Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και με έμενα μου το έβγαλε το μήνυμα αυτό , χωρίς να έχω κάνει σύνδεση .
Μάλλον ήταν σύμπτωση η χρονική στιγμή .

Κι εμένα μια από τα ίδια. Και όχι μία φορά. Μου το έχει βγάλει 2-3 φορές... Τι είναι το fitness, πως απενεργοποιείται???

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Το ιδιο κανει και μενα δεν νομιζω οτι ειναι καποιο προβλημα ομως αν σε ανησυχει μπορεις να παρεις τηλ. στην samsung και να το ρωτησεις.

Σ'ευχαριστώ! Τηλεφώνησα στην Samsung και είπαν ότι είναι φυσιολογικό να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι στην έναρξη λειτουργίας.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Σ'ευχαριστώ! Τηλεφώνησα στην Samsung και είπαν ότι είναι φυσιολογικό να αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπάκι στην έναρξη λειτουργίας.
Αν δεν αναβε η τηλεοραση και αναβοσβηνε το λαμπακι τοτε θα ειχαμε προβλημα :P
''χτυπα ξυλο''

Χαιρετώ τους υπόλοιπους κατόχους της Η6400. Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες την 50'' H6400 μαζί με μία 32'' Η5500 για το δωμάτιο. Πρώτα εγκατέστησα την 32Η5500 και με αυτά που είδα φοβάμαι τί θα αντικρίσω στην 50αρα. Και αναφέρομαι στο προβληματικό lip sync, το οποίο δυστυχώς διαβάζω είναι παρών και στην Η6400. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς; Ειδικά σε κάποια κανάλια (star, extra, e, ) είναι πολύ έντονο.Ο συγχρονισμός ήχου - εικόνας σας είναι σωστός στα κανάλια της digea; Υπ' όψιν, το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως όταν ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης και όχι με εξωτερικά ηχεία, όπως βλέπω σε ξένα φόρουμ.
Και κάτι άλλο. Τις πρώτες δυο μέρες με την Η5500 τα apps δουλεύανε κανονικά. Μετά μου λέει να κάνω σύνδεση στο λογαριαμό samsung.

Στον ηχο στις ρυθμισεις πανε στο προσθετες ρυθμισεις και αν στην καθυστερηση ηχου δεν ειναι στο 0 βαλτο στο 0 εγω ευσι το εχω και δεν εχω παρατηρηση καποιο lip sync που αναφερεις ουτε στα ψηφιακα αλλα ουτε σε καποια αλλη πηγη.

Το έχει στο 110 από την μάνα του. Όσο και να το πείραξα, από 0 εως 200+ δεν είδα καμία αλλαγή. Μάλλον γιατί από όσο έψαξα, αυτό αφορά την ψηφιακή έξοδο οπότε δεν παίζει κάποιον ρόλο. Το ότι δεν το έχετε παρατηρήσει είναι ενθαρρυντικό για την Η6400. Ωστόσο δε ξέρω τι να κάνω με την Η5500. Την πήρα την προηγούμενη εβδομάδα από media markt και φοβάμαι οτι πρέπει να την πάω για αλλαγή γιατί δεν φτιάχνει με τίποτα και είναι πάρα πολύ εκνευριστικό

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλησπέρα σε όλους, σήμερα παρέλαβα την 48" h4600, από E-Shop, σε αρκετά καλή τιμή (crazy Sundays).Εως τώρα μόνο θετικές εντυπώσεις μου έχει αφήσει.Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω, εύχομαι οι πιο έμπειροι να μπορέσουν να με βοηθήσουν.Στο smart hub δεν βρίσκω πάρα μόνο ξένα apps,έχει σχέση ότι η τηλεόραση είναι από Σλοβακία? Πως μπορώ να κατεβάσω εφαρμογές όπως sport24, skai, novasports και τα λοιπά?

