Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την αγόρασα το καλοκαίρι.
Σ λευκό φόντο φαίνεται έτσι (δες φωτό ) . Στο μαύρο δεν φαίνεται τίποτα περίεργο

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    40.9 KB · Views: 392
Εγγύηση έχεις ακόμη και μπορείς να καλέσεις την Samsung για να στείλουν έναν τεχνικό να εκτιμήσει το πάνελ

Τηλεόραση αποκλείεται...
Το πάνελ θα αλλαχτεί και αναλόγως την εκτίμηση τύπου τεχνικού
Έχω διαβάσει εδώ ότι είναι δύσκολοι σε τέτοια θέματα..Αλλά εσύ θα επιμείνεις ότι θες αλλαγή αν τα μασήσει
Βάλτο και στο topic με τις επισκευές-βλάβες να πάρεις και γνώμες από χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει παρόμοιες καταστάσεις

Επικοινώνησα σήμερα με εξουσιοδοτημένο σέρβις Samsung ,τους έστειλα την φωτό και είπαν κατευθείαν για αλλαγή πάνελ .μαλιστα θα έρθουν να μου την πάρουν κιόλας . Ευτυχώς όλα καλά και ελπίζω να μην έχω παρόμοια θέματα πάλι μετά Τήν αλλαγή

Καλησπερα σε ολους...καινουργιο μελος....
Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη τηλεωραση......δεν ξερων ιδαιτερα απο τεχνικες λεπτομεριες.....η χρηση που τις κανω ειναι εντελος απλη βλεποντας που και που και καμια ταινια και ενας εξτρα λογως που την θελω ειναι για πλοηγηση μεσο αυτης και στο ιντερνετ...θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευχρηστο το "voice control" και εαν τελικα απο τελευταιες αναβαθμησης εχει και ελληνικο μενου.....
Ειμαι αναμεσα σε αυτην και την 6900...αλλα τελικα δεν ξερω εαν το 4κ της δευτερης,που ειναι η σημαντικοτερη διαφορα,αξιζει τον κοπο για την αγορα της αφου δεν υποστηριζεται απο καναλια της τηλ...βεβαια ουτε HD δεν εχουν αλλα λεμε τωρα......
Καθε αποψη χρησιμη...καθοτι το ποσο δεν ειναι καλολου μικρο στις μερες μας.....

Καλησπερα σε ολους...καινουργιο μελος....
Με ενδιαφερει η συγκεκριμενη τηλεωραση......δεν ξερων ιδαιτερα απο τεχνικες λεπτομεριες.....η χρηση που τις κανω ειναι εντελος απλη βλεποντας που και που και καμια ταινια και ενας εξτρα λογως που την θελω ειναι για πλοηγηση μεσο αυτης και στο ιντερνετ...θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο ειναι ευχρηστο το "voice control" και εαν τελικα απο τελευταιες αναβαθμησης εχει και ελληνικο μενου.....
Ειμαι αναμεσα σε αυτην και την 6900...αλλα τελικα δεν ξερω εαν το 4κ της δευτερης,που ειναι η σημαντικοτερη διαφορα,αξιζει τον κοπο για την αγορα της αφου δεν υποστηριζεται απο καναλια της τηλ...βεβαια ουτε HD δεν εχουν αλλα λεμε τωρα......
Καθε αποψη χρησιμη...καθοτι το ποσο δεν ειναι καλολου μικρο στις μερες μας.....
Δεν είναι ακόμα καιρός για 4Κ για πολλούς λόγους, ίσως μετά από 2 χρόνια και να δούμε.

Μακρια απο 4k εκτος και αν παιζεις παιχνιδια σε 4k το οποιο θελει gpu στα 500 ευρω.Εδω 1080p τηλεοραση εχουμε και βλεπουμε σε 720p.Ταινιες 720p στα 5gb και 1080p στα 10gb διαφορα δεν βλεπω στην 55αρα πανω απο το 1.5 μετρο αποσταση.Το 4k ειναι παντελως αχρηστο σε οθονες μικροτερες απο 65".Για προβολεα εκει ναι θα ειναι απολαυση.

