Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Έχουμε πει αμέτρητες φορές ότι η αντιγραφή ρυθμίσεων ούτε σημαίνει calibration, ούτε εγγυάται ότι θα δούμε το ίδιο πράγμα που βλέπει αυτός από την τηλεόραση του οποίου προέρχονται...

http://avclub.gr/forum/showthread.p...ngs-on-Sony-hx850?p=1056726781#post1056726781

..............μερικές σελίδες πιο πίσω.

Σχετικα με το clouding μεταξυ 48h6400 kai 50h6400. Ειναι καθαρα θεμα τυχης η οντως ειναι πιο εντονο στην 50 αρα λογω AUO panel ?

Σχετικα με το clouding μεταξυ 48h6400 kai 50h6400. Ειναι καθαρα θεμα τυχης η οντως ειναι πιο εντονο στην 50 αρα λογω AUO panel ?
Θέμα τύχης.

Θέμα τύχης.

Υπαρχει καποιο αλλο μειονεκτημα του AUO panel που πρεπει να γνωριζω ? Νομιζω και η Sony W805 AUO εχει. Η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη μεταξω 48 και 50 γι αυτο προβληματιζομαι.

Μη σε προβληματίζει τίποτα. Μια χαρά πάνελ βγάζει και η AUO.

καλησπερα παιδια μολις εγκατεστησα την 6400 σε 50 ιντσες.βλεπω απο οτε tv κ ειναι πραγματικα Εντυπωσιακη σε ολα της....εβαλα τις ρυθμισεις που βρηκα μερικες σελιδες πισω κ ειμαι αρκετα ικανοποιημενος,θα το ψαξω κ αλλο ομως.Εχω ενα θεμα με το σμαρτ κοντρολ ομως δε δουλευει παρα μονο ανοιγει κ κλεινει τη τηλεοραση.εχει κανεις καμια ιδεα τι φταιει?

Τι ειδη formats υποστηριζει το συγκεκριμενο μοντελο....

Supported image formats
file extensions

.jpg
.jpeg
.png
.bmp
.mpo

Supported Music formats
file extensions

.mp3
.m4a
.mpa
.aac
.flac
.ogg
.wma
.wav
.mid
.midi
.ape
.aif
.aiff
.m4a

Supported Video Codecs
File format

,avi
.mkv
.asf
.wmv
.mp4
.mov
.3gp
.vro
.mpg
.mpeg
.ts
.tp
.trp
.mov
.flv
.vob
.svi
.m2ts
.mts
.divx
.webm

ΠΗΓΗ

Μεσα στο APPS πως μπόρω να ανεβασω προγραματα βιντεο(VLC,bsplayer) γιατι προσπαθω να παιξω με υποτιτλους τις ταινιες αλλα δεν.......ανεβαζω κανονικα μεσο εξ.δισ. φακελο που ενπεριεχει μεσα στην ταινια τους υποτιτλους αλλα δεν μου του βγαζει....και σκεφτομαι να εγκαταστησω προγραμμα μεσα στην τηλ για να παιζουν κατευθιαν.....
ΟΙ υποτιτλιοι στην τηλ μεσο του μενου ειναι εκτος λειτουργιας...για αυτο υπαρχει καποιος τροπος να αλλαξει η θελει καποια αναβαθμιση.....

Κανεις.....;
Mε λιγα λογια δεν μου παιζουν οι υποτιτλοι στην τηλ καο ας εχει μπει φακελος με ολα τα συναφη μεσα μαζι....

Τις κωδικοποιησης απο τους υποτιτλους δεν τους εχω κοιταξει...οποτε αυτο θα πρεπει να το τσεκαρω.....2 αρχεια με τον ιδιο τροπο κατασκευασμενα και δοκιμασα και δεν μου τους βγαζει.....Θα κοιταξω και αλλες και θα ξαναπω τι και πως....να αναφερω επισεις οτι στην ρυθμισεις για τους υποτιτλους αναφερει οτι δεν ειναι διαθεσιμοι,οχι ετος λειτουργιας που εγραψα.....για αυτο και λεω μηπως εχει να κανει με αναβαθμιση....