How To Set Your Country Code In Smart Hub....http://wiki.samygo.tv/index.php5/How_To_Set_Your_Country_Code_In_Smart_Hub

Μεσα στο APPS πως μπόρω να ανεβασω προγραματα βιντεο(VLC,bsplayer) γιατι προσπαθω να παιξω με υποτιτλους τις ταινιες αλλα δεν.......ανεβαζω κανονικα μεσο εξ.δισ. φακελο που ενπεριεχει μεσα στην ταινια τους υποτιτλους αλλα δεν μου του βγαζει....και σκεφτομαι να εγκαταστησω προγραμμα μεσα στην τηλ για να παιζουν κατευθιαν.....
ΟΙ υποτιτλιοι στην τηλ μεσο του μενου ειναι εκτος λειτουργιας...για αυτο υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει η θελει καποια αναβαθμιση.....
Κανεις.....;
Mε λιγα λογια δεν μου παιζουν οι υποτιτλοι στην τηλ καο ας εχει μπει φακελος με ολα τα συναφη μεσα μαζι....

Εβαλες απο ρυθμισεις (Ελληνικα) επισης τι κωδικοποιηση εχουν οι υποτιτλοι σου εμενα σε ansi τους βλεπει μια χαραμηπως ειναι σε utf8 οι δικοι σου δοκιμασες ενα αρχειο η και αλλα.

Τις κωδικοποιησης απο τους υποτιτλους δεν τους εχω κοιταξει...οποτε αυτο θα πρεπει να το τσεκαρω.....2 αρχεια με τον ιδιο τροπο κατασκευασμενα και δοκιμασα και δεν μου τους βγαζει.....Θα κοιταξω και αλλες και θα ξαναπω τι και πως....να αναφερω επισεις οτι στην ρυθμισεις για τους υποτιτλους αναφερει οτι δεν ειναι διαθεσιμοι,οχι ετος λειτουργιας που εγραψα.....για αυτο και λεω μηπως εχει να κανει με αναβαθμιση....

Χαιρετώ τους υπόλοιπους κατόχους της Η6400. Παρήγγειλα πριν μερικές μέρες την 50'' H6400 μαζί με μία 32'' Η5500 για το δωμάτιο. Πρώτα εγκατέστησα την 32Η5500 και με αυτά που είδα φοβάμαι τί θα αντικρίσω στην 50αρα. Και αναφέρομαι στο προβληματικό lip sync, το οποίο δυστυχώς διαβάζω είναι παρών και στην Η6400. Δεν το έχει παρατηρήσει κανείς; Ειδικά σε κάποια κανάλια (star, extra, e, ) είναι πολύ έντονο.Ο συγχρονισμός ήχου - εικόνας σας είναι σωστός στα κανάλια της digea; Υπ' όψιν, το φαινόμενο παρατηρείται κυρίως όταν ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης και όχι με εξωτερικά ηχεία, όπως βλέπω σε ξένα φόρουμ.
Και κάτι άλλο. Τις πρώτες δυο μέρες με την Η5500 τα apps δουλεύανε κανονικά. Μετά μου λέει να κάνω σύνδεση στο λογαριαμό samsung.

σου απαντησα και στο τοπικ που ανοιξες με τις βλαβες.
εγω αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα κυριως στο σταρ και σε ταινιες που επαιζα απο τον σκληρο μου
στο σερβις μου ειπαν οτι το γνωριζουν, ειναι κατι συνηθισμενο στη σειρα 6 της samsung αλλα δεν το θεωρουν προβλημα(που προφανως ειναι)
αν διαβασεις σε ξενα φορουμ θα δεις οτι μεχρι το καλοκαιρι υποσχονταν οτι θα φτιαχτει με αναβαθμιση του software αλλα αυτο δεν εγινε ποτε παρα τις συνεχομενες αναβαθμισεις.
οποτε αλλαξαν επισημη θεση και ειπαν οτι δεν ειναι προβλημα (γιατι δεν μπορουν να βρουν λυση)
εγω δυστυχως δεν καταφερα να κανω κατι.
ελπιζω να εχεις καλυτερη τυχη
ps. ποτε ξανα samsung.........

