Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΡΕ παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιεί το game mode?

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

ΡΕ παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει πως ενεργοποιεί το game mode?
Ειναι στις ρυθμησεις συστηματος.Και εγω την πρωτη φορα το εψαχνα αλλα μετα μολις εισαι πχ στην hdmi 3 και βαλεις το ps3 παει αυτοματα σε game mode.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σε συγκριση με αυτη τη φωτο

View attachment 107557

που ειναι μια kuro με μια h6030 πιστευω οτι ειναι πιο κοντα στην πλασμα.Η 6030 δειχνει γκρι ακομα και στο note

Για να μπορέσεις να κάνεις μια υποτυπώδη σύγκριση μέσω φωτογραφιών, θα πρέπει αυτές να έχουν ληφθεί με την ίδια μηχανή και με πανομοιότυπα στοιχεία έκθεσης...

Τυπικά, το επίπεδο μαύρου ενός PSA πάνελ που είναι ρυθμισμένο στα 120 cd/m2 και δεν έχει σοβαρό θέμα clouding/bleeding, είναι περίπου σαν αυτό που είχε η U10 με 0 ώρες λειτουργίας (~0,034 cd/m2). Αν η U10 σου έχει ξεπεράσει τις 9000 ώρες, θα βρίσκεται στα 0,11 cd/m2 στο μεταξύ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Για να μπορέσεις να κάνεις μια υποτυπώδη σύγκριση μέσω φωτογραφιών, θα πρέπει αυτές να έχουν ληφθεί με την ίδια μηχανή και με πανομοιότυπα στοιχεία έκθεσης...

Τυπικά, το επίπεδο μαύρου ενός PSA πάνελ που είναι ρυθμισμένο στα 120 cd/m2 και δεν έχει σοβαρό θέμα clouding/bleeding, είναι περίπου σαν αυτό που είχε η U10 με 0 ώρες λειτουργίας (~0,034 cd/m2). Αν η U10 σου έχει ξεπεράσει τις 9000 ώρες, θα βρίσκεται στα 0,11 cd/m2 στο μεταξύ...
Η u10 που εχω εχει 11300 ωρες και ναι το μαυρο εχει ξεθωριασει αρκετα αλλα ακομα σαν τηλεοραση τη θεωρω παρα πολυ καλη.Η h6400 εχει αρκετα καλο μαυρο για led απλα σε πολυ σκοτεινες στιγμες φαινετε το clouding που εχει στην κατω αριστερη γωνια.

65"...[hdtvpolska.com]...Samsung UE65H6400 review...http://hdtvpolska.com/topic/33758-test-samsung-65-h6400-full-hd-3d-ue65h6400-najlepsze-65-full-hd-w-najlepszej-cenie-na-rynku/?p=340854

μετάφραση google pl to en

UE65H6400 type panel:65L1AF0V

L= Letter "L" in the name indicates 99% of the matrix produced by the company AU Optronics,and not by Samsung.
1=100Hz panel

1.jpg

2.jpg

source photos:[hdtvpolska.com]

Την αγόρασα σήμερα. Πρέπει να κάνω κανα ιδιαίτερο στρώσιμο;

Οι βέλιστες ρυθμίσεις για καλυτερη εικόνα ποιες είναι;

To σήμα του star μου το εμφανίζει σαν να έχει νερά πάνω και οι υπότιτλοι σε διάφορα κανάλια σαν να έχουν μια ελαφρια θωλούρα. πως φτιαχνει αυτό;
Δεν είμαι ικανοποιημένος απο την ποιότητα εικόνας, κυρίως απ ta digea. σαν να θωλόνουν τα πρόσωπα, μάλλον έχουν artifacts

Την αγόρασα σήμερα. Πρέπει να κάνω κανα ιδιαίτερο στρώσιμο;

Οι βέλιστες ρυθμίσεις για καλυτερη εικόνα ποιες είναι;

Εαν εχεις συνδεση ιντερνετ,

κανε το λογισμικο της ενημερωση, εαν δεν εχεις θα το βρεις και στην ιστοσελιδα της SAMSUNG, οταν τα κανεις αυτα, τοτε δες εαν σου βγαζει κανενα προβλημα.

