Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε αναμονη παραλαβης μιας 48Η6400 μετα απο τα θετικα σχολια που διαβασα και τις καλες εντυπωσεις που μου αφησε οπου την ειδα.
Ισως ειναι λιγο υπερβολη για τα 2,2 μετρα που εχω για να βλεπω, αλλα αυτο θα δειξει στην πορεια.
Η βοηθεια απο το avclub ηταν μεγαλη και μιλαω για εσας που συμετεχετε με ολα τα θετικα και αρνητικα σχολια που κανετε, σας ευχαριστω.
Την αγορασα στα 730 ευρω που νομιζω οτι ειναι καλη τιμη, σε τρεις εργασιμες μερες περιμενω να την παραλαβω, εχω κανει και τον σχετικο χωρο που παραμενει εντυπωσιακα αδειος και ελπιζω να ειμαι τυχερος σε θεματα μικροπροβληματων.

Σε αναμονη παραλαβης μιας 48Η6400 μετα απο τα θετικα σχολια που διαβασα και τις καλες εντυπωσεις που μου αφησε οπου την ειδα.
Ισως ειναι λιγο υπερβολη για τα 2,2 μετρα που εχω για να βλεπω, αλλα αυτο θα δειξει στην πορεια.
Η βοηθεια απο το avclub ηταν μεγαλη και μιλαω για εσας που συμετεχετε με ολα τα θετικα και αρνητικα σχολια που κανετε, σας ευχαριστω.
Την αγορασα στα 730 ευρω που νομιζω οτι ειναι καλη τιμη, σε τρεις εργασιμες μερες περιμενω να την παραλαβω, εχω κανει και τον σχετικο χωρο που παραμενει εντυπωσιακα αδειος και ελπιζω να ειμαι τυχερος σε θεματα μικροπροβληματων.
Με γειά, και με το καλό να παραλάβεις.
Όσο αφορά το θέμα μέγεθος tv - απόσταση, είσαι ότι πρέπει, ακόμα και σε μεγαλύτερη μπορούσες, αλλά επειδή τα τηλεοπτικά μας είναι ψιλοχάλια, έχεις τη πιο καλή μέση λύση.

Παιδιά θέλω να πάρω την 48η6400. Κάνει το έπιπλο που έχω τώρα; Είναι 70χ50 εκ. Εάν επαρκεί για την βάση με νοιάζει
Ευχαριστώ

Παιδιά θέλω να πάρω την 48η6400. Κάνει το έπιπλο που έχω τώρα; Είναι 70χ50 εκ. Εάν επαρκεί για την βάση με νοιάζει
Ευχαριστώ
Για να πατάει η βάση σωστά είναι μια χαρά, αλλά ότι θα βγαίνει το πάνελ έξω δεξιά και αριστερά και αυτό είναι σίγουρο.

Πολυ αναμονη βρε παιδια,
αυτες οι τρεις εργασιμες απο τις 18 Σεπτ δεν εχουν περασει ακομα,
σε καθε τηλεφωνημα ολο διαφορετικες δικαιολογιες ακουω.

Για να μας πει κάποιο καλό παιδι το screen mirroring πως μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μη συμβατές συσκευές με τη samsung η μια είναι ταμπλετ nexus 7 και η αλλη είναι iphone 5 .
Εκανα το τεστ με samsung s3 και το βρήκε αμέσως η tv και έκανε αναπαραγωγή video και οτι εικόνα είχε το κινητό είχε και η tv.
Η 6400 είναι στο δυκτιο με ethernet καλώδιο .

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Πολυ αναμονη βρε παιδια,
αυτες οι τρεις εργασιμες απο τις 18 Σεπτ δεν εχουν περασει ακομα,
σε καθε τηλεφωνημα ολο διαφορετικες δικαιολογιες ακουω.
Καταστημα που την παρηγγειλες?

Για να μας πει κάποιο καλό παιδι το screen mirroring πως μπορεί να ενεργοποιηθεί σε μη συμβατές συσκευές με τη samsung η μια είναι ταμπλετ nexus 7 και η αλλη είναι iphone 5 .
Εκανα το τεστ με samsung s3 και το βρήκε αμέσως η tv και έκανε αναπαραγωγή video και οτι εικόνα είχε το κινητό είχε και η tv.
Η 6400 είναι στο δυκτιο με ethernet καλώδιο .

Δε ξερω εαν σου κανει για το πρωτο, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.koushikdutta.cast

Πως σας φαινετε το clouding στην παρακατω 6400

uploadfromtaptalk1412624385676.jpg

Το clouding το καταλαβαινεις στις πολυ σκοτεινες σκηνες και μονο εαν εστιασεις εκει.

