Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Την εχω δει και συμφωνω Αλλωστε το ειχα γραψει και εγω σε ενα post με θεμα τιβι για τηλεοπτικα προγραμματα
Η Sony ηταν καλυτερη και μετα μια LG Ultra ...
Η Sony 8xxx η LG LB650 LG 40UB800V UHD ktl εχουν 100Mz panel οποτε αυτο με το δειλημμα δεν ισχυη
Δεν ειπα για κατι παραπανω απλα μου κανει εντυπωση που υπαρχει μοντελο Η6400 με Τ2 και δεν το φερνουν εδω !!!!
Τουλαχιστον θα επαιζαν αξιοπρεπώς τα Digea και οχι χειροτερα απο τα μοντελα του 2013 που ειχαν Τ2 Λες και κσεστοκαρουν εδω και τα πουλανε και ακριβοτερα !!!! αφου οι τιμες ανεβηκαν 50 απ την προηγουμενη εβδομαδα

Η LG 40UB800V είναι 50Hz panel.

Sorry για το off topic από τους κατόχους.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

τηλεοπτικο απο επεξεργαστη samsung που εχει η δικια μου es7000 και οχι mstar που ειχα στην h7000 ηταν μεγαλη η διαφορα..καλυτερη απο σονυ σειρα w8 εστω και λιγο
Στην 6400, ομως γιατι δεν το προσθεσανε;

τηλεοπτικο απο επεξεργαστη samsung που εχει η δικια μου es7000 και οχι mstar που ειχα στην h7000 ηταν μεγαλη η διαφορα..καλυτερη απο σονυ σειρα w8 εστω και λιγο

H δικη σου εχει ολα τα 2 και DVB-T2 / C / S2
Στην Η6400 θεωρησαν οτι δεν χρειαζεται ... για αυτο το τηλεοπτικο ειναι ετσι ....

Ξερει κανεις αν μπορει να γινει αλλαγη DTV Tuner ? (αφου υπαρχη και ετοιμο το tuner στην Η6400AW)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Στην Η6400 θεωρησαν οτι δεν χρειαζεται ... για αυτο το τηλεοπτικο ειναι ετσι ....
Γι' αυτο και εγω πηγα σε sony,
Ξερει κανεις αν μπορει να γινει αλλαγη DTV Tuner ? (αφου υπαρχη και ετοιμο το tuner στην Η6400AW
Τυπικα θα γινετε, αν μπορεις να βρεις το ανταλλακτικο, η μαλλον την πλακετα ολοκληρη, στην Ελλαδα, γιατι τωρα οι τηλεορασεις αποτελουνται απο 3-4 πλακετες, γιατι δεν την παραγγελνεις απο το εξωτερικο. τα ιδια θα σου στοιχησει

Πάντως εμένα από eshop η 48h6400ak παραεισαγωγης εννοείτε εχει κανονικα dvb-t2. Άρα κάποια μοντέλα έχουν σίγουρα dvb-t2.

H AK εχει DVB T2
Aυτη ειναι η διαφορα με την ΑW

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γι' αυτο και εγω πηγα σε sony,

Τυπικα θα γινετε, αν μπορεις να βρεις το ανταλλακτικο, η μαλλον την πλακετα ολοκληρη, στην Ελλαδα, γιατι τωρα οι τηλεορασεις αποτελουνται απο 3-4 πλακετες, γιατι δεν την παραγγελνεις απο το εξωτερικο. τα ιδια θα σου στοιχησει

Γιατι την εχω ηδη ...
Ειχα κοιταξη για Sony γιατι ειναι καλυτερες σε ολα αλλα και ακριβοτερες (για 100αρη πανελ μιλαω)

Αγορασε την, αν την εχει το eshop και γραψε τις εντυπωσεις, ειδικα απο digea, (αυτην ηθελα και εγω, αλλα η ποιοτητα εικονας στην digea ηταν χαλια) και αναγκαστικα πηγα στην 32w706

Πάντως εμένα από eshop η 48h6400ak παραεισαγωγης εννοείτε εχει κανονικα dvb-t2. Άρα κάποια μοντέλα έχουν σίγουρα dvb-t2.

Τα ΑΚ που δεν εισαγουν εδω εχει DVB Τ2 αλλα απο eshop δεν ξερεις απο που ειναι μεχρι να το παρεις στα χερια σου οποτε ειναι και χωρις εγγυηση ...

Aπο τις λιγες γνωσεις που κατεχω και διαβαζοντας αναλυτικα εδω περι DVB-T2 καταλαβαινει κανεις οτι ακομα στην χωρα μου ειναι Αδυνατον να παιξει πραγματικα και σωστα απο την στιγμη που δεν το χρησιμοποιουν τα εδω καναλια.....Ο λογως που περιλαμβανετε σε αλλες χωρες ειναι γιατι εκει ειδη μπορει να εκπεμψει σωστα....