Αναφορικα με το θεμα των υποτιτλων δεν καταφερα να κανω τιποτα.....και σε δοκιμη αλλαγης των αρχειων απο srt σε ansi(μεσο notepad).....παλι μεταφραση δεν.....ενω στον υπολογιστη ολα οκ...ειδικα σε ολες τις καινουργιες ταινιες.....σε καποιες παλιοτερες και χωρις καμια μετατροπη των υποτιτλων εμφανιζονται κανονικα....αρχιζω να πιστευω οτι ειναι και θεμα υποτιτλων...
Επαναλαμβανω οτι η ρυθμιση απο το μενου "Συμβατοτητα" που ελενχονται οι υποτιτλοι δεν μπορω να τους αλλαξω καθως δεν μου ειναι διαθεσιμοι......
Οποτε ξαναφερνω την αρχικη μου σκεψη για ανεβασμα εφαρμογης videoplayer(bsplayer,vlc)για το πως γινεται και εαν γινεται....
Οποιος γνωριζει ας καταθεση την γνωμη του....

Kosstv στειλε μου εναν υποτιτλο σου να το δοκιμασω στην τηλεοραση

Σήμερα είπα να δω την πρώτη 3D ταινία .
Βρήκα ότι τα γυαλιά θέλουν συναρμολόγηση και σφίξιμο με ένα κατσαβιδάκι , υπήρχε μικρό κατσαβιδάκι στη συσκευασία ;
Ακόμα "πρόβαλα" το τηλεχειριστήριο και πάτησα το κουμπί 3D αλλά δεν μπόρεσα να δω την ταινία .
Τι κάνω λάθος ;

τα γυαλια εχουν μπαταρια? πατησες το κουμπι που υπαρχει πανω στα γυαλια? η tv σου εβγαλε το μηνυμα οτι το υλικο ειναι 3D? τσεκαρε και απο το menu picture settings μηπως το 3D ειναι Off

το υλικο ειναι απο bluray ή αρχείο σε usb κτλ? αν ειναι αρχειο ειναι SBS(αριστερά,δεξιά) ή O/U(πάνω,κάτω)? δοκίμασε αν ανάλογα σε τι μορφή είναι να πας στις ρυθμίσεις 3D και να το διαλέξεις ένα απο τα δύο (οχι το 2D->3D)

γεια σας κ απο εμενα μολις παρελαβα κ εγω ρπιν 2 μερες απ το eshop την UE55H6400 AKXXH ,εχω τους εξεις ενδιασμους ,βασικα δεν ξερω αν ολες ειναι ετσι η μονο η δικια μου, αυτο που με προβληματιζει ειναι γενικα μια θολουρα στα χρωματα συν το οτι οταν παταω το menu απ τον otetv για την επιλογη καναλιου το μαυρο που εχει φενεται περιεργο εως ψιλογκριζαρει μαζι με στιγματα ,συν οτι απο πλαγια θεαση χανεται η ποιοτητα,βασικα το μετρο συγκρισης ειναι οτι πριν ειχα Panasonic TX-P50UT50E plasma,ειναι θεμα ρυθμισης ειναι κατι αλλο? ευχαριστω εκ τον προτερον

γεια σας κ απο εμενα μολις παρελαβα κ εγω ρπιν 2 μερες απ το eshop την UE55H6400 AKXXH ,εχω τους εξεις ενδιασμους ,βασικα δεν ξερω αν ολες ειναι ετσι η μονο η δικια μου, αυτο που με προβληματιζει ειναι γενικα μια θολουρα στα χρωματα συν το οτι οταν παταω το menu απ τον otetv για την επιλογη καναλιου το μαυρο που εχει φενεται περιεργο εως ψιλογκριζαρει μαζι με στιγματα ,συν οτι απο πλαγια θεαση χανεται η ποιοτητα,βασικα το μετρο συγκρισης ειναι οτι πριν ειχα Panasonic TX-P50UT50E plasma,ειναι θεμα ρυθμισης ειναι κατι αλλο? ευχαριστω εκ τον προτερον