Πως σας φαινετε το clouding στην παρακατω 6400

View attachment 107526

Το clouding το καταλαβαινεις στις πολυ σκοτεινες σκηνες και μονο εαν εστιασεις εκει.

Αν έχεις κλειστά τα φίλτρα για μαύρα,(δεν ξέρω η Samsung Πως τα λέει στα μενού ) είναι μια χαρά.Έχει βέβαια bleeding Στις κάτω γωνίες.Το θέμα είναι να δούμε πως τα πάει σε banding-dse εκεί είναι το θέμα.πόσες ίντσες ειναι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν τα φίλτρα μαύρου είναι στο on Τότε κλειστά και ανέβασε νέα φώτο.

Αν έχεις κλειστά τα φίλτρα για μαύρα,(δεν ξέρω η Samsung Πως τα λέει στα μενού ) είναι μια χαρά.Έχει βέβαια bleeding Στις κάτω γωνίες.Το θέμα είναι να δούμε πως τα πάει σε banding-dse εκεί είναι το θέμα.πόσες ίντσες ειναι?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν τα φίλτρα μαύρου είναι στο on Τότε κλειστά και ανέβασε νέα φώτο.
Οι ιντσες ειναι 55.Το bleeding ειναι το clouding.Η φωτο ειναι με gamma +1/dynamic contrast στο low και black tone dark σε στανταρ mode.Σε movie κατεβαινει και αλλο το μαυρο.

Εδω με gamma 0/dcontrast off και black tone off

uploadfromtaptalk1412625295090.jpg

Banding dse δεν εχω παρατηρησει και εχω κλεισει 200 ωρες περιπου.

Το clouding το παρατηρω σε καταμαυρα φοντα μονο.

Οι ιντσες ειναι 55.Το bleeding ειναι το clouding.Η φωτο ειναι με gamma +1/dynamic contrast στο low και black tone dark σε στανταρ mode.Σε movie κατεβαινει και αλλο το μαυρο.

Εδω με gamma 0/dcontrast off και black tone off

View attachment 107527

Banding dse δεν εχω παρατηρησει και εχω κλεισει 200 ωρες περιπου.

Το clouding το παρατηρω σε καταμαυρα φοντα μονο.

Το bleeding είναι η εντονότερη διάχυση φωτός απο τις γωνίες.Φαίνεται κάτω δεξιά και αριστερά.
Η δεύτερη φώτο είναι ποιο αντιπροσωπευτικη και ποιο σωστή,τα φίλτρα δυναμικής αντίθεσης και black tone πρέπει να ειναι κλειστά για να μην επηρεάζουν την πραγματική πηγή της εικόνας.
Έχει λίγο clouding πάνω δεξιά και ακόμα λιγότερο αριστερά.Νομίζω είναι σε ανεκτά επίπεδα.
Δεν παίζει ρόλο πόσες ώρες έχει παίξει για θέματα banding dse.Μονο με τεστ μπορείς να δεις σε τι επίπεδα ειναι.Αν δεν το βλέπεις μην ψάξεις να το βρεις γιατί μετά μόνο αυτο θα βλέπεις.
Αν πάλι θέλεις να το ρισκάρεις τρέξε τα βίντεο απο την υπογραφή μου.

Το bleeding είναι η εντονότερη διάχυση φωτός απο τις γωνίες.Φαίνεται κάτω δεξιά και αριστερά.
Η δεύτερη φώτο είναι ποιο αντιπροσωπευτικη και ποιο σωστή,τα φίλτρα δυναμικής αντίθεσης και black tone πρέπει να ειναι κλειστά για να μην επηρεάζουν την πραγματική πηγή της εικόνας.
Έχει λίγο clouding πάνω δεξιά και ακόμα λιγότερο αριστερά.Νομίζω είναι σε ανεκτά επίπεδα.
Δεν παίζει ρόλο πόσες ώρες έχει παίξει για θέματα banding dse.Μονο με τεστ μπορείς να δεις σε τι επίπεδα ειναι.Αν δεν το βλέπεις μην ψάξεις να το βρεις γιατί μετά μόνο αυτο θα βλέπεις.
Αν πάλι θέλεις να το ρισκάρεις τρέξε τα βίντεο απο την υπογραφή μου.

Ναι το ξερω αλλα σε κανονικη θεαση πολυ σπανια να το προσεξω και κυριως το βλεπω στην αριστερη κατω γωνια.Στη δεξια μονο στη φωτο το βλεπω κανονικα δεν παρατηρω τιποτα.Το black tone εχει off/dark/darker/darkest.Εχω κανει πολλες ρυθμισεις και ειδα οτι με το dark κατεβαινει το μαυρο χωρις να χανω πληροφορια.Με τα αλλα 2 χανετε πληροφορια.Ειπα οτι εχω δει περιπου 200 ωρες για να δειξω οτι δεν εχω παρατηρησει αλλα θεματα.Το να τρεξω τα τεστ δεν μου λεει κατι εφοσον ειμαι ικανοποιημενος απο το πανελ.

