Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

εγω μετα απο 4 περιπου μηνες που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι. αυτο ποιο πολυ μαλλον το λενε για παιχνιδια και παλι ομως νομιζω οτι πρεπει να ειναι παιχνιδι με εντονες αλλαγες εικονων οπως first person shooter ή racing? εγω με nba 2015 απο υπολογιστη δεν εχω παρατηρησει κατι . εκτος κι αν ειναι αναισθητα τα ματια μου!

Iκανοποιημενος απο την αγορα μεχρι τωρα;

Iκανοποιημενος απο την αγορα μεχρι τωρα;

εννοειται! οχι επειδη την αγορασα ντε και καλα ειμαι ευχαριστημενος αλλα επειδη ευχαριστιεμαι αυτο που βλεπω! βεβαια πριν απο αυτη ειχα μια τιμια 32" Fhd lcd grundig η οποια ομως δεν μπορει να συγκριθει σαν εικονα με τη samsung. ισως και γι'αυτο μου φενεται τοσο καλη. απο την αλλη δεν με ενθουσιασε παραπανω καποια αλλη στα λεφτα αυτα σε 2-3μαγαζια που πηγα. καλο ειναι να ψαχνεις την λεπτομερεια στα χαρακτηριστικα κλπ, κ γω ετσι τα εψαξα, αλλα στην τελικη το ματι μαλλον δεν αντιλαμβανεται πολλα απο τις μικρες διαφορες που μπορει να εχει μια tv με μια αλλη στα τεχνικα χαρακτηριστικα. οτι σου κατσει σε σενα στο ματι και στην τσεπη παρτην!

Φίλε johni έχεις απόλυτο δίκιο... είμαι κάτοχος της συγκεκριμένης tv από το καλοκαίρι.
Το τι διάβασμα είχα ρίξει και είχα εστιάσει στις λεπτομέρειες τόσο, αψηφόντας την ουσία...
Τηλεόραση είναι, με τεχνολογία προβληματική από την φύση της (edge led)
Σύγουρα καλύτερα τα πάνελ της Samsung, από LG, Sony, για θέαση HD αλλά με το απογοητευτικό σήμα της Digea,
στο τηλεοπτικό καλύτερη η Sony (καλυτερη επεξεργασία)...
Πλέον βέβαια στα 420 + ευρα (η 40")... είναι μια τίμια αγορά...
Καλημέρα σε όλους...

εγω μετα απο 4 περιπου μηνες που την εχω δεν εχω παρατηρησει κατι. αυτο ποιο πολυ μαλλον το λενε για παιχνιδια και παλι ομως νομιζω οτι πρεπει να ειναι παιχνιδι με εντονες αλλαγες εικονων οπως first person shooter ή racing? εγω με nba 2015 απο υπολογιστη δεν εχω παρατηρησει κατι . εκτος κι αν ειναι αναισθητα τα ματια μου!

μια ερωτηση και απο μενα.... εχω κατεβασει μια εφαρμογη στη tv , την explore 3D που εχει να δεις με streaming διαφορα βιντεο (ντοκιμαντερ κλπ) σε 3D. ενω στην αρχη δουλευε σχετικα καλα το streaming τωρα κολλαει συνεχεια με wifi αλλα χθες που δοκιμασα με καλωδιο εκανε τα ιδια. καθε τοσο σταματαει για να φορτωσει. η ποιοτητα των βιντεο δεν ειναι HD. και η γραμμη μου ειναι στα 17-18mbps.
και παρατηρω οτι οταν δεν χρησιμοποιω την τηλεοραση για κατι στο ιντερνετ και απλα παραμενει συνδεδεμενη και εγω βλεπω κατι αλλο, οτι τα λαμπακια του wifi & internet στο ρουτερ αναβοσβηνουν συνεχεια σαν κατι να απασχολει την γραμμη. τσεκαρισμενο χωρις το κινητο στο wifi και χωρις να βλεπω καποιον αγνωστο <<κλεφτη>> στις ip που δινει το ρουτερ....
τι θα μπορουσε να φταιει και να μπουκωνει τη γραμμη? καποια εφαρμογη της tv ή η αναβαθμιση λογισμικου την οποια βεβαια την εχω απενεργοποιησει να γινεται αυτοματα?
τελικα μηπως ειναι σε μονιμη συνδεση με κανεναν σερβερ και γραφει το μικροφωνο ολη την ωρα ? (θεωρια συνωμοσιας και καλα!)
να σβησω ολες τις εφαρμογες και να τις ξαναπερασω? μπορω να κανω κατι σαν φορματ χωρις ομως να χασω τις ρυθμισεις για την εικονα που εχω για καθε πηγη ξεχωριστα?

αυτο με τα λαμπακια του ρουτερ το εχω παρατηρήσει και εγω και δεν το κανει για λιγο πχ ψαχνει για update
Αν διαβασες την αποδοχη ορων οταν ανοιξες πρωτη φορα την τιβι θα ειδες οτι λεει οτι η εταιρια μπορει να παιρνει πληροφοριες για το τι βλεπεις πιο καναλι ποση ωρα τι βλεπεις στο browser και γενικα οτι κανεις για να μην πολυλογο ...

θα συμφωνησω....ειδικα η Samsung πρεπει να τραβαει αβερτα πληροφοριες...εγω δεν εχω κανει αποδοχη σε κανενα.....αλλα δεν νομιζω να σημαινει αυτο κατι...αμα θελουν πληροφοριες θα τις παρουν.....

Aν δεν κανεις αποδοχη, (μεσω διαδικτυου) δεν μπορεις να κατεβασεις το update, εαν την κατεβασεις κατευθειαν απο το internet μεσω της tv, εκει στα περνανε ολα, χωρις να σε ρωτησουνε,:p γι'αυτο αν βλεπεις τηλεοραση, μπορεις να αποσυνδεεσε απο το διαδικτυο.
Αν διαβασες την αποδοχη ορων οταν ανοιξες πρωτη φορα την τιβι θα ειδες οτι λεει οτι η εταιρια μπορει να παιρνει πληροφοριες για το τι βλεπεις πιο καναλι ποση ωρα τι βλεπεις στο browser και γενικα οτι κανεις
E, πες οτι βλεπεις, κατι ψηνετε, ε και...μονο μην εχεις καμια skype camera και παρακολουθουνε και εσενα μαζι -bye-.

θα συμφωνησω....ειδικα η Samsung πρεπει να τραβαει αβερτα πληροφοριες...εγω δεν εχω κανει αποδοχη σε κανενα.....αλλα δεν νομιζω να σημαινει αυτο κατι...αμα θελουν πληροφοριες θα τις παρουν.....

αν δεν ειναι συνδεδεμένη στο ιντερνετ δεν μπορει να παρει κατι σημαντικό .... παντως μεσα στους ορους αναφερει και την χρηση μικροφωνου υπο ορισμενες συνθηκες απλα κανεις δεν τα διαβαζει ...

Να ρωτησω κατι; Μαλλον χαζη η ερωτηση ειναι αλλα θα την κανω. Το αρχικο setup εγινε τωρα σε μενα οπου δηλωσα και χωρα και Τ.Κ. αν θυμαμαι καλα. Γινεται να τα αλλαξουμε αυτα πια και να βαλουμε Αγγλια για παραδειγμα και ενα αναλογο Τ.Κ. μπας και εμφανιστουνε τα apps που εχουν εκει; BBC iplayer, ITV player κτλ...

Και να σου εμφανίσει το BBC iPlayer, κλπ δεν θα μπορείς να δείς γιατί θα βλέπει την ελληνική IP σου.

^Εχεις δικιο φιλε. Καλα αν θελω παση θυσια, μπορω να το δω με zenmate που αλλαζει ip και το κοτσαρω στην TV μεσω PC που εχω συνδεδεμενο

Απο προτεινομενες ρυθμισεις εχετε κατι ευκαιρο; Την 48αρα εχω. Εχω βρει αυτο και αυτο προς στιγμη.