Διαβασε και το παρον θεμα ή ακομη και αλλα που αφορουν τηλεορασεις SAMSUNG, ολο και κατι ενδιαφερον βρισκεις.

Παντως τις πρωτες ημερες, το λεω γιατι δε ξερω τη τηλεοραση ειχες προηγουμενος, πρεπει να ξερεις οτι δε θα βλεπεις αυτη την εικονα που ειδες στα μαγαζια γιατι 1ον εκει ειναι ολα στο φουλ για τη μοστρα και 2ον οι ρυθμισεις της "μοστρας" δεν ειναι καταλληλες για να βλεπεις στο σπιτι, εκτος εαν θελεις με το ζορι να στραβωθεις!

Τα έκανα τα update. Δεν βοήθησαν. Οι υπότιτλοι και τα λογότυπα των καναλιών σαν να έχουν νερά απο πίσω. Και γενικά τα κανάλια της digea και το fox της νόβα δεν δίχνει καλά. Και γενικά, τα κανάλια δεν δείχνουν καλα

Καλημερα σε ολους .Ειμαι υποψηφιος κατοχος της συγκεκριμενης και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε το θεμα με τα πανελσ της samsung που περνει απο διαφορες εταιρειες. Ηθελα να ρωτησω ποιο κωδικο πανελ δειχνει σε οσους εχουν 55 ιντσων .Αυτο φαινετε απο πισω απο τη tv και αναγραφετε ως version:
Επισης ηθελα να ρωτησω πως δειχνει τα digea ,sd καναλια και αν αλλαζοντας καναλι μεταβαλλετε η χρωματικη κλιμακα
Επισης θα ηθελα να ρωτησω ποσο λευκο ειναι το λευκο χρωμα του .
Σας ευχαριστω

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

στα τηλεοπτικα δεν ειναι κι οτι καλυτερο.

οκ ευχαριστω . Στο birdphone το εχει καλη τιμη αλλα το αναφερει hu6400 oxi h6400 .απλα μ ειπαν δεν εχει 3d γυαλια
δεν τ εχω ξαναδει τη τηλεοραση με τετοιο κωδικο

Καλησπέρα. Θελω να παρω ενα σκληρο WD elements 1 TB για χρηση με την H6400. Υπαρχει περίπτωση να μην λειτουργεί; Το χρησιμοποιεί κανεις τον συγκεκριμένο σκληρο;

Η αλήθεια είανι πως και εγώ ζήτησα κάποια στιγμή κάποια γνώμη από εδώ για το σε τι φορμα να φορμάρω τον σκληρό μου, αλλά απαντηση δεν πήρα.. Δεν ξέρω εάν κάποιος μπορεί να σου απαντήσει.. εγώ σκληρό δεν έβαλα ακόμη

Γεια σας

Οσο αφορα το σκληρο εψαξα και εγω να βρω πληροφοριες αλλα δε μπορεσα να βρω κατι σχετικο, ουτε εδω αλλα ουτε καπου αλλου!

Δε πιστευω παντως να υπαρχει θεμα, ισως μονο με το εαν ειναι αρκετα γρηγορος για να παιζει 1080, με επιφυλαξει αυτο γιατι δε γνωριζω.

Οσο αφορα το φορμαρισμα θα ελεγα σε NTFS, δες περισσοτερα ΕΔΩ.

Έχω αγοράσει αυτόν http://www.e-shop.gr/samsung-m3-portable-1tb-usb30-p-PER.306074 και δεν υπάρχει κανένα "θέμα" , πολύ καλός και ΑΘΟΡΥΒΟΣ !

Επίσης άλλον ένα παλιό WD PASSPORT 500GB που έχω δοκιμάσει και με αυτόν κανένα απολύτως "θέμα" !

Όλοι είναι σε NTFS γιατί έχω μέσα και ταινίες 1080p με πολλά , πάρα πολλά GB !