Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα

Χθές το απόγευμα μου καηκε η τηλεόραση
Μοντέλο UE55H6400, Αγορασμένη 8/9/2014

Άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει κάτι σαν φλάς σε κάποια σημεία και να κάνει κάτι δυνατά τσάφ, μαύρισε μια λωρίδα στην αριστερή πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω και μια λωρίδα στην οριζόντια κάτω πλευρά.

Την έβγαλα απο την πρίζα αλλά στην κάτω αριστερή γωνία εσωτερικά, εμφανίστηκε φωτιά (οχι φλόγα σαν αναμένα φωτάκια σε μια επιφάνεια 5χ5 εκατοστά περίπου, το οποίο έσβησε όμως μετά απο κανα δεκάλεπτο, έντονη μυρωδιά καμένου και άνοιξε σε ενα μικρό σημείο κάτω αριστερά απο την θερμότητα.

Μολις πριν λίγο επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και θα μου στείλουν τεχνικό να την δει, ελπίζω να την καλύπτει η εγγύηση και να μην εχω τίποτα παρατράγουδα...

Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Καλημέρα

Άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει κάτι σαν φλάς σε κάποια σημεία και να κάνει κάτι δυνατά τσάφ, μαύρισε μια λωρίδα στην αριστερή πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω και μια λωρίδα στην οριζόντια κάτω πλευρά.

Την έβγαλα απο την πρίζα αλλά στην κάτω αριστερή γωνία εσωτερικά, εμφανίστηκε φωτιά (οχι φλόγα σαν αναμένα φωτάκια σε μια επιφάνεια 5χ5 εκατοστά περίπου, το οποίο έσβησε όμως μετά απο κανα δεκάλεπτο, έντονη μυρωδιά καμένου και άνοιξε σε ενα μικρό σημείο κάτω αριστερά απο την θερμότητα.

Μολις πριν λίγο επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και θα μου στείλουν τεχνικό να την δει, ελπίζω να την καλύπτει η εγγύηση και να μην εχω τίποτα παρατράγουδα...
Θα στην καλύπτει εφόσον είσαι μέσα στα 2 χρόνια. Λογικά θα σε φέρουν καινούργια εφόσον δεν φτιάχνετε αυτή.

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

4Kinitos φαντάζομαι την έχεις στη λειτουργία εικόνας "Τυπικό". Ανέβασε τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και πάτα οκ, ξαναγύρνα το στο 14 πάτα οκ και θα σταματήσει να το κάνει ;)

Καλημέρα

Την τιβι την έχουν πάρει απο το service και πριν λίγο που επικοινώνησα, μου είπαν οτι έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και μόλις την επισκευάσει ο τεχνικός θα με ενημερώσουν.

Η απορία μου είναι πως είναι δυνατόν να επισκευαστεί (γιατί στο σημείο που φαίνετε η φλόγα στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω είχε ανοίξει σε ενα σημείο απο την θερμοκρασία.

Την τιβι την έχουν πάρει απο το service και πριν λίγο που επικοινώνησα, μου είπαν οτι έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και μόλις την επισκευάσει ο τεχνικός θα με ενημερώσουν.

Η απορία μου είναι πως είναι δυνατόν να επισκευαστεί (γιατί στο σημείο που φαίνετε η φλόγα στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω είχε ανοίξει σε ενα σημείο απο την θερμοκρασία.
Αυτοί ξέρουν το θέμα είναι όταν έρθει να δουλεύει άψογα χωρίς θέμα.

4Kinitos φαντάζομαι την έχεις στη λειτουργία εικόνας "Τυπικό". Ανέβασε τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και πάτα οκ, ξαναγύρνα το στο 14 πάτα οκ και θα σταματήσει να το κάνει ;)

Όντως το έχω τυπικό αλλά αυτό που μου είπες το έκανα και δεν άλλαξε κάτι.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια και όχι σε ταινία απο στικάκι πχ.Αυτή την εντύπωση έχω.Επίσης ποιος ο λόγος να βάλω τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και μετά να μείνει στο 14 αφού εγώ το έχω ρυθμίσει στο 11-12,δεν έχει λογική γιατί φωτίζει αρκετά στο 14 και πρέπει να πειράξω τα υπόλοιπα (φωτεινότητα,αντίθεση,ευκρίνεια).