Eυχαριστω για τις αμεσες απαντησεις......
Πιο κοντα ειμαι στην 6400 για αυτο και εγραψα και εδω.....οποτε θα ηθελα αποψεις απο κατοχους ως προς την εικονα,συνδεσμολογια και αποδοσεις χρωματων....

Τελικα η μονη διαφορα h6400 με h6500 ειναι το διπλο tuner;;; Γιατι στα media στον επεξεργαστη της h6400 απλα γραφει quad core ενω στην 6500 3d real hyper engine... Ειπα πατατια κ ειναι το ιδιο;;;

Σκέφτομαι να πάρω την 55H6400, και την θέλω για να παίζω ταινίες FULLHD με τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης (μεγέθη ταινιών απο 4-40GB) απο το NAS μου. Η TV θα είναι φυσικά συνδεδεμένη με καλώδιο δικτύου για να μην έχει πρόβλημα το bandwidth.
Το θέμα όμως είναι ο ήχος. έχω ενισχυτή και 5.1 ηχεία που θέλω να παίζουν τον ήχο της τηλεόρασης όταν θα βάζω ταινίες. Αν πάρω τον ήχο απο την οπτική έξοδο της TV και την οδηγήσω στον ενησχητή θα έχω καθαρό ήχο; ή θα είναι στερεο; θα φτάνει DTSHD ας πουμε απο την τηλεοραση στον ενισχυτή μέσω της οπτικής; Κάπου είχα διαβάσει ´τι η οπτική γενικά δεν μπορει να μεταφέρει DTSHD ήχο άλλα μέχρι AC3... λόγο περιορισμού της οπτικής τεχνολογίας....

Σκέφτομαι να πάρω την 55H6400, και την θέλω για να παίζω ταινίες FULLHD με τον ενσωματωμένο player της τηλεόρασης (μεγέθη ταινιών απο 4-40GB) απο το NAS μου. Η TV θα είναι φυσικά συνδεδεμένη με καλώδιο δικτύου για να μην έχει πρόβλημα το bandwidth.
Το θέμα όμως είναι ο ήχος. έχω ενισχυτή και 5.1 ηχεία που θέλω να παίζουν τον ήχο της τηλεόρασης όταν θα βάζω ταινίες. Αν πάρω τον ήχο απο την οπτική έξοδο της TV και την οδηγήσω στον ενησχητή θα έχω καθαρό ήχο; ή θα είναι στερεο; θα φτάνει DTSHD ας πουμε απο την τηλεοραση στον ενισχυτή μέσω της οπτικής; Κάπου είχα διαβάσει ´τι η οπτική γενικά δεν μπορει να μεταφέρει DTSHD ήχο άλλα μέχρι AC3... λόγο περιορισμού της οπτικής τεχνολογίας....

Καλά το έχεις πιάσει.
Μέσω optical σύνδεσης μπορείς να βγάλεις μέχρι τα non-HD φορμά των Dolby & DTS, δηλαδή Dolby Digital 5.1/6.1/7.1 ( AC-3 ) και DTS 5.1 & DTS-ES 6.1 ( Matrix ).

DTS HD Master Audio & Dolby TrueHD βγάζεις μόνο μέσω HDMI.

δες το λιγο με το NAS ... εγω ακομη δεν εχω καταφερει να το "δω" , απο οτι καταλαβα θα ειναι ευκολο αν εχεις NAS της Synology...

Ότι άλλο έχω συνδεδεμένο το βλέπει κανονικά .....εκτός απο την τηλεόραση . Ελπίζω σε update να λυθεί το πρόβλημα

Θέλω να ρωτ'ησω το εξής : Χωρίς να ανοιξουμε την συσκευασία μιας ΤV μπορούμε να δούμε τι προέλευσης είναι ? από το κουτί εννοώ.