καλησπέρα, κάτοχος μιας 48αρας απο σημερα, στα μη hd-καναλια(οτε tv) η εικονα ηταν χειροτερη απο την LG LE5500 που αντικατέστησε, στα hd καναλια ηταν με διαφορα καλυτερη και σε υλικο απο pc 1080/720 επαθα πλακα :P

Τις κωδικοποιησης απο τους υποτιτλους δεν τους εχω κοιταξει...οποτε αυτο θα πρεπει να το τσεκαρω.....2 αρχεια με τον ιδιο τροπο κατασκευασμενα και δοκιμασα και δεν μου τους βγαζει.....Θα κοιταξω και αλλες και θα ξαναπω τι και πως....να αναφερω επισεις οτι στην ρυθμισεις για τους υποτιτλους αναφερει οτι δεν ειναι διαθεσιμοι,οχι ετος λειτουργιας που εγραψα.....για αυτο και λεω μηπως εχει να κανει με αναβαθμιση....
ναι οι υποτιτλοι σε srt πρεπει να ειναι και για την κωδικοποιηση σε ansi ανοιξε το srt με το notepad επανω αριστερα αρχειο>αποθηκευση ως, κοιταξε φωτο
http://prntscr.com/6chkut
http://prntscr.com/6chkx7
οταν λες 2 αρχεια με τον ιδιο τροπο κατασκευασμενα τι ακριβως εννοεις οτι εβαλες μεσα στον φακελο το αρχειο βιντεο με το srt και οτι εχουν και τα 2 την ιδια ονομασια προφανως.

Εξαρτάται από τον χώρο σου.

Μια ρύθμιση που είναι φωτεινή σε σκοτεινό δωμάτιο, είναι σκοτεινή σε φωτεινό δωμάτιο.
Οι ρυθμίσεις, ειδικά στο θέμα της φωτεινότητας γίνονται σε συνδυασμό με τις συνθήκες του δωματίου σου ( δηλαδή ιδανικά θες 3 profiles, 1 για ημέρα/με πολύ φως, 1 για μέτριο ambient light, και 1 για σκοτεινό δωμάτιο )

ναι οι υποτιτλοι σε srt πρεπει να ειναι και για την κωδικοποιηση σε ansi ανοιξε το srt με το notepad επανω αριστερα αρχειο>αποθηκευση ως, κοιταξε φωτο
http://prntscr.com/6chkut
http://prntscr.com/6chkx7
οταν λες 2 αρχεια με τον ιδιο τροπο κατασκευασμενα τι ακριβως εννοεις οτι εβαλες μεσα στον φακελο το αρχειο βιντεο με το srt και οτι εχουν και τα 2 την ιδια ονομασια προφανως.

Eυχαριστω......δεν βρηκα ακομα χρονο να το δοκιμασω τα παραπανω.......αλλα σε αλλες 2 ταινιες μου τα εμφανισε κανονικα...ισως να ειναι και θεμα υποτιτλων...θα το τσεκαρω και θα σου πω.....ευχαριστω για το ενδιαφερον....

Εξαρτάται από τον χώρο σου.

Μια ρύθμιση που είναι φωτεινή σε σκοτεινό δωμάτιο, είναι σκοτεινή σε φωτεινό δωμάτιο.
Οι ρυθμίσεις, ειδικά στο θέμα της φωτεινότητας γίνονται σε συνδυασμό με τις συνθήκες του δωματίου σου ( δηλαδή ιδανικά θες 3 profiles, 1 για ημέρα/με πολύ φως, 1 για μέτριο ambient light, και 1 για σκοτεινό δωμάτιο )

βασικα για βραδυ για την προβολη ταινιων δηλαδη σε απολυτο σκοταδι