Γενικα το μαυρο της ειναι αρκετα καλυτερο απο μια u10 που εχω 4 χρονια και χανει κυριως σε γωνιες θεασης.
Στο δε 3D λογω των γυαλιων το μαυρο πεφτει οσο πιο κατω γινετε και δεν ξεχωριζω καν τις μαυρες μπαρες τις ταινιας απο το πανελ γυρω γυρω και δεν χανετε και πληροφορια.

Στο gaming διαβαζω οτι ειναι χειροτερες απο αλλες tv αλλα σε game mode εχω παιξει σε ps3 αρκετα fps παιχνιδια χωρις κανενα προβλημα.Μιλαμε για 0.04 δευτερολεπτα lag κατι που δεν το καταλαβαινει κανενας ανθρωπος.

Ποιοτητα μαυρου στη σκηνη του dark knight που δειχνει την πολη στο πρωτο 15λεπτο

uploadfromtaptalk1412724079712.jpg

Πως σας φαινετε?Αν την συγκρινω με την u10 ειναι απειρως καλυτερη.Αν βαλω διπλα το note 3 με την amoled και το μηδενικο μαυρο εκει φαινετε η διαφορα.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποιοτητα μαυρου στη σκηνη του dark knight που δειχνει την πολη στο πρωτο 15λεπτο

View attachment 107555

Πως σας φαινετε?Αν την συγκρινω με την u10 ειναι απειρως καλυτερη.Αν βαλω διπλα το note 3 με την amoled και το μηδενικο μαυρο εκει φαινετε η διαφορα.
Εντάξει, το θέμα είναι ότι ικανοποιεί εσένα και αυτό είναι το σημαντικό.
Αν και από τη φωτογραφία δε βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα και πιστεύω ότι στη πραγματικότητα θα είναι καλύτερο αυτό που βλέπω, γιατί έτσι φαίνεται έντονο bleeding δεξιά και αριστερά, και γενικώς βλέπω ένα γκριζούλη πέπλο.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Εντάξει, το θέμα είναι ότι ικανοποιεί εσένα και αυτό είναι το σημαντικό.
Αν και από τη φωτογραφία δε βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα και πιστεύω ότι στη πραγματικότητα θα είναι καλύτερο αυτό που βλέπω, γιατί έτσι φαίνεται έντονο bleeding δεξιά και αριστερά, και γενικώς βλέπω ένα γκριζούλη πέπλο.....
Κατω στις γωνιες υπαρχει ενα μικρο bleeding που το βλεπω μονο οταν ειναι μαυρη ολη η οθονη.Σε κανονικη θεαση οπως στη φωτο που ανεβασα δεν μπορω να το παρατηρησω.Πιθανως να κατεβαινει ακομα λιγο το μαυρο αλλα στις ρυθμησεις που το εχω τωρα με ικανοποιει αρκετα.Ενα καλιμπραρισμα θα το εκανα αλλα εδω που ειμαι δεν υπαρχει τετοια δυνατοτητα

Σε συγκριση με αυτη τη φωτο

uploadfromtaptalk1412752349031.jpg

που ειναι μια kuro με μια h6030 πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στην πλασμα.Η 6030 δειχνει γκρι ακομα και στο note

Καταστημα που την παρηγγειλες?

Τελικα την παρελαβα χθες το απογευμα, απο apothema.gr
σφραγισμενη απο επισημη αντιπροσωπεια, χαλαλι η αναμονη των 20 ημερων.
Εχω ρυθμισει μονο τα καναλια και εγινε συνδεση με το wi-fi του σπιτιου,
τα υπολοιπα τα ψαχνω, η εικονα δεν δειχνει να εχει κανενα προβλημα
σε ενα DVD που εβαλα ηταν πολυ καλη.

Τελικα την παρελαβα χθες το απογευμα, απο apothema.gr
σφραγισμενη απο επισημη αντιπροσωπεια, χαλαλι η αναμονη των 20 ημερων.
Εχω ρυθμισει μονο τα καναλια και εγινε συνδεση με το wi-fi του σπιτιου,
τα υπολοιπα τα ψαχνω, η εικονα δεν δειχνει να εχει κανενα προβλημα
σε ενα DVD που εβαλα ηταν πολυ καλη.
Καλοθεατη φιλε μου.Που να δεις και hd περιεχομενο εκει δινει ρεστα.Χθες προσθεσα astra/hotbird στο δορυφορικο δεκτη και στα hd του astra η εικονα ειναι εξαιρετικη.