Θα στην καλύπτει εφόσον είσαι μέσα στα 2 χρόνια. Λογικά θα σε φέρουν καινούργια εφόσον δεν φτιάχνετε αυτή.Καλημέρα
Χθές το απόγευμα μου καηκε η τηλεόραση
Μοντέλο UE55H6400, Αγορασμένη 8/9/2014
Άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει κάτι σαν φλάς σε κάποια σημεία και να κάνει κάτι δυνατά τσάφ, μαύρισε μια λωρίδα στην αριστερή πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω και μια λωρίδα στην οριζόντια κάτω πλευρά.
Την έβγαλα απο την πρίζα αλλά στην κάτω αριστερή γωνία εσωτερικά, εμφανίστηκε φωτιά (οχι φλόγα σαν αναμένα φωτάκια σε μια επιφάνεια 5χ5 εκατοστά περίπου, το οποίο έσβησε όμως μετά απο κανα δεκάλεπτο, έντονη μυρωδιά καμένου και άνοιξε σε ενα μικρό σημείο κάτω αριστερά απο την θερμότητα.
Μολις πριν λίγο επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και θα μου στείλουν τεχνικό να την δει, ελπίζω να την καλύπτει η εγγύηση και να μην εχω τίποτα παρατράγουδα...
Καλημέρα
Άρχισε ξαφνικά να αναβοσβήνει κάτι σαν φλάς σε κάποια σημεία και να κάνει κάτι δυνατά τσάφ, μαύρισε μια λωρίδα στην αριστερή πλευρά απο πάνω μέχρι κάτω και μια λωρίδα στην οριζόντια κάτω πλευρά.
Την έβγαλα απο την πρίζα αλλά στην κάτω αριστερή γωνία εσωτερικά, εμφανίστηκε φωτιά (οχι φλόγα σαν αναμένα φωτάκια σε μια επιφάνεια 5χ5 εκατοστά περίπου, το οποίο έσβησε όμως μετά απο κανα δεκάλεπτο, έντονη μυρωδιά καμένου και άνοιξε σε ενα μικρό σημείο κάτω αριστερά απο την θερμότητα.
Μολις πριν λίγο επικοινώνησα με την αντιπροσωπεία και θα μου στείλουν τεχνικό να την δει, ελπίζω να την καλύπτει η εγγύηση και να μην εχω τίποτα παρατράγουδα...
Αυτοί ξέρουν το θέμα είναι όταν έρθει να δουλεύει άψογα χωρίς θέμα.Την τιβι την έχουν πάρει απο το service και πριν λίγο που επικοινώνησα, μου είπαν οτι έχουν έρθει τα ανταλλακτικά και μόλις την επισκευάσει ο τεχνικός θα με ενημερώσουν.
Η απορία μου είναι πως είναι δυνατόν να επισκευαστεί (γιατί στο σημείο που φαίνετε η φλόγα στο βίντεο που έβαλα πιο πάνω είχε ανοίξει σε ενα σημείο απο την θερμοκρασία.
4Kinitos φαντάζομαι την έχεις στη λειτουργία εικόνας "Τυπικό". Ανέβασε τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και πάτα οκ, ξαναγύρνα το στο 14 πάτα οκ και θα σταματήσει να το κάνει![]()
Όντως το έχω τυπικό αλλά αυτό που μου είπες το έκανα και δεν άλλαξε κάτι.Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι το κάνει μόνο στα τηλεοπτικά κανάλια και όχι σε ταινία απο στικάκι πχ.Αυτή την εντύπωση έχω.Επίσης ποιος ο λόγος να βάλω τον οπίσθιο φωτισμό στο 15 και μετά να μείνει στο 14 αφού εγώ το έχω ρυθμίσει στο 11-12,δεν έχει λογική γιατί φωτίζει αρκετά στο 14 και πρέπει να πειράξω τα υπόλοιπα (φωτεινότητα,αντίθεση,ευκρίνεια).
Καλημέρα
Ναι το τελευταίο είναιΠροφανως ειναι το τελευταιο? ευχαριστω!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.