Τα ΑΚ που δεν εισαγουν εδω εχει DVB Τ2 αλλα απο eshop δεν ξερεις απο που ειναι μεχρι να το παρεις στα χερια σου οποτε ειναι και χωρις εγγυηση ...

Επισης η ΑΚ εχει Smart TV 1 Smart Interaction 1
ενω η AW Smart TV 2.0 , Smart Interaction 2.0

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aπο τις λιγες γνωσεις που κατεχω και διαβαζοντας αναλυτικα εδω περι DVB-T2 καταλαβαινει κανεις οτι ακομα στην χωρα μου ειναι Αδυνατον να παιξει πραγματικα και σωστα απο την στιγμη που δεν το χρησιμοποιουν τα εδω καναλια.....Ο λογως που περιλαμβανετε σε αλλες χωρες ειναι γιατι εκει ειδη μπορει να εκπεμψει σωστα....

Το προβλημα σε αυτη την τιβι ειναι προφανος ο διαφορετικος τροπος που κανει επεξεργασια το tuner DVB-T εναντι του DVB-T2 και οχι η υποστηριξη Τ2 Εγω αυτο εχω καταλαβει
Το κουλο ειναι οτι η Samsung εχει Η6400 με T2 αλλα δεν το φερνει εδω ενω το 2013 εφερνε
Ολες οι αλλες εταιριες και σε μικρα μοντελα υποστηριζουν Τ2 παντως

Eγω μενω στην υποστηριξη,για του λογους που αναλυτικα γραφει το link που ανεβασα, και στην δυνατοτητα που υπαρχει στην Ελλαδα...δεν ξερω δεν εχω δει τηλ με DVB- T2 Tuner για να δω ο ιδιος την διαφορα εαν οντως ισχυει........το οτι το εφερνε η εδω αντιπρωσοποια και το σταματησει λεει ακομα περισσοτερα εαν τελικα η λειτουργεια μπορει προς το παρον να εκπεμψει σωστα...

Eγω μενω στην υποστηριξη,για του λογους που αναλυτικα γραφει το link που ανεβασα, και στην δυνατοτητα που υπαρχει στην Ελλαδα...δεν ξερω δεν εχω δει τηλ με DVB- T2 Tuner για να δω ο ιδιος την διαφορα εαν οντως ισχυει........το οτι το εφερνε η εδω αντιπρωσοποια και το σταματησει λεει ακομα περισσοτερα εαν τελικα η λειτουργεια μπορει προς το παρον να εκπεμψει σωστα...

και τοτε γιατι το ξαναφερνει σε μοντελα του 2015 ?

Σε ποιο απο ολα...γιατι εαν μιλαμε για την ιδια σειρα 6400 στα μοντελα 2015..UE40JU6400 μαλλον δεν το ξαναεχει......και τα μοντελα στο εξωτερικο με ΑΚ παλι θα το εχουν...
Ακομη και οι μεγαλες σειρες δεν το εχουν.....

Last edited:
Γεια σε όλους και χρόνια πολλά

Είμαι (ήμουν;) έτοιμος να πάω σε πρώτη ευκαιρία στο πλαίσιο και να πάρω δύο SAMSUNG UE40H6400. Η μία είναι για μένα που θα βλέπω κυρίως HOL TV (σειρές + παιδικά) και κατεβασμένα που από τι διάβασα στα 700+ ποστ πριν θα είμαι ΟΚ. Η άλλη όμως προορίζεται για τον πεθερό που θα βλέπουν κυρίως digea που βλέπω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Τώρα θα πείτε γιατί να πάρεις τις ίδιες ρε φίλε. Τι να τον κάνω έχει ένα σχετικό κόλλημα να παίρνουμε τα ίδια για να έχει "τηλεφωνική υποστήριξη 24/7".

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντως υπάρχει θέμα με τα επίγεια και αν πιστεύετε ότι θα με πρήξει ότι η Samsung σειρά 6 του 2008 που έχει είχε καλύτερη εικόνα κλπ κλπ

Ευχαριστώ

Χριστος Ανεστη και χρονια σου πολλα, καλυτερα να μεινει με αυτη που εχει, επειδη την εχω δει απο κοντα, θα ελεγα οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για τα καναλια της digea, εχει οντως καποιο ''θορυβο'' η εικονα, αλλα καλυτερα να πας να την δεις ο ιδιος απο κοντα, για να σχηματισεις και καλυτερη αποψη.
Για hd υλικο, προτεινετε ανεπιφυλακτα, πραγμα το οποιο σπανιζει :p στην digea

