εγω μετα απο 4 περιπου μηνες που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι. αυτο ποιο πολυ μαλλον το λενε για παιχνιδια και παλι ομως νομιζω οτι πρεπει να ειναι παιχνιδι με εντονες αλλαγες εικονων οπως first person shooter ή racing? εγω με nba 2015 απο υπολογιστη δεν εχω παρατηρησει κατι . εκτος κι αν ειναι αναισθητα τα ματια μου!
μια ερωτηση και απο μενα.... εχω κατεβασει μια εφαρμογη στη tv , την explore 3D που εχει να δεις με streaming διαφορα βιντεο (ντοκιμαντερ κλπ) σε 3D. ενω στην αρχη δουλευε σχετικα καλα το streaming τωρα κολλαει συνεχεια με wifi αλλα χθες που δοκιμασα με καλωδιο εκανε τα ιδια. καθε τοσο σταματαει για να φορτωσει. η ποιοτητα των βιντεο δεν ειναι HD. και η γραμμη μου ειναι στα 17-18mbps.
και παρατηρω οτι οταν δεν χρησιμοποιω την τηλεοραση για κατι στο ιντερνετ και απλα παραμενει συνδεδεμενη και εγω βλεπω κατι αλλο, οτι τα λαμπακια του wifi & internet στο ρουτερ αναβοσβηνουν συνεχεια σαν κατι να απασχολει την γραμμη. τσεκαρισμενο χωρις το κινητο στο wifi και χωρις να βλεπω καποιον αγνωστο <<κλεφτη>> στις ip που δινει το ρουτερ....
τι θα μπορουσε να φταιει και να μπουκωνει τη γραμμη? καποια εφαρμογη της tv ή η αναβαθμιση λογισμικου την οποια βεβαια την εχω απενεργοποιησει να γινεται αυτοματα?
τελικα μηπως ειναι σε μονιμη συνδεση με κανεναν σερβερ και γραφει το μικροφωνο ολη την ωρα ? (θεωρια συνωμοσιας και καλα!)
να σβησω ολες τις εφαρμογες και να τις ξαναπερασω? μπορω να κανω κατι σαν φορματ χωρις ομως να χασω τις ρυθμισεις για την εικονα που εχω για καθε πηγη ξεχωριστα?