Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα παίδες, νέος κάτοχος της Samsung UE55H6400. Δεν έχω προλάβει να τη συνδέσω γιατί έπρεπε να φύγω για δουλειά. Εντυπωσιακή πάντως η tv.
Κάποια πρόταση σχετικά με το τι πρέπει να προσέξω στην αρχή? Θα κάνω το update με το που γυρίσω σπίτι και έχω βρει κάποιες ρυθμίσεις στο ίντερνετ.
Κάθε πρόταση-βοήθεια ευπρόσδεκτη!!

Θέλω να ρωτ'ησω το εξής : Χωρίς να ανοιξουμε την συσκευασία μιας ΤV μπορούμε να δούμε τι προέλευσης είναι ? από το κουτί εννοώ.

Ναι, στη δικια μου συσκευασια λεει Σλοβακια.

Οι τηλεοράσεις από άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχουν κανονικά εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία ; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η απόκτηση από eshop οι οποίοι μου είπαν ότι έχουν κανονικά εγγύηση από την αντιπροσωπεία .

Οι τηλεοράσεις από άλλη ευρωπαϊκή χώρα έχουν κανονικά εγγύηση από την ελληνική αντιπροσωπεία ; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει η απόκτηση από eshop οι οποίοι μου είπαν ότι έχουν κανονικά εγγύηση από την αντιπροσωπεία .
Φιλε μου σημερα την αγορασα σε 40" απο το e-shop στην Αργυρουπολη....made in slovakia λεει.....

Οποτε θα αναφερω εντυπωσεις εν καιρο μαθαινοντας σιγα-σιγα τις λειτουργιες στις...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Θέμα ρύθμισης..

αυτά είναι τα δικά μου settings στην 48Η6410, τις οποίας οι ρυθμίσεις όταν ήρθε ΔΕΝ μου άρεσαν..

Picture Mode Movie MINE

Backlight 18

Contrast 90

Brightness 41

Sharpness 21

Color 51

Tint G50/R50

Advance Settings

Dynamic Contrast Off medium

Black Tone Off darkest

Flesh Tone 0 0

RGB Only Mode Off off

Color Space Auto auto

10pt White Balance On

Gamma +1 0

Expert Pattern Off

xvYCC Off

Picture Options

Color Tone Warm2 cool

Digital Noise Filter Off auto

MPEG Noise Filter Off auro

HDMI Black Level Normal (Low if available)

Film Mode Off

Auto Motion Plus Off standard

LED Motion Plus Off

10pt White Balance

On

Interval Red Green Blue

1 0 +1 0

2 +1 0 -2

3 0 0 +2

4 0 -1 0

5 -1 0 +1

6 0 -1 0

7 -1 -2 -2

8 0 +2 0

9 +1 0 0
10 +2 0 0

White Balance

Setting Value

R-Offset 25

G-Offset 24

B-Offset 27

R-Gain 20

G-Gain 23

B-Gain 21

Το σπάσιμο της μπάλας είμαι θεμα ρυθμισης motion.. ψάξτε το τι σας ευχαριστει
το θεμα της κουκιδας - πιξελ ειναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ οτι ειναι θεμα sharpness. αναλόγως πηγης, προφανώς.. από τον vu solo2 παίρνω ΚΑΙ από αυτο το 50% του sharpness του..
και νομίζω ότι είναι καλα..
τις παραπάνω ρυθμισεις θα τις δουλεψω κι αλλο. ΚΡΙΜΑ που δεν δινει την δυαντότητα αποθήκευσης περισσότερων προσωπιξκών settings. οχι απλά κρίμα. μαλακία.
Απο αυτες τις ρυθμισεις εχεις αλλαξει κατι...;
Λεω να τις βαλω για αρχικες ρυθμισεις και βλεποντας και κανοντας τι ενοχλει εμενα μετα.....

Φιλε μου σημερα την αγορασα σε 40" απο το e-shop στην Αργυρουπολη....made in slovakia λεει.....

Οποτε θα αναφερω εντυπωσεις εν καιρο μαθαινοντας σιγα-σιγα τις λειτουργιες στις...

.....

Οπότε να υπόθεση καλύπτεται κανονικά από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας έτσι ;

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Οπότε να υπόθεση καλύπτεται κανονικά από εγγύηση της ελληνικής αντιπροσωπείας έτσι ;

Ναι...ειναι απο τα πρωτα που νομιζω ηθελα να ξεδιαλεινω κατα την αγορα μου εκει.....στελνεις η στελνουν σε περιπτωση θεματος(μακρια απο εμας) το σειριακο αριθμο της τηλ..