Kαταρχήν καλοθέατη! Η θολούρα στα χρώματα είναι σύνηθες φαινόμενο σε αρκετές τηλεοράσεις της σειράς 6 στην θέαση υλικού SD. Με υλικό ΗD από Βluray λογικά θα πρέπει να έχεις πεντακάθαρη εικόνα.
H απώλεια ποιότητας της εικόνας από πλάγια θέση είναι γνωστό φαινόμενο των VA panels.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@ nik_xaris
Και η δική μου 48Η6400 αλλά και άλλη μία ίδια demo που είδα σε τοπικό κατάστημα, έτσι δείχνουν σε τηλεοπτικό (Digea). Ακόμα δεν έχω καταλήξει εάν είναι θέμα επεξεργασίας ή του ενσωματωμένου δέκτη ή συνδυασμός και των δύο. Το μαύρο της τηλεόρασης είναι από τα καλύτερα που έχω δει σε lcd. Σήμερα μάλιστα παρέλαβα και μία LG 32lb5610. Απίστευτη εικόνα σε τηλεοπτικό...τα χρώματα πεντακάθαρα και διαυγή, καμία σχέση με την 48Η6400. Και να φανταστείς ότι είναι το φτηνότερο μοντέλο. Βέβαια σε κίνηση και στην απόδοση του μαύρου είναι κατώτερη από την 48Η6400.

Παιδιά βλέπω μονο απο οτετν μέσω δορυφόρου,είναι κάποια ρύθμιση μήπως?

Παιδες επιδει το θεμα μου με τους υποτιτλους συνεχιζεται,παρολη την βοηθεια που ειχα και απο το μελος xloupas αφου εχουμε ακριβως την ιδια τηλ και εκεινου τις αναγνωριζει κανονικα και εμενα οχι,θα ηθελα να σας ρωτησω εαν εχουν σχεση οι εξωτερικοι με τους εσωτερικους υποτιτλους που αναγνωριζει η τηλ.....δηλ εαν θελει στανταρ κωδικοποισεις ταινια-υποτιτλων για σωστη αναγνωριση......
Δηλ αναλογα με το format της ταινια αναγνωριζει αναλογους υποτιτλους....σε παλιες ταινιες απο εξωτερικο σκληρο καποιες τις εμφανιζει(ενυελως περιεργο παντως)....εαν ειναι και περιεργη μεταφραση τους αλλαζει....αλλα απο ολες τις τελευταιες ταινιες δεν μπορει να τους αναγνωρισει....Επαναλαμβανω οτι ανεβαζω την ταινια μαζι με τους υποτιτλους,ακομα και συροντας τους πανω σε αυτη,σε εναν φακελο.....

Οριστε και φωτο απο τους εξωτερικους υποτιτλους...για να καταλαβαιτε τι λεω....
View attachment 113417

...και τους εσωτερικους....
View attachment 113416

δεν ξερω εαν προερχεται απο αυτο το προβλημα μου...αλλα λεω μπας και παιζει ρολο αυτο που δεν μου τους αναγνωριζει η τηλεωραση μου.....

και κατι αλλο το ονομα των υποτιτλων πρεπει να ειναι ιδιο με της ταινιας δηλαδης στο τελος οι υποτιτλοι να τελειωνουν σε srt η ansi...
Υ.γ....συγνωμη για το μακροσκελες ποστ σαν ογκο αρχειου αλλα επρεπε να τις ανεβασω....

Last edited:
Ερωτηση. Αν συνδεσω media player στο ΗDMI της τηλεορασης θα παρω ηχο DTS και Dolby Digital μεσω HDMI-ARC στο home cinema αν το υλικο το υποστηριζει ? Το ρωταω γιατι ενδιαφερομαι να αγορασω ενα all in one system της samsung που εχει μονο hdmi out και μονο ενα optical in.

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

το υλικο ειναι απο bluray ή αρχείο σε usb κτλ? αν ειναι αρχειο ειναι SBS(αριστερά,δεξιά) ή O/U(πάνω,κάτω)? δοκίμασε αν ανάλογα σε τι μορφή είναι να πας στις ρυθμίσεις 3D και να το διαλέξεις ένα απο τα δύο (οχι το 2D->3D)
Το υλικό είναι ταινία mkv(SBS) σε usb.
Όταν πάω σε υλικό που δεν είναι 3D και πάω στις ρυθμίσεις 3D , μου βγάζει στις ρυθμίσεις αριστερά,δεξιά ή πάνω,κάτω ή το 2D->3D.
Όταν πάω στην 3D ταινία μου βγάζει ότι είναι ενεργοποιημένο το 3D αλλά δεν μου βγάζει τα : αριστερά,δεξιά ή πάνω,κάτω ή το 2D->3D .
Θα κοιτάξω και σε άλλη ταινία 3D, μήπως έχει θέμα η ταινία .