Γεια σε όλους και χρόνια πολλάΕίμαι (ήμουν;) έτοιμος να πάω σε πρώτη ευκαιρία στο πλαίσιο και να πάρω δύο SAMSUNG UE40H6400. Η μία είναι για μένα που θα βλέπω κυρίως HOL TV (σειρές + παιδικά) και κατεβασμένα που από τι διάβασα στα 700+ ποστ πριν θα είμαι ΟΚ. Η άλλη όμως προορίζεται για τον πεθερό που θα βλέπουν κυρίως digea που βλέπω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Τώρα θα πείτε γιατί να πάρεις τις ίδιες ρε φίλε. Τι να τον κάνω έχει ένα σχετικό κόλλημα να παίρνουμε τα ίδια για να έχει "τηλεφωνική υποστήριξη 24/7".Θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντως υπάρχει θέμα με τα επίγεια και αν πιστεύετε ότι θα με πρήξει ότι η Samsung σειρά 6 του 2008 που έχει είχε καλύτερη εικόνα κλπ κλπΕυχαριστώ
εαν δεν εχει απαιτήσεις η πολλες γνωσεις του αντικειμενου δεν θα έχεις πρόβλημα.η εικονα σε digea θα ειναι χειρότερη ομως...

Γεια σε όλους και χρόνια πολλά

Είμαι (ήμουν;) έτοιμος να πάω σε πρώτη ευκαιρία στο πλαίσιο και να πάρω δύο SAMSUNG UE40H6400. Η μία είναι για μένα που θα βλέπω κυρίως HOL TV (σειρές + παιδικά) και κατεβασμένα που από τι διάβασα στα 700+ ποστ πριν θα είμαι ΟΚ. Η άλλη όμως προορίζεται για τον πεθερό που θα βλέπουν κυρίως digea που βλέπω ότι υπάρχει κάποιο θέμα. Τώρα θα πείτε γιατί να πάρεις τις ίδιες ρε φίλε. Τι να τον κάνω έχει ένα σχετικό κόλλημα να παίρνουμε τα ίδια για να έχει "τηλεφωνική υποστήριξη 24/7".

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν όντως υπάρχει θέμα με τα επίγεια και αν πιστεύετε ότι θα με πρήξει ότι η Samsung σειρά 6 του 2008 που έχει είχε καλύτερη εικόνα κλπ κλπ

Ευχαριστώ

Για Digea ειναι η χειροτερη που κυκλοφορεί και με διαφορα και μπορεις να το διαπιστώσεις και μονος σου με μια βολτα στα μαγαζια (προσοχη συνηθος παιζουν μεσο NOVA ΗD υλικο η απο σκληρο δισκο κτλ) Επισης θα δεις οτι ειναι και η μονη που δεν εχει DVB T2 tuner
Sony και LG (εχεις και επιλογη σε διαφορετικα πανελ) σε αυτη την κατηγορια εχουν πολλη καλη εικονα σε DIgea Το καλυτερο ειναι να δεις και μονος σου Στο Μediamark Marousi εχουν κεραία κανονικη και αν ζητήσεις μπορει να σου βαλουν να δεις (μου ειχαν πει δεν γινεται αλλα ειχα δει οτι απο πισω εχουν κεραια και οταν το ειπα μου το γυρισαν για λιγο)

Χριστος Ανεστη και χρονια σου πολλα, καλυτερα να μεινει με αυτη που εχει, επειδη την εχω δει απο κοντα, θα ελεγα οτι δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για τα καναλια της digea, εχει οντως καποιο ''θορυβο'' η εικονα, αλλα καλυτερα να πας να την δεις ο ιδιος απο κοντα, για να σχηματισεις και καλυτερη αποψη.
Για hd υλικο, προτεινετε ανεπιφυλακτα, πραγμα το οποιο σπανιζει :p στην digea

εαν δεν εχει απαιτήσεις η πολλες γνωσεις του αντικειμενου δεν θα έχεις πρόβλημα.η εικονα σε digea θα ειναι χειρότερη ομως...

Για Digea ειναι η χειροτερη που κυκλοφορεί και με διαφορα και μπορεις να το διαπιστώσεις και μονος σου με μια βολτα στα μαγαζια (προσοχη συνηθος παιζουν μεσο NOVA ΗD υλικο η απο σκληρο δισκο κτλ) Επισης θα δεις οτι ειναι και η μονη που δεν εχει DVB T2 tuner
Sony και LG (εχεις και επιλογη σε διαφορετικα πανελ) σε αυτη την κατηγορια εχουν πολλη καλη εικονα σε DIgea Το καλυτερο ειναι να δεις και μονος σου Στο Μediamark Marousi εχουν κεραία κανονικη και αν ζητήσεις μπορει να σου βαλουν να δεις (μου ειχαν πει δεν γινεται αλλα ειχα δει οτι απο πισω εχουν κεραια και οταν το ειπα μου το γυρισαν για λιγο)

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις

Μάλλον θα προτιμήσω μιά SONY 705 στις 42 για τον πεθερό και θα πάρω εγώ την 6400 στις 40

Τις έχει και τις δύο το MediaMarkt ίδια τιμή 499