μέσω chromecast.
2) Δεν υπάρχει app για κινητά εκτός samsung. Το Smart view 2.0 δεν εγκαθίσταται στο Nexus 5. Δοκίμασα .apk αρχείο αλλα δεν κατάφερα κάτι. To smart view 2.0 παίζει κανονικά στο laptop.
καμιά συμβουλή;
Ο ποιο καλός τρόπος που εχω βρει ειναι να εγκαταστήσεις το plex media server στο pc σου και να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στην τηλεόραση . Έτσι θα τα εχεις ολα οργανωμενα με εξώφυλλα κτλξερετε πως στελνω μπορω να κανω straming αρχεια απο υπολογιστη στην tv
Ο ποιο καλός τρόπος που εχω βρει ειναι να εγκαταστήσεις το plex media server στο pc σου και να κατεβάσεις την αντίστοιχη εφαρμογή στην τηλεόραση . Έτσι θα τα εχεις ολα οργανωμενα με εξώφυλλα κτλ
Και εγω οσα apps για τηλεχειριστηριο και να κατεβασα κανενα δεν δουλεψε..μεσω WiFi παντα μιλαω.
Δυστιχως και ενα smart control που μου εδωσε ενας συναδελφος ο οποιος εχει την 40 h4600 δεν δουλεψε στην δικια μου την 60h6240 ...εκτος απο την λειτουργεια on off .Ειχα ενεργοποιησει μεσα απο το κρυφο κενου το smart control και την καμερα αλλα τιποτα..ισως να δουλευουν σε διαφορετικη συχνοτητα δεν ξερω..??
Θα ηθελα να ρωτησω και κατι ακομα και θα παρακαλουσα να μου απαντησει καποιος που γνωριζει. Εχω ρυθμισει την εικονα της τν με τις τιμες που εχουν δωθει εδω μεσα. Εκει που λεει για το λευκο ρυθμισεις 10 σημειων περναω τις τιμες απο το 10 μεχρι και το 100% .μεχρι εδω ολα καλα .τσεκαρω πχ το 80% βγαινω απο το μενου και οταν ξαναπαω στις συγκεκριμενες ρυθμισεις αυτο με δειχνει παντα τσεκαρισμενο το 10%.Ειναι φυσιολογικο αυτο?? Σε τι αποσκοπουν αυτες οι ρυθμισεις απο το 10% εως το 100%?? Εαν ειναι καποιος γνωστης του θεματος ας με απαντησει σας παρακαλω.
Για κοιτα τις ρυθμισεις αν ειναι ενεργοποιημενο το 16:9, μηπως το εχεις στο λογο 4:3
απο το youtube ειναι το video; γιατι υπαρχουνε και εκει ορισμενα τετοια θεματα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.