Ναι φίλε. Εγώ σήμερα παρέλαβα απο το eshop την 48Η6400 και είναι απο Σλοβακια. Μπορείς να παραγγείλεις απο το eshop και όταν έρθει η ωρα να παραλάβεις , να δεις εξω στο κουτι την χώρα προέλευσης ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΙΣ...αν δεν ειναι απο Ευρώπη εχεις το δικαιωμα να μην την παραλάβεις..το ρώτησα . Και αν ειναι απο Ευρώπη είσαι οκ γιατί η samsung δίνει 2 χρόνια πανευρωπαική εγγύηση. Η δικιά μου είναι απο Σλοβακία.

Ρε παιδιά μια ερώτηση, μπορώ να προβάλω την οθόνη του λάπτοπ στην τηλεόραση ασύρματα? Δε μιλάω για προβολή φωτογραφιών και βίντεο, αλλά για προβολή της οθόνης του λάπτοπ. Με το κινητό το έκανα αλλά αυτό με ζορίζει...

Kανένα ζευγάρι γυαλία 3d με ουσιαστική διαφορά από αυτά που δίνει η τηλεόραση μαζί? (αν και ικανοποιημένος είμαι, έλεγα μήπως δω κάτι ακόμα καλύτερο με ένα αλλο ζευγάρι γυαλία) ..

Τιμή εώς 30-40 ευρώ.

τελικα το gaming(ps4) σε samsung h6000 απο 50 ιντσες και ανω ειναι απαγορευτικο για online??? λεω Online γιατι εχει πολυ πιο γρηγορη κινηση ειδικα σε ποδοσφαιρο ή shooter...σε σχεση με το offline! ρωταω κυριως κατοχους....

Γνωρισει κανεις εαν το voice control δουλευει τελικα στην συγκεκεριμενη τηλ....;....μου αναφερει οτι δεν παρεχεται η υπηρεσια στο menu...ενω στις υπηρεσιες/χαρακτηρηστικα της τηλ.το αναφερει κανονικα....μηπως θελει καποιο Updeat νεου λογισμικου...;.....

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Γνωρισει κανεις εαν το voice control δουλευει τελικα στην συγκεκεριμενη τηλ....;....μου αναφερει οτι δεν παρεχεται η υπηρεσια στο menu...ενω στις υπηρεσιες/χαρακτηρηστικα της τηλ.το αναφερει κανονικα....μηπως θελει καποιο Updeat νεου λογισμικου...;.....

Εμένα χωρίς να έχω κάνει κανένα update στην tv, πατώντας απο το smart κοντρολ πάνω το κουμπί που λέει mic μιλάω κανονικά.

Μόλις έβγαλε το eshop την 50h6400 στα 679 και την παρήγγειλα....έψαχνα αρκετό καιρό για τηλεόραση και πιστεύω πως είναι πολύ καλή η τιμή της...στο σιτε τους δεν γράφει τίποτα για γυαλιά και τηλεχειριστήριο. φαντάζομαι ότι περιλαμβάνονται στη συσκευασία

Την παρήγγειλα και εγώ από το eshop , ήμουνα στο ψάξιμο το τελευταίο καιρό για να αλλάξω τη δεύτερη παλιά lcd tv που έχω .

Μόλις έβγαλε το eshop την 50h6400 στα 679 και την παρήγγειλα....έψαχνα αρκετό καιρό για τηλεόραση και πιστεύω πως είναι πολύ καλή η τιμή της...στο σιτε τους δεν γράφει τίποτα για γυαλιά και τηλεχειριστήριο. φαντάζομαι ότι περιλαμβάνονται στη συσκευασία

Μην ανησυχείς...θα υπάρχουν μέσα. Εγω πήρα προχθές την 48 απο eshop και όλα υπήρχαν κανονικά μεσα.
Κάτι άλλο τώρα... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Όταν κάνω το banding test ή το clouding / dirty screen test τί πρέπει να παρατηρήσω για να καταλάβω αν εχει θεμα η τηλεόρασή μου ? Βοηθήστε παρακαλώ γιατί ακόμα εχω DOA.

Μην ανησυχείς...θα υπάρχουν μέσα. Εγω πήρα προχθές την 48 απο eshop και όλα υπήρχαν κανονικά μεσα.
Κάτι άλλο τώρα... Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ? Όταν κάνω το banding test ή το clouding / dirty screen test τί πρέπει να παρατηρήσω για να καταλάβω αν εχει θεμα η τηλεόρασή μου ? Βοηθήστε παρακαλώ γιατί ακόμα εχω DOA.
Αυτό ενδιαφέρει και εμένα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο αυτες τις ρυθμισεις εχεις αλλαξει κατι...;
Λεω να τις βαλω για αρχικες ρυθμισεις και βλεποντας και κανοντας τι ενοχλει εμενα μετα.....

Φίλε τις βρήκες όλες αυτές τις ρυθμίσεις ? Γιατί εγώ δεν τις βρήκα. Μπορείς να μου πεις που βρίσκονται πχ η εξισορρόπηση λευκού να γίνει on και όλες τις ρυθμίσεις απο κει και κατω.