Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημερα παιδια, θα προτείνατε γενικα την τηλεοραση αυτη στα 589ευρω στις 50´ Διαβαζω τωρα τελευταια οτι σας βγαζει καποια θεματακια.

Εγώ στις 55" κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που μου λείπει σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι ο media player της δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) κωδικοποίηση H.265.

Εγώ στις 55" κανένα απολύτως πρόβλημα. Το μόνο που μου λείπει σε κάποιες περιπτώσεις είναι ότι ο media player της δεν υποστηρίζει (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) κωδικοποίηση H.265.

Σε ευχαριστω

Τι ήθελα και την μελέταγα.... Σήμερα άρχισε και μου κάνει συνέχεια reboot. Κολλάει μόλις ανοίγει και κάνει μόνη της restart. Κάποιος καμιά ιδέα τι φταίει ή τι κάνω;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι ήθελα και την μελέταγα.... Σήμερα άρχισε και μου κάνει συνέχεια reboot. Κολλάει μόλις ανοίγει και κάνει μόνη της restart. Κάποιος καμιά ιδέα τι φταίει ή τι κάνω;

EDIT: Τελικά έφταιγε το SMART HUB και η σύνδεση με τον internet. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί ο λογαριασμός στο internet με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το smart hub κατά την εκκίνηση και να πέφτει σε συνεχές reboot. Την απόσυνδεσα και παίζει κανονικά. firmware 2820

EDIT: Τελικά έφταιγε το SMART HUB και η σύνδεση με τον internet. Δεν ξέρω αν είναι γενικό το πρόβλημα αλλά δεν μπορούσε να συνδεθεί ο λογαριασμός στο internet με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ξεκινήσει το smart hub κατά την εκκίνηση και να πέφτει σε συνεχές reboot. Την απόσυνδεσα και παίζει κανονικά. firmware 2820

Φίλε μου έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και γω σήμερα και μπήκα να δω αν το έχει και άλλος. Έλεος ρε Samsung

Και μένα στην 60αρα h6240 τα ίδια... Έχει κόλλησει και κάνει συνεχόμενες επανεκκίνησεις!! Την έβγαλα από το ρεύμα την ξανασυνδεσα αλλά το πρόβλημα συνεχίζει..

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αλλά εγώ έχω συνδεθεί με wi-fi και δεν μπορώ να το λύσω, μόλις μπαίνω στο μενού κολλάνε ολα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω. Αλλά εγώ έχω συνδεθεί με wi-fi και δεν μπορώ να το λύσω, μόλις μπαίνω στο μενού κολλάνε ολα

Κλείσε το ρουτερ , άνοιξε την τηλεόραση και απενεργοποίησε την "Αυτ. Έναρξη" του smarthub

Κλείσε το ρουτερ , άνοιξε την τηλεόραση και απενεργοποίησε την "Αυτ. Έναρξη" του smarthub
thanx mate

Το δικό κι από εμένα, όταν είναι χωρίς Ethernet ή wifi, μια χαρά αλλά δεν μπορώ να δω κάτι από plex app. Με το που συνδέω Ethernet, όταν επιλέγω smart hub....reboot..

Επιτέλους φτιάχτηκε η τηλεόραση και το Bluetooth μπήκαν καινούργιες πλακέτες. Το service της samsung άψογο και μέσα σε 3 μέρες η τηλεόραση ήταν έτοιμη.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Νεα ενημερωση λογισμικου σημερα.

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ πρόσεξα σήμερα στην δικιά μου (H6500) ότι έχει πάει στην έκδοση 2841. Το περίεργο είναι ότι έχω απενεργοποιήσει τις αυτόματες ενημερώσεις. Έχει κανείς ιδέα τι changelog μπορεί να έχει η νέα αναβάθμιση. Δεν υπάρχει ούτε καν στο site της samsung.

Έχω ένα θέμα.Σε σκηνές σκοτεινές ρίχνει μόνη της την φωτεινότητα και σε σκηνές με πολύ φως την ανεβάζει και αυτή η αυξομείωση γίνει αντιληπτή.Έχει μια επιλογή Eco που σχετίζεται με αυτό αλλά το απενεργοποίησα και κάνει τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει;; Είναι η 48Η6400.

Έχω ένα θέμα.Σε σκηνές σκοτεινές ρίχνει μόνη της την φωτεινότητα και σε σκηνές με πολύ φως την ανεβάζει και αυτή η αυξομείωση γίνει αντιληπτή.Έχει μια επιλογή Eco που σχετίζεται με αυτό αλλά το απενεργοποίησα και κάνει τα ίδια.Τι μπορεί να φταίει;; Είναι η 48Η6400.

Το δοκίμασα αλλά φαίνεται να κάνει το ίδιο.