Όντως το έχω τυπικό αλλά αυτό που μου είπες το έκανα και δεν άλλαξε κάτι.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια και όχι σε ταινία απο στικάκι πχ.Αυτή την εντύπωση έχω.Επίσης ποιος ο λόγος να βάλω τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και μετά να μείνει στο 14 αφού εγώ το έχω ρυθμίσει στο 11-12,δεν έχει λογική γιατί φωτίζει αρκετά στο 14 και πρέπει να πειράξω τα υπόλοιπα (φωτεινότητα,αντίθεση,ευκρίνεια).

Μου το έκανε και μένα αυτό παλιά με την φωτεινότητα, ειδικά στο τηλεοπτικό. Απενεργοποίησα eco mode Κτλ, αλλα τίποτα. Κάνε μια επαναφορά εικόνας, και δοκίμασε να ανεβοκατεβάσεις κάποια επιλογή. Τυχαία είπα τον οπίσθιο φωτισμό. Σε μένα διορθώθηκε έτσι. Φανερά είναι κάποιο bug της Samsung...

Δυναμική αντίθεση, τόνος μαύρου και βελτιστοποίηση μαύρου πρέπει να είναι απενεργοποιημένα. Το ίδιο και για όλες τις επιλογές στο υπομενού ECO. Πιθανώς στο "Τυπικό" να εξακολουθεί να υπάρχει dimming. Αν ναι, τότε θα πρέπει να επιλεχτεί το κινηματογραφικό mode με τις ανωτέρω επιλογές απενεργοποιημένες...

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!
επειδη μου βγαζει συνεχεια ειδοποιηση για νεο update. οσοι εχετε το τελευταιο firmware παιζει κανονικα η τηλεοραση ή εχει κανενα θεμα οπως αυτες που μαυριζε η οθονη? για να το κανω αν ειναι.
ευχαριστω!

To 2841 ειναι μια χαρά το έχω από την αρχή που βγήκε δεν έχει κανένα θέμα.

Καλημέρα

Tελικά μου άλλαξαν το πάνελ, τώρα παίζει μια χαρά.

Εκείνο που με χάλασε είναι, οτι δεν μου δίνουν εγγύηση κάποιο διάστημα λογικό για την επισκευή που έκαναν, παρά μόνον μέχρι να κλείσω 2 χρόνια απο την ημ/νία αγοράς, σε λίγες μέρες δηλαδή.

Σε καλύπτει ο νόμος, μην ανησυχείς ότι και να σου λένε. Έχεις το χαρτί από το service που αναφέρει αλλαγη πάνελ οπότε με αυτό έχεις κανονικά εγγύηση για αυτό αλλά δύο χρόνια.

Προφανως ειναι το τελευταιο? ευχαριστω!
Ναι το τελευταίο είναι

Re: Απάντηση: Re: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Μπαα δεν είναι το τελευταίο. Έχει βγει καινούργιο στις 2 Αυγούστου (2850).

Ξεχάστηκα παιδιά και εγώ το 2850 έχω. Ακομα να βρω διάφορες από τα πρώτα που είχα εκτός Smart hub. Το σημαντικό πρόβλημα πάντως που δεν αναγνωρίζει τον ήχο μέσω οπτικής και πρέπει πάντα να τον γυρνάς χειροκίνητα δεν το έχουν φτιάξει. Τόσο δύσκολο είναι πια?

Re: Απάντηση: Samsung UE H6400 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Και εγώ μιά από τα ίδια King2009. Εκτός από τον ήχο εγώ περιμένω να δω αν θα φτιάξουν ποτέ τον media player να αναγνωρίζει υπότιτλους sub/idx.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο είναι να υπάρχει ένα changelog σε κάθε update.