νεα εκδοση σημερα στο σιτε της Samsung 2710.3 Μεσο τιβι σε εμενα δεν εμφανιζεται

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

νεα εκδοση σημερα στο σιτε της Samsung 2710.3 Μεσο τιβι σε εμενα δεν εμφανιζεται
Για να δούμε. Από 2606 σε 2710 πιστεύω θα έχει αρκετές αλλαγές. Η 2606 δεν με ικανοποίησε τόσο από θέμα ταχύτητας.

Παιδια καλησπερα,
Σημερα πηρα την τηλ και επειδη ειμαι λιγο ασχετος μπορειται να μου πειτε πως θα δω ταινια μεσω ασυρματου δικτυου στην τηλεοραση?

Aν εννοεις απο το youtube, συνδεεσε στο διαδικτυο, πηγαινεις στις εφαρμογες, βρισκεις το youtube και απο εκει επιλεγεις οτι θελεις, τουλαχιστον στην δικη μου (sony), ετσι λειτουργει.

απο το pc (σταθερος) μεσω ασυρματου ιντερνετ να βλεπω ταινια στην τηλεοραση

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στις 55Η6400 και στην 55Η6200? Η αρίθμηση δηλώνει ότι μάλλον η 6200 είναι υποδεέστερο μοντέλο αλλά σε τιμή είναι κατά 1 ακριβότερη από την 6400. Τί ακριβώς παίζεται και γιατί η samsung διατηρεί 2 διαφορετικά μοντέλα σε ίδια τιμή στη γκάμα της?
Ποιά θα επιλέγατε μεταξύ αυτων των 2 και της Sony 55 w805b? Mε ενδιαφέρει η ποιότητα του panel (το λιγότερο δυνατό clouding, banding κλπ), η ποιότητα της εικόνας σε HD και SD καθώς και η ταχύτητα σε μενού και ο καλός media player.

Last edited:
Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Ποιά η διαφορά ανάμεσα στις 55Η6400 και στην 55Η6200? Η αρίθμηση δηλώνει ότι μάλλον η 6200 είναι υποδεέστερο μοντέλο αλλά σε τιμή είναι κατά 1 ακριβότερη από την 6400. Τί ακριβώς παίζεται και γιατί η samsung διατηρεί 2 διαφορετικά μοντέλα σε ίδια τιμή στη γκάμα της?
Ποιά θα επιλέγατε μεταξύ αυτων των 2 και της Sony 55 w805b? Mε ενδιαφέρει η ποιότητα του panel (το λιγότερο δυνατό clouding, banding κλπ), η ποιότητα της εικόνας σε HD και SD καθώς και η ταχύτητα σε μενού και ο καλός media player.
Η 6400 έχει 2 ζευγάρια γυαλιά και το smart remote που δεν τα έχει η 6200.Το smart remote είναι εξαιρετικό.

Πέρασα σήμερα την 2710 έκδοση και ανέβηκε αρκετά στην ταχύτητα η τηλεόραση γιατί στην 2606 είχε πέσει αρκετά.

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Είμαι ενα βήμα πρίν την αγορά της Η6400 50'' και διάβασα οτι έχει σταματήσει πλέον να παράγεται το συγκεκριμένο μοντέλο.Ουσιαστικά,σημαίνει κάτι αυτό?Για παράδειγμα έλλειψη ανταλλακτικών(δύσκολο,απλώς ρωτάω) ή κάτι παρόμοιο?ευχαριστώ

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Η 6400 έχει 2 ζευγάρια γυαλιά και το smart remote που δεν τα έχει η 6200.Το smart remote είναι εξαιρετικό.

Πέρασα σήμερα την 2710 έκδοση και ανέβηκε αρκετά στην ταχύτητα η τηλεόραση γιατί στην 2606 είχε πέσει αρκετά.

Και γιατί η 6200 είναι ακριβότερη έστω και οριακά?
Σύγκριση με Sony?