Εγώ στις 55" κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που μου λείπει σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι ο media player της δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) κωδικοποίηση H.265.
Τι ήθελα και την μελέταγα.... Σήμερα άρχισε και μου κάνει συνέχεια reboot. Κολλάει μόλις ανοίγει και κάνει μόνη της restart. Κάποιος καμιά ιδέα τι φταίει ή τι κάνω;
Τι ήθελα και την μελέταγα.... Σήμερα άρχισε και μου κάνει συνέχεια reboot. Κολλάει μόλις ανοίγει και κάνει μόνη της restart. Κάποιος καμιά ιδέα τι φταίει ή τι κάνω;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
EDIT: Τελικά έφταιγε το SMART HUB και η σύνδεση με τον internet. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί ο λογαριασμός στο internet με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το smart hub κατά την εκκίνηση και να πέφτει σε συνεχές reboot. Την απόσυνδεσα και παίζει κανονικά. firmware 2820
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αλλά εγώ έχω συνδεθεί με wi-fi και δεν μπορώ να το λύσω, μόλις μπαίνω στο μενού κολλάνε ολαΤι ήθελα και την μελέταγα.... Σήμερα άρχισε και μου κάνει συνέχεια reboot. Κολλάει μόλις ανοίγει και κάνει μόνη της restart. Κάποιος καμιά ιδέα τι φταίει ή τι κάνω;
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
EDIT: Τελικά έφταιγε το SMART HUB και η σύνδεση με τον internet. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί ο λογαριασμός στο internet με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το smart hub κατά την εκκίνηση και να πέφτει σε συνεχές reboot. Την απόσυνδεσα και παίζει κανονικά. firmware 2820
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αλλά εγώ έχω συνδεθεί με wi-fi και δεν μπορώ να το λύσω, μόλις μπαίνω στο μενού κολλάνε ολα
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
thanx mateΚλείσε το ρουτερ , άνοιξε την τηλεόραση και απενεργοποίησε την "Αυτ. Έναρξη" του smarthub
Έχω ένα θέμα.Σε σκηνές σκοτεινές ρίχνει μόνη της την φωτεινότητα και σε σκηνές με πολύ φως την ανεβάζει και αυτή η αυξομείωση γίνει αντιληπτή.Έχει μια επιλογή Eco που σχετίζεται με αυτό αλλά το απενεργοποίησα και κάνει τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει;; Είναι η 48